Köpte sallad i salladsbaren inne på Nya Coop backaplan Saluhall inga konstigheter!!! Köper dagligen en sallad Men just idag valde jag att ta med hem ej till jobbet Döm om min förvåning nä... Näytä lisää
Jag brukar gå in i Coop vid järnvägsstationen i Stockholm !. Där har dom plock mat delen !. Jätte fräscht och smakrikt ! När jag reser till Stockholm och har varit där några timmar oh sen åker h... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
På coop.se hittar du matinspiration, 7000 recept, erbjudanden och 700 butiker
Ruotsi
- www.coop.se
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Coop plockmat Stockholm järnvägsstationen Jätte gott !
Jag brukar gå in i Coop vid järnvägsstationen i Stockholm !.
Där har dom plock mat delen !.
Jätte fräscht och smakrikt !
När jag reser till Stockholm och har varit där några timmar oh sen åker hem igen , så går jag in och plockar , kan varmt rekommendera denna ställe !.
Janne Karlsson Edholm
Anche se servirà a ben poco ma comunque…
Anche se servirà a ben poco ma comunque lascio la mia recensione. Le coop in generale mi i hanno dato l' impressione che prendano per i fondelli i consumatori. Prezzi che si alzano da una settimana all'altra senza motivo, servizio al quanto scadente e superficiale ma credo siano disposizioni più che il personale. Per non parlare dell' ultima che ho imparato oggi. Praticamente se vuoi la busta piccola devi chiederla alle casse automatiche altrimenti loro automaticamente ti danno la grande. Praticamente voglia di lavorare saltami addosso 🙆
Ipercoop di Vigonza PD personale…
Ipercoop di Vigonza PD personale impreparato i loro sbagli li fanno pesare ai clienti ho fatto la spesa di cui 45€ di prodotti coop con la promo bullone 10€ ogni 30 prodotti coop) esco mi accorgo che nel conto è indicato una confezione di olio fior fiore coop al prezzo di € 11.99 che non ho acquistato, alla reception dopo che ho esposto il problema la responsabile mi rende € 9.60 chiedo il motivo visto che nel conto è indicato € 11.99 mi risponde che non capisco nulla che lo sconto del bullone è spalmato su tutti i prodotti coop del conto, faccio notare che anche senza quella bottiglia d'olio avrei raggiunto lo stesso e superato i 30 euro ma nulla da fare purtroppo l'ignoranza supera la matematica.....auguro la chiusura di tutti i punti coop
ISBITAR NÄR JAG SKULLE ÄTA MIN KYCKLINGSALLAD UTAN KOMPENSATION
Köpte sallad i salladsbaren inne på Nya Coop backaplan
Saluhall inga konstigheter!!! Köper dagligen en sallad
Men just idag valde jag att ta med hem ej till jobbet
Döm om min förvåning när all protein kyckling var stenbitar djupfrysta 😔
Ville inte åka 3 mil tillbaka
Nämnde då dagen efter till salladsbarens personal
som bara ryckte på axlarna
Men kompensation ABSOLUT INTE
HADE DETTA VARIT ICA MAXI KAN JAG GARANTERA
ATT PRISAVDRAG HADE GJORTS SOM MINST
MEN COOP /NEJ
Försöker gå in och titta på veckans…
Försöker gå in och titta på veckans reklamblad. Vad händer? Det dyker upp en ruta med Vi använder cookies.
Längst ner står olika alternativ - Anpassa ditt val - Lista över alla cookies - Läs mer. Jag går in på anpassa ditt val.
Det fungerade inte då det inte går att ändra ett enda val.
Och jag vill aldrig godkänna några cookies. Men varken om är man medlem eller ej i Coop så måste man godkänna en JÄ..... massa cookies för att kunna läsa reklam bladet. Vad jag upplever är att Coop mer och mer liknar en diktatur.
Dålig kundservice
Dålig kundservice! Har sagt upp mitt medlemskap. Köper inte där längre.
Today i get set free from a substandard…
Today i get set free from a substandard coop home delivery service thank god, going to a slick operation in the form of whoosh couriers who care and are smiling animated and polite give a short delivery time.
HALLELUJAH
Dyraste butiken i Malmö.
Nu när momsen sänktes dagarna innan höjder de priserna och när värmer om sen sänktes så sänkte de priserna med 10 öre köpte en mjölk kostar 20 kr innan kostar 19,90 nu. De har inte stängt priserna alls tvärtom de har höjt dem Jag har inte ett dugg förvånad att gå på allt Det var ett superkassa och super dyra. Du skulle kunna gå på bensinmacken och handla billigare.
Bullizzato dalla responsabile del punto vendita
Negli anni ne ho viste di tutte, prezzi inveriti, merce mancante per settimane, elementi estranei in una bevanda gasata, corsie privilegiate alle casse solo per chi vogliono loro. Ieri però si sono superati, sono stato bullizzato dalla responsabile di un punto vendita perchè avevo perso il bancomat. Con tutte le migliaia di euro spesi in sto posto se questa è la ricoonscenza non darò più un centesimo per pagare lo stipendio di queste persone
Posso dire che i canionisti che vengono…
Posso dire che i canionisti che vengono da voi e escono sul parcheggio auto dai voatri magazzini sono davvero cafoni e incivili? Avanzi di galera davvero inquitanti
NOT THE CO-OP!
Don't think people realise this is a Swedish online retailer, not the terrible Co-Op in the UK who sells expired food products... who are getting off scot-free!
Ingen goodwill till kund som är Coopmedlem
Hade köpt en tidning som jag skulle ge bort. När jag kom hem visade det sig att den som skulle få tidningen redan hade den. Åkte tillbaka med tidning till Coop i Härnösand och kvitto inom en timme (på kvittot stod datum tid när jag handlat). Väldigt otrevligt bemötande då jag jag ville byta tidning. De upplyste mig att jag kunde ha läst den och att jag inte fick byta den Var är goodwill för en stamkund med Coop medlemskap?
Store system failure and no response to complaint
placed a click-and-collect order at the Co-op North Lane, Aldershot store on 7 February.
When I arrived, staff had not been informed that the online system had gone live and initially did not know how to process the order. Several items were priced higher online than on the shelf in store, an automatic substitution charge was applied, and I was charged for very poor-quality carrier bags.
I sent a detailed complaint to Co-op customer services on 7 February and have followed up twice, including an escalation. I have still not received any acknowledgement or response.
The most disappointing aspect is not the store issue itself, but the complete lack of response to a customer complaint.
Ansökte om ett kreditkort men trots…
Ansökte om ett kreditkort men trots inkomst väl över kravet och inga anmärkningar någonsin så fick jag avslag. Hade bland annat tänkt att börja handla mer på Coop och samla bonus, men så blir det nu inte.
Uppfattar avslaget som så pass kränkande att det inte finns någon anledning att ha kvar medlemsskapet heller.
I fortsättningen blir det Ica. Färdigsnackat!
Långvarig kund men mycket dålig hantering av onlinebeställningar
Jag har varit kund hos Coop Sverige i flera år och handlar både i min lokala Coop-butik och via deras onlinehandel. Varje månad lägger jag flera tusen kronor av min matbudget hos Coop.
Tyvärr har mina erfarenheter av onlinebeställningar ofta varit problematiska. Det saknas ofta varor och jag får ersättningsprodukter som knappt liknar det jag faktiskt beställt. Exempelvis har jag fått kycklingpasta istället för oxfilépasta och helt andra produkter än de jag valt.
Den här gången beställde jag ett större antal ostar som låg ute på kampanj. Först togs ostarna bort från min order utan att någon ersättningsvara erbjöds.
Sedan levererades inte ordern alls.
Trots att leveransen aldrig kom har jag fortfarande inte fått någon återbetalning, trots att det nu har gått drygt en vecka.
Det märkliga är också att min vän som bor granne med mig beställde samma ost efter att jag tipsat henne om kampanjen. Hon fick sin leverans med ostar trots att hennes beställning gjordes flera timmar efter min.
Jag har pratat med kundtjänst två gånger och mejlat flera gånger utan att få en lösning på problemet.
Om Coop gör ett misstag i sitt system ska det inte drabba kunden, och i detta fall känns hanteringen både orättvis och oprofessionell.
Leveransen dagen innan saknade varor och även den orden har jag inte fått hjälp med.
Beställer 1-2 dagar i veckan online.
Lägger närmare 50.000kr per år som kund. Men får trots det inte en rimlig kompensation för allt detta och dessutom otrevligt bemötande.
Känns otacksamt att vara medlem hos Coop, och har nu valt att storhandla i andra butiker.
Brukar sällan lämna dåligt omdöme, utan ser helst till att försöka lösa detta. Men efter hur många mejl som helst så står Coop fast vid sitt beslut att inte lösa detta. Därav dåligt omdöme nu.
Severely overcharged
Severely overcharged. The don’t issue receipts.
Extremely disappointed
Provade med hemleverans från Coop i…
Provade med hemleverans från Coop i Norrköping. Kommer inte att bli fler gånger. Killen som levererade mina kassar dumpade dessa i entren, jag bor längst upp. Men han var väl mer upptagen av sitt mobilsamtal han hade än läsa instruktionerna att han skulle ringa på dörren.
Jag är så trött på Coop-reklamen och…
Jag är så trött på Coop-reklamen och låten "Be my baby" att vi har övergett Coop, och så många andra vi känner, ett riktigt irriterande ylande.
Peggioramento dei servizi della Coop
Buongiorno,
ieri sera 23 febbraio2026 ho fatto la spesa al piccolo supermercato Coop a Calenzano,
Mi sono trovata malissimo,quando sono arrivata alla cassa, ho trovato una cassiera che si vedeva chiaramente che era scocciata, scaraventava i prodotti sul nastro senza la minima accortezza. Scortese e poco empatica. Faccio assiduamente la spesa alla coop ma ultimamente questa frenesia e poco tatto verso il consumatore si verifica sempre più spesso... Non è assolutamente vero che la Coop sei tu
Tendo a precisare che faccio assiduamente