Wat een oplichters, en het maar gooien op de rtp en op de 1 in de miljoen blabla BS, Scatter Shocks zit nu bijna 1000 euro in en 1 euro per druk en de bonus is werkelijk geen 1 keer gevallen, je k... Näytä lisää
ONTHOU 1 DING CASINO,'S ZITTEN ER NIET…
ONTHOU 1 DING CASINO,'S ZITTEN ER NIET VOOR JOU ZE WORDEN SCHAT RIJK EN SPELEN VALS ! OF BONUSSEN KOMEN NIET MEER INEENS OF INEENS EEN POP-UP OMDAT JE WINNING KAN MAKEN ZE HEBBEN VELE TRUCJES ER WORDT GEWOON OPGELET HOE JIJ JE WINKANSEN KAN VERLIEZEN ! ! BEN NIET ACHTERLIJK.
Wat een oplichters
Scatter Shocks zit nu bijna 1000 euro in en 1 euro per druk en de bonus is werkelijk geen 1 keer gevallen, je kan me veel vertellen maar daar wordt gescammed, ik heb gelukkig alle videos bewaard KSA al gestuurd en ben nu bezig met nog meer instanties om dit aan te kaarten, Hollands Casino denkt dat ze er mee weg kunnen komen omdat ze de overheid goed betalen. Maar geloof mij krom is krom, en deze kast die hun supporten Gaat ze hun kop kosten...
Want videos liegen niet... En mn 2800 kijkers elke dag
De problemen begonnen al tijdens het…
De problemen begonnen al tijdens het registratieproces. De site loopt constant vast. De klantenservice reageert nooit. Dit is het slechtste casino waar ik ooit heb gespeeld
Holland casino is grote oplichter ..bij…
Holland casino is grote oplichter ..bij de live roulette is een software apparaat die bepaald welke nrs er vallen .. ben in buitenland geweest en heb met eigen ogen gezien waar een software kastje werd vernieuwd..zogenaamd zijn ze te vertrouwen die geld op trommeld voor de overheid…
Ik raad af om hier te spelen
Ik raad af om hier te spelen. De klantenservice reageert niet. De website loopt in een spel vast. Dit het slechtste spel dat ik ooit heb gespeeld.
Onbestaanbaar systeem.
Vroeger was ik live vip speler t/m 2020, sindsdien nooit meer binnengelopen. Online liet men mij gisteren een account openen, verifiëren en storten. Vervolgens krijg ik een melding dat ik niet mag spelen en dat ze om privacy redenen niets kunnen zeggen. Storting is verdwenen, inloggen gaat niet meer en wanneer mijn geld terugkomt, Joost mag het weten. Schandalig dat zoiets aan de voorkant mogelijk is.
Mijn ervaring met HollandCasinoTeleurstellende ervaring.nl was…
Mijn ervaring met HollandCasino.nl was allesbehalve positief. De website ziet er op het eerste gezicht professioneel uit, maar schijn bedriegt.
Allereerst zijn de uitbetalingen traag. Wat zogenaamd “snel” zou moeten zijn, duurde bij mij meerdere dagen, ondanks dat alles al geverifieerd was. Dat zorgt meteen voor frustratie, zeker als je geld wilt opnemen waar je recht op hebt.
Daarnaast vind ik het spelaanbod vrij beperkt in vergelijking met andere online casino’s. Veel populaire spellen ontbreken of zijn alleen beschikbaar in minder interessante varianten.
Wat me het meest stoorde, was de klantenservice. Reacties duren lang en de antwoorden zijn vaak standaard en helpen totaal niet bij het oplossen van je probleem. Je voelt je eerder genegeerd dan geholpen.
Tot slot zijn de bonussen niet bepaald aantrekkelijk (and 24 jaar +....) De voorwaarden zijn streng en het is bijna onmogelijk om er echt iets uit te halen.
You have to buy one year membership and…
You have to buy one year membership and then change money to cash. Very rude staff.
Waar het andere casino nooit op je…
Waar het andere casino nooit op je gokgedrag let en simpelweg geld wilt verdienen, slaat het verantwoord spelen beleid van Holland casino online nergens meer op. Ik win geld wordt je weer 30 dagen van bonussen uitgesloten. Ik denk toch echt dat jullie een groter probleem hebben als ik.
Verantwoord spelen beleid slaat werkelijk de plank mis ga spelers lastig vallen die grote bedragen in korte tijd verliezen en niet spelers die klein spelen en een beetje geld winnen met poker en dan weer lastig vallen of ik wel verantwoord speel.
Betalen niet uit wat je saldo is!!!
dat de spellen worden geaudit door een…
dat de spellen worden geaudit door een derde onafhankelijke partij is mischien waaf maar ze vertellen je niet wat na de controle en de verstrekking van het rapport gebeurd.geloof muj maar er zitten mensen op de achtergrond die alles regelen van storingen to uitbetalingen.he is een bende van criminelen dn allemaal met het zelfde geloof die elkaar beschermen van de ksa tot de spel provider.dit zijn de nieuwe internet hackers waar de politie op jaagt maar zij buiten dat vallen.het is geen kansspel meer maar manipulatie van alle resultaten .eigenlijk is de wet op kansspelen niet meer geldig omdat er geen kansspel
meer bestaat.
Weer binnen 5 minuten 10 euro weg
Weer binnen 5 minuten 10 euro weg, totaal geen winkansen en speelplezier, online win je dus geen ene reet, behalve soms je inleg terug
Ik speel wel eens bij Holland Casino…
Ik speel wel eens bij Holland Casino online,nu speelde ik deze maand 3 dagen en ongeveer 5 uur per dag ,al diverse keren gebeld door een medewerker van Holland Casino waarom ik zo lang speel en of ik het geld kan missen ,in 2023 mij uit laten schrijven voor een jaar omdat ik gek werdt van bellen en mailen door HC,nu in November beeld voor het openen van mijn account,ik zou worden gebeld door een andere medewerker,3 weken later belde een medewerker en bijna een uur met haar gesproken en het account zou weer toegankelijk worden ,een maand later was het account nog niet geactiveerd,opnieuw gebeld en bleek om een technische fout te gaan , eindelijk kon ik weer spelen,ik speel roulette voor per nummer 0,50 cent ,met een totale inzet van 9 euro per draai op de waar je kans maakt op 50&100&500&2000 x je inzet er uitbetaald op een nummer is 30 x ,nu speelde ik deze maand 3 dagen ik krijg ik een mailtje dat HC zich zorgen maakt over mijn speel gedrag en ze wilde dat ik voorlopig niet meer zou spelen,ook krijg ik de komende maanden geen bonus om zo te zorgen dat ik minder op HC zou komen ,ik heb een limiet van 700 euro en een speeltijd van 8 uur per dag , winst laat ik altijd uitbetalen dus per maand verlies ik bijna niets,deze 3 dagen 700 euro in en 820 euro uit ,nu begrijp ik er helemaal niets van dat ik steeds aangesproken wordt op mijn gok gedrag,ik kom niet boven het speel limiet,en ook kan ik niet langer spelen dan 8 uur per dag ,nu speel ik bij andere online goksites en totaal geen problemen,HC wil de overheid laten zien de ze het braafste jongetje an de klas zijn ,maar laten ze de grote spelers aan pakken en niet de kleine,HC stelt zelf de tijden van spelen vast en je kan daar niet overheen,5 maart een email gestuurd voor uitleg maar tot op heden geen antwoord gekregen , mijn advies aan nieuwe spelers ga niet bij HC spelen het geef alleen maar problemen.
Nooit ga je hier weer winnen Kasten…
Nooit ga je hier weer winnen Kasten staan dicht 50 v euro nog niet een spel Jammer was een mooi casino De mensen gaan er bijna niet meer heen Enschede is wel het slechtste van alle HC Casino,s Maar moet zeggen met nog geen 50 personen kan het ook niks geven Zonde zal mij benieuwen hoe lang dit blijft bestaan Maar dit is echt de mensen bestelen Geen eerlijke win kans meer
Ik word niet uitbetaald terwijl ik heb…
Ik word niet uitbetaald terwijl ik heb gewonnen staat er nu 2 keer dat ik heb verloren nep spel
Dringend: Onterechte niet-uitbetaling daily jackpot- Verzoek om escalatie naar hoger management / compliance"
Trustpilot-reviews
Review over Holland Casino Online
Red tiger daily jackpot niet uitbetaald Holland casino
Op 16 februari 2025 speelde ik Dragons Cluster Buster™ bij Holland Casino.
Drie jackpotsymbolen vallen en activeerde het jackpotwheel. Althans het spel bevroor. Technical error. Ik zie de daily jackpot naar gewonnen springen op moment van landen drie jackpot symbolen Tijdens de freeze verscheen er soort flits melding kleine gele lettertjes mbt winst daily jackpot. Geen enkele jackpot was nog gevallen.
Mijn live screenshot toont:
· De daily jackpot op "GEWONNEN!"
· De 10-minute jackpot op dat moment nog actief (dus niet gewonnen)
· Het jackpotwheel in beeld – bewijs dat ik de feature had geactiveerd
Na herstart bleek alleen de 10-minute jackpot van €73,77 te zijn bijgeschreven.
De daily jackpot is nooit uitbetaald.
Wat niet kan:
· Holland Casino bevestigt per mail dat ik 3 symbolen had. Prijs is toegekend met van te voren ingestelde mechanismen volgens de regels
· Hun eigen administratie (geschiedenis) toont bij dezelfde ronde 2 symbolen.
Dit is technisch onmogelijk.
Een ronde kan niet tegelijkertijd 3 en 2 symbolen hebben.
Daarnaast:
· Dezelfde 10-minute prijs staat in hun systeem op twee verschillende rondes – ook onmogelijk.
· De enige ronde met 3 symbolen (live) is in de administratie teruggebracht naar 2 symbolen.
Stand van zaken:
4 verschillende casenummers
Ik pas deze review aan zodra Holland Casino de fout erkent en de daily jackpot alsnog uitbetaalt.
Ik hoop dat ze alsnog voor een nette afhandeling kiezen.
UPDATE :
Officieel klachtennummer eindelijk verkregen op 11-03-2026
Beste,
Bedankt voor het kenbaar maken van je klacht over daily jackpot 16-02-2025 (ronde xx). We vinden het vervelend dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Het is belangrijk voor ons dat onze spelers tevreden zijn en daarom stellen wij het op prijs wanneer je het ons laat weten als dit niet het geval is.
Samenvatting van de klacht met referentienummer
Op 16 februari 2025 om 22:25 uur behaalde ik tijdens het spelen van Dragons Cluster Buster™ drie jackpotsymbolen, waarmee ik de jackpotwheel-functie activeerde. Direct na het landen van de drie symbolen bevroor het spel (technical error). Tijdens deze freeze verscheen de melding:
"Speler wint daily jackpot".
Het spel moest worden herstart. Na herstart bleek dat ik niet de daily jackpot had ontvangen, maar een 10-minute drop van €73,77.
De daily jackpot van €8.319,51 is nooit uitbetaald.
Wij hebben begrepen dat je de oplossing graag als volgt ziet:
1. Binnen 5 werkdagen de daily jackpot van €8.319,51 alsnog aan mij uitbetalen.
2. Schriftelijk uitleggen hoe dezelfde prijs op twee verschillende ronde ID's kon belanden.
3. De volledige logs van beide rondes aan mij verstrekken.
Binnen 7 dagen nemen wij contact met je op om je op de hoogte te brengen over hoe ver we zijn met de oplossing.
Heb je vragen of wil je nog iets toevoegen? Aarzel dan niet om te antwoorden op deze e-mail.
Met vriendelijke groet, With kind regards,
Service Desk Holland Casino Online
Kijk voor veelgestelde vragen op ons Help Center.
For frequently asked questions check our Help Center.
Holland casino Amsterdam Leidseplein
Ik was bij Holland casino in Amsterdam bij het Leidseplein. Leuke avond gehad. Mooi casino en leuke sfeer. Helaas geen win en werd wel heel vaak achter elkaar rood bij Roulette...
Speelde Megadon TripleThreat.
Speelde Megadon TripleThreat.
Je krijgt genoeg Free Spins maar die geven telkens amper wat, doorgestoken zooi. Niet leuk spelen hier.
Van alle casino.s in nederland geven…
Van alle casino.s in nederland geven zij het minst weg .nooit geen freespins of loyaltie beloningen . Ik heb veel stortingen gedaan in die tijd je mag verwachten van de grootste casino dat ze en keer wat weg geven .ook al zijn het 50 freespins maar vergeet het maar . Mijn pingels zien ze niet weer . Golden lion casino die geeft na elke storting leuke beloningen . Mensen ga es en kijkje nemen .maaaiiii
Tevreden klant
Goede service en alles is duidelijk,mooi assortiment aan spelletjes heb een leuk Bedrag gewonnen niks mis mee.
Mensen die ervan uit gaan dat ze wat winnen en steeds meer uitgeven en niets overhouden en vervolgens gaan zeuren moeten hun zelf op de handen tikken niet holland casino
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.