Vi er svært fornøyde med Markisehuset. Vi ble møtt med hyggelig og personlig service, og Linda ga oss gode råd da vi besøkte butikken for å se sortimentet. De kom også hjem til oss for å ta kontrollm... Näytä lisää
Veldig fornøyd med alle ledd i prosessen, fra befaring til ferdig montert stor vindusmarkise. Både selger, montører og kundebehandlere er meget hyggelige og imøtekommende. De er dyktige og de overhold... Näytä lisää
Norja
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Kunnskapsrik og har en rådgivende opptreden. Veldig profesjonell og ga en topp trygghet ved handel. Presis og meget god utførelse. Tommel opp
Veldig fornøyd, med plisse gardiner og lift gardin. Hyggelige folk på befaring og montering.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Det var en rask, god og punktlig leveranse.
Et godt produkt levert i god tid før stipulert tid.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Kontaktet Markisehuset via kontaktskjema da en del på markisen vår røyk ved første bruk i vårt ”nye” hus en søndag kveld. Allerede morgenen etter ringer May fra Markisehuset meg opp og sier at de mest sannsynlig har noe tilsvarende alternativer til delene jeg trenger. Etter litt måling av dimensjoner og hjelp over telefon viser det seg at delene de har bør passe. Jeg tar turen inn til Alnabru for å hente delene, drar hjem og monterer. Nå funker markisa igjen som den skal! Av alle aktører jeg tok kontakt med i denne forbindelsen var Markisehuset de eneste som ikke sa at jeg måtte ha ny markise og ville selge meg det, men virkelig så løsninger isteden. Dette setter jeg som forbruker stor pris på og her har mange noe å lære. Rett og slett god gammeldags kundeservice! Terningkast 6

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Veldig bra oppfølging via epost da markisen sluttet å fungere i auto-stilling.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Alt ble perfekt. Fra bestillingen-Montering- kommunikasjon - kvalitet var utmerket.
Kjempe hyggelig team som hjalp meg hele veien. Anbefaler på det sterkeste.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Nok en gang en super prosess fra en topp leverandør 🎉

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Det var en usedvanlig hyggelig kundeopplevelse å være i kontakt med Markisehuset på Vøyenenga i Bærum. Det fra de koselige og hjelpsomme damene som tok telefonen og forsto problemet mitt, til den flinke, effektive og hyggelige reparatøren som kom hjem og fikset markisen min. Anbefales på det varmeste!

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Høy kvalitet på service og produkter.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Mye solid informasjon hele veien. Hyggelige og flinke folk som ga gode råd.
Svært rask og fin montering.
Takk for super service.
Vh Turid Muan

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Kom på en hyggelig befaring, og ga en rask tilbakemelding med opsjoner og oversiktlig pristilbud. Jobben ble utført presist og vi er superfornøyd.
Anbefales!!

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Topp service fra begynnelse til slutt, flott resultat og gode priser. Jeg fikk både lameller og duetter. Veldig god rådgivning på befaringen. Anbefales.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
God og informativ oppfølging av bestilt oppdrag. Rask og godt utført service oppdrag.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Veldig god rådgivning for plisségardiner, bra produkter og montering, priser i øvre sjikt

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Her er det rett og slett kvalitet i alle ledd. De er hyggelige, de er dyktige, de er tilgjengelige, og de er gode på rådgivning. De forsøker ikke å selge deg mer enn du faktisk trenger, og du får en fantastisk service underveis. Produktene er fantastiske. Jeg har både utvendig og innvendig solskjerming. Markisehuset anbefales på det varmeste.

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Veldig god service. Bor langt utenfor Markisehusets geografi. Skulle bare ha noen reservedeler til utendørs markiser. Dere løste dette enkelt og profesjonelt. Dagen etter kom varene.👍😊

Vastaus yritykseltä Markisehuset AS
Svært kort leveringstid, hyggelig Bjørn, faktura med en gang!