Nederlandse Loterij Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Hier zitten de grooste oplichters van Nederland. En ongelovelijk dat hun praktijken in ons land toegestaan is. Blijf weg van deze lotterijen. Maar dan ook iedereen!!

Saanut 1/5 tähteä

Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terug... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Krijg ik deze onzin mail van ze: "Helaas bleek het niet mogelijk om de lotprijs voor de Nationale Postcode Loterij af te schrijven. Waarschijnlijk is het door u opgegeven rekeningnummer geblokkeerd. "... Näytä lisää

1. Arpapelien myyjä
  2. Vedonlyöntitoimisto
  3. Kasino
  4. Rahapelipalvelu
  5. Online-kasino tai vedonvälittäjä
  6. Online-vedonlyönti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!

Tiedoksesi

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

17 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Netter communiceren en prioriteiten op…

Netter communiceren en prioriteiten op orde hebben
maar nee brief, messenger, emails..
maar niet even een rekeningnummer wijzigen hoor
en beweren ik kan u niet helpen, uw postcode klopt niet
pardon? En nu krijg ik dat ze mij blokkeren omdat ik ze netjes vertel dat ze klant onvriendelijk zijn. Zo willen ze niet aangesproken worden, dat accepteren ze niet. Nou ja zeg!!

19. heinäkuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

En weer werkt de site van luckyday…

En weer werkt de site van luckyday niet.
Loten kopen kan uiteraard wel maar de uitslag van jou loten weer niet.
Voor een bedrijf met zoveel omzet gewoon een grote schande.
Ga denk ik maar lekker bij de Duitse lotto mee spelen, die nemen hun klanten wel serieus.

14. kesäkuuta 2026

Voucher actie Nederlands elftal shirt

Via de staatsloterij kwam de actie dat je een voucher, ter waarde van 110€, kon krijgen voor aanschaf van het Nederlands elftal shirt in de KNVb shop. De voorwaarden gelezen en hier stond in dat ook de abonnementhouders deze voucher kregen. Nu ga ik vragen wanneer ik de voucher krijg bij de klantenservice. Krijg ik als antwoord, je had je moeten aanmelden. Ik nog eens gekeken in de voorwaarden. Echter is het erg onduidelijk zoals het er staat, het is maar net hoe je het leest als klant. Nu dus geen voucher voor mij en mijn partner die ook een abonnement heeft. Ik ga maar eens bedenken om de abonnementen op te zeggen.

18. toukokuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Pas je bankrekening niet aan en je bent de prijs kwijt

Ik heb mijn bankrekening veranderd en had vergeten om dat aan te passen bij Nederlandse Loterij. Toch een prijs gewonnenen en die heb ik niet ontvangen want mijn oude bankrekening op het systeem stond. Na een maand kunnen zij de terugstorting "niet zien", dus niet mijn prijs blijft in hun handen...

22. huhtikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Klantenservice moeilijk te bereiken.

De klantenservice is moeilijk te bereiken. Via veelgestelde vragen staat er onderin hoe je contact kan opnemen. Via messenger of bellen. Als je op de link voor messenger klikt krijg je de melding: 'deze gebruikersnaam bestaat niet'. Telefonisch is de informatie vaak niet duidelijk. En via mail of messenger contact opnemen gaat dus niet.

Ik vind het slecht van zo'n grote organisatie met zoveel winst dat de klantenservice niet eens goed te bereiken is.

Bij Lucky Day kloppen de acties regelmatig niet. Je sluit af met een actie maar krijgt deze niet, wordt niet over gecommuniceerd. Ook is er als je meerdere loten hebt niet duidelijk wat je nu voor welk lot betaald.

Het kopen van loten gaat uiteraard bij alle spellen van de Nederlandse loterij wel soepel.

22. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

De Nederlandse loterij: dubbelzinnig en onaantrekkelijk

Ik woon in Nederland, maar ik koop alleen Duitse, Belgische of Franse loten. Dat komt omdat ze niet duidelijk aangeven hoeveel winnaars er zijn en wat de prijzen zijn, waardoor het lijkt alsof alles achter gesloten deuren gebeurt. Vroeger was deze informatie transparant en was de trekkingsmethode makkelijk te begrijpen, maar de Nederlandse loterij is vaag en nogal afstotelijk.
Bovendien vind ik het onbegrijpelijk dat de al lang bestaande Staatslot in Nederland geen aankoopformulier heeft. Omdat transacties mondeling met de winkelbediende worden afgehandeld, komen er vaak onnodige opties bij de verkoop, vooral als de bediende iets verkeerd begrijpt, of als de winkel veel personeelsverloop heeft of ongemotiveerd personeel. In Duitsland is het aankoopsysteem heel eenvoudig, dus ik ga vaak de grens over om daar te kopen.

31. tammikuuta 2026

clubje opgezegt

wij speelden met een clubje met eurojackpot lotto en staatsloterij , met de eurjacpot valt de grote prijzen meestal in Duitsland dus opgezegd, de lotto valt de prijzen meestal op een abonnement speler dus opgezegd ,nu met de staatsloterij twijfelen wij nog maar wij denken ook daarmee te stoppen ,wij spelen al een tijdje mee maar nog nooit wat leuks gewonnen dus 2 loterijen al opgezegd .nu nog de staatsloterij ?

27. tammikuuta 2026

December kalender

Ik speel al jaren mee met de December Kalender. Hier staat in "winkans 1 op 2". Ik geloof eerder dat de winkans 1 op 200000... moet zijn want ik heb nog nooit 1 euro gewonnen. Statisch is dit toch wel een beetje vreemd. De enige die zal winnen en zeker in 2026 met 37,8% is de belasting en over geld waarover al dubbel en dwars al belasting is over betaald. Voor mij was dit ook de laatste keer dat ik mee doe.

31. joulukuuta 2025

1 lot te weinig geleverd, betaald maar niets meer gehoord van klantenservice

Ik had 4 krasloten besteld om kado te geven met kerst. Helaas stond op de pakbon 4 loten maar er zaten er maar 3 in. Wel 4 kadohoesjes maar 1 lot te weinig en wel 20 euro voor betaald. Contact gezocht en er werd mij telefonisch toegezegd dat ik gebeld of gemaild zou worden over een oplossing. Niets gehoord en ook mijn geld niet terug gehad. Best wel schandalig want ik had ook foto's gemaakt van de envelop, de inhoud en de pakbon om het manco lot aan te tonen maar die hoefde ik niet te sturen. En mijn man had nu geen kadootje met kerst, de andere loten waren goedkoper en kerstkadootjes voor familie.

16. joulukuuta 2025

Intimidatie

Vanmiddag tijdens het boodschappen doen aangesproken door een meisje dat leden aan het werven was voor eurojackpot. Ze stelde mij als eerste de vraag hoeveel sportscholen er in Nederland toegankelijk zijn voor mindervaliden. Hierdoor leek het eerst alsof ze geld wilde inzamelen voor een goed doel, vervolgens kwam de vraag of ik eenmalig een lot wilde kopen voor €2. Tijdens het proces werden er steeds meer gegevens gevraagd en nadat ik al meerdere malen had aangegeven dat ik geen abbonnement wilde of ergens aan vast wilde zitten (nee hoor zei ze, dat was niet het geval) kwam toch de aap uit de mouw dat het om een abbonnement ging (maar je kan het met 1 klik uitzetten hoor!). Toen haar collega ook voor ons kwam staan en mijn doorgang blokkeerde, mijn kinderen begon aan te spreken en gratis reclame begon uit te delen voelde ik mij erg geïntimideerd. Ik gaf aan geen interesse te hebben waarna haar collega mij begon te ondervragen waarom ik geen interesse had en waarom ik het lastig vond om het abbonnement weer uit te zetten. Echt schandalig gewoon, hoe ze me probeerden te intimideren en over te halen tot aankoop, ik ben ze toch zeker geen verklaring verschuldigd waarom ik liever niet een abbonnement wil aan gaan? Ik geef met alle liefde €2 voor een goed doel, hoef ik ook helemaal geen prijs voor te winnen, maar die misleidende trucjes en opdringerigheid vind ik echt NIET OK! Mijn dochter van 10 wilde naderhand meteen naar huis omdat ze zich zo onveilig voelde. Schaam jullie.

8. marraskuuta 2025

Oplichting

Je speelt lotto mee en besteld vaste nummers via hun website. Vervolgens betaal je 12 euro via de ideal link. En ineens heb je niet de loten die je besteld hebt en je doet niet volledig mee dus staat er ineens geld in je wallet zodat je verplicht wordt nog een keer een lot te kopen. Oplichters.

25. lokakuuta 2025

Afschuwelijk.

Afschuwelijk.
telefoon gehad of ik wou me wou aanmelden, waarop ik meerdere keren duidelijk nee zei. toen ik zei dat ik net 18e was en hier helemaal niet aan wou beginnen werd de vrouw aan de telefoon boos.
Niet normaal.

18. elokuuta 2025

Vraag me af .

Vraag me af .

Doe al 28 jaar mee met 3 loten per maand en ja ik weet had dat bedrag ook kunnen sparen.
Maar iedereen wil toch proberen iets te winnen.
Maar in 28 jaar x 3 loten per maand zijn iets meer als 1000 loten is het hoogste wat ik ooit gewonnen heb nog geen 100 euro .
Vaak helemaal niks .
Vraag me toch echt af ?

11. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Hoe opa en oma ook een keer in hun leven bij de rechter uitkomen

Zeer agressief belmannentje, smeert dingen aan van Eurojackpot. Aan mensen in bewindvoering.
Vervolgens de volgende dag al meteen trekking uitvoeren, en dan roepen we hebben u lotjes verkocht, nu moet u betalen.
Na bellen met wel een vriendelijke meneer van de klantenservice en uitleg hieraan gegeven.
Hierop blijft men van mening een goede dienstverlener te zijn. En recht te hebben op €2,- met vervolgens aanmaningen met dreigen. €48,50
Ze zitten in de beschermingsbewind maar daar heeft dit bedrijf niet zoveel mee.
Lekker de zwakke geest paaien en naaien. Want ze zitten toch al in hun nek in de schulden.
Goed bezig👍
eens zien wat rechtspraak zegt hierover.
Kosten gaan toch naar me door de rechtbank aangestelde curator.

24. toukokuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin