Saanut 5/5 tähteä

Jag hade dragit sönder en av låsbultarna på min bil som jag inte kunde få loss, svängde förbi grabbarna och frågade om det fanns möjlighet att hjälpa till, trots att de hade mycket och göra hjälpte de... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra bra bra! Som tidigare bilmekaniker säger jag bara BRA jobbat till gänget i Huskvarna. Nya bultar blev det, kostar något mer än om man jämför på andra ställen men värt varenda krona. Proffsiga,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som vanligt bra bemötande och proffsigt jobb. Bytt här flera gånger och alltid lika nöjd. Är det nåt dom ser typ gamla däck eller dålig dubb, så informerar dom så man vet och inte som jag läst på and... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Besökte Däckskiftarna i Kungälv för att byta till sommardäck. Fick riktigt bra bemötande och pedagogiskt. Kom där ifrån med nya sommardäck och en större förståelse för riskerna med dåliga däck. Det... Näytä lisää

1. Verkkokauppapalvelu
  2. Rengasmyymälä

Yrityksen kirjoittama

Välkommen till Däckskiftarna! Vi är din fullständiga däckskiftspartner som hjälper dig med ditt däckskifte. Vi tar emot dig på drop-in, alla dagar i veckan, så kom när det passar dig. Vi vet att däcken är en vital del av din bil och det är vårt mål att erbjuda en helhetslösning för alla dina däckbehov, oavsett veckodag. Utöver däckskifte erbjuder vi tjänster som balansering, däckomläggning och punkteringslagning. Alla våra stationer erbjuder däckhotell, vilket innebär att du genom oss får en komplett lösning för dina däck. När du har dina däck på däckhotell hos oss så förvaras däcken i optimala förhållanden. Du slipper förvara däcken hos dig och sparar plats, samtidigt som vi ser till att bevara däckens kvalitet och därmed förlänga deras livslängd. När dina däck väl gjort sitt så hjälper vi dig vidare med att vägleda dig vid köp av nya däck, online eller direkt på station!

4,6

1 tähti

On vastannut 58 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 kuukauden sisällä

Bra service!

Trevliga, snabba och lösningsorienterade. Personalen på plats såg att ett av mina däck var felmonterade, och löste det utan kostnad vid ett senare tillfälle. Bra service.

21. huhtikuuta 2026
Saanut 4/5 tähteä

Effektivt och trevligt

Lätt att bara dyka upp för däckskifte. Snabbt och hjälpsamt. Bytte två slitna däck, killarna beställde nya och fixade åt mig hur smidigt som helst.

20. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Frölunda Torg

Var på er station vid Frölunda Torg i söndags.
Frågade om de kunde hjälpa mig med att laga en punktering, vilket de sa inte gick utan de behövde byta hela mitt däck menade dom.
Dessutom tyckte de att jag skulle byta även det andra framdäcket också.
Då de inte kunde ge pris direkt så åkte jag och frågade en annan däckfirma som sa att de visst kunde ordna min punktering.
Mycket oseriösa arbetare på Frölunda Torg. Rekommenderas inte!!

19. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin