maisonmansion.com Arvostelua 145

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Saanut 1/5 tähteä

Lange levertijd, dan vermeld was. Slecht product. Laarzen vallen klein en zijn zeer stug, net klompen! Veel mailverkeer voordat er een retourformulier gestuurd wordt. Hoge kosten voor retourzending! B... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Levering binnen 24 uur... Ben nog aan het wachten (9 dagen verder). Dropshipping. Je kunt beter direct via Temu kopen, dan krijg hetzelfde voor veeeel minder gedl.

Saanut 1/5 tähteä

Rits tas binnen 2 weken stuk, gekocht voor de sinterklaas voor mijn kleindochter die hem in januari is gaan gebruiken. Kreeg 10% van het aankoopbedrag retour….nooit meer koop ik daar iets!

Saanut 1/5 tähteä

100% scam. Pretend to be based in NL when actually products are shipped from CN. Guaranteed delivery in 24h is a myth. Customer service e-mail address is not operational. Replies on contact p... Näytä lisää

1,2

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Saanut 3/5 tähteä

Goede verf maar service en verzendtijd kan een stuk beter!

De goth all in one is een fijne verf die mooi dekt, zelfs na 1 keer. Ik heb alleen erg lang op mijn bestelling moeten wachten, bij mijn eerste bestelling heb ik bijna 3 weken moeten wachten zonder dat ik informatie kreeg van maisonmansion. Uiteindelijk heb ik dan maar gebeld en hebben ze het de zelfde dag nog verzonden. Het leek dus eigenlijk alsof ze het gewoon vergeten waren. Toen de verf uiteindelijk aan kwam was er geen etiket op de pot verf en zat er een briefje bij dat de etiketten op waren. Dit vond ik op zich niet zo'n probleem, maar ik had het toch fijn gevonden moesten ze de moeite gedaan hebben om de info die normaal op de pot staat, ook even op het briefje zetten. Als oplossing hadden ze op het briefje geschreven dat ik alle nodige info wel online zou vinden. Daarbij ontbrak bij mijn bestelling een schuursponsje. Kan natuurlijk gebeuren, dus ik heb de volgende dag weer met hun getelefoneerd. Er werd opgenomen door een man, maar hij zei dat hij de telefoon voor iemand anders op nam en dat ze me zouden terug bellen. Ik heb nooit een telefoontje terug gehad. En gezien ik enkel in de voormiddag kan bellen (wat moeilijk is voor een werkend persoon) heb ik het hier dan maar bij gelaten. Ik heb uiteindelijk toch nog een bestelling bij hun moeten plaatsen omdat ik te weinig had besteld van de goth en absoluut dezelfde kleur nodig had. Hier heb ik weer 2,5 weken op gewacht, waarna ik weer heb gebeld en waarna ze het weer verzonden hebben de dag dat ik gebeld heb. Heel vreemd dat ze wel de dag zelf kunnen verzenden als je belt maar het niet gewoon uit zichzelf verzenden als het mogelijk is. Ze hebben me bij mijn 2de bestelling wel mijn schuur sponsje erbij gedaan, nadat ik dit aan de telefoon had aangegeven. Kortom, erg jammer dat het zo lang duurt vooraleer je de bestelling krijgt, wel tevreden van de verfkwaliteit.

28. huhtikuuta 2022

Zo jammer dit!

Als jezelf op de korte termijn iets wil verven zou ik zeer zeker op zoek gaan naar een bedrijf waar de levering vele malen vlugger gaat! Verf en benodigdheden besteld omdat ik vakantie kreeg en ik meubels wilde verven voor in ons nieuwe huis. Daar heb ik dan ook nog verf voor nodig. Na 3 weken mail gestuurd waar het blijft. We hebben vertraging in de levertijd uiterlijk donderdag wordt het verzonden. Inmiddels is het vandaag maandag en heb ik nog niks! En gaan we richting week 4 van wachten. Ondertussen toch maar andere verf gekocht en begonnen aan het verven van mijn meubels.
Voor mijn huis ga ik hier zeker geen verf meer kopen, mij duurt de levertijd toch echt te lang. Als ik iets bestel online wil ik het toch graag binnen ENKELE DAGEN in huis hebben. Ook ik heb een planning gemaakt in mijn werkzaamheden! Misschien iets van de bestede tijd op sociaal media besteden aan het uitzenden van bestellingen.

11. huhtikuuta 2022

Wat een slecht bedrijf.

Wat een slecht bedrijf.
Na een aantal weken te vergeefs op mijn bestelde producten te hebben gewacht mijn bestelling maar geannuleerd...
En omdat het ze niet aan staat dat ik heb geannuleerd hebben ze kenbaar gemaakt dat ze mijn geld 14 dagen vast gaan houden omdat dit wettelijk gezien mag...
Dit keer proberen ze de verkeerde op te lichten... de afspraak voor de aangifte is inmiddels gedaan...
mensen wees gewaarschuwd....

18. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met service na…

Zeer slechte ervaring met service na ruim 5 weken pas mijn kleurstalen ontvangen zonder te reageren op eerdere mails of op de hoogte houden van levering producten in die tijd al ergens anders kleurstalen besteld maar je geld krijg je niet terug Zoveel tijd om zichzelf overal online te promoten maar geen tijd om netjes te reageren op mailtjes

21. helmikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

goed geholpen

Ik ben uitstekend geholpen met een probleem met mijn oude trap… Kwam er zelf een tijd niet uit maar met goed advies toch gelukt. Erg blij mee!

15. helmikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ik ben al weken in gesprek over…

Ik ben al weken in gesprek over producten die ik niet besteld heb via een livesale, maar die wel in rekening zijn gebracht. Bij een andere order was iets uitverkocht en zouden ze geld terugstorten. Ben inmiddels al bijna 4 weken hiermee bezig. Dit bedrijf is zeer actief op social media, maar van 'klanten service verlenen' hebben ze geen verstand. Ik bestel hier nooit meer. Levertijden waren bij mij 3 weken, voor iets wat op voorraad was.

27. tammikuuta 2022

Zeer lange levertijd

Als je aan de hele wereld laat zien wat voor geweldige verf je verkoopt en geweldige projecten toont die je hier mee kan bereiken , en als je dan een goedlopend bedrijf wil behouden met tevreden klanten moet je vooral zo doorgaan met je bedrijf. 20 november 2021 verf besteld, en vandaag dan eindelijk bezorgd na 8 weken ( 20 januari 2022 ) na een aantal boze mails te hebben gestuurd te hebben kon het wel ineens snel, heel vreemd.
En dan nog vreemd vinden dat je bedrijf op den duur niet goed meer loopt en klanten geen bestellingen meer doen….Maisonmansion een tip voor jullie…om je klanten behouden, hou ze via de mail op de hoogte waarom de bestelling is vertraagd, hou ze via social media op de hoogte wat niet leverbaar is, neem meer mensen aan !!! . Als je je beloftes niet kan waar maken hou dan op met de social media, geen loze beloftes doen via de mail, wees eerlijk.dus intern is er nog heel veel te doen bij jullie. En zo te lezen hier ben ik niet de enige met klachten, dus dan moet er toch ergens een belletje gaan rinkelen.
De verf is prima, ben ik heel blij mee maar om nog eens een bestelling te plaatsen bij jullie …… hier moet ik heel diep over na gaan denken.
Heel veel succes en doe er wat mee!!!!

20. tammikuuta 2022

Zeer zeer slecht

Zeer zeer slecht! Verf is wel oké maar heb weken moeten wachten op bestelling. Had een hele grote bestelling gedaan omdat we ver weg wonen en het kwam maar steeds niet. Heb het zelfs 40 km verderop moeten gaan halen omdat ze daar toevallig heen moesten. Na een heel huis met hun verf te hebben gedaan had ik blikken over die terug mochten. Na 3 weken een deel van het geld terug ontvangen maar dit was niet alles. Heb het maar opgegeven dat het nog terug komt. Denk goed na voordat je hier iets besteld want service is zeer zeer zeer slecht.

1. tammikuuta 2022

Teleurstellende service

De verf is goed, maar zo goed als de producten zijn, zo teleurstellend is de service. Naast het feit dat je (bijzonder lang) moet wachten (wat ook in orde zou zijn als je op de hoogte werd gesteld van eventuele vertragingen), heb ik tot twee keer toe zelf achter een terugbetaling aan moeten gaan.

24. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Levertijden zijn echt veel te lang

Levertijden zijn echt veel te lang. Gemiddeld 4 weken. Bellen heeft geen zin, ze zijn niet bereikbaar of ze sturen je van het kastje naar de muur. Slechte klantenservice, onvriendelijke eigenaresse die niet open staat voor kritiek. Ik bestel hier nooit meer.

12. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Levertijd is echt om te huilen

Levertijd is echt om te huilen.
Er staat 4 tot 7 dagen maak daar maar weken van. Drama bedrijf Eigenaar ook zeer klantonvriendelijkheid als je er iets over zegt

10. joulukuuta 2021

Levertijden zijn gemiddeld 5 weken

Levertijden zijn gemiddeld 5 weken. Klagen hierover op hun fb groep is gelijk een ban op hun fb groep. Diana is de hele dag op fb en andere sociale kanalen zichzelf, haar hond, haar huis en haar bedrijf aan het promoten, dat is blijkbaar belangrijker dan orders op tijd versturen naar klanten. Slechte service, slechte communicatie met dit bedrijf. Een tijd geleden keukenverf gekocht. Na 5 weken eindelijk mijn bestelling binnen. Bleek het traplak te zijn. Na 2 weken over en weer emailen mocht ik het omruilen voor keukenverf. Eenmaal in de winkel hebben ze het blik (door mij vooraf gemerkt aan de onderkant) in het magazijn een nieuw etiket gegeven met "keukenverf" erop. Ik heb ze in de winkel gelijk gewezen over hun oplichtingspraktijken. Omdat het blik gemerkt was door mij, konden ze het niet ontkennen. De keukenverf was niet voorradig en ze zouden een nieuw blik opsturen. Dat heeft weer 3 weken geduurd. 3 keer nadenken dus voordat je bij dit bedrijf wat koopt. Ondanks de verplichte mondkapjes, dragen ze deze niet in de winkel. Pas op dus !

10. joulukuuta 2021
Saanut 1/5 tähteä

Inmiddels 2 weken verder en mijn…

Inmiddels 2 weken verder en mijn producten nog steeds niet ontvangen. Het zou inmiddels al 3x verstuurd zijn maar wordt telkens uitgesteld. Ik heb alle begrip voor te late leveringen maar ik zit met besproken klussers die ik af heb moeten bellen, gelukkig zitten ze vol tot volgend jaar dus dat is fijn voor hen.. maar ruk voor mij!

21. lokakuuta 2021

Hallo Diana ,

Hallo Diana ,

Heel flauw om te doen alsof je nog nóóit met ons contact gehad hebt.....
Heel jammer dat je niet staat voor een tevreden klant die graag zijn betaalde product in goede staat wil ontvangen...Alles onder de verf als je je pakketje openmaakt. Deksel er niet op. Kleding en vloerbedekking eronder.En dat hebben we je gemeld via al jullie mailadressen compleet met foto's
Nee de producten zijn redelijk ok maar o wee als er iets niet goed geleverd wordt dan ben je niet te bereiken....
Jammer dat je ons dwingt ondanks ons verzoek om ons tegemoet te komen om een zeer slechte review te schrijven.
Bij deze :wij zijn zwaar teleurgesteld, heeft ons geld gekost en hebben een enorme kater.
Denk drie keer na voordat je daar besteld.
Jan en Marianne

11. kesäkuuta 2021

Slechte verf

Op social media doen ze overkomen alsof de verf super fijn en makkelijk werkt maar in het echt is het echt waardeloos spul. Als je dan in gesprek gaat dan ligt het overal aan behalve aan de verf natuurlijk. Mijn advies? Nooit iets bestellen!

29. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin