INTERSPORT Sweden Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en VM-fotboll i present till min 10-åring. Långt tid utan leverans. Kontaktar då Intersport som sen svarar att Budbee slarvat bort paketet och att jag för beställa en ny.. Som nu inte längr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köpte dyra Hoka och sulan var helt slät efter 2 mån. Reklamationen var ej godkänd och Hoka vill inte ens bevisa att vi hade använt skorna på felaktigt, de har skyldighet att göra det. Ingen hjälp från... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jag gillar generellt sätt Intersports butiker. Men att beställa i deras e-handel är alltid spännande! Har beställt 2 gånger på 2 månader. Det är alltid något som är bortplockat från ordern...... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Otrevligt bemötande. Den butiksanställde var snorkig, ointresserad av att försöka förstå vad jag ville köpa, hävdade att något sådant inte fanns. Tills han plötsligt kom fram med precis den rätta gre... Näytä lisää

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Konstigt beställning jag har beställt…

Konstigt beställning jag har beställt fotbollsträning kläder till min son och hans kompis den 9 juni och jag har inte fått dem jag har skrivit flera mail jag har inte fått nån lösning, förutom att kundservice avslutat ärende, fysiska butik har vi inte i staden och personal som lovade mig att lösa problemet efter en vecka har blivit föräldrar ledig fram till December 🥴. Väldigt besviken och jag ska aldrig beställa igen 👎

4. syyskuuta 2021

Hej Zeina
Vi beklagar din upplevelse hos oss.
Du är välkommen att maila in ditt ärende till kundservice@intersport.se, för jag kan inte hitta din order på ditt namn. Återkom gärna med ordernummer, så skall vi hjälpa dig.

Intersport Varberg

Intersport Varberg
Trevlig och hjälpsam personal
Bra utbud och erbjudande

29. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden

Tack för ditt fina omdöme, vi skickar detta vidare till butiken.

Saanut 1/5 tähteä

Very cumbersome to do a return!

It's very cumbersome to do a return at Intersport online. You have to fill in the ordernumbers and the cause of the return on a paperblanket, not possible online! You have to pay for the return and you can't use the original packet! It's like they wan't to make it as hard as possible to make a return. I followed the recommondations of size on their website but all of it was too big, and now I have to pay the return for it. Not at all a good experience.

19. elokuuta 2021

Service

Fick absolut bästa service från Emma i Väla-butiken. Tidigare har mitt förstahandsval varit en annan kedja med likande utbud men kommer att välja Intersport på Väla i framtiden.

7. elokuuta 2021

Vastaus yritykseltä INTERSPORT Sweden

Tack för ditt fina omdöme, vi skickar detta vidare till butiken.

Saanut 1/5 tähteä

Dyrt om du blir tvungen returnera

Dyrt om du blir tvungen returnera. 89 kr för ett par joggingbyxor i retur. Retursedel får du beställa hos Kundtjänst. Kommer aldrig beställa något mer från Intersport.

31. heinäkuuta 2021

Hej Britt-Marie,

felaktig information

Usel kundservice! Jag köpte en elcykel där det tydligen stod fel i beskrivningen vilken batterikapacitet den hade, fick ingen rabatt utan hänvisades då till att lämna tillbaka den. De säljer alltså gamla elcyklar! Tog också lång tid att få tillbaks svar på mail. Aldrig mer!!

27. heinäkuuta 2021

Hej Ellen,
Du är välkommen att maila in ditt ärende till kundservice@intersport.se

Saanut 1/5 tähteä

Går endast reklamera i butik???

För att göra en reklamation på mina tofflor som gått sönder hänvisas jag att besöka en intersport butik. Inte det bästa under corona plus att jag har 4 mils resa till närmaste butik. Trist att intersport inte gör som många andra butiker att man kan skicka in sin reklamation. Kommer aldrig mera handla hos denna kedja. /Linus

20. heinäkuuta 2021

Hej Linus,
Du är välkommen att maila in ditt ärende till kundservice@intersport.se

Saanut 1/5 tähteä

Varför vilseleder man en kund?

Varför vilseleder man en kund?
Jag frågade specifikt när jag köpte baddräkt till min dotter ifall det var öppet köp eftersom det är svårt med stl.
Expediten meddelade att det var öppet köp.
Gjorde köpet den 14/7 2021.
Den 17/7 åkte för att återlämna den på Väla i Helsingborg och fick då besked av en annan expedit att de inte har öppet köp utan plombering.
Det är väl inget jag som kund ska behöva kontrollera utan det är den anställdes uppgift att plombera.
Nu gjorde vederbörande inte det och jag som kund blir drabbad.
Är det ett sätt för er att hålla inne med kunders pengar när man kommer för att återlämna och inte får pga anställds miss att plombera fastän jag poängterar och frågat efter öppet köp.
I vart fall kommer jag att sluta handla hos er.
Dålig service!!

17. heinäkuuta 2021

Hej Vanesa,
Vi beklagar din upplevelse hos oss.
Du får gärna maila in ditt ärende till kundservice@intersport.se, så skall vi hjälpa dig.

Vilseledande villkor

Vilseledande villkor vid returer

12. heinäkuuta 2021

Hej Gustavo
Vi beklagar din upplevelse hos oss.
Du får gärna maila oss på kundservice@intersport.se och berätta hur du upplever att vi har vilseledande villkor.

Felaktiga leveranser

Efter att ha beställt fotbollskläder till båda barnen har det bara strulat. Första gången slarvades paketet bort, andra gången saknades det artiklar i leveransen.

24. kesäkuuta 2021

Hej Tony,

Saanut 1/5 tähteä

Jätte dålig service i coronatider

Jätte dålig service i coronatider. Skulle lämna tillbaka sko. Men dom ville endast ge mig tillgodo bevis, för jag inte hade min samboendes kreditkort med.

28. toukokuuta 2021

Hej Janne,

Saanut 5/5 tähteä

Jag älskar att handla på intersport.

24. maaliskuuta 2021

Very bad communication

Very bad communication, or should I say no comunication at all. Tried to reach out via email multiple times regarding a faulty shoe pair, no answer for more than a month now. Tried messaging on their Facebook page, no response either. Seems like customer service does not exist here.

19. helmikuuta 2021

Hi Paulius,
We apologize for your experience with us.

We appreciate your feedback and are constantly working to improve our service.

Best Regards
INTERSPORT Sweden

Returproblem - Intersport löste det till slut

Beställde en jacka under black week. Beslöt snabbt att skicka tillbaka den. Hade inte fått returetikett, så jag frågade efter en i kundtjänst. Den kom. Paketet gick iväg. Fast till fel mottagare, som inte vet var paketet är
Skrev till Intersport via deras meddelandefunktion för 2 veckor sen. Inte ett ljud.
(jag har ej förväxlat etiketter)
Nu har Klarna fått betalt.

Fel kan hända. Det tråkiga är att företaget inte går att få tag på, och inte svarar på mejl.

UPPDATERING: Intersport hörde av sig och löste min skuld.

16. helmikuuta 2021

Hej Annelie
Vi beklagar din upplevelse hos oss.
Min kollega kommer kontakta dig omgående.

الخدمة والمنتجات معقولة…

الخدمة والمنتجات معقولة ولم تصادفني مشكلة للآن

8. helmikuuta 2021

Hej Lolo.
Tack för ditt fina omdöme.
Det glädjer oss att hör att du är nöjd med oss och att du ger oss feedback, det tar vi till oss.

Saanut 1/5 tähteä

Varning för detta företag!

Vad har hänt med Intersport? Känns som att ni har blivit ett riktigt oseriöst företag som inte bryr sig alls om era kunder. Skulle aldrig någonsin mer rekommendera någon att handla hos er.

Gjorde ett köp den 21/1 som inte ens går att spåra. Ringt in till supporten 2 gånger. Pratade med en tjej som heter Saga först och hon lovade att kolla vad som hänt sen återkoppla. Det gjorde hon inte så jag ringde igen och då lovade ni att hon skulle höra av sig men det har hon inte gjort.
Mailat er 5 gånger och frågat var som hänt utan ett enda svar tillbaka.

Hur ska jag göra? Måste man anmäla er eller hur ska man gå tillväga?
Svara bara inte att jag ska maila mitt ärende till kundservice för det har jag gjort 5 gånger?!

Har alltid handlat hos er men detta var sist gången tyvärr.

8. helmikuuta 2021

Hej Kenta,
Vi beklagar din upplevelse hos oss.
Jag pratade precis med min kollega, som berättade att ert ärende blivit löst.

Saanut 1/5 tähteä

Worst online shopping experience for years

Bought something on Black Friday. On Monday they send an email to say the order was cancelled. No explanation.

So I bought a different product on the Monday. This time they waited until Friday to cancel it. Same again no explanation.
This time I can see the product is still available to buy, but with a higher price.

Summary: Bad communication. Waste of time. Waste of money because now the products are up in price everywhere else too. I could have bought direct from manufacturer but I chose Intersport because they sponsor my son's football team.

4. joulukuuta 2020

Hi Robert,
We apologize for your experience with us.
You are welcome to email us at kundservice@intersport.se, with your case

We appreciate your feedback and are constantly working to improve our service.

Best Regards
INTERSPORT Sweden

Saanut 4/5 tähteä

+ Har ärliga priser vid rea.

+ Har ärliga priser vid rea.
+ Har en okej bredd i sortimentet, speciellt på sko-sidan.
+ Håller frakttider.
+ Lättanvänd hemsida med bra info om varje produkt!

- Saknar djup i sortimentet ( fler tillverkare att välja mellan när det gäller samma produkt som t.ex underställ eller vinterfodrade handskar).

2. joulukuuta 2020

Hej Mats,

Saanut 5/5 tähteä

det verkar inte finnas så många som är…

det verkar inte finnas så många som är utspridda över landet, men där finns inget och klaga på, fast dom inte har allt som man kan hitta på internet.

4. marraskuuta 2020

Hej Leo
Tack för ditt fina omdöme.
Det glädjer oss att höra att du är nöjd med oss.

BEDRÖVLIGT!

BEDRÖVLIG KUNDSERVICE! Har inte fått min beställning och har nu gått en vecka och skulle ta 1-3 dagar. Kundservice svarar varken på mail, telefon eller Instagram trots upprepade försök. Kommer ALDRIG beställa något från Intersport igen och avråder alla andra att göra det också. Finns betydligt bättre företag som både är snabbare på att leverera och bättre kundservice.

29. lokakuuta 2020

Hej Ingela,
Vi beklagar din upplevelse hos oss.
Du är välkommen att maila till oss på kundservice@intersport.se, med ditt ärende.

Hälsningar INTERSPORT Sverige

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin