INTERSPORT Sweden Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en VM-fotboll i present till min 10-åring. Långt tid utan leverans. Kontaktar då Intersport som sen svarar att Budbee slarvat bort paketet och att jag för beställa en ny.. Som nu inte längr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köpte dyra Hoka och sulan var helt slät efter 2 mån. Reklamationen var ej godkänd och Hoka vill inte ens bevisa att vi hade använt skorna på felaktigt, de har skyldighet att göra det. Ingen hjälp från... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jag gillar generellt sätt Intersports butiker. Men att beställa i deras e-handel är alltid spännande! Har beställt 2 gånger på 2 månader. Det är alltid något som är bortplockat från ordern...... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Otrevligt bemötande. Den butiksanställde var snorkig, ointresserad av att försöka förstå vad jag ville köpa, hävdade att något sådant inte fanns. Tills han plötsligt kom fram med precis den rätta gre... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

beställde jacka till min dotter

Jag beställde jacka till min dotter som är 12 år gammal hon provade jackan och hon tyckte inte om den .Den såg inte som på bilden jag skickade tilbaka jackan jag fick email från intersport
#--- Svara ovanför denna rad ---#
Nekad
Hej
Din retur har blivit nekad
På grund av användningar och lukt
Den kommer att skickas tillbaka till dig
Sportiga hälsningar
Norah
tur att dett finns en stjärna annas ni får MINUS 5 STJÄRNOR

10. lokakuuta 2024

Kundservice

Gjorde en beställning på webben och när jag fortfarande inte kunde se att paketet ens blivit skickat så kontakta jag kundservice via Mail. Fråga när mitt paket skulle skickas och fick till svar att det är högt tryck när det är kampanjer och kan därför ta lite längre tid men att paketet ska skickas i dagarna. På den nionde dagen kontaktar jag kundservice igen och får till svar att hon ska titta med lagret. Får sedan Mail att mitt paket har skickats. Bra tänker jag! Efter ca 20 minuter får jag Mail att de behövt annullera min order då posten tappat bort paketet. Ringer återigen och frågar hur detta går ihop när de tidigare skickar att mitt paket är skickat. Får ingen riktig förklaring mer än att det har vart många paket som skickats och då utan kollinummer(?) Säger att det är konstigt hur det kan fungera så och att jag inte får ihop det. Får bara till svar att ”Då får du tycka det”. Får ingen hjälp heller att de skickar en ny order utan jag ska lägga en ny beställning och jag ska kontakta kundservice igen och be om avdrag då jag handlade under en kampanj på 25%. Förklara att jag inte beställer mer från dem om det ska vara såhär krångligt och osäkert om jag ens kommer få något paket. Kan även tillägga att när jag ringde andra omgången så stod jag i kö, sedan helt plötsligt kunde de ej ta mitt samtal. Ringde igen, fick till svar att de inte kunde ta mitt samtal. Ringde från sambons mobil och kom fram direkt… Ganska uppenbart att personen som jobba just den dagen inte hade lust att prata med mig. Var allmänt nonchalant och inte alls villig att hjälpa till.

10. lokakuuta 2024

Kan inte leverera.

Beställt en vara som fanns på lager online. Sen efter ett par dagar kom besked "Nä, vi kan inte leverera". Surt, men shit happens. Hittade varan på annat ställe så det löste sig i alla fall till slut.

26. syyskuuta 2024

Mycket dålig av Intersport

Mycket dålig av Intersport. Köpte en Jacka som efter några veckor tappade kvalitet. Tog det med personalen att så här borde inte en jacka bli efter bara några veckor. De vägrade göra något åt saken, ingen reklamation eller hjälp alls. Ljög att de ska kontakta tillverkaren av jackan men de tog ett beslut själva att neka reklamationen. En produkt ska inte tappa kvalitet efter några veckors användande. De va så fräcka att de sa att jag själv hade orsakat problemet. Kommer ta det med Allmänna reklamationsnämnden.

Rekommenderar ingen att handla på Intersport. Inte konstigt att det inte har gått bra för dom. Jag har handlat på andra sportbutiker och de har alltid behandlat sina kunder väl vid frågor om reklamation och andra problem.

NEJ Intersport för sämsta betyg och ingen borde handla där!

25. syyskuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

Fel artikel

Beställde fjäderbollar (badminton) online, fick tyvärr plastbollar. Butiken gjorde en retur, men hade hellre velat ha fjäderbollarna.

29. heinäkuuta 2024

Nej tack!

Var inne på Intersport på Väla/Helsingborg och skulle köpa ett par skor. En medelålders, mörkhårig man bemötte mig allt annat än trevligt och hade en trött och småirriterad ton. Hans kollega tog över efter ett tag men hjälpen var rätt obefintlig. Köpte mina skor hos en konkurrent och kommer att fortsätta med det i framtiden. Tips till den anställde: Har du en dålig dag så sjukskriv dig istället för att låta det gå ut över kunderna (har själv arbetat som både butikschef och säljare).

20. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Vad håller Intersport på med?

Intersport går ut med mailreklam 11/6
kl 0835 och när man sedan kommer till butik har dom ett par skor storlek 46 och dom har inte sålt ett par på länge enligt personalen.
Personalen tycker det är lika tråkigt för dom vilket tydligen händer ofta.

I ett svarsmail från Intersport vill dom man skall kontrollera andra butiker och det var inte många par kvar .Finns inget leveransbesked att få.

10. kesäkuuta 2024

Undvik till varje pris

Sannolikt den sämsta köpupplevelsen jag har varit med om.
Beställde en Sverige-tröja med tryck som skulle hämtas i butik. Ordern avbeställs efter en vecka utan närmare förklaring än att varan är slut. Jag går in och ser att tröjan fortfarande är i lager men jag tänker att det säkert blev svårt att fixa då jag beställde till butik. Jag lägger därför en ny order och väljer då istället att den ska skickas till mig, trots att jag då helt i onödan behöver betala för frakt.
Ordern avbeställs som den förra efter en vecka av samma anledning. Jag mailar då till kundservice som återkommer med ett standardiserat svar om att Intersport friskriver sig från eventuella fel på hemsidan och i lagersaldot osv. Jag svarar att det inte är ett rimligt svar då tröjan fortfarande finns i lager. På detta mail får jag inget svar på en månad.

Bedrövligt dålig respons, inte en tillstymmelse till service och fruktansvärt att efter en månads väntan på en vara som var tänkt som en födelsedagspresent.
Skäms Intersport.

19. huhtikuuta 2024

Dåligt bemötande - reklamation

FALUN. Köpte ett par löparskor Hooka i maj 2023 som har spruckit i tyget och sulan har blivit väldigt sliten. Har använt skorna i ca 7 månader och verkligen inte kommit upp i de mil ett par skor ska hålla. En snabb googling bekräftar att många har haft samma problem med sina skor. Vid försök att reklamera argumenterade TVÅ säljare mot mig och men medgav att Hooka var dyra och dålig kvalitet. ”Bara för att dom är dyra är dom inte bra”. Fick gå hem med mina trasiga skor och nästa par köper jag någon annanstans.

22. toukokuuta 2024

Damsortiment fotbollsskor

Skulle handla fotbollsskor till min dotter och hoppades på ser de lärt sig något de senaste 2 åren -men INTE!!!
Varför tror man att dam och barn har samma behov av sko bara för att man har samma skostorlek? HELT GALET!!! En tjej/dam vill väl ha samma kvalitet på skorna som en man!?!
SKÄMS PÅ ER!

24. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Sen leverans o fel delleverans

Beställde en keps samt 2 tröjor.
Fick kepsen delleveread, vilket var fel packad fick ett par strumpor. Blev lovad att få pengarna tillbaka direkt när kepsen var postad då det var en present och inte möjlighet att ligga ute extra.
Tröjorna var försenade och de kunde inte annullera ordern eller betala mina pengar för kepsen förrän tröjorna skickades från deras lager.
Legat ute med nästan 900:- sen 25/4 till idag 22/5 utan varken tröjor eller pengar tillbaka ännu. Ingen kompensation från kundservice heller.
2 födelsedagspresenter mindre som inte hunnit fram i tid och mycket pengar för mig att ligga ute med.

22. toukokuuta 2024

Köpte produkt i butik

Köpte produkt i butik, fick kvitto på Kivra, visade att jag hade blivit fel debiterade. Ber kundtjänst att justera detta och betala tillbaka skillnaden. Det jag blir erbjudan är en bonus hos dem, jag vill inte ha mina pengar låsta hos Intersport. De kan inte föra över mina pengar. Har över 20 mil till deras närmsta butik. Kommer aldrig att handla hos er igen.

28. huhtikuuta 2024

Obefintligt information och vilja

Obefintligt information och vilja till service från Kundtjänst. Beställt saker till laget via Teamsfunktionen och maken till ointresse att lösa det har jag sällan mött. Trodde att Intersport var på väg tillbaka men inte med detta beteende som verkligen inte bådar gott.

17. huhtikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Köpte en Röhnisch tröja som jag inte…

Köpte en Röhnisch tröja som jag inte inspekterade noga innan köpet då jag både hade bråttom och inte tycker att det ska behövas. Och om det är ngt fel ska man kunna reklamera och få en ny
Men så är det inte på Intersport 🤬
Tänker aldrig handla där mer eller ngt Röhnisch plagg mer 🤬🤬🤬

8. maaliskuuta 2024

Sämst leveranstid

Beställde en tisdag och varan plockades inom en timme. På fredag kväll får jag besked om att varan gått från lagret. Otroligt dålig leveranstid!

1. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin