INTERSPORT Sweden Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en VM-fotboll i present till min 10-åring. Långt tid utan leverans. Kontaktar då Intersport som sen svarar att Budbee slarvat bort paketet och att jag för beställa en ny.. Som nu inte längr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köpte dyra Hoka och sulan var helt slät efter 2 mån. Reklamationen var ej godkänd och Hoka vill inte ens bevisa att vi hade använt skorna på felaktigt, de har skyldighet att göra det. Ingen hjälp från... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jag gillar generellt sätt Intersports butiker. Men att beställa i deras e-handel är alltid spännande! Har beställt 2 gånger på 2 månader. Det är alltid något som är bortplockat från ordern...... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Otrevligt bemötande. Den butiksanställde var snorkig, ointresserad av att försöka förstå vad jag ville köpa, hävdade att något sådant inte fanns. Tills han plötsligt kom fram med precis den rätta gre... Näytä lisää

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

31 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

I-huset Linköping/Kundbemötande bakom kulisserna

I mer än 35 år har jag och/eller familjen handlat barnkläder, friluftskläder, sportkläder och utrustning hos Intersport. Vi har nog snittat runt 10000 SEK per år i inköp under denna period... ibland betydligt mer, ibland lite mindre.

Idag gick jag in i butiken i Linköping (I-huset) med två par skridskor för att höra om det gick att få dom slipade inom 3 timmar. Kvinnan jag talade med (som var chef på någon nivå i butiken) sa att det nog var svårt med hänsyn till belastningen på verkstaden, men hon skulle fråga. Hon försvann in bakom en dörr till verkstaden, som var tillräckligt tunn för att alla utanför dörren skulle höra samtalet. Killen som arbetade därinne hade uppenbart mycket att göra och blev dessutom tydligt irriterad över frågan om det gick att addera skridskor till detta. Det var väldigt tydligt vad hans inställning i frågan var. Men som han sa till kvinnan ”det är Du som är chef så Du får bestämma om jag ska göra ett 49 kronors jobb eller ett som kostar 100 kronor”. Det blev med andra ord en fråga om prioritering och det var tydligt att det var strikt företagsekonomiska principer som styrde. Inte kundvård.

Ut kommer då ”chefen” och meddelar att det inte går, varvid jag meddelar att jag hört hela samtalet och insett att det är en rent ekonomisk fråga för butiken. Svaret blir då att ”ja, vi har gjort det valet”.

Mitt val Blir nu att aldrig sätta min fot i en Intersportbutik någonsin igen, vilket är tråkigt eftersom utbudet är bra. Jag åker 500 meter till XXL och får där ett trevligt, korrekt och öppet (inga stängda dörrar) bemötande samt skridskorna slipade.

TIll saken hör att jag givetvis hade accepterat att inte kunna få ett arbete utfört på ”drop-in” om verkstaden är fullbelagd i Vasaloppstider. Det hade räckt med ett ”nej tyvärr, vi kan inte ordna det inom 3 timmar men jag ska kontrollera om det går till i morgon, eller någon annan dag” men att behöva stå ute i butiken och höra den konversation som chef och anställd förde kring vad som var mest lönsamt gjorde mig faktiskt lätt illamående. Tack och lov finns det alternativ till Intersport!

2. maaliskuuta 2018

Handla inte online!!!

Jag har alltid varit nöjd med Intersport tills jag beställde en tröja som skulle levereras 2-4 dagar senare. Jag fick orderbekräfelse och tänkte då är allt ok då min pojke fyllde år fjärde dagen dvs sista leveransdagen. Efter dag tre tycker jag det är märkligt att jag inte hört något mer och kontaktar då kundtjänst. Jag frågar om min tröja är påväg då min pojke fyller år imorgon och jag hoppas kunna ge honom sin present, jag får då till svar att den är slut. Jag ifrågasätter då min order hur jag kan få en bekräftelse på att den ska levereras och sedan inte får någon info om att den är slut. Intersport har förstört min sons födelsedag och när jag frågar om hur vi ska lösa detta så får jag till svar att då får du väl se om du hittar en annan tröja i deras butiker. Ingen ursäkt ingen kompensation och allmänt ointresserade av att behålla kunder så vad du än gör beställ inte genom deras hemsida då du kommer stå där utan vara och få otrevligt bemötande vid kontakt.

18. tammikuuta 2018
Saanut 1/5 tähteä

Usel hemsida och usel butiksservice och kundtjänst

Usel hemsida för TEAM. Går inte att regga sig och man får inget aktiveringsmail heller. Sen hittar man inte ens egna lag via sökning, detsamma gäller produkten. Dock finns produkten i deras katalog på hemsidan, men går inte att köpa ifrån. Helt snurrigt!!
Väl i butiken vet de inget. Det de vet är att man ska vända sig till hemsidan och beställa därifrån.
Nej, Stadium alla gånger framför Intersport.

22. joulukuuta 2017
Saanut 1/5 tähteä

Jag har besökt butiken på Stenalyckan i …

Jag har besökt butiken på Stenalyckan i Halmstad. Jag måste säga att personalen är mycket nonchalant och otrevlig. En ren skandal hur man kan bemöta folk på det fruktansvärda sättet. Dessutom riktigt dåligt utbud och ockerpriser. Aldrig mer! Bojkott!

15. joulukuuta 2017

Har handlat av intersport i 20år

Har handlat av intersport i 20år. Vet inte om dom hette mats sport en gång och var även då bra, köpt mycket genom åren. Kläder cykel osv. Alltid lika bra! Besöker butiken i allum och nordstan ofta men även på nätet. Trevlig kundtjänst och alltid bra service i butik.

21. huhtikuuta 2017

hjälpsamma

Alltid fått ett bra bemötande och har alltid varit lätta att handskas med vid reklamationer.

2. maaliskuuta 2017

Fantastiskt!

Skulle köpa skor och blev mycket positivt överraskad av den stora kunskapen och enormt höga servicenivån! Gäller Intersport Kungens Kurva. Ps har hänt flera gånger.

30. elokuuta 2016
Saanut 1/5 tähteä

So ein mieser Laden,Hände weg !!!!!!!!!!!!!!!

So ein mieser Laden,Hände weg !!!!!!!!!!!!!!!

Habe Laufsachen für ca.300€ gekauft, da sind sie mir bald in den H... gekrochen;) Hatte einen Laufjacke ca.110€,noch gefragt,wenn man zu sehr schwitzt,ob dann Umtausch,natürlich,kein Problem!
Nach 2 Tagen bei der Zurücknahme,wollte keiner mehr was davon wissen! Dachte na gut,schlechte Verkäufer, gehts woanders hin aber Intersport im PC war schneller , hat Höfe am Brühl Leipzig angerufen,durften die Jacke nicht zurückgeben!

8. joulukuuta 2015
Saanut 3/5 tähteä

dyrt

tycker det är för höga priser på gymartiklar..

2. helmikuuta 2015

Nya butiken på Drottninggatan / Sthlm

Intersport slog nyligen upp portarna till en ny butik på Drottninggatan i Stockholm och det var med låga förväntningar jag åkte uppför rulltrappan. De låga förväntningarna fick jag dock äta upp, för make till stor och genomtänkt butik var det länge sedan jag såg.
Stort utbud, trevlig personal, varierande priser och dessutom löpband för granskning av steg vid löpning.

Rekommenderas starkt!

10. kesäkuuta 2011
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin