Vejle Idrætshøjskole Arvostelua 29

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg har i uge 30 været på kursuset fitness 360 grader for 2 år i streg Rigtig engagerede instruktører og en hel speciel ånd i fællesskabet, det noget jeg ser frem til hver sommer ☺️ Så mine varmes... Näytä lisää

Det bedste jeg har gjort i mit liv ❤️ mega fede faciliteter, traditioner, venner, undervisere og mulighed for at prøve en masse forskellige fag af i løbet af et ophold! Hvis du overvejer det mindste a... Näytä lisää

1. Työväenopisto

Vejle Idrætshøjskole har korte og lange højskoleophold - fx til et ophold i dit sabbatår eller til din sommerferie. Højskole med idræt som samlingspunkt. Vi glæder os til at byde dig velkommen på højskole.

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Sonur minn var í Vejle í tvær annir…

Sonur minn var í Vejle í tvær annir (2023-2024) og við mælum heilshugae með þessum skóla. Fjölbreytt viðfangsefni og mjög góður skólabragur.
Við heimsóttum hann á fjölskyldudeginum og sannreyndum hversu góðar aðatæður eru þarna og starfsfólkið traustvekjandi.
Danirnir eru samt óþarflega tilbúnir að tala ensku við íslendinga.

29. elokuuta 2025

Højskole og golf 2025

Højskole og golf 2025. Virkeligt godt tilrettelagt golf kursus med forrygende foredrag og søde højskole lærere. Kan varmt anbefales.
Værelser og toiletter trænger gevaldigt til en opgradering.

26. heinäkuuta 2025

Absolutely great place for young people…

Absolutely great place for young people who want to try things out and have a great time in very nice community while learning a lot about life. I can recommend spending a semester there to anyone who doesn't yet know where they want to go after school.

12. elokuuta 2025

Første gang på højskole

Første gang på højskole, det var en dejlig uge, dygtige,engagerede højskolelærere og medhjælpere, dejlig mad, super god tilrettelæggelse og indhold (golf), dejlige medkursister- kan anbefales

1. elokuuta 2025

Jeg har i uge 30 været på kursuset …

Jeg har i uge 30 været på kursuset fitness 360 grader for 2 år i streg
Så mine varmeste anbefalinger til Vejle Idrætshøjskole som ligger i fantastiske omgivelser som er et besøg værd

25. heinäkuuta 2025

Fantastisk oplevelse….

Vi har deltaget i et virkelig veltilrettelagt familiekursus, kan varmt anbefales til børnefamilier.
Næsten som at være på All inklusive- lækkert mad, altid kaffe på kanden, nybagte boller m.m
Super engagerede instruktører, fuld af liv og glæde, topmotiverede.

11. heinäkuuta 2025

Fællesskab og aktivitet

Fællesskab og aktivitet - vi elsker familiekursus på Vejle Idrætshøjskole! Vi har været afsted på familiekursus de sidste 6 år og kommer også igen til næste år. Hele familien børn som voksne tæller ned til den uge hver sommer. Masser af sport, hygge, sang, brætspil og fællesskab. Super engagerede instruktører og bare en fed ånd, hvor der er plads til alle. En god og meningsfuld måde at bruge en uge af sommerferien på. Og så har vi alle fået venner for livet.

9. heinäkuuta 2025

Golf højskole

6. elokuuta 2025

Meget velorganiseret…

Meget velorganiseret golf/højskole-kursus med et engageret team omkring os. Varieret program - masser af sang og musik og ikke mindst fin forplejning.
Tak for en udbytterig uge.

26. heinäkuuta 2025

Fantastisk sted med en helt speciel "ånd"

Jeg var i uge 30/2025 for 8. gang på en skøn og givende uge på fantastiske Vejle Idrætshøjskole. Det var ugekurset Fitness 360. Vejle Idrætshøjskole er et skønt sted med en helt speciel "ånd" Dedikerede kursusledere og instruktører, som man virkelig kan mærke brænder for deres job. Gode foredrag og lækker forplejning. Var det muligt at give 10 stjerner, skulle de have haft det. Uge 30/2026 er allerede reserveret i min feriekalender.🫶

19. heinäkuuta 2025

Alletiders uge for vores famile

Jeg var på familiekursus med børn og børnebørn i uge 30. Vi havde alle tiders uge med motion og samvær. Der er noget for alle og der er gode faciliteter, som man må bruge, når der er pause i pro-grammet. Maden var dejlig og der var noget, som både store og små kan lide. Både ledere og hjælpere var dygtige og imødekommende.

Programmet bestod de fleste dage morgensamling med sang, noget at tænke over og info om dagen. Så var der typisk om formiddagen idrætslige aktiviteter, hvor de voksne kunne vælge mel-lem 3-4 ting og børnene opdelt i grupper. Eftermiddag og aften var der fællesaktiviter, fx i form af "løb", hvor deltagerne er opdelt i hold bestående af flere familier. Der var også to gode foredrag indlagt.

Der var fælles bad og toiletter, men der er rigeligt af begge dele som er pænt rene, så man kan al-tid finde et roligt sted.

23. heinäkuuta 2025

Verdens dejligste sted!!

De perfekte rammer for fællesskab, sport, udfordring og uforglemmelige minder.
Båret af kompetente og passionerede undervisere❤️
Uden sammenligning den bedste beslutning at tage på VIH!

4. elokuuta 2025