Nederlandse Loterij Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Een schandalige organisatie die bol staat van foutieve informatie en zich in het verleden ook diverse malen heeft vergaloppeerd met corruptie en oplichting maar dat dit gemakshalve even onder het... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Hier zitten de grooste oplichters van Nederland. En ongelovelijk dat hun praktijken in ons land toegestaan is. Blijf weg van deze lotterijen. Maar dan ook iedereen!!

Saanut 1/5 tähteä

Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terug... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Näytä lisää

1. Arpapelien myyjä
  2. Vedonlyöntitoimisto
  3. Kasino
  4. Rahapelipalvelu
  5. Online-kasino tai vedonvälittäjä
  6. Online-vedonlyönti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!

Tiedoksesi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

19 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Ook gebeld door de callcenter van…

Ook gebeld door de callcenter van hun.ik kreeg een gratis lot omdat ik een oude klant van hun was.dat vond ik aardig.maar ik moest 3x ja zeggen nadat ze een hele stuk text van hun (voorwaarden of zoiets) aan mij door ratelde.maar vroeg eerst aan haar zit ik dan vast aan een abonnement? Nee zei ze !!en wat blijkt zit er toch weer aan vast

25. huhtikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

6 x in twee weken ongevraagd gebeld en…

6 x in twee weken ongevraagd gebeld en gestalkt door Staatsloterij! Had bij het tweede telefoontje al aangegeven dat ik hier niet van gediend ben, vooral omdat ik ook tijdens mijn werktijden gebeld wordt. Dat heet dus (agressief)telemarketeren... Mijn bejaarde moeder had het ook (ze bleven bellen!!) en werd bang, omdat ze dacht dat het oplichting was! Schandalig!

19. huhtikuuta 2021

Laat mij eens met rust

Blijven maar bellen en contact zoeken. Tegenwoordig bellen ze iedere dag om abonnementen af te sluiten. Dit bedrijf is van de staat en dan zo actief opzoek gaan naar zieltjes om verslaafd te maken en loten/abonnementen te verkopen?! Trieste en moet gestopt worden!

24. maaliskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Na nu 3 maanden bezig te zijn en…

Na nu 3 maanden bezig te zijn en diverse telefoongesprekken en email zijn alle toezeggingen op nul uitgelopen en opgelost.
Het kan toch niet zo moeilijk zijn om twee account samen te voegen en er 1 van maken
Kennelijk zie ook andere review een bank nummer te weizigen en het oude eindigd op 583 uit het systeem te halen
Na alle gevraagde bescheiden en gevraagde antwoorden voldaan te hebben o.a bankpas copy idy handtekeningen etc verstuurd te hebben eindelijk op 15 februari een email wij gaan het voor uw regelen alle bescheiden kloppen.
Het nieuwe bank nummer eindigde op 036 moet in het account staan
Notabene ben ik al maanden online aan het.spelen en betaal ik via ideale ook met bank nummer 036.
Tenslotte klanten service bellen werkt niet wat een onbeschofte mensen daar laten je niet uitpraten onderbreken je telkens.
Mijnheer het duurt 6 weken WAT?IS HET DAN ZO MOEILIJK.
NU DAN MAAR VIA KASSA TV EN ANDERE SOCIALE MEDIA om HULP VRAGEN.
K.sranoum 0630555733
Wat een slechte organisatie ook vetrouw ik lucky day niet je ziet nooit een trekking.
Trekking om 18 uur uitslag 19 uur Kennelijk raadpleegde men de computer en kijkt dan wat er is gevallen grote prijs dan opnieuw trekking.
Maar eens een brief naar ministerie van financiën sturen.
K.Sranoum

5. maaliskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Prijs op verkeerde rekening gestort

Prijs op verkeerde rekening gestort. Kan gebeuren dus wil je je rekeningnummer wijzigen vragen ze om kopie id plus bankpas. Vanwege identiteitsdiefstal en fraude doe ik dit principieel niet. Account opzeggen lukt ook niet, wederom moet je een kopie paspoort opsturen. Niet aan beginnen, klantenservice biedt NUL service namelijk.

3. maaliskuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Kleine prijs? Die krijg je mooi niet uitgekeerd!

Ik speelde een keer mee, en had een kleine prijs gewonnen. Deze werd in mijn 'wallet' bijgestort. Helaas bleek het, na door een verificatiehoepel gesprongen te zijn, niet mogelijk om kleine bedragen op te nemen.

Ben dus blij gemaakt met een dode mus. Wat een oplichters!

Over een paar jaar zullen ze de wallet wel leeghalen onder het mom 'ongeclaimde prijs'.

23. helmikuuta 2021

Irritant per telefoon benaderd

Ik word per telefoon benaderd, moet allerlei gegevens doorgeven en op vragen ja antwoorden (oplichters gaan ook zo te werk, waarna ze je antwoorden achter andere vragen monteren). Op de vraag of ik dat gratis lot dan niet per post of mail kan krijgen, krijg je het hele riedeltje weer te horen over hoe veilig het is. Vanuit een overheidsinstelling zou je toch niet verwachten dat ze dit via telefoon regelen en mensen actief aanzetten tot gokken...

9. helmikuuta 2021

Heel slechte ervaring

Heel slechte ervaring. 55 euro gewonnen, maar moest plotseling leeftijd verifiëren. Keurig gedaan, daarna account geblokkeerd. Nu moet ik via post kopie paspoort en betaalpas opsturen. Lekker veilig!! Toch even gebeld en dit is volgens hen normaal. Win je een keer, krijg je het niet.

1. helmikuuta 2021

Staatsloterij account opheffen.

Staatsloterij account opheffen.
Op 15-12-20 per email verzoek gedaan om account te wissen en bedrag uit mijn wallet op mijn rekening te storten.16-12-20 Antwoordt gekregen dat binnen 1-3dagen bedrag gestort zou worden en of ik kopie van paspoort wou opsturen.17-12-20 Kopie gestuurd.
Tot 22-1-21 niks gehoord of ontvangen op mn rekening.Dus maar weer een mail gestuurd.Als antwoordt krijg ik verzoek om kopie van paspoort op te sturen! Dan de klantenservice maar eens bellen : 4 verschillende mensen aan de lijn, 4x zelfde verhaal opnieuw vertellen.Uiteindelijk blijkt dat mijn gegevens gewist zijn ,waarvan ik nooit bericht heb gekregen.En mijn geld dan ? - " tja mevrouw,als uw gegevens gewist zijn betalen wij niks meer uit" -
-"Maar voordat die gewist worden moet toch eerst geld teruggestort worden"? - is mijn vraag. -"Nee, dan had u eerst zelf uw geld terug moeten storten"-
Blijkbaar is niemand op de hoogte van art. 2.4.1 uit hun eigen reglement waarin staat dat bij het opheffen van een account het bedrag in de wallet terug gestort moet wordt !!!
Zo wordt de Staatsloterij dus rijk.....en ik ben mijn euro's kwijt.

22. tammikuuta 2021

kan geldprijs niet scannen

Lot bij Kruidvat gekocht, maar die betaalt niet uit. Met het coronaproof bonnetje naar drie andere winkels geweest, maar die kunnen de code niet scannen. Dan maar bellen met de staatsloterij. Kwartier in de wacht. Opdracht: gewoon teruggaan naar de winkel en als ze hem niet kunnen scannen, moeten ze de afdeling retail van de staatsloterij maar even bellen. En dat alles voor een tientje... dit moet toch makkelijker en vooral klantvriendelijker kunnen...

11. tammikuuta 2021

Waardeloze website.

Waardeloze website, ook de vernieuwde "mooiere en makkelijkere".
Club Staatsloterij, een eindeloze loop waarin je moet inloggen terwijl je dat de hele al bent maar nooit op de pagina komt waar je moet zijn.

11. tammikuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

De website is echt heel slecht

De website is echt heel slecht, heb vele pogingen moeten ondernemen om mijn gewonnen prijs van maar liefst 10 euro uit te laten betalen. De foutmeldingen vlogen mij om de oren, ziet eruit als een eerste jaars student informatica dit in een uurtje in elkaar heeft moeten zetten. Mijn wallet is nu leeg maar het geld staat nog steeds niet op mijn rekening. Dit kan tot 5 werkdagen duren! Wat een bedrijf!

5. tammikuuta 2021

Waardeloze zooi

Waardeloze zooi. Koop loten, geld afgeschreven van mijn rekening en geen lot nummers te zien in de app. Gebeld met we zgn. “Klantenservice”. Eerst 20 minuten in de wacht want er werkt maar 1 persoon. Spreekt nauwelijks Nederlands en na 20 keer herhalen wat mijn bankrekening is, heb ik de moed opgegeven. Blijkt dat als je een lot betaalt vanaf een andere bankrekening dan degene die op je account staat, alles de fout in gaat. Anno 2020 leven zij nog in het stenen tijdperk. Dan maar de bankrekening veranderen. Mooi niet via de app. Moet je een mail sturen met een kopie van je betaalpas eb je id-kaart. Ben hier zo g v d klaar mee met die teringzooi. Service is NUL en app is zwaar kl@te. Meer een site om zwart geld wit te wassen.

21. joulukuuta 2020
Saanut 1/5 tähteä

er zou een ander rekeningnummer gebruikt zijn.

Even hier mijn verhaal kwijt.

Ik heb vorige week donderdag 10 dec 30 euro in de wallet gedaan op de site van de nederlandse loterij. Hierbij heb ik 6 december krasloten gekocht.(cadeau kerst). Ik heb geen bevestiging gehad. Ik afgelopen maandag gebeld om te vragen of het allemaal wel goed is gegaan.
Blijkt dat er een ander rekeningnummer gebruikt zou zijn! Ik screenshots gemaakt met mijn rekeningnummer en de afschrift.

Dus ik gister (woensdag 16 dec) weer bellen en nog een keer vragen hoe dit nou zat. Nu bleek dus dat ze mijn transactie niet meer kon zien via de site. Terwijl dit er wel gewoon op staat. En ook dat ik krasloten gekocht had. Ik moest maar even een mail sturen. Ze vond het maar een raar verhaal. Ik dit gedaan met screenshots en al...zodat ik genoeg bewijs heb dat ik dit gekocht heb. maar waarschijnlijk is tijdelijk het mail adres buiten gebruik. want ja ik kreeg de mail weer terug:( of ze hebben een verkeerd emailadres doorgegeven aan de telefoon.

Totaal niet netjes hoe ik behandeld ben aan de telefoon. Ze geloofde me niet. Alsof ik dit verzin. Echt geen SERVICE!!

17. joulukuuta 2020

Twijfels aan betrouwbaarheid Eurojackpot

Om 19:00 uur sluit de verkoop via alle kanalen voor de trekking van die vrijdag. Er kunnen dan
geen loten meer gekocht worden voor deze trekking. Nadat de Nederlandse notaris heeft
geconstateerd dat de verkoop is gesloten, wordt gestart met het versturen van de
transactiebestanden (verkochte loten) vanuit het Nederlandse loterijsysteem naar het Control
Center in Duitsland, waar het gezamenlijke loterijsysteem van de deelnemende Europese loterijen
is ondergebracht. Nadat de Finse toezichthouder vanuit het Control Center in Duitsland het bericht
heeft dat van alle deelnemende loterijen de transactiebestanden zijn ontvangen, wordt gestart met de trekking.

Waarom worden alle nummers verzonden naar het systeem? Is het systeem wel te vertrouwen? Hoe weten we zeker dat het systeem niet alle nummers calculeert die er verkocht zijn?
De verkochte nummers worden per land opgestuurd dus dat betekent dat het systeem te manipuleren is om een land als winnaar uit te brengen.

4. joulukuuta 2020
Saanut 2/5 tähteä

Pff wat een stalkers

Pff wat een stalkers, ondanks registratie in het bel-me-niet-register blijven ze bellen. Recht van verzet willen ze alleen aanzetten als je het bandje afluistert. Gelukkig heb ik de alleraardigste dame wel ruim 45 minuten aan de lijn gehad. (ik had toch niks te doen) en daarmee iemand anders hopelijk een verkoop telefoontje bespaard.

25. marraskuuta 2020

Agressieve stalking door de Nederlandse Loterij

Ik wordt constant gestalked door de Nederlandsche Loterijen.

Ik sta langtijds ingeschreven in het belmijniet register.
Als ik daaraan refereer, wordt daar geen acht op geslagen..

Ik heb diverse nummers geblokkeerd waarmee ik gebeld werd, maar er blijkt telkens een ander nummer te zijn die mij dan toch weer kan bereiken.

Intern zegt de klantenservice dat ze er niets aan kunnen doen

Wel wordt mij geadviseerd, klachten in te dienen te emailen en te bellen, kortom ik wordt onbezoldigd bezwaarmedewerker en ook dat werkt tot nu toe niet..

Het ergste is dat de verko(o)p(st)ers, doortastend proberen te zijn door brutaal intimiderend gedrag te vertonen om je als het ware toch op die manier dan te dwingen toch hun product af te nemen.

28. syyskuuta 2020
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin