Besiktningsföretaget AB Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket nöjd! David på företaget var en fantastisk kontaktperson – snabb, hjälpsam och lätt att kommunicera med genom hela processen. Allt gick smidigt tack vare honom. Johan som utförde själva besik... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastiskt bemötande av kundtjänst. Vi kunde diskutera och resonera kring hur man bäst går vidare med besiktning av huset vi ska köpa. Jättenöjd och känner mig trygg!

Yrityksen tiedot

1. Kuntotarkastaja
  2. Maanmittaus

Yrityksen kirjoittama

Besiktningsföretaget grundades 2017 i syfte att hjälpa privatpersoner med att få sina bostäder besiktigade i samband med husförsäljning och husköp. Efterfrågan på våra tjänster har sedan starten ökat och idag erbjuder vi ett brett sortiment av besiktningstjänster och helhetslösningar. Våra kunder innefattar numera privatpersoner, byggföretag, mäklare, advokater, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Vi strävar ständigt efter att erbjuda tjänster av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser. I en bransch som kan kännas svårbegriplig och krånglig fokuserar vi alltid på att göra det så enkelt och tryggt som möjligt för våra kunder från beställning till genomförande. Vår kundtjänst svarar snabbt och smidigt på våra kunders frågor på telefon, chat och via mail. Besiktningsföretaget är idag en rikstäckande aktör på marknaden.

Erinomainen

Kirjoita arvostelu

Fantastiskt bemötande av kundtjänst

22. huhtikuuta 2026

Hej Per,

Stort tack för ett så fint omdöme. Roligt att vi kunde vara lite behjälpliga. Lycka till med affären!

Mycket nöjd!

Mycket nöjd!
Johan som utförde själva besiktningen var mycket professionell och noggrann. Ett välorganiserat företag där hela kedjan fungerar – från första kontakt till färdig rapport. Kan varmt rekommendera! Brf Mejeriet

17. maaliskuuta 2026

Hej Admir,

Stort tack för att du tagit dig tid att skrivit ett fint omdöme.
Mycket roligt att läsa att du är nöjd med vårt arbete.

100% Nöjd!

Supernöjd hela vägen från start till slut! Under den inledande kontakten över telefon fick jag bra produktbeskrivning, vad jag kunde förvänta mig, hur besiktningen går till m.m.. Besiktningsmannen upplevde jag som väldigt tydlig, professionell och tog god tid på sig att förklara och svara på alla mina mer eller mindre ”korkade” frågor :) Kan varmt rekommendera Besiktningsföretaget! 10 av 10 guldstjärnor!

5. maaliskuuta 2026

Hej Linus,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme, det betyder mycket för oss. Känns väldigt roligt att allt var till sådan belåtenhet hela vägen från första samtalet till utförd besiktning.

Saanut 5/5 tähteä

Extremt snabb och bra service!

Extremt snabb och bra service!

11. marraskuuta 2025

Hej Magnus,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme om oss, mycket uppskattat!

Överlåtelsebesiktning

Redan från början fick jag ett trevligt bemötande via telefon av Magnus. Själva besiktningen gjordes av Ulf som var kunnig ock kom men många goda råd. Rekommenderas

21. lokakuuta 2025

Hej Axel,

Tack för ditt fina omdöme, roligt att höra att besiktningen gick bra.

Mvh
Besiktningsföretaget

Väldigt nöjda!

Väldigt nöjda med detta bolag! Snabba på att svara och lösningsorienterade. Vi fick hjälp av Magnus och han var väldigt trevlig och enkel att ha och göra med. Väldigt skönt att ha någon att rådfråga under processen om det är något man själv är tveksam kring. Vi vet också att våra entreprenörer uppskattade att han var väldigt flexibel. Tack för bra jobb!

16. lokakuuta 2025

Hej Lis,
Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda och att Magnus kunnat vara ett bra stöd under processen. Vi uppskattar verkligen att ni tog er tid att dela med er av er upplevelse – det betyder mycket för oss!

Mvh
Besiktningsföretaget✅

Saanut 5/5 tähteä

Jag vill tacka Jocke för ett…

Jag vill tacka Jocke för ett professionellt jobb och oerhört ödmjukt bemötande. Jag rekommenderar varmt Besiktningsverket👍

25. helmikuuta 2025

Hej Kako,

Stort tack för ditt fina omdöme, mycket uppskattat att du tog dig tid att skicka in detta till oss.

//Daniel

Bra!

Mycket bra besiktningsföretag.

14. helmikuuta 2025

Hej Henrik,

Stort tack för det fina omdömet, det är vi mycket tacksamma för!

Smidigt och enkelt

Smidigt och enkelt. Inga konstigheter och trevligt bemötande 👍

27. toukokuuta 2025

Hej Elias,

Stort tack för att du tog dig tid att skriva ett så fint omdöme om oss, mycket uppskattat.

Önskar en fin eftermiddag!

Saanut 5/5 tähteä

Mer än väldigt bra genomfört jobb med…

Mer än väldigt bra genomfört jobb med både OVK och energideklaration, mycket bra kommunikation och instruktioner, vi är mer än nöjda, kommer även i framtiden säkert att anlita Besiktningsföretaget i allt!

1. huhtikuuta 2025

Hej Anneli,
Stort tack för ditt fina omdöme, det är oerhört uppskattat. Det är också väldigt trevligt att ni är så nöjda med den utförda OVKn.
Önskar ni hjälp med något övrigt är ni alltid välkomna att höra av er till oss.

Vänliga hälsningar

Very professional service

Very professional service

25. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB

Hi Nicolas, thank you so much for your kind review, we are very grateful for your great review.
//David

Trevlig bemötande

Trevlig bemötande. Kändes seriöst och proffsigt.

24. helmikuuta 2025

Hej Anne,

Tack för ditt omdöme och för ditt fina omdöme.

Det fungerade bra.

Det fungerade bra.

21. helmikuuta 2025

Hej Eva,

Tack för ditt fina omdöme, mycket uppskattat.

Väldigt kunnig besiktningsman

Jag var tvungen att få in en överlåtelsebesiktning sista minuten. Jag kontaktade Besiktningsföretaget och fick en tid samma dag. Besiktningsmannen som kom var väldigt kunnig, professionell och fick besiktningsprotokollet snart efter.

18. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Besiktningsföretaget AB

Tack så mycket för ditt fina omdöme!

Saanut 4/5 tähteä

Tydlighet och informativt

Tydlighet och informativt

24. helmikuuta 2025

Hej Björn!

Tack för ditt omdöme🙌! Vi är glada att du uppskattade vårt besök. Om du har några frågor eller funderingar framöver, tveka inte att höra av dig

Saanut 5/5 tähteä

Bra kundbemötande, flexibla och proffsiga

Snabb återkoppling och enkelt att boka in en besiktning. Professionell och saklig och gick igenom allting noggrant och informerade tydligt om de bedömningar som gjordes

10. helmikuuta 2025

Hej Harriet,

Stort tack för att du tagit dig tid och lämnat ett så fint omdöme, det är vi mycket tacksamma för.

Hej Ann-Charlotte!

Tack för ditt omdöme🤩! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår punktlighet och service. Välkommen att höra av dig igen om du behöver vår hjälp i framtiden.

Hej Suzanne!

Tack för ditt omdöme🤩! Vi är glada att höra att du upplevde processen som smidig. Välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen!

/Besiktningsföretaget

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin