INTERSPORT Sweden Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en VM-fotboll i present till min 10-åring. Långt tid utan leverans. Kontaktar då Intersport som sen svarar att Budbee slarvat bort paketet och att jag för beställa en ny.. Som nu inte längr... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Köpte dyra Hoka och sulan var helt slät efter 2 mån. Reklamationen var ej godkänd och Hoka vill inte ens bevisa att vi hade använt skorna på felaktigt, de har skyldighet att göra det. Ingen hjälp från... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Jag gillar generellt sätt Intersports butiker. Men att beställa i deras e-handel är alltid spännande! Har beställt 2 gånger på 2 månader. Det är alltid något som är bortplockat från ordern...... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Otrevligt bemötande. Den butiksanställde var snorkig, ointresserad av att försöka förstå vad jag ville köpa, hävdade att något sådant inte fanns. Tills han plötsligt kom fram med precis den rätta gre... Näytä lisää

Välttävä

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

32 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hemsk upplevelse

Dålig service, otrevliga, bryr sig inte om Allmäna reklamationsnämnden, följer inte riktlinjer.

Kommer aldrig handla där igen.

9. huhtikuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Inget märkvärdigt jämfört med andra

Inget särskilt i jämförelser.
T ex sportstrumporna tar man inte enkelt på sig om de är så trånga och stramar så hårt runt benet som deras strumpor.
Mössorna för små, för tjocka otympliga eller dyra supertunna material. Inget mittemellan ok.
Ingenstans hittar man något lämpligt i butikerna, gäller alla. Order genom
Internet blir det man söker sig till.

13. maaliskuuta 2025

Undvik Intersport

Jag reklamerade ett par skor för 2 500 kr efter bara sex månaders användning. Trots att jag använt dem enbart för promenader och rehabträning avslog butiken reklamationen med hänvisning till "slitage". Kundtjänsten var dessutom helt värdelös – inget svar på flera veckor. Efter två vändor till butiken fick jag samma besked.

Om du vill ha kvalitet och bra kundservice, handla någon annanstans. Det finns betydligt bättre alternativ företag.

10. maaliskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Jag har aldrig varit med om sämre…

Jag har aldrig varit med om sämre bemötande genom kundtjänst. Kundtjänst chefen bör omdelebart antingen byta jobb själv eller byta ut personalstyrkan. Jag hörde av mig via chatten. Svaren var korta, otydliga och chatten stängdes ner av Norah (tjejen som besvarade chatten) utan att jag var klar med mina frågor. Mycket dåligt!

17. tammikuuta 2025

Dålig service!

Otroligt dåligt bemötande på Intersport i nordstan speciellt av en vid namn cicci! Det verkar vara ett återkommande problem med henne!

29. tammikuuta 2024

Tråkig kundtjänst

Beställde två saker, ena kom och var bra. Den andra varan, stod det bara att den var under behandling och sen från ena dagen till den andra, så försvann den, från mina sidor. När jag mailade kundtjänst och frågade vad som hänt, så får jag bara något dåligt svar om att de hade gjort fel på inventeringen och varan kommer inte skickas, Punkt! När jag svarade tillbaka och frågade hur det är möjligt, för varan går fortfarande att beställa via hemsidan. Plus det hade ju varit en fin gest att de hade informerat direkt att varan inte fanns och inte bara ta bort den och hoppas på att jag skulle märka något. Det orkade de inte svara på ens. Nu hade jag inte betalat för varan, så det var ingen fara på det sättet. Bara själva grejen... kundvård, verkar inte vara Intersports grej.

11. joulukuuta 2024

Unprofessional

Ordered something and waited for more than a week but as except they sent an email saying order has been cancelled. I sent an email questioning why but they just ignored as excepted.

28. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jag köpte ett par Viking Bagn Warm…

Jag köpte ett par Viking Bagn Warm Gore-Tex JR vinterkängor på Intersport Strängnäs i mitten av november 2023 åt min son (det är skor som kostar 1299 kronor). Skorna användes växelvis av sonen med andra skor under fyra månader eftersom han tyckte att de var för varma och för att han inte fick spela boll i dem. När jag för en vecka sedan tog fram skorna till vintern i år upptäckte jag att det i ena skon är ett stort hål i fodret på insidan av hälen (ingen onormalt slitage på utsidan eller sulan) så jag reklamerade köpet i butiken.

Jag har aldrig fått ett så dåligt bemötande i en butik som denna dag. Intersport krävde att jag skulle lämna kvar skorna i butiken. Enligt Intersport har Viking (tillverkaren) vetorätt om det det föreligger rätt till reklamation eller inte vilket de såklart inte har eftersom jag inte har något avtal med tillverkaren utan med I-Sport Retail 44 AB Org.nr556867-4633, Solberga Handelsväg 15, 64547 Strängnäs som också står på kvittot. När jag inte accepterade det och åberopade Konsumentköplagen som är tvingande till konsumentens förmån (jag är jurist) gick en av innehavaren av butiken till personangrepp på mig som person inför min son, personal och andra kunder i butiken, han anklagade mig för att vara småaktig, gjorde sig själv till offer och hävdade att han var tvungen att ta pengar ur egen ficka om han medgav reklamtion vilket såklart inte heller stämmer. Bolaget I-Sport Retail 44 AB omsatte 27 miljoner och gjorde ett resultat på 667 000 kronor efter finansnetto räkenskapsår 2023.

Intersports upplägg och överenskommelse med sina leverantörer har satt svensk konsumenträtt ur spel. Kunden ska med hänvisning till den påhittade vetorätt tvingas lämna kvar den felaktiga produkten i butiken (med förhoppning att det antagligen ska lösa sig) för att därefter nekas rätt avhjälpande eller omleverans i mejl eller sms med hänvisning till att leverantören (i detta fall Viking) uppgett ”slitage” när det egentligen är fel i produkten som visar sig först senare och som näringsidkaren är ansvarig för även om felet visar sig först senare. Något som både leverantören (Viking i detta fall) och näringsidkaren (Intersport) tjänar på medan konsumenterna som kollektiv är den grupp som uppenbart förlorar på Intersports vägran att tillämpa svensk konsumenträtt i sina butiker.

Jag kommer självfallet inte fortsätta vara kund i en Intersportbutik, och i synnerhet inte i butiken i Strängnäs. Rådet till andra konsumenter är att absolut inte göra några dyrare inköp i Intersports butiker. Om din vara går sönder och du behöver reklamera den kan du inte räkna med att felet avhjälps eller att du får omleverans av den felaktiga varan. Än mindre kommer du medges rätt att häva avtalet utan hänvisas till ARN och allmän domstol av Intersports kundservice. Detta är antagligen anledningen till att ARN ser en kraftig ökning av antalet ärenden som anmäls dit.

Välj en annan sportkedja, inte Intersport som förhoppningsvis månar om sitt varumärke och sina kundrelationer.

30. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Värsta upplevelsen vi någonsin har haft…

Värsta upplevelsen vi någonsin har haft i en butik. Vi skulle reklamera ett par skor som vi hade köpt på Intersport Emporia. Skorna var 2 månader gamla och hade fått flera sprickor i båda skorna. De var köpta för att spela tennis, och det var ett par de själva hade rekommenderat att vi skulle köpa.

Nu vill deras ansvarige för skor inte ta tillbaka dem eftersom det var löparskor vi köpt och inte tennisskor. Men det var inte det värsta. Han påstår också att vi har tvättat skorna innan vi kom med dem, vilket vi aldrig har gjort.

Att han anklagar folk för saker de inte har gjort, samtidigt som han hånar oss inför alla andra i butiken och pratar med en underton

25. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Bad product and bad customer service

I bought a winter jacket from Intersport and when i used it i felt cold in my left arm so i looked and found that there is no isolation in the left side by the elbow so i contacted them and they said that i should fix it by washing it with a tennis ball in the washing machine it was crazy that you need to fix something you just bought and they were very rude and i had bad expirience with them not standing behind their product never again buying anything from them.

11. marraskuuta 2024

Absolut sämsta köpet & servicen

Absolut sämsta köpet och servicen jag någonsin fått. Lämnade in ett par skridskor för slipning, fick veta ett pris samt dag/tid de skulle vara klara. Kom tillbaka dagen & tiden de skulle vara klara och fick till svar att de ”glömt bort mina skridskor”. Ingen fara tänkte jag, säg när ni är klara så kommer jag då. Sagt och gjort, när jag väl fick tillbaka de så var de inte slipade alls och de höjde priset. Så fick betala mer än avtalat för en tjänst som aldrig blev utförd.. otrevliga var de också, går ALDRIG tillbaka, någonsin.

31. lokakuuta 2024

Beställde ett par Converse online

Beställde ett par Converse online. Storlek som valdes var 7.5 som ska motsvara 40,5 EU och 24.9 cm enligt storlekstabellen där man väljer storlek. Fick hem storlek 7.5 som motsvara 41 och 26 cm. Går in på hemsidan för att kontrollera att jag valt rätt och inser att tabellen man väljer storlek skiljer sig från storlekstabell som finns för converse. Förvirrande.
Kontaktar kundtjänst för att ta reda på varför de har olika storlekstabeller på hemsidan för converse. Inom 48h skulle de svara, det har gått 2 veckor utan svar och jag har kollat skräppost. Intersport är inte vad det var förr, så här behandlade man inte sina kunder. Jag kommer nog inte vända mig till er framöver och det här kommer även att spridas på de sociala media som finns så att ännu fler bojkottar er pga. ert nonchalanta sätt.

12. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin