Det er alltid både fint og hyggelig å fornye seg. Vi trengte absolutt en ny markise og bestemte oss for å velge dere. Thor Aksel Berthelsen kom på «befaring». En veldig hyggelig mann som ga oss g... Näytä lisää
Hadde befaring i dag med Kristoffer Berthelsen, og han sparte meg mye penger på solskjerming. Han vil ikke selge til enhver pris, men heller at man skal få den beste løsningen. Profesjonell oppfølging... Näytä lisää
Selger ringte moren min etter at hun hadde sendt inn en forespørsel om å bli kontaktet. Selger spør hva hu hadde tenkt på av markiser hvor hu da forklarte hva vi tenkte, og svaret fra selger var fr... Näytä lisää
Presist oppmøte både ved befaring og montering🙂 Leveringstid ble omtrent som antydet ved befaring. Superfornøyd med zip- screening på flere vinduer. Var i tillegg veldig proffe og hyggelige på al... Näytä lisää
Gratis befaring i hele Norge. Vi har egne salgsavdelinger og forhandlere i hele Norge. Våre erfarne salgskonsulenter kommer gjerne hjem til deg, gir deg råd om ulike produkter og løsninger, tar nøyaktige mål og gir et konkurransedyktig tilbud på tilpasset produkt inkludert montering. Denne tjenesten er gratis og helt uforpliktende. Kjells markiser er Norges største landsdekkende bedrift innen produksjon og salg av innsyns- og solskjermingsprodukter til både innvendig og utvendig bruk. Vi har siden 1978 spesialisert oss på dekorative løsninger for markiser, persienner, screens, lamellgardiner og en rekke andre interiør- og eksteriørprodukter som gir deg mindre varmeinnslipp, skjerming av sjenerende sollys, redusert møbelfalming og behagelige dager og kvelder på terrassen. Med få unntak er våre produkter produsert i Norge og disse representerer over 90% av vår omsetning.
Pyytää asiakkailta arvosteluja

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Befaring var en fin opplevelse, selger kom med gode innspill og hadde god kompetanse.
Levering og montering skjedde tidligere enn forventet. Hyggelige montører jobbet raskt og effektivt.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Jeg er dessverre ikke fornøyd med oppfølgingen i denne saken. Produktet ble montert 13.04, og allerede fra 13.04 har jeg sendt e-post og forsøkt å ringe flere ganger uten å få svar. Dette oppleves som svært lite profesjonelt.
Under befaringen var jeg tydelig på at det var helt avgjørende at rommet kunne mørklegges skikkelig, da jeg har to små barn som er svært følsomme for lys. Jeg fikk bekreftet at dette skulle være mulig å få til.
Resultatet lever imidlertid ikke opp til det som ble lovet, og rommet er fortsatt lyst. Dette skaper utfordringer i hverdagen og er en betydelig skuffelse.
Ettersom jeg ikke får noen respons, ser jeg meg nå nødt til å ta saken videre til Forbrukerrådet.
Jeg forventer at saken blir fulgt opp og at det blir funnet en løsning som samsvarer med det som ble avtalt. Per nå trekker manglende respons og utilfredsstillende resultat helhetsinntrykket kraftig ned.
Anbefales på det sterkeste ikke – hold dere unna.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Motørene var hyggelige,presise og ryddige.
Vi inspiserte ikke etter at alt var montert. Ved inspeksjon ser jeg at det ikke hengerriktig, men at lammellene spriker. Ser også at jeg syner stangen er for kort. Stiller også spørsmål om stangen er montert unødvendig langt fra veggen.
Jeg har reklamert og venter på at dere kommer!

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Alt etter avtale. Fleksible montører som monterte alt etter våre ønsker

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Kom raskt på besiktelse, montert etter avtale. Alt på stell

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Dyktige på kundebehandling, oppfølging og toppet med en hyggelig, flink og rask montør. Veldig bra!

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Alt fungerte, bestilling, endring av bestilling, kreditfaktura og utførelse.

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Rask levering, effektiv montering og et fantastisk resultat! Veldig fin hjelp i forkant av bestilling også ☺️

Vastaus yritykseltä Kjells markiser
Produktet, servicen, leveringen og monteringen var som forventet.