Saanut 1/5 tähteä

Otroligt dålig kundtjänst. Jag har blivit kopplad vidare fem gånger utan att få hjälp. Det enda jag vill är att ni fakturerar besiktningskostnaden till vårt företag, där vi redan har ett befintligt ku... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hade tid kl. 15.50 men var framme kl. 15.57. Då fick jag höra att det redan var för sent och inte gick att besiktiga bilen eftersom de skulle sluta kl. 16.00! Hur kan ett seriöst företag som utför bes... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har fått bra bemötande på Opus bilprovning i Karlskrona i flera år. Mycket trevlig personal. Jag fick vid ett tillfälle otillräcklig info om en anmärkning vilket ledde till ombesiktning året därpå. D... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fick 2a pga felaktig ljusbild. Åkte till verkstad, dom ser inga problem (ingen åtgärd). Åker till annan bilprovning och inga problem, bilen godkännd. Kommer aldrig mera åka till Opus.

1. Katsastusasema

Yrityksen kirjoittama

Opus Bilprovning finns på närmare 100 platser från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vi utför kontroll- och registreringsbesiktning på motor- och släpfordon (personbilar, lastbilar, bussar, husvagnar, husbilar, släpvagnar och motorcyklar) samt kategori-3 fordon (traktorer och motorredskap). Utöver den ordinarie kontrollbesiktningen erbjuder vi även fordonstester, slippa vänta-garantier och skräddarsydda företagslösningar. Opus Bilprovning klimatkompenserar för hela sin verksamhet. När du besiktar din bil hos oss kan du själv välja om du vill klimatkompensera för din årliga bilkörning. Det betyder att du kan välja Opus Bilprovning med gott samvete när det är dags att boka besiktning.

2,0

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Otrevliga och dryga

Otrevliga och dryga

Kände mig förolämpad av deras bemötande vid besiktning av vårt släp. Aldrig igen Opus!

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Tråkigt att se att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se.
/Med vänliga hälsningar, Opus Bilprovning

Opus

Opus - Borrgatan Malmö. Katastrof!
Visst är det intressant när en besiktningsman är så trevlig så att han slarvar med undersökningen av bilen.

Han kollade följande:
- en rundtur med bilen
- ryckte i ett av fyra däck
- testade bromsarna
- kollade chassinumret
- tryckblåste ett hjul under bilen (det kan heta något annat)

Jag kontaktade kundtjänst via mail och bad om en ny besiktning alt pengar tillbaka. Jag skrev att jag inte ville ha kontakt med stationen utan någon på högre instans. Jag passade även på att avboka en tid för en annan bil då detta företag som jag använt många gånger nu känns otroligt oseriöst!

Fick till svar att av en kvinna på kundtjänst att hon skickat mailet vidare till stationen. Efter återkoppling via telefon med kundtjänst medarbetaren fick jag veta att hon inte ens läst hela mitt mail på tolv meningar. Alla kan väl misstag någon gång svarade hon mig när jag påpekade att hon inte kan ha läst mailet.

Hon hade också missat att boka av min andra tid så klart!

Dubbelt irriterad och väntar fortfarande på återkoppling från högre instans

1. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Tack för att du tog dig tid att lämna ett betyg. Det var tråkigt att se att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi har vidarebefordrat ditt mail till högre instans, så de kan kika på ditt ärende och återkoppla till dig.

Vi hoppas att allt löser sig och önskar dig en fortsatt trevlig dag!

Riktigt dåligt

Riktigt dåligt! Snälla sluta med er dåliga reklam !!!!

12. elokuuta 2024

Hej Nicklas,

Det var tråkigt att läsa att du inte är nöjd med våra utskick. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gör att du inte är nöjd. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information.

Opus i Vallentuna

Det är förståndigt och nödvändigt att en besiktningsman ska vara noggrann med sitt jobb. Men tyvärr så är kunskapen ut av den besiktningsmannen som utförde min bil var långt ifrån kunnig eller professionellt. Jag som jobbat som mekaniker i många år inom fordons branschen så fick dom mig och undra hur många andra kunder som har fått åka på fel och brister som sedan har fått bekosta tusen tals kronor( men som igentligen kan en del ut av det som besiktningsmanen påstår att det är fel eller brist på är igentligen inte något fel på) . Det är otroligt opålitligt station att besikta sin fordon på tyvärr! Man tycker faktiskt att en utbildning/genomgång behövs för dom besiktningsman som jobbar där. Det är för att kunderna som drabbas och går i förlust på grund av felaktigt utförande/bedömning av fel och brister !!! Man undrar också, det inte konstigt att dom har alltid tid ledigt för att boka då kunder som har fått känna till detta vänder aldrig tillbaka dit . Men i helhet så är det absolut inte okej eftersom opus är en kedja och dom ska ha en standard utförande i varje station, det finns faktiskt en del opus man har har besökt och fått både godkänd och underkänt med rätt utförande av fel och brister !. Men tyvärr så tror en del som besiktningsman att dom har alltid rätt och gör rätt bedömning !! Man tycker också att dom borde ha något slags reklamation/klagomåls avdelning där dom har proffsionella Besikt man som man kan vända sig till i såna situationer för att sedan kunna lämna in bilen för att gå genom dom brister som tidigare Besikt har upptäkt , då lovar jag att dom hade kunnat få det bevisat för sig själv att det är många felaktiga bedömningar som görs många besiktningsstationer!

17. maaliskuuta 2025

Hej Rebin,

Tråkigt att se att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi tar ditt ärende vidare till stationschefen, som får undersöka vad som hänt. Om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se.

Saanut 1/5 tähteä

Okunnig och inkompinent personal.

Va och besiktade min antusiastbil för 4 år sedan och fick nedslag på att stötdämparna satt fast och skärvade i fram, påpekade att det va bättre än orginal, men det gick inte att diskutera med honom.
Åkte dagen efter till en annan konkurrerande besiktning, dom kollade ordentligt på dom och bedömde att det inte va något fel på dom, Jag har själv varit bilmek över 50 år.
Jag begärde 299:- av Opus för ombesiktning på en annan station men fick till svar att dom ville bedöma påpekan på bilen på deras station, men sa till dom att jag aldrig sätter min fot där något mer gång.
Jag fick aldrig några pengar från dom,
Väldigt dålig reklam ☹️

14. huhtikuuta 2024

Hej Thomas,

Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme och det var tråkigt att höra att du inte var nöjd med besiktningen som var utförd för 4 år sedan. Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar, vi tar givetvis med oss din feedback för att kunna bli ännu bättre och tydligare framöver.

Bedrägeri och maktmissbruk

Registreringsbesiktning EPA
Vilket skämt, otrevligt bemötande, kom tillbaka efter 30min körning och sa att det skulle skrivas ett dokument som sammanfattade 3 enkla beskrivningar. Detta gick inte att göra under tiden eller efter, - det funkar inte så blev svaret

Sedan kom en härlig hänvisning till en paragraf och att airbagen i rutorna bak var för nära buren bak. Hur när, vad som behövdes göras fick vi ingen instruktion om. Bilen har tidigare varit godkänd i exakt samma omfattning.

Sammanfattning
Använder sin ställning för att driva in ytterligare pengar för återbesök
Bedrägeri och maktmissbruk.

Vänd er till någon annan så otroligt oseriöst

6. maaliskuuta 2025

Hej Tommy,

Tack för din recension, det var tråkigt att se att du inte var nöjd med ditt besök. Vi har även mottagit ditt mail som du skickade till oss och vi har vidarebefordrat detta till ansvarig på besiktningsstationen, så han kan kika på ditt ärende och återkoppla till dig. Vi hoppas att allt löser sig!

Saanut 5/5 tähteä

Mycket trevlig och kunnig man som tog…

Mycket trevlig och kunnig man som tog emot oss lite sent på dropp-in tidenför efterbesiktning. Kom med bra synpunkter och råd kring bilen att tänka på. Glada klev vi in i bilen. Mycket, mycket bra service mm

27. helmikuuta 2025

Hej Margareta,

Tack för besöket och det femstjärniga betyget! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med ditt besök och att du upplever att du fått ett trevligt bemötande och en bra service vid ditt besök hos oss, det är ju precis så vi vill att de ska vara när man besöker någon av våra stationer.

Önskar dig en fin dag och välkommen åter!

Saanut 4/5 tähteä

Väldigt trevlig personal som ofta delar…

Väldigt trevlig personal som ofta delar med sig av tips och råd, tex KRDO. Väntrum, fika och toa finns på stationen. Opus kan ibland ha lite svårt att hålla bokad tid, dock inte senaste gången.

26. helmikuuta 2025

Hej Per,

Tack för din recension, så roligt att se att du var nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas att vi gör oss förtjänta av fem stjärnor nästa gång!

Välkommen åter!

Saanut 1/5 tähteä

Dags för ledningen på Opus att ta tag i…

Dags för ledningen på Opus att ta tag i situationen på enheten i Tierp. Otrevligt bemötande är mer regel än undantag!
Tar mina pengar och åker till besikta i framtiden

25. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Tack för besöket! Det var tråkigt att se att du inte var helt nöjd med ditt besök hos oss. Det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten. Du får gärna kontakta oss på kundtjänst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 2/5 tähteä

Bondfångeri

Jag har bara bra att säga om personalen vid bilprovningarna men företagets säljteknik suger.
Man sänder ut erbjudanden men undanhåller information om hur länge det gäller, inte heller framgår det hur man kan boka av men däremot att man kan boka av. Skulle du betala i förskott kan du dock inte få tillbaks pengarna utan måste använda dem.
Bondfångeri!

21. helmikuuta 2025

Hej Jens,
Vi ser att du inte är nöjd med ditt besök hos oss. Din feedback är viktig och vi vill gärna veta vad vi kunde ha gjort för att du skulle vara nöjd med ditt besök. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Varnar för opus lund

Varnar för opus lund, hittar fel som senare visar sig inte vara fel !!! + sur gubbe på stationen.

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 5/5 tähteä

Opus i Täby åter trevliga och proffsiga

Verkar vara många besvikna kunder ute i landet, men måste säga att Opus i Täby varit mycket trevliga och professionella de tre gånger jag har varit där, senast nu idag - att bilen en gång fick underkänt var knappast deras fel.

6. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Tack för besöket och ett femstjärnigt betyg! Det var verkligen roligt att se att du är nöjd med dina besök på vår station i Täby och att du uppskattarfår trevliga och professionella personal.

Hoppas du får en fortsatt fin dag och välkommen åter!

Saanut 1/5 tähteä

Den värsta stället där man kan besikta…

Den värsta stället där man kan besikta sin bil, falska människor som hittar på falska fel på bilen för att kunna Dra mer pengar genom Om besiktningen. Opus brunna I kungsängen är en fälla för bil ägarna samt lastbil ägarna.
Jag lämnade en ny lastbil och den gick inte genom, ena personen sa att det är en ny lastbil och allt gick Bra Och den andra gav mig tväa. När jag frågade om förklaring då försökte de bort mig utan någon bevis.
Aldrig gå ditt.

29. tammikuuta 2025

Hej Baig,

Tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Din feedback är viktig och om du vill att vi återkopplar till dig vidare i fallet, kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Saanut 1/5 tähteä

Nitisk besiktningskvinna letar efter…

Nitisk besiktningskvinna letar efter småfel som inte har någon som helst betydelse, aldrig mer Opus på näringen i Gävle.

28. tammikuuta 2025

Hej Kenneth,

Hälsningar Opus Bilprovning

Bedriver besiktningsbedrageri

Bedriver besiktningsbedrageri.Hittar på 2or för att mjölka på efterkontroller och efterbesiktningar.Undvik om möjligt.

23. tammikuuta 2025

Hej Edvin,

Saanut 1/5 tähteä

Har i många år besiktat min bil hos…

Har i många år besiktat min bil hos Opus Enköping och upplevt dom som vänliga och professionella och gett omdöme därefter men den senaste besiktningen var en ren katastrof. Det förtroendekapital som funnits är helt borta. Fick 3 st. 2:or vilket av dessa var det en som var berättigad, verkstaden som uppsöktes efter besiktningen sa som så att: vi kan inte släcka 2 st. tvåor för felen finns inte och då kan vi inte åtgärda dem, den ena 2: var att mittbältet i baksätet hade en osäker funktion, bältet fungerar utmärkt och har alltid gjort, en krystad förklarning av bes.man var att det hade lossnat någon "plastplupp" och lagt sig i vägen, den andra 2: an var att den fällbara dragkroken kärvade, om det var vid utfällning eller infällning angavs inte, jo den kärvar men låser korrekt, verkstadsman sa som så att det här är "hittepåfel" och att de antagligen hade en dålig dag, detta innebär att tvåorna gick inte att släcka i och med att det går inte att åtgärda fel som inte finns, ett slags moment 22, f.ö. undrar jag om det hör till vanligheterna att 3 st besiktningsmän används vid besiktning, mitt personliga omdöme om saken är: att är den här typen av besiktningsmän representativa för OPUS i gemen så kan ni lägga ner företaget redan nu för ryktet kommer att sprida sig över tid om era kunder behandlas på detta sätt framöver, fortsättningsvis så kommer jag att inte besikta något av våra fordon hos er, att jag inte ger mer än en stjärna beror på att det inte finns några alternativ som t.ex tummen ner.

16. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Hej Roger! Vi ser att du inte är nöjd med din upplevelse hos oss. Din feedback är viktig för oss och vi vill gärna höra mer om vad som har hänt om du har möjlighet att maila till oss på kundtjanst@opusbilprovning.se. Hälsningar Opus Bilprovning

Bilhuva mot bilrutan

Jag var på besiktning kl7 på morgonen, jag körde sedan till jobbet. På vägg hemma efter jobbet oppnades bilhuva mot bilrutan mitt I E4 så att jag inte kunde se. Tur att jag lever, dem slarvade med att stänga bilhuva det finns ingen annan förklaring, jag polisanmälde.

13. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Hej Grigorios! Det var tråkigt att läsa att du inte var nöjd med ditt besök hos oss. Vi skulle gärna vilja veta mer om vad som gjorde att du inte var nöjd, så att vi kan bättra oss till nästa gång. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och ge oss mer information. Hälsningar Opus Bilprovning

Saanut 1/5 tähteä

Dåligt bemötade samt stöld av proteinbar

Otroligt loj och otrevlig person som tog emot mig. Han var lika obrydd med kunden som kom precis efter mig. Handlade proteinbars precis innan besiktningen och när jag kom hem så upptäckte jag att samma person hade tagit en...

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Det var tråkigt att se att du inte är nöjd med din besök hos oss. Kontakta oss gärna på kundtjanst@opusbilprovning.se och berätta mer.

Försök till bedrägeri.

Opus AB skickar ut skrämselbrev/reklam med rena lögner. De påstår att bilen får körförbud ett helt annat datum än vad transportstyrelsen gör. Alltså försök till bedrägeri och straffbart enl 9 kap 11 par

27. joulukuuta 2024

Hej Magnus,

Saanut 1/5 tähteä

Fruktansvärt kundbemötande både på…

Fruktansvärt kundbemötande både på stationen och i kundtjänst! Letade runt för o hitta rätt station i Tagene Göteborg - men med 3 olika besiktningar i närheten o ingen adress med i påminnelsen och ingen som svarade på kundservice när ja ringde innan min tid gick ut för att få hjälp med adress.så blev ja 8 min sen, förklarade för personalen varför ja var sen men de hade noll förståelse och vägrade ta emot mig - med kommentaren ”jag kommer aldrig jobba övertid för dig” !

27. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Opus Bilprovning

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme, det var tråkigt att höra att du har så negativ bild av oss. Vi beklagar att vi inte bemött dina förväntningar, vi tar med oss dina synpunkter då det är vår högsta prioritet att ständigt förbättra kundupplevelsen och kundnöjdheten.

Opus Bilprovning

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin