Idrætshøjskolen Sønderborg Arvostelua 51

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg ved ærligt ikke, hvor jeg skal starte… IHS har fået en kæmpe plads i mit hjerte ❤️ Jeg er næsten lige kommet hjem, og jeg savner det allerede helt vildt. Det er seriøst en helt anden ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den bedste beslutning jeg har taget nogen sinde. Jeg mødte min kone på IHS, vi har nu to dejlige børn. Om 14 dage tager jeg med 10 dejlige IHS drenge på julefrokost weekend. Jeg har læst i Odense hvor... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

En skole med plads til alle. Et hjertevarmt, nærværende, åbent og udfordrende sted, som ligger smukt i nærheden af skov, vand og by. At føle sig hjemme gør man hurtigt på skolen, og vennerne er dem,... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Oppilaitos

Yrityksen kirjoittama

På Idrætshøjskolen Sønderborg slår vi dørene op, for mange grene af fælleskabet. På IHS har vi fokus på personlig udvikling, oplevelser, fordybelse, udfordringer og fællesskab. Prøv kræfter med et væld af idræts- og sportsgrene, i vores hjemlige og inspirerende højskolemiljø. Nyd vores smukke omgivelser og alle vores faciliteter. Vores fantastiske beliggenhed er helt tæt på skov, vand, strand og Sønderborg centrum. Vi har specialefag som adventure, surf, beachvolley, sejlads, tons, yoga, ski/snowboard, og et væld af sport og idræt, som giver oplevelser for livet. Her får du venner for livet. En årgang består af ca. 170 unge mennesker fra hele landet. Nogle elever er også internationale, typisk fra Island, Tyskland og øvrige nabolande. Du bliver del af et fantastisk netværk, som er guld værd. Skal du med på næste hold og blive mærket for livet?

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Den bedste højskole du kan vælge

Idrætshøjskolen i Sønderborg er den bedste idrætshøjskole du kan vælge, hvis du vil have et varieret ophold, med et bredt udvalgt af forskellige slags sport og minder for livet.

Mærket for livet

Jeg gik på Idrætshøjskolen i E14+F15 og husker opholdet som fantastisk periode med masser af sjove og spændende udfordringer. Idrætshøjskolen danner de perfekte rammer for dig, som vil udvikle og lærer dig selv bedre at kende, samt stifte en masse nye bekendtskaber.
Der er noget for alle typer, og man behøver langt fra være fodbold-fyr eller fitness-junkie for at få noget ud af opholdet! På højskolen får man mulighed for at prøve kræfter med nye idrætsgrene og fag i de bedste omgivelser og være en del af et fantastisk fællesskab, som byder alle velkommen uanset baggrund.
Kan klart anbefale at tage et ophold på IHS eller bruge en uge på et af deres fede kurser, som afholdes løbende året rundt

Fantastisk højskole

Har både deltaget i flere ugekurser og et længere højskoleophold. IHS er et fantastisk sted med kompetente og søde lærere. Kan klart anbefales til alle, der er glade for bevægelse, sjove oplevelser, nye venskaber, sammenhold og udvikling - uanset om det er for en uge, et halvt eller et helt år.

Saanut 5/5 tähteä

Bedste år i mit - mærket for livet

Jeg startede på højskole i efteråret 2015 (E'15) med formål at komme væk for de de gængse normer og måske blive mere moden. Jeg blev mødt af masser af inspirerende lærer, super fede omgivelser og rig mulighed for at sluge viden og erfaring til mig. Efter 1/2 år med super fede oplevelser i bagagen, var der ingen tvivl... jeg havde ikke fået nok af højskolelivet jeg skulle have 1/2 mere.
Idrætshøjskolen I Sønderborg (IHS) tilbyder at man kan fortsætte som enten - teambuilder, sport/event eller almindelig højskole elev.
Jeg fik muligheden for en mini-uddannelse som teambuilder, hvilket jeg er utrolig taknemmelig for.

Alt i alt super fedt år jeg brugte på højskolen. Det har givet mig så meget til min personlige udvikling og personlige erfaringer.

Kan kun anbefale den til andre!
Som man siger på IHS - mærket for livet
Det bedste år af mit liv!

Rasmus Jørn Rasmussen

Mærket for livet

Jeg var elev i 1978/79, og det var givet en livslang kærlighed til IHS. Jeg kom med i Elevforeningen, mødte min kone, og vi har været på mange korte kurser og sidder i dag i skolens bestyrelse. En fantastisk højskole, der bidrager stærkt til mange unges personlige dannelse. Jeg og mange andre er mærket for livet.
Per Bang, årg. 78/79

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin