Kjells markiser Arvostelua 832

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Det er alltid både fint og hyggelig å fornye seg. Vi trengte absolutt en ny markise og bestemte oss for å velge dere. Thor Aksel Berthelsen kom på «befaring». En veldig hyggelig mann som ga oss g... Näytä lisää

Hadde befaring i dag med Kristoffer Berthelsen, og han sparte meg mye penger på solskjerming. Han vil ikke selge til enhver pris, men heller at man skal få den beste løsningen. Profesjonell oppfølging... Näytä lisää

Selger ringte moren min etter at hun hadde sendt inn en forespørsel om å bli kontaktet. Selger spør hva hu hadde tenkt på av markiser hvor hu da forklarte hva vi tenkte, og svaret fra selger var fr... Näytä lisää

Presist oppmøte både ved befaring og montering🙂 Leveringstid ble omtrent som antydet ved befaring. Superfornøyd med zip- screening på flere vinduer. Var i tillegg veldig proffe og hyggelige på al... Näytä lisää

1. Kaihdinkauppa
  2. Verhokauppa
  3. Autotallinovien toimittaja

Gratis befaring i hele Norge. Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk. Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Profersonelt fra selger til montør.

Profersonelt fra selger til montør.
Tok litt tid fra vi fikk tildelt montør til han kom.

Måtte purre opp.

Veldig fornøyd med resultat .

Hei Thore,
Takk for fin tilbakemelding, vi setter pris på at du deler din erfaring!

Kjells Markiser

Hyggelig både selger og montør

Hyggelig både selger og montør. Begge var tydelig erfarne og effektive. De kunne jobben sin!

Hei Jorun,
Tusen takk for fin tilbakemelding, vi setter pris på at du deler. Det er godt å høre at du er så fornøyd!

Fra start til mål

Fra start til mål, ikke noe å utsette. Riklig med informasjon og veiledning fra oppstart til montering.

Hei Jesper,
Tusen takk for at du deler din erfaring, det gleder oss å høre at du hadde en god opplevelse og er fornøyd!

Befaring

Befaring - effekt og tydelig.
Bestilling- enkel prosess.
Leveranse- innen angitt tid.
Montering - Utrolig fint utført.
Kvalitet og pris står i proporsjon til hverandre.

Hei Anders,
Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Det setter vi stor pris på, og det er flott å høre at du er fornøyd med både prosess, utførelse og kvalitet.

Ryddige folk og produkt

Bra service ble montert til avtalt tid og flinke folk

Hei,
Takk for at du deler din erfaring, vi setter pris på å høre at du er fornøyd!

Kjells Markiser

Installasjonen gikk veldig bra og var…

Installasjonen gikk veldig bra og var raskt unnagjort. Installatør manglet avbitertang for å kappe metall snorer. Dette hadde jeg tilgjengelig så det ble ikke noen forsinkelser, men dette kan være et punkt til forbedring. Overalt veldig fornøyd med persienner og monteringen.

Hei Kjetil,
Tusen takk for tilbakemelding og at du deler din erfaring! Vi setter pris på å høre at du er fornøyd!

God info

God info. Raskere levering enn forventa. God montering

Hei Reidar,
Takk for fin tilbakemelding det gleder oss å høre du er fornøyd!

Veldig ryddig selger

Veldig ryddig selger, som anbefalte ting og forklarte veldig godt.
Kjapp montering og greie folk.

30. huhtikuuta 2026

Heisan,
Takk for at dere deler deres erfaring, vi setter pris på å høre at dere er fornøyd!

Kjells Markiser

Super jobb til avtalt tid og flott…

Super jobb til avtalt tid og flott løsning til god pris

Hei Cathrine,
Tusen takk for super tilbakemelding, vi setter pris på å høre om din erfaring!

Hyggelige montører

Hyggelige montører, raske og effektive! Godt fornøyd med produktet også!

Hei Lisbeth,
Tusen takk for at du deler din erfaring, vi setter pris på høre at du er fornøyd! Velkommen tilbake.

God informasjon og gode…

God informasjon og gode råd/anbefalinger. Rask levering og to flinke montører 👍

30. huhtikuuta 2026

Hei Hilde,
Takk for at du deler din erfaring, det er gledelig å høre at du har hatt en så fin opplevelse og er fornøyd.

Kjells Markiser

Alt som har med produkt og montering å…

Alt som har med produkt og montering å gjøre er helt topp. På den negative siden synes jeg det er provoserende å kreve full betaling flere uker før levering.

7. toukokuuta 2026

Hei Åse,
Takk for at du deler din erfaring, vi tar med oss både ris og ros videre.

Grei pris

Grei pris, kort leveringstid og hyggelig personell

7. toukokuuta 2026

Hei Åse,
Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på å høre!

Kjells Markiser

Godt fornøyd med hele opplegget både…

Godt fornøyd med hele opplegget både med med vedkommende som var og ga meg tilbud og di som monterte
Var og fornøyd med leveringstiden
Kjempebra

6. toukokuuta 2026

Hei Arvid,
Tusen takk for en kjempehyggelig tilbakemelding! Det er godt å høre at du er fornøyd. Vi setter stor pris på tilliten og er glade for at opplevelsen har vært så positiv.

Levert til avtalt tid

Levert til avtalt tid. Hyggelig selger og montør.

29. huhtikuuta 2026

Hei Catharina,
Takk for fin og hyggelig tilbakemelding!

Rask og god levering

Rask og god levering. Helt i tråd med forventningene

5. toukokuuta 2026

Hei Jan,
Takk for at du legger inn tilbakemelding om din erfaring! Det gleder oss å høre at opplevelsen sto til forventingene og at du er fornøyd.