Een schandalige organisatie die bol staat van foutieve informatie en zich in het verleden ook diverse malen heeft vergaloppeerd met corruptie en oplichting maar dat dit gemakshalve even onder het... Näytä lisää
Hier zitten de grooste oplichters van Nederland. En ongelovelijk dat hun praktijken in ons land toegestaan is. Blijf weg van deze lotterijen. Maar dan ook iedereen!!
Zonder toestemming een abonnement op mijn naam afgesloten. Ondanks het direct annuleren zijn er wel kosten in rekening gebracht. Direct contact gezocht waarbij verteld werd dat ik het gewoon kon terug... Näytä lisää
Net telemarketer Ricardo aan de lijn gehad die belde voor de Nederlandse Loterij. Gaf meerdere keren aan NIET mee te willen doen waarna de beste man zegt "Dan ga ik u aanmelden". Ik reageerde "N... Näytä lisää
- Arpapelien myyjä
- Vedonlyöntitoimisto
- Kasino
- Rahapelipalvelu
- Online-kasino tai vedonvälittäjä
- Online-vedonlyönti
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Meespelen met de populairste kansspelen van Nederland? Dat kan nu met één account! Meld je nu aan voor de grootste totale prijzenpot van Nederland!
The Hague, Hollanti
- www.nederlandseloterij.nl
Tiedoksesi
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Met afstand de slechtste klantenservice ooit.
Ben al 5 weken bezig om mijn bankrekeningnummer bij de nederlandse loterij te wijzigen. Na talloze mails, telefoontjes en buitengewoon vriendelijke beloftes nog steeds niets gebeurd. Ongelovelijk slechte service.
De optie om dan maar je account te beindigen is waarschijnlijk de enige stap om dit te realizeren.
Zogenaamd een gratis lot gewonnen
Ik deed niet eens mee maar ik werd gebeld dat ik een ''gratis'' lot had gewonnen. Ik was al huiverig hierover aan de telefoon maar de dame beloofde me dat het een gratis lot was blablabla. Uiteindelijk zei ik: ''nou oké goed dan, stuur het gratis lot maar op.'' Blijkt dat het TWEEDE lot gratis is dus de eerste betaal je zelf en je speelt dus gewoon opeens betaald mee. Heb het gelijk weer opgezegd en de 20 euro die is afgeschreven teruggeboekt.
Een kwart ster zou eigenlijk al te veel…
Een kwart ster zou eigenlijk al teveel zijn voor deze oplichtingsloterij.Ik had voor de trekking in Oktober 2021 drie loten gekocht bij verschillende winkels.Een lot gekocht in de grote stad bij mij in de buurt, en twee loten gekocht bij lokale winkels in mijn dorp.Wat denk je??Bij alle drie de loten niks gewonnen....November trekking weer hetzelfde ...Winkans blijkt echter eerder 0 te zijn bij deze loterij....Nooit geen staatsloterij voor mij meer!!!WEG €90!!!
Grootste oplichters die er bestaan!!!!
Grootste oplichters die er bestaan!!!!! Speel niet mee winkans is kleiner dan door de bliksem geraakt te worden! Speel al 44 jaar mee 1 x 10 euro gewonnen en niemand wint ooit in een achterstands wijk dat is nu wel duidelijk!
Leuk kado voor vaste klant
Leuk kado voor vaste klant, de abonnee speler. In december een kado onder de kadoboom van de loterij. 2 gratis loten + XL , gefeliciteerd met uw kado, totdat ik ze wilde verzilveren. Koop extra loten, met hoeveel loten wilt u meespelen? Nee, ik wil mijn kado graag. Dus geen extra loten, en dan op 24 december de melding dat mijn code van de loten ongeldig is? Vreemd, ik heb ze toch gekregen als kado, daar hoef ik toch niets aan bij te betalen. Nee, een link erbij om het alsnog recht te zetten....... De link gaat over extra loten, hoeveel wilt u erbij? Nee , ik wil alleen mijn kadoloten + XL maar dat is een lastig verhaal. Een vorm van marketing die niet klopt. Het lijkt de postcode loterij wel, daar is ook van alles gratis vermits je wel koopt. Zo ga je niet met vaste klanten om, klantenservice niet bereikbaar, ja bellen op eigen kosten. En dan tot slot de klantenservice online. Een mail met het verzoek om naam, postcode, geb.datum, bank, en laatste 5 cijfers van mijn rekening om uit te zoeken waarom ze mijn deelname van tig jaar niet kunnen vinden. Ironie ten top, we ontvangen regelmatig waarschuwingen voor Phishingmails en wat vraagt de Nederlandse Loterij................. wat een waardeloze omgang met je klanten. Dus einde Lotto helaas, een systeem wat totaal de plank mis begint te slaan. De Robochat ontbreekt nog maar zal vast een manager zijn die dat binnenkort invoert. Nog persoonlijker dus. Niet best.
Wat een ongelooflijk onbeschoft…
Wat een ongelooflijk onbeschoft bedrijf. Gadverdamme. 6 x aangegeven geen interesse te hebben aan de telefoon en maar blijven doorgaan. Heb het gesprek opgenomen. Dit gaat een staartje krijgen.
loterijen daar profiteert er een van
loterijen daar word er maar een rijker van en dat is de organisatie zelf. Nooit aan meedoen en zelf je eigen geld beleggen met gezond verstand, daar heb je meer aan. Laten we wel eerlijk zijn.
KRAS KALENDER
IK HEB ALTIJD BIJ DIE K** KRAS KALENDERS 1 TE WEINIG OP LICHTERS
Wat een SCHIJT bedrijf
Wat een SCHIJT bedrijf. Wil mijn wallet uitkeren.... Kennelijk is dat niet mogelijk?!?! Na meerdere keren bellen beloven ze het steeds weer om op mijn rekening terug te storten. Nu 2 maanden verder nog geen cent terug gehad.
Staatsloterij=Vissen naar jouw geld
Kreeg een zogenaamd staatslot cadeau na een aankoop. Als je de code invoert moet je eerst al je prive gegevens noteren onder het mom waar ze de prijzen naar toe moeten sturen. Inmiddels weet ik door andere reviews dat je zomaar aan een onmogelijk op te zeggen abonnement kan vastzitten. En zo verdwijnt het vertrouwen van de burger nog meer in een bedrijf dat financiële hoop uitbuit en zakken van anderen nog meer vult. Een nieuw vak op scholen... "misbruik en oplichting".
Maar maar het is meer…
Maar maar het is meer staatsoplichterij,
Moet je deze horen , ik krijg 5x gratis meespelen met een laptop dat ik kocht, je lees het goed " gratis " tot mijn verbazing en gelukkig net op tijd kunnen zien zag ik dat ineens was ik gekoppeld aan een abonnement van €30 per maand!!!!
Meteen opgezet natuurlijk maar ook dan nog wil ze alsnog mij een abonnement aansmeren???
Wat voor graaiers zijn dit zieke volk?
STAATSOPLICHTERIJ is het 😠
Nalatige klantenservice
Mijn account is geblokkeerd omdat de virusscanner op mijn computer een VPN open had staan. Ik heb in 1 maand tijd meerdere malen contact gezocht en dat is ondanks vele toezeggingen en het opsturen van documenten op niets uitgelopen.
Walgelijk platform
Walgelijk platform! Ik heb inmiddels 2 jaar ervaring met online casino’s.
Dit is regelrechte oplichting.
RTP onderaan de gokkasten is letterlijk valsheid in geschriften (fraude)
Er is hier niks te winnen.
“We doen dit reguleren om gokverslavingen tegen te gaan”
En vervolgens wel een daglimiet verstrekken van €50.000.
Verwijder je account en trek al je geld terug, je kunt nog beter geld uit je raam gooien dan dat je opwaardeert bij TOTO
Praatjes vullen geen gaatjes!
Er worden beloftes gedaan die niet nagekomen worden, account niet bereikbaar (wacht al een maand op een nieuw wachtwoord!!!) en telefonisch proberen iemand te bereiken: je kunt wachten tot je een ons weegt! Wat een treurige organisatie. Maar de aanhouder wint, ik zeg alles op!
Onvriendelijk, niet nakomen van de afspraak
Vorige week een aanbod gekregen per telefoon. Ik was geselecteerd voor een actieprijs. Ik wees het in eerste instantie af, daarna erin meegegaan, want ik dacht "eenmalig" meespelen en nergens aan vast zitten, ach, laat ik eens gek doen, laat ik dat maar doen. Vervolgens kreeg ik net een mail dat ik vanaf december meespeel met 2 loten met een inleg van 15 euro. Heb dit uiteraard meteen opgezegd. Mijn inziens komt er letterlijk niks overeen van het telefoongesprek met de gemaakte "deal". Ik wil geen abonnement..... En ook niet meespelen met 2 loten en er 15 euro voor kwijt zijn. Daarnaast sprak de dame die de regels op las ontzettend vlug, ze ratelde alles zo snel dat ik er niks van verstond. Dan gebeuren dit soort dingen dus. Al met al: onvriendelijk en oplichterij. Weet waar je aan begint
Waanzin
Ik kon niet meer inloggen, ook niet na hun ‘advies’. Account toch zeker al anderhalf maand geleden opgezegd maar wacht nog steeds op het resterende saldo. Waanzin!
Volgens de loterij zelf is de kans op…
Volgens de loterij zelf is de kans op prijs bij 10 getallen 1:3.8. Als ik zelf ga rekenen is het 1 op 14.
Gebruikt de loterij algoritmes om de zaak te flessen.
Gewoon de getallen berekenen die het minste voorkomen en die toevallig die dag laten vallen.
Hebben er meer die zo weinig “geluk hebben?
Geen uitbetaling van de loten zelfs geen uitzondering voor corona
Jaar geleden staatlozen gekocht. Echter door de lockdown waren de meeste boekenwinkels dicht en heb ik mijn prijzen geld niet kunnen innen. Nu jaar later zijn de loten verlopen en maken ze ook geen uitzondering voor corona. IK GA NOOIT MEER STAATLOTEN KOPEN.
Win je een kleine geldprijs blokkeren…
Win je een kleine geldprijs blokkeren ze jou account stelletje oplichters zijn het. Dan moeten ze leeftijd checken. Als ze enig fatsoen hebben dan hadden ze dat voor het kopen van een lot moeten doen
De Staatsloterij
De Staatsloterij geeft gratis loten weg bij radio 538. Hoeveel heeft u voor uw loten betaald?