Jeg ved ærligt ikke, hvor jeg skal starte… IHS har fået en kæmpe plads i mit hjerte ❤️ Jeg er næsten lige kommet hjem, og jeg savner det allerede helt vildt. Det er seriøst en helt anden ver... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Den bedste beslutning jeg har taget nogen sinde. Jeg mødte min kone på IHS, vi har nu to dejlige børn. Om 14 dage tager jeg med 10 dejlige IHS drenge på julefrokost weekend. Jeg har læst i Odense hvor... Näytä lisää
Jeg gik på Idrætshøjskolen i E14+F15 og husker opholdet som fantastisk periode med masser af sjove og spændende udfordringer. Idrætshøjskolen danner de perfekte rammer for dig, som vil udvikle og læ... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
På Idrætshøjskolen Sønderborg slår vi dørene op, for mange grene af fælleskabet. På IHS har vi fokus på personlig udvikling, oplevelser, fordybelse, udfordringer og fællesskab. Prøv kræfter med et væld af idræts- og sportsgrene, i vores hjemlige og inspirerende højskolemiljø. Nyd vores smukke omgivelser og alle vores faciliteter. Vores fantastiske beliggenhed er helt tæt på skov, vand, strand og Sønderborg centrum. Vi har specialefag som adventure, surf, beachvolley, sejlads, tons, yoga, ski/snowboard, og et væld af sport og idræt, som giver oplevelser for livet. Her får du venner for livet. En årgang består af ca. 170 unge mennesker fra hele landet. Nogle elever er også internationale, typisk fra Island, Tyskland og øvrige nabolande. Du bliver del af et fantastisk netværk, som er guld værd. Skal du med på næste hold og blive mærket for livet?
Yhteystiedot
Friheds Allé 42, 6400, Sønderborg, Tanska
- admin@ihs.dk
- www.ihs.dk
Verdens bedste legeplads!
Fantastic time at IHS!
Min varmeste og mest opfordrende anbefaling herfra
En skole med plads til alle. Et hjertevarmt, nærværende, åbent og udfordrende sted, som ligger smukt i nærheden af skov, vand og by. At føle sig hjemme gør man hurtigt på skolen, og vennerne er dem, der bliver ved med at være de bedste venner, selv efter tiden på skolen er slut.
Min varmeste og mest opfordrende anbefaling herfra. Er du i tvivl om hvor livet skal føre dig hen, er skolen et perfekt sted at "finde dig selv", mellem sport, leg, hygge og personlig udvikling.
Elsker elsker elsker
Den absolut bedste højskole der findes. Maden er fantastisk, fasiliteterne er helt i hus og underviserne i topklasse. Hele opholdet har overgået mine vildeste forventninger og jeg håber endnu flere vil gøre sig selv den tjeneste at tage på Idrætshøjskolen I Sønderborg - om det så er et kursus eller længerevarende ophold.
Den bedste beslutning jeg har taget i …
Den bedste beslutning jeg har taget i mit liv - intet mindre!
Fantastisk oplevelse!
Jeg havde en fantastisk tid på Højskolen.
Jeg fik ikke bare gode oplevelser, men har også fået mange venner som jeg spiller fodbold med og ser ofte.
Jeg vender stadig tilbage til den årlige elevfest og hjælper på et sommerkursus hver sommer.
Jeg kan anbefale Idrætshøjskolen Sønderborg til alle :-)
En fantastisk og uforglemmelig oplevelse
Det var en fantastisk og uforglemmelig tid.
En ophold jeg aldrig vil glemme og altid tænke tilbage på med et smil i hjertet.
En af de bedste beslutninger jeg har …
En af de bedste beslutninger jeg har gjort var at tage på IHS. Det udviklede sig til et helt år, fyldt med fantastiske oplevelser både idrætsligt og socialt. IHS er især stedet hvor man kan udfordre sig selv med idrætsgrene man ikke nødvendigvis har den største erfaring med på forhånd. Kitesurf, sejlads, adventure, you name it - Der er mange muligheder, og altid en positiv og energisk ånd som præger stedet. Så hvis du overvejer højskole (også hvis du ikke gør), vil jeg klart anbefale dig IHS!!
FCL 4 life <3
Højskole er det bedste jeg nogensinde …
Højskole er det bedste jeg nogensinde har gjort, det var en kæmpe oplevelse! Jeg har udviklet mig så meget på mit ophold på IHS, at jeg er taknemlig for de giver en muligheden for at udfordre sig selv på alle mulige måder og skaber trygge rammer til man kan gøre det i. Alle burde tage på højskole, IHS kan ikke forklares det skal opleves!
Simply the best place in the world
Fantastisk Idrætshøjskole
Fantastisk halvt år jeg havde på IHS: Naturen, Lærene, Fagene og ikke mindst alle de fantastiske mennesker man møder!
IHS burde alle at opleve!
Kunne ikke få nok
Mit ophold skulle kun have varet i én periode af et ophold, jeg endte med at være der i et år. Glade og engagerede lærer, der brænder for hvad de gør, fantastisk natur, stærkt sammenhold også på tværs af årgangene. Det kan kun anbefales.
Vinterskoleophold i 1988-89 var helt …
Vinterskoleophold i 1988-89 var helt fantastisk
Bedste år i mit liv.
Bedste år i mit liv.
IHS var klart det bedste år i mit liv. Har mødt mennesker, med hvem jeg har delt oplevelser som jeg aldrig vil glemme. Grænser er blevet flyttet, og jeg har lært mig selv bedre at kende. Mærket for livet er mottoet på IHS, og jeg kan kun sige at jeg genkender det fra mit eget ophold.
Ta' på højskolen, men ta' på IHS
En af de bedste oplevelser jeg nogensinde har givet mig selv! Højskolen er omringet af den smukkeste natur og ligger lige ned til sundet. Hvis man er heldig, er der mulighed for at få udsigt ud over sundet. For at gøre det kort: Dejlig atmosfære, gode faciliteter og kompetente lærer - er mærket for livet!
If you want to grow as a person by …
If you want to grow as a person by doing things you would never have thought of while surrounded by the best teachers and most loving people, this is the place to go.
Best experience of my life!
I can recommend a stay at IHS to everyone. I had so many fantastic experiences with adventure, surf and other sports. You meet new people and make new friendships. The teachers and staff are amazing and very ambitious!
En fantastisk højskole
En fantastisk højskole med mulighed for at udvikle sig både på det sportslige og sociale plan. Giver unikke oplevelser for livet og Elevforeningen sørger for at holde liv i netværket efter endt ophold. Kan varmt anbefales!
Elsker det sted!
Elsker det sted! Jeg har fået uendelig mange fantastiske oplevelser med Idrætshøjskolen i Sønderborg. Opholdet på IHS har været en af de bedste beslutninger i mit liv, og jeg vil varmt anbefale det til alle, der holder af idræt og fællesskab.
TAK!
Jeg havde to fantastiske ophold på IHS i efteråret 2011 og foråret 2012. Opholdende gav mig så meget, både socialt, fagligt og menneskeligt.
At komme på højskole og møde nye mennsker, andeledes mennesker end en selv, nye syn på verden og nye idrætter og interesser er ikke bare guld værd. Det er dannelse i den allermest positive og rene forstand.
IHS stopper ikke når ens ophold slutter. Her eksisterer der en fantastisk elevforening der sørger for at man mødes med sine gamle (og nye!) højskolevenner til masser af arrangementer efter højskolen. Jeg har med største fornøjelse engageret mig i elevforening fra den dag jeg afsluttede mit ophold. Her har jeg deltaget i og arrangeret utallige ture, fester, festivaller, bestyrelsesarbejde og elevskrift. Jeg spiller også på verdens bedste fodboldhold (FC Lujersønnerne), hvor jeg, med mine allerbedste højskolevenner, mødes til træningslejre flere gange om året.
Og takketalen kunne vare ved!
Et stort TAK til IHS for det hele.
Og på gensyn mange, mange år fremover :-)
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.