Nederlandse Loterij Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Een schandalige organisatie die bol staat van foutieve informatie en zich in het verleden ook diverse malen heeft vergaloppeerd met corruptie en oplichting maar dat dit gemakshalve even onder het... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hier zitten de grooste oplichters van Nederland. En ongelovelijk dat hun praktijken in ons land toegestaan is. Blijf weg van deze lotterijen. Maar dan ook iedereen!!

Saanut 1/5 tähteä

Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terug... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Näytä lisää

1. Arpapelien myyjä
  2. Vedonlyöntitoimisto
  3. Kasino
  4. Rahapelipalvelu
  5. Online-kasino tai vedonvälittäjä
  6. Online-vedonlyönti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!

Tiedoksesi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichters

Ooit naïef een "gratis" lot geactiveerd, vervolgens ontdekt dat ik vast zat aan betaalde deelname voor een jaar

18. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Legale misleiding Eurojackpot korting bij de inzet

Kopie mail aan de ombudsman Nederlandse loterij( Lotto, Toto, Staatsloterij enz)

Geachte mevrouw, mijnheer,

Ik weet, dat ik voor een klacht eerst een brief (hallo het is 2020) naar de Nederlandse loterij moet sturen, voordat ik een klacht naar de Nederlandse loterij ombudsman mag sturen. Maar ja, ik ga toch stoppen met deze oplichterij en ik krijg toch geen gelijk. In het Eurojackpotscherm, waar men jouw loten en inzet ziet, wordt je gelokt met een onbeperkte korting van 10%.

Pas als je helemaal naar beneden scrollt, staat er in de kleine letters verstopt in de grafische afbeelding "back to business" voor de actievoorwaarden. Daarin staat, dat je maximaal 2 keer mag deelnemen aan deze actie. En daarnaast loopt de speelweek van zaterdag t/m vrijdag 18 september 2020. Dus als er alleen deze week voor de trekking 18 september t/m november 2020 onbeperkt korting wordt gegeven, dan ga je op basis van de tekst ervan uit, dat de aanbieding geldt voor de komende speelweek.

Niet dus. In de kleine lettertjes van de Eurojackpot / Nederlandse Loterij staat, dat de speelweek geldt tot en met 13 september 2020 kalenderweek. Maar op de website wordt het echt verkocht als speelweek.

Het is een bewuste misleiding en hoe meer loten je koopt, hoe meer deze ontbindende voorwaarden uit het zicht verdwijnt onder aan de pagina.

Ik snap als geen ander, dat deze methode van misleiding voldoet aan de wettelijke voorwaarden, maar als klant voel ik mij genaaid. Geen excuus voor mijn taalgebruik.

Het was een kleine moeite geweest om in de achteraf door de Eurojackpot tekst "10 weken op rij ALLEEN DEZE WEEK 10% KORTING 18 september 2020 - 20 november 2020" de tekst "max 2 keer en tot 13 september 2020" toe te voegen. Er staat nogeens een sterretje * achter de 10% korting, waarmee als gebruiker geattendeert wordt, dat er ontbindende / beperkende voorwaarden van toepassing zijn.

Ik zal deze tekst als review 38 ook aan mijn Trustpilot account toe te voegen, want een loterij, die op de inzetpagina mensen op deze goedkope, helaas legale wijze meent te misleiden, mag rekenen op mijn speciale aandacht.

13. syyskuuta 2020

Zeer slecht!

Zeer slecht!
Ik stort geld (gelukkig maar 12 euro) in de wallet en denk daarvoor kans te maken op de Eurojackpot van de Nederlandse loterij. Maaar tot mijn verbazing staat er dat ik niet mee heb gedaan met de trekking en mijn wallet staat op 0 !!! Dit ruikt naar fraude!

11. syyskuuta 2020

zonde

ik had beter voor 40 euro een prostituee kunnen bezoeken, ik word bij jullie immers ook genaaid tegen betaling.

10. syyskuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Super slechte service mijn prijs 300…

Super slechte service mijn prijs 300 euro maken ze niet over. Ze hebben in beslag genomen zonder geen reden.als ik over maakt op mijn bankrekening ze blokkeren
En makken ze terug op wallet.ook als jij gaat bellen helpen ze niet dieven.

26. elokuuta 2020
Saanut 3/5 tähteä

Club Staatsloterij

opeens wat heel nieuws van de Staatsloterij... geheel gratis... Club Staatsloterij... het is volstrekt onduidelijk hoe je je daarvoor kunt aanmelden en wat de voordelen zijn....

21. elokuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Ik heb me blijkbaar aangemeld voor de…

Ik heb me blijkbaar aangemeld voor de lotto. Al dacht ik dat het door een fout niet was doorgegaan.... Dus daarna via mijn oude email adress wel succesvol aangemeld... Nu ineens een incasso bij mij thuis.. Zonder mij eerst op de hoogte te stellen dat dit een volgende stap zou kunnen zijn. Ik dacht namelijk dat mijn abonnement nooit in gang was gezet!

29. heinäkuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

Prima ervaringen en redelijkeBankrekeningnummer wijzigen? Ga er maar voor zitten...…

Prima ervaringen en redelijke winkansen. Totdat ik een keer mijn rekeningnummer wilde wijzigen. Ben inmiddels zonder overdrijven MAANDEN bezig... Waar andere organisaties gewoon via de overstapservice van de bank het nummer binnen een maand wijzigen moest ik bij de STaatsloterij een mail sturen met allerlei gegevens, kopie id-bewijs en kopie bankpas (hallo jaren 0??). Het zou binnen 10 werkdagen verwerkt worden. Maar helaas. Kreeg na lang wachten een bericht dat er al twee accounts waren, eentje met mijn oude en eentje met mijn nieuwe rekeningnummer, welk account er nu moest blijven bestaan??? Aangegeven dat ik echt maar 1 account heb en dat deze uiteraard het nieuwe rekeningnummer moest krijgen. Weer weken wachten. Ondertussen wordt het geld nog altijd van mijn oude rekeningnummer afgeschreven. Nog maar eens mailen... Maar ze beloven steeds binnen 10 werkdagen te reageren (wat al bezopen lang is) maar meestal duurt het makkelijk nóg langer. Na 5 (!) mails zijn ze er eindelijk uit en wordt mijn rekeningnummer gewijzigd. Inmiddels ben ik al maanden verder. Maar tot mijn stomme verbazing wordt zojuist het geld doodleuk toch weer van mijn oude rekening afgeschreven. Niet eerder heb ik bij welk bedrijf of organisatie ook een klantenservice meegemaakt die er zo'n vreschrikkelijke bende van maakt. Wat een prutswerk. Ongehoord, amateuristisch en te triest voor woorden.

28. heinäkuuta 2020

Trieste telemarketing

Een enkele keer met de Staatsloterij meegespeeld, maar geen interesse om dit vaker te doen. Blijkbaar accepteert men dit niet, aangezien ik nu iedere dag telefonisch lastig wordt gevallen. Ik heb aan de medewerker aangegeven niet meer gebeld te willen worden, maar wordt toch nog telefonisch benaderd.

Grappig ook dat er geen medewerker beschikbaar is die, via chat, mijn klacht in ontvangst kan nemen, maar er blijkbaar wel de hele dag door hen gebeld kan worden!

22. heinäkuuta 2020
Saanut 2/5 tähteä

Mee gespeeld online met Lotto en €28,50…

Mee gespeeld online met Lotto en €28,50 gewonnen maar ik kreeg €20,00 uitgekeerd. Contact met de klantenservice en uitgelegd hoe en wat met bewijzen maar steeds reactie dat ze het niet snappen en dat ze de foto bewijzen niet kunnen openen. Uiteindelijk ben ik maar er mee gestopt met uitleggen en met spelen. Ze belazeren mensen als ze niet opletten hoeveel ze werkelijk gewonnen en wat ze uitkeren. DUS LET OP !

12. kesäkuuta 2020

Speel al heel lang mee

Speel al heel lang mee, koop meestal losse loten in de winkel. Win zelden iets en als ik al wat win is het nooit meer dan 20 euro. Hoogste prijs die ik in circa 15 jaar heb gewonnen is 50 euro.
Nu wordt het nog mooier. Heb nu online een keer loten gekocht, wil ik ze nu checken... Storing op de site, probeer later nogmaals. Je kan goed merken dat deze loterij van de staat is, het zijn net zulke grote oplichters!

10. kesäkuuta 2020

Nou ja zeg

Nou ja zeg. Wilde vandaag een 1/5 staatslott Staatsloterij kopen. Dus een 1 besteld als eindcijfer. Email gecontroleerd, maar niks geen email. Later gekeken op Mijn Staatsloterij en daar staat opeens dat ik 2 loten heb gekocht, t.w. een lot van de vorige trekking en een lot met een 3???? Gebeld met de Staatsloterij, krijg ik zo'n man aan de lijn die maar blijft volhouden dat ik die 2 loten heb gekocht. Nou ja, ik ben toch niet gek, ik weet toch wat ik gekocht heb. Ik bestel regelmatig zo mijn loten. Dit keer ook geen email gekregen zoals gewoonlijk! Maar goed, die man bleef me maar dermate herenspoelen dat ik het zo gekocht had en dus uiteindelijk maar de haak erop gegooid, want ik werd knetter van! die drammer O ja, hijj zei wel dat hij vandaag al 2x de melding had ontvangen dat mensen geen email hadden gekregen, dus duidelijk een storing in hun systeem. En dan maar blijven volhouden dat het aan jou ligt, nou, daar hou ik even niet van, ik ben niet van Lotje! Ik laat me toch niet voor leugenaar neerzettten! Altijd wat met die loterijen, voor mij de laatste keer geweest!

8. kesäkuuta 2020

Scam

After getting phone calls every single day for about 3 weeks, i finally picked it up. I was informed that all the information about a sale will get on my email adres. I was promised that no money will be taken from my account as well as a fact that im not participating in any abonament.
All lies.
I end up with a 50 euros bill.
Never ever ever ever again going to play any of there games.
Shame.

13. toukokuuta 2020

LET OP! OPLICHTERS!

LET OP ! OPLICHTERS!!!
ALLEEN als je de aap gedownload dan moet je 10 euro maandelijks abonnement betalen !!! Ook wordt je meteen met een incassobureau gechanteerd! Zelf als je geen gebruik maakt van de aap ... verplicht ga je akkoord voor 10 euro per maand! Niet doen niet spelen oplichters... JAMMER ERG JAMMER

30. maaliskuuta 2020

Voorgelogen door callcenter Staatsloterij

Werd gebeld door de Staatsloterij (nou ja, een door hen ingehuurd call center). Ik kreeg voorgespiegeld dat ik een gratis lot kreeg als ik een lot kocht. Ik vroeg nog of ik dan automatisch zou gaan meespelen en ergens aan vast zat. Volgens hen niet. Je raad het al, dit was een leugen. Toen ik hierover belde met de Staatsloterij werd ik onbeschoft toegesproken en werd zelfs opgehangen. Ik koop nooit meer een lot bij hen!

De toto bevalt beter, alhoewel hun odds aanmerkelijk lager liggen dan die van concurrenten zoals Unibet. Bovendien minder mogelijkheden en leuke acties. Ik zou ergens anders een gokje wagen als je op sport wilt wedden.

Kortom: de arrogantie van de monopolist. Als ze zo doorgaan krijgen ze snel de deksel op de neus als de concurrentie mag toetreden.

13. lokakuuta 2019
Saanut 2/5 tähteä

Zó doe ik hier niet meer aan mee.

Via een bedrijf kreeg ik de gelegenheid om mee te doen aan de staatsloterij.
Daarvoor moet je wel een account openen en alle gegevens opgeven inclusief je rekeningnummer om een eventuele prijs uit te betalen. Ik was op tijd om met de juli trekking mee te doen (op de website stond "nu kopen voor de komende trekking"), maar helaas, dat gold niet voor deze actie, dus het zou september worden. Waarom, dat snap ik nog steeds niet.
Ik bleek inderdaad een klein prijsje te hebben gewonnen. Enkele weken later vroeg ik mij af waar mijn prijs bleef. Ik had niet voor niets mijn rekeningnummer opgegeven. Het bleek, dat zij de prijs onder zich hielden tot ik verzocht om deze uit te betalen.
Dus dat verzoek gedaan maar ook dat ging niet door. Alleen bedragen van meer dan 5 euro kon je uit laten betalen. Je kon wel geld overmaken naar je wallet en vervolgens het totaalbedrag laten overmaken. Dus aan willen vullen tot 5 euro doch ook dat ging helaas niet door. Er moest minimaal 5 euro worden overgemaakt.. Dus dat dan maar gedaan en warempel een minuut later stond er meer dan 5 euro op mijn wallet.
Dus direct opdracht gegeven om het naar mijn rekening over te boeken. Ging ook niet door, want die mogelijkheid was, net zoals bij andere instellingen in dezelfde situatie, nog niet aanwezig. Dus wachten tot de andere morgen. Eindelijk gelukt om over te laten boeken. Echter dat duurt 3 tot 5 dagen. Als je zelf geld overboekt naar de staatsloterij dan staat het er één minuut later, maar als zij moeten overboeken dan duurt het tot 5 dagen.
Volgens mij kan alles makkelijker, sneller, beter en servicegerichter, maar zo ga ik hier niet mee verder.

4. lokakuuta 2019
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin