Een schandalige organisatie die bol staat van foutieve informatie en zich in het verleden ook diverse malen heeft vergaloppeerd met corruptie en oplichting maar dat dit gemakshalve even onder het... Näytä lisää
Hier zitten de grooste oplichters van Nederland. En ongelovelijk dat hun praktijken in ons land toegestaan is. Blijf weg van deze lotterijen. Maar dan ook iedereen!!
Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terug... Näytä lisää
Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Näytä lisää
- Arpapelien myyjä
- Vedonlyöntitoimisto
- Kasino
- Rahapelipalvelu
- Online-kasino tai vedonvälittäjä
- Online-vedonlyönti
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!
The Hague, Hollanti
- www.nederlandseloterij.nl
Tiedoksesi
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Klantenservice Nederlandse Loterij luister niet, registreert niet, reageert niet, neemt klanten niet serieus,delete mailberichten en telefoongesprekken met klanten, etc
Klantenservice Nederlandse Loterij is echt minimaal. Er wordt niet geluisterd, medewerkers bepalen zelf wel of ze iets ondernemen naar aanleiding van je mailbericht of telefoontje. Bij formulier op site staat dat je binnen 5 dagen reactie krijgt, in de bevestigingsmail die je daarna krijgt staat 10 dagen. 2 maand geleden doorgegeven, waarna VEEL DANK voor de mail, etc., maar wordt niks mee gedaan. Ook bij mails en telefoontjes krijg je nog het idee dat het serieus genomen wordt, maar van deze organisatie ga je echt geen persoonlijke, inhoudelijke reactie krijgen. In het beste geval een standaard e-mail of brief dat enigszins bij je vraag/klacht/situatie lijkt/zou kunnen passen. Deze organisatie int geld, maar neemt klanten echt niet serieus, anders waren ze in 1 van de 15 contacten wel een keer op de situatie ingegaan. Bij opnieuw bellen moet je zelf alles opnieuw uitleggen. Eerdere contacten en mails worden blijkbaar gedelete. Ik moest wel 1 ster selecteren, maar gezien mijn ervaring zou 0 sterren nog beter passen. 1,5 week geleden uit wanhoop nog een keer mail gestuurd, maar blijft opnieuw doodstil. Is ook nog onderdeel van de overheid...zucht....Ik heb nu verzoek gedaan om al mijn data te deleten, ik heb ik absoluut geen vertrouwen meer in dat ze daarmee wel goed/zorgvuldig kunnen omgaan. Kijken of ze daar wel mee kunnen omgaan...kreeg alweer een mail dat het is doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling (dejavu!!!!! daarna gebeurt er niks meer is mijn ervaring)
De staatsloterij maakt het je moeilijker dan nodig is: ergerlijk!
Verzonden via het contact formulier op de site van de Staatsloterij op 21 april 2017 om 13.35 uur
Geen enkele melding dat het formulier is verstuurd. Ook geen emailbericht dat het bericht is aangekomen.
Geen vraag, maar klachten.
Gisterenavond, 20 april 2017, koop ik 2x 1/5 lot en 1x 1/1 lot. Ik deed dat gisterenavond omdat ik dan kans had op extra loten. Die wilde ik wel. De bestelling kostte € 21,00 en die heb ik betaald. Ik heb nergens gezien dat ik vervolgens vanuit mijn wallet moet betalen. Wie verzint zoiets? Waarom twee stappen? Nu kom ik niet in aanmerking voor extra loten en daar ben ik behoorlijk boos over.
Als je belt moet je altijd wachten "langer dan bij ons gebruikelijk". Dat is niet zo. Je moet altijd langer wachten. Als je een mail stuurt, kan het wel 10 werkdagen duren voor je antwoord krijgt. Dan krijg ik dus zeker niet meer die extra loten die ik wil hebben voor de Koningsdagtrekking.
Dan de "club staatsloterij". Je doel mee aan de staatsloterij omdat je geld wilt winnen. Als je dan wat wint, koop je wat je wilt. Wat een flauwe ergerlijke toestand die club. Zet uw energie in om meer geldprijzen te creëren!
Waarom zijn trouwens al die loterijen op een site bij elkaar gevoegd? En waarom moet er met die wallet worden gewerkt? En wat gebeurt er met mijn automatische betalingen voor b.v. de staatsloterij?
Hebt u consumenten/deelnemers/abonnees gevraagd of zij dit willen? Ik heb altijd geleerd: de klant is koning. Ik voel mij bepaald niet behandeld als een koning.
Naar ik aanneem krijg ik op al mijn vragen en opmerkingen een reactie!