Jeg ved ærligt ikke, hvor jeg skal starte… IHS har fået en kæmpe plads i mit hjerte ❤️ Jeg er næsten lige kommet hjem, og jeg savner det allerede helt vildt. Det er seriøst en helt anden ver... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
En skole med plads til alle. Et hjertevarmt, nærværende, åbent og udfordrende sted, som ligger smukt i nærheden af skov, vand og by. At føle sig hjemme gør man hurtigt på skolen, og vennerne er dem,... Näytä lisää
Jeg gik på Idrætshøjskolen i E14+F15 og husker opholdet som fantastisk periode med masser af sjove og spændende udfordringer. Idrætshøjskolen danner de perfekte rammer for dig, som vil udvikle og læ... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
På Idrætshøjskolen Sønderborg slår vi dørene op, for mange grene af fælleskabet. På IHS har vi fokus på personlig udvikling, oplevelser, fordybelse, udfordringer og fællesskab. Prøv kræfter med et væld af idræts- og sportsgrene, i vores hjemlige og inspirerende højskolemiljø. Nyd vores smukke omgivelser og alle vores faciliteter. Vores fantastiske beliggenhed er helt tæt på skov, vand, strand og Sønderborg centrum. Vi har specialefag som adventure, surf, beachvolley, sejlads, tons, yoga, ski/snowboard, og et væld af sport og idræt, som giver oplevelser for livet. Her får du venner for livet. En årgang består af ca. 170 unge mennesker fra hele landet. Nogle elever er også internationale, typisk fra Island, Tyskland og øvrige nabolande. Du bliver del af et fantastisk netværk, som er guld værd. Skal du med på næste hold og blive mærket for livet?
Yhteystiedot
Friheds Allé 42, 6400, Sønderborg, Tanska
- admin@ihs.dk
- www.ihs.dk
Hvor skal man starte?
Jeg er næsten lige kommet hjem, og jeg savner det allerede helt vildt. Det er seriøst en helt anden verden end hverdagen derhjemme – på den allerbedste måde.
Fagene er så fede, underviserne brænder virkelig for det, de laver, og fællesskabet… det er noget helt særligt. Og traditionerne – man forstår det først rigtigt, når man selv har prøvet det, men wow, de betyder mere, end man tror.
Jeg har fået oplevelser (og mennesker) med mig, som jeg aldrig glemmer. Hvis du overvejer IHS – så tør jeg godt at sige, du ikke fortryder det.
Et lille plus, beliggenheden!😍
Ville ønske min hverdag kunne være på IHS, hver dag☺️
Har været på sommercamp med hele…
Har været på sommercamp med hele familien på Idræftshøjskolen i 2023 med 6 overnatninger. En fremragende oplevelse med gode aktiviteter, hyggeligt samvær, dygtige instruktører og på en idyllisk lokation med skov og strand. Det kan anbefales.
Verdens bedste idrætshøjskole
Vores bedste sommertradition er…
Vores bedste sommertradition er familiekursus uge 30....
Tak for hjælpen ..
Begge vores døtre har med 4 års mellemrum haft et år på IHS.
Vi har som forældre altid været stolte af vores døtre og stolte af vores opdragelse af dem.
Men det IHS har givet vores døtre, ville vi aldrig have kunnet givet dem.
Udover alle de fantastiske oplevelser og alle de venskaber de har skabt, er de blevet modnet og mærket for livet.
De har fået en dannelse, de har fået forståelse for folks forskelligheder.
De værdier de har fået med fra IHS vil altid sidde i dem og har været med til at gøre dem til de dejlige piger, de er i dag.
Af hjertet tak til alle på og omkring IHS.

Vastaus yritykseltä Idrætshøjskolen Sønderborg
Jeg kan nemt anbefale familiekurset.Det…
Jeg kan nemt anbefale familiekurset.Det er helt i top!Og en oplevelse man aldrig glemmer.Så mange gode instruktører som yder det bedste.
Jeg har været på SIH i 3 omgange med min famile,det sidste ophold sidste år med mit barnebarn Victoria på 12 år,og hun havde den fedeste uge ever :-) Så kan stærkt anbefale det!
Mit 2. hjem
Mit 2. hjem. Savner IHS hver dag, og kunne jeg skrue tiden tilbage til mine 10 måneder der i 2006/07, ville jeg ikke tøve!
Jeg håber, at min datter vil lade sig overtale til at tage på IHS, når hun er gammel nok - jeg ved, at det vil mærke hende positivt - for livet.
Andreas

Bedste tid i mit liv
IHS er en suveræn højskole med alt hvad hjertet kan begære. Smukke omgivelser, fantastiske lærere, sport i alle retninger og venskaber for livet. Snyd ikke jer selv for et ophold på IHS - du bliver mærket for livet!
Bedste tid af mit liv!
Skolen har nogle helt fantastiske faciliteter til at give nogle uforglemmelige oplevelser. Lærerne er unikke og skaber liv hos elever, der får skolen til konstant at være i live. Man lærer masser mennesker at kende igennem sporten, men man finder også ud af, at skolen kan tilbyde MEGET mere end bare fede sportsgrene.

IHS er i hjertet
IHS er i hjertet! Det bedste man kan gøre for sig selv!
Det har været et helt igennem…
Det har været et helt igennem fantastisk ophold fyldt med dejlige mennesker samt en naturskøn placering 🤗. Kommer virkelig til at savne IHS og den ånd og mentalitet, som lever hernede 😁😃😊😎🤗
Idrætshøjskolen I Sønderborg er et helt…
Idrætshøjskolen I Sønderborg er et helt unikt sted i fantastiske omgivelser! Et besøg på Danmarks bedste idrætshøjskole er noget man ikke vil gå glip af!
Skønne menneske og flotte omgivelser
Et sted hvor man får minder med hjem og…
Et sted hvor man får minder med hjem og lærer en masse på det menneskelige plan og mulighed for at have det sjovt med idræt
Studietur på højskole
På studietur med en idrætsstudieretningsklasse fra Nørresundby Gymnasium & HF. Vi oplevede en rigtig god service under opholdet og en fin dialog om opholdets indhold inden besøget. Vi kan varmt anbefale ihs som et sted der er et besøg værd.
Venner for livet
Jeg har gået på IHS i foråret 2017 og efteråret 2017. Det har været den bedste beslutning i mit liv. Det er fællesskab, succes og venner for livet. Og et helt fantastisk miljø at udvikle sig i.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Idrætshøjskolen afviklede et teambuildingarrangement for vores faste medarbejdere. Vi havde en sjov, lærerig og vellykket dag. Kan varmt anbefales.
5 stjerner fra mig ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Et ophold på IHS, er absolut en af de bedste gaver du kan give dig selv🥇
Den bedste beslutning jeg har taget …
Den bedste beslutning jeg har taget nogen sinde. Jeg mødte min kone på IHS, vi har nu to dejlige børn. Om 14 dage tager jeg med 10 dejlige IHS drenge på julefrokost weekend. Jeg har læst i Odense hvor de mange IHS'ere gjorde studielivet lettere - mine oplevelser fra dengang hænger stadig ved, og det er med menneskerne fra skolen jeg i dag skaber mit liv.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.