Beställde en VM-fotboll i present till min 10-åring. Långt tid utan leverans. Kontaktar då Intersport som sen svarar att Budbee slarvat bort paketet och att jag för beställa en ny.. Som nu inte längr... Näytä lisää
Köpte dyra Hoka och sulan var helt slät efter 2 mån. Reklamationen var ej godkänd och Hoka vill inte ens bevisa att vi hade använt skorna på felaktigt, de har skyldighet att göra det. Ingen hjälp från... Näytä lisää
Jag gillar generellt sätt Intersports butiker. Men att beställa i deras e-handel är alltid spännande! Har beställt 2 gånger på 2 månader. Det är alltid något som är bortplockat från ordern...... Näytä lisää
Otrevligt bemötande. Den butiksanställde var snorkig, ointresserad av att försöka förstå vad jag ville köpa, hävdade att något sådant inte fanns. Tills han plötsligt kom fram med precis den rätta gre... Näytä lisää
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Jag bor 7 mil från närmsta butik och…
Jag bor 7 mil från närmsta butik och ombeds åka dit för att jag reklamerat en sock.
Detta kunde dom hanterat bättre.

Supernöjd med servicen i Farsta
Supernöjd med servicen i Farsta! Mycket bättre att välja skor på plats

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden
Cykellås gick sönder fort, ingen refund
Köpte ett cykellås (Microflex Steel O Flex) för 399kr. Gick sönder efter mindre än en månad då den tydligen mycket sköra nyckeln vreds av i låset. Gjorde en reklamationsanmälan men denna avslog då deras låga kvalitet ansågs vara "självförvållad". Och ingen hjälp med att få upp låset fick man heller.

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden
Dåligt företag. Bra Support.
jag flyttade in i ett boende där jag var bunden till internetport. Jag visste att det skulle bli problem eftersom jag har haft problem med dem innan där det slutade med att jag bytte isp. Sedan jag flyttade in(en vecka sedan) så har internet gått ner 3 gånger samt gått ner till väldigt låga hastigeter + min ip-adress var inte publik. Så jag ringde dem då gav dem mig en publik adress som även sänkte mina svarstider ifrån 13-14ms nu till 7-11 samt fixade lite av problemen att det gick ner till låga hastigheter. Jag ber er dock att undvika internetport då det finns stabilare och billgare leverantörer som ger dig en publik ip-adress som inte kräver att man måste ringa dem.

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden
INTERSPORT ni borde skämmas över att ni…
INTERSPORT ni borde skämmas över att ni tar 100 kr för retur via postombud. Tack och adjö.

Fick utmärkt kundservice i Örebro
Fick utmärkt kundservice av en kille på InterSport Marieberg i Örebro. Kändes som att han tog steget extra då han löste ett problem åt oss vid retur/byte av en felaktig vara. Varan inköpt i butik 2h bort, kvittot 1,5h bort på annan ort då felet inte upptäcktes hemma, ändå löste han det åt oss fast han säkert enligt policyn inte hade behövt det. Det räddade delvis vår MC-tur imorgon!

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden
Går inte att annulera några få timmar…
Går inte att annulera några få timmar efter order. Blir Boozt i fortsättningen

Intersport Böländerna
Hej
Jobbar nästa hela mitt liv i butiken. Kollar alltid på professionellt av personal.
I den här affären och i hela Uppsala bästa säljare är Nene Matewossian vilken jobbar på Intersport Böländerna.
Ni skulle ha mera personal som hon är.

Nöjd med mössa
Jag beställde en mössa där. Den hade ett bra pris och var skön. Jag är nöjd med min mössa.

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden
Bra service i butiken tycker jag
Bra service i butiken tycker jag, däremot är priser för det mesta välidgt höga

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden
Bra utbud bra priser och snabb leverans

Reklamations problem!
Väntat 3 veckor på att få svar om jag kan reklamera mitt paddelracket.
Det är katastrof har fortfarande inte fått besked om jag ens kan reklamera det (vilket jag verkligen borde kunna) .
Ringt 2 tillfällen och undrar vad som händer då får man till svar att det är hos ett företag i Holland som ska kolla om det är en gilltlig reklamation ... 3 veckor och ingen information!

Under all kritik
Under all kritik: ”På grund av felaktig inventering har din beställning/produkt makulerats då lagersaldot visat fel och produkten är slut. Din produkt kommer dessvärre inte levereras”. JAG hör av mig till kundtjänsten och får detta svar när dagarna gått och pengarna dragits. Det borde vara Intersport som hör av sig till mig! Ska ALDRIG mer handla från er.

Dålig kundservice
Dålig kundservice. Svarar inte i telefon, utan har en telefonsvarare som lägger på luren i örat på dig efter du väntat i kö 15 min.
Otrevlig och ohjälpsam personal som jobbar via e-post.
Felaktig lagerstatus är vanligt förekommande, samt att de har noll samarbete mellan olika intersportbutiker och även webb-butiken.
Samt också dåligt bemötande i butik, med personal som inte bryr sig om att vårda kundrelationer.
Det blir att aldrig mer handla hos Intersport.

Jättenöjd!
Snabb leverans och en lättorienterad hemsida med mycket fint. Kommer absolut handla av Intersport igen vid behov.
Bra butik
Bra hemsida, snabb leverans. Enda minuset det saknas ett sökfilter..
Prices are pretty high but quality is…
Prices are pretty high but quality is not so bad.
McKinley reflexregnbyxor fungerar inte ens som engångs.
Andra paret McKinley reflekterande regnbyxor som går sönder för ingenting. Efter att det gått en reva i första paret köpte vi par nr 2. Nu har vår 9 åring omväxlande använt båda (trots alla revor) och rivtåligheten är UNDER all kritik. I en direkt jämförelse med vanligt silvertejp (= duct tape) som är gjort för att ganska enkelt kunna rivas av är dessa byxor orehört sköra. Han har haft på sig dom på rasterna i skolan, mestadels för fotboll och de har massor med upprivna små och stora revor. Inget av paren har klarat första dagens användning.
Fick ej hjälp med kvitto
Behövde hjälp med att få ett kvitto för en pulsklocka som slutat fungera för kunna lämna in den för lagning. Fick ingen hjälp.