Det er alltid både fint og hyggelig å fornye seg. Vi trengte absolutt en ny markise og bestemte oss for å velge dere. Thor Aksel Berthelsen kom på «befaring». En veldig hyggelig mann som ga oss g... Näytä lisää
Hadde befaring i dag med Kristoffer Berthelsen, og han sparte meg mye penger på solskjerming. Han vil ikke selge til enhver pris, men heller at man skal få den beste løsningen. Profesjonell oppfølging... Näytä lisää
Selger ringte moren min etter at hun hadde sendt inn en forespørsel om å bli kontaktet. Selger spør hva hu hadde tenkt på av markiser hvor hu da forklarte hva vi tenkte, og svaret fra selger var fr... Näytä lisää
Presist oppmøte både ved befaring og montering🙂 Leveringstid ble omtrent som antydet ved befaring. Superfornøyd med zip- screening på flere vinduer. Var i tillegg veldig proffe og hyggelige på al... Näytä lisää
Gratis befaring i hele Norge. Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk. Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Superfornøyd med alt fra svært hyggelig selger til også en hyggelig montør. God informasjon hele veien, som resulterte i at mine forventninger ble innfridd. Anbefales på det varmeste👌😊

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Frode dyktig på rådgivning mm ved innsalg og frister for levering og montering overhold. Flink montører😊

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Før du bestiller solskjerming til vinduer vit tre ting: 1. de insisterer på å montere dem tett opptil vindusglasset. Dette er viktig for punkt 2: de er kjent med at slik montering kan føre til termisk brudd i vindusglasset. Faktisk er det et ganske vanlig problem grunnet store temperaturforskjeller når sola står på. 3. Allerede i det du skriver under på avtalen fraskriver de seg all ansvar for slike termiske brudd. Mao de fraskriver seg ansvar for et problem som de selv foresaker.
Kilder (avtalen): "Bruk av innvendig solskjerming kan medføre store temperatursvingninger i
gi sprekkdannelser i vindusglasset. Slike sprekkdannelser skyldes som regel
at vindusglasset har en svakhet som følge av måten det er produsert på. Selger
oppfordrer derfor Kunden til å sjekke med sin vindusleverandør om vinduet tåler
som bærer risikoen for denne typen skader."
Bekreftelse på det jeg skriver om ansvarsfraskrivelse: "Produktet er levert uten feil eller mangler, og i tråd med tilbudet dere mottok etter befaring. På bakgrunn av dette har vi ikke grunnlag for å behandle saken som en reklamasjon. Vi må derfor igjen anbefale at dere kontakter deres forsikringsselskap for videre håndtering."
Selve produktet fungerer greit nok, men nå som vinduet er sprukket spørs det om hvor fornøyd vi er. Hadde de bare montert dem lengre bort fra vinduet slik vi ba om hadde hele problemet vært unngått. Derfor 1 stjerne.
Oppdatering: jeg ser dere ber meg om å kontakte kundeservice, det har jeg gjort før jeg skrev anmeldelsen min og jeg har postet svar fra dem lengre opp på.siden her. Dere skriver: "Produktet er levert uten feil eller mangler, og i tråd med tilbudet dere mottok etter befaring. På bakgrunn av dette har vi ikke grunnlag for å behandle saken som en reklamasjon. Vi må derfor igjen anbefale at dere kontakter deres forsikringsselskap for videre håndtering." Kopiert fra epost.
Eposten i sin helhet: "Ut fra bildene ser dette ut til å være et tilfelle av termisk brudd.
Termisk brudd oppstår som følge av store temperatursvingninger i glasset. Dette skyldes som oftest en usynlig skade i glasset som kan ha oppstått enten i løpet av vinduets levetid eller under produksjonen. Dette er ikke en feil ved vårt produkt eller måten det er montert på, men en allerede eksisterende svakhet i selve vinduet som har gitt etter ved temperaturendringer.
Informasjon om dette er blitt gitt til dere igjennom våre slags og leveringsbetingelser, som dere fikk med tilbudet deres.
" Bruk av innvendig solskjerming kan medføre store temperatursvingninger i vindusglasset. Spesielt gjelder dette for interiørgardiner med lystette (black-out) tekstiler og doble (duette) tekstiler som monteres tett opp mot glasset, selv hvor kun deler av glassruten er tildekket. I noen tilfeller kan disse temperatursvingningene gi sprekkdannelser i vindusglasset. Slike sprekkdannelser skyldes som regel at vindusglasset har en svakhet som følge av måten det er produsert på. Selger oppfordrer derfor Kunden til å sjekke med sin vindusleverandør om vinduet tåler de temperatursvingninger som vil oppstå mellom tekstil og glass, da det er Kunden som bærer risikoen for denne typen skader"
Vi har forståelse for at dette er frustrerende, og anbefaler at dere kontakter forsikringsselskapet deres. De kan eventuelt ta saken videre.
Siden dette ikke skyldes feil ved vårt produkt eller installasjonen, har vi dessverre ikke mulighet til å behandle dette som en reklamasjon.
Vi håper saken løser seg for dere, og ønsker dere en fin dag videre.".

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Vi bestilte en zip screen fra Kjells Markiser i fjor, men opplevelsen har dessverre vært svært skuffende.
Produktet hadde feil fra start. Screenen passet ikke til vinduet, og solsensoren hadde en feil. Dette førte til at montør måtte komme flere ganger for utbedringer. Hele duken ble byttet først, og etterpå ble hele ramma byttet. Dette kan jo selvfølgelig skje, men det mest frustrerende var imidlertid kundeservicen. Underveis fikk vi gjentatte ganger beskjed om at vi selv måtte betale for at montør skulle komme ut – til tross for at det var feil ved produktet. Dette opplevdes som urimelig.
Til slutt mottok jeg en SMS om at saken ble avsluttet fordi det "ikke forelå hverken feil eller mangler ved vårt produkt", noe som ikke stemmer med det montøren selv konstaterte da solsensoren måtte byttes.
Da jeg kontaktet kundeservice på telefon for veiledning sendte de saken videre og dette var bare på mail. Da jeg ringer på nytt for å få hjelp kan ikke de på telefon hjelpe og en ny mail kommer uten å få mulighet til en samtale.
Alt i alt opplever vi manglende oppfølging og lite vilje til å ta ansvar for feil. Basert på vår erfaring kan vi dessverre ikke anbefale dette firmaet.
Vi får bare håpe at produktet holder fremover – for én runde til med kundeservice frister ikke.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
jeg opplevde kjells Markiser som en seriøs leverandør som leverer produktene sine med høy kvalitet og service. Selger kom på befaring og ga oss masse gode tips. og ga oss et tilbud som ikke sprengte lommeboken. men kommer heller med en anbefalt løsning som var skreddersydd for oss.
Så fikk vi en melding fra installatøren par uker etter om at de hadde fått produktene, de kom raskt par dager etterpå for å montere. Installasjonen gikk veldig bra og fikk en god opplæring av installatøren. Selve selgeren kom for å installere det siste og se over leveransen. Vi er veldig fornøyde med Kjells Markiser. Vi kan endelig bruke vår vinterhage, selv på de heteste dagene.
Tusen takk!

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Nå har jeg fått solskjerming i stua og ny garasjeport fra Kjells markiser.
Alt i alt en hyggelig og profesjonelt montering som jeg satte stor pris på.
Anbefaler på det sterkeste om å benytte Kjels Markiser til slike jobber.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Topp produkt, veldig kort leveringstid
2,5 uke fra bestilling til montering 🙂
Veldig flink montør🙂

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Hadde en god dialog med selger og montør 😊da gikk alt i orden

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Rask og bra service. Selger og montører veldig fine å ha i hus. Høflige, en spøk på lur og blide.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Veldig bra levering av produkt og god service , anbefales 👍

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Fint produkt til god pris. Levering og montering som avtalt. Anbefales.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Vi er veldig fornøyde med hele opplevelsen hos Kjells Markiser – fra første kontakt med selger til ferdig montering. Alt har vært ryddig, profesjonelt og levert som avtalt, med god oppfølging underveis.
Kvaliteten på både produkt og arbeid er veldig bra, og vi kan trygt anbefale Kjells Markiser videre.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Gikk fort med bestilling og montering av hyggelige folk

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Veldig god service fra begynnelse til slutt.