Absolutely wonderful magical place. Spent three of the best months of my life there. Even though I was much, much older than the students, they accepted me completely. I met such impressive young peop... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Deltog i vandrekurset “Vandringer i Østjylland” 13.5.19 - 17.5.19. Jeg havde glædet mig til samvær med andre og dage i smuk natur. På højskolens hjemmeside var der ingen information om turenes svær... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Deltog i langt kursus efteråret 22. Helt igennem fantastisk sted med søde mennesker og rammer til at fordybe sig i hvad end, man kunne forestille sig. Jeg havde Skibumslinjen og højskoleopholdet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har kun det bedste at sige om Brandbjerg Højskole. Den danner de perfekte rammer omkring mødet mellem mennesker, mødet med sig selv, udvikling, engagement, sjov og meget mere. De måneder jeg har b... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Vi er en højskole med 8 fagmiljøer indenfør Musik, Projektledelse, Friluftsliv, Bæredygtighed, Personlig udvikling, Kunst og håndværk, Idræt og leg samt Politik og samfund.
Yhteystiedot
Brandbjergvej 12, 7300, Jelling, Tanska
- bh@brandbjerg.dk
- www.brandbjerg.dk
Brandbjerg er mit hjem
Brandbjerg er mit hjem
Brandbjerg er mit hjerte
Vil ønske man kunne bo der forevigt, det er et godt sted som rummer alle individer. Håber virkelig og komme tilbage på endnu et semester en skønne dag
I came to brand at the perfect time in…
I came to brand at the perfect time in my life, I was so ready for this experience and so was the school. Had an amazing six months, hope everyone gets to do this alteast one in their life.
Beskidt
under alt forvæntning beskidt over alt snavs i alle hjørner.ikk en god opblevelse
Over al forventning
Vore forventninger til første gang på en højskole blev indfriet og langt over det forventede.
Vi oplevede at kursusledere og kursister blev et fællesskab, som gjorde noget ved een.. vi hørte til.
Brandbjerg er fantastisk!!
Brandbjerg Højskoles Familiekursus er fantastisk! Tak til alle, der har knoklet for at give os alle en ud-over-det-sædvanlige god uge! Min familie var med for anden gang i år, og vi kommer helt sikkert igen næste år!

Første gang på højskole
Første gang på højskole. Jeg fik indfriet mine forventninger og mere til. Fantastiske omgivelser og virkelig dejlig mad. Engagerede og dygtige lærere og undervisere og et flot program med eksterne foredragsholdere med noget på hjerte. Venlige og imødekommende medkursister som gjorde deres til at alle havde et godt ophold. Alt i alt en virkelig dejlig oplevelse - jeg går og synger endnu 😃
Kæmpe succes
Året sommerkursus for mig var en kæmpe succes. Højskolesang var temaet både i ord og sang. Sikke et fælleskab, skøn mad, spændende foredragsholdere og dejlige omgivelser . Kan varmt anbefales
Elskede mit efterårshold <3

Vastaus yritykseltä Brandbjerg Højskole
En fantastisk oplevelse - efteråret 2021!
En fantastisk oplevelse at være afsted på ophold i efteråret 2021.
Det var en tid, hvor jeg mødte mange spændende, søde og velkomne mennesker. Et skønt sted med smuk natur, og fag hvor man kom i dybden i emner, man savner eller glemmer i hverdagen - samt unikt et sted hvor man lære sig selv bedre at kende.

Vastaus yritykseltä Brandbjerg Højskole
Mit andet hjem for et halvt år!
Mit andet hjem for et halvt år! Brandbjerg gav mig muligheden for at gro og ikke mindst tid til at finde ud af 'hvad jeg drømmer om'. Et helt unikt sted, som gav plads til forskellighed og udvikling.

Vastaus yritykseltä Brandbjerg Højskole
Fantastisk og mangfoldig højskole!
Jeg gik på Brandbjerg i F23 og var enormt glad for det. Lærerne brænder for deres fag og er gode til at skabe grundlaget for et fantastisk fællesskab med plads til alle. Også dejlig natur i Grejsdalen og lækker mad fra køkkenet. Kæmpe anbefaling!

Tag på Brandbjerg Højskole og få en oplevelse for livet
Jeg gik på Brandbjerg Højskole i efteråret 2022. Min beslutning var helt spontan, men hold da op det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget! Jeg har rykket mig meget både personligt og med musikken, hvilket jeg dyrkede meget på Brandbjerg. Jeg gik på Brandbjerg Højskole i efteråret 2022. Min beslutning var helt spontan, men hold da op det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget!
Lærerne er de sødeste mennesker som virkelig brænder for deres fag og højskolelivet, de gør alt for at gøre dit ophold helt fantastisk og når opholdet er slut, savner man dem hurtigt. Derudover får man en masse venskaber, som er helt specielle fordi man har delt den oplevelse højskole er sammen.
Så tag på Brandbjerg hvis du vil prøve en anden hverdag, hvor der er tid til lige det du elsker og, hvor man rykker sig personligt. Brandbjerg har i hvertfald min varmeste anbefaling.

Vastaus yritykseltä Brandbjerg Højskole
Bedste beslutning meget længe!
Bedste beslutning meget længe!
Jeg brugte efteråret 2020 på Brandbjerg Højskole, hvilket nok er det bedste efterår so far. Ikke nok med at jeg havde de fedeste fag, så mødte jeg også fantastiske menneske og var en del af et skønt fællesskab. Brandbjerg hænger stadig ved, og jeg besøger stadig stedet jævnligt - jeg kan ikke andet end at anbefale et ophold her!!

Vastaus yritykseltä Brandbjerg Højskole
Var elev på Brandbjerg Højskole i…
Var elev på Brandbjerg Højskole i foråret 2022 og var så glad for det at jeg nu arbejder frivilligt der igennem Brandbjerg Højskoles Elevforening. Jeg kunne simpelthen ikke få nok! :D På Brandbjerg Højskole kan du få fantastiske fag som friluftsliv, klatring, køn krop og seksualitet, keramik mm., skøn natur (grejsdalen i baghaven) og så er lærerne og de ansatte også bare dejlige mennesker<3 Vælger du Brandbjerg kommer du ikke til at fortryde det!

Deltog i langt kursus efteråret 22 - helt igennem fantastisk
Jeg havde Skibumslinjen og højskoleopholdet blev derfor krydret med en sæson i de østrigske alper.
Brandbjerg Højskole får mine aller varmeste anbefalinger - skøøøønt sted!

En oplevelse for livet
Jeg gik på årgangen E22 - her oplevede jeg alt fra musik, mindfullnees, sydafrika, forskelligheder, smukke momenter, fantastiske lærer, dejlig mad og ikke mindst et fantastisk fællesskab.
Vil du have en oplevelse for livet, tøv IKKE!! Tag et (eller flere) semester på Brandbjerg!

Fantastisk
Jeg var der i 2016. En masse udendørs og indendørs aktiviteter at byde på samt en dejlig tur. I 2016 tog vi til Costa Rica med skolen. Jeg havde en fantastisk tid!

Den bedste tid
Mit semester på Brandbjerg Højskole i efteråret 22 udgør absolut en del af den aller bedste tid i mit liv, so far! Jeg er blevet en del af én kæmpe stor familie med ubetinget rummelighed og omsorg, hvor fællesnævneren er et aktivt tilvalg af fællesskabet. Tag på Brandbjerg, hvis du kan lide at udfordre dig selv og blive klogere på dine egne evner - om det så er indenfor outdoor, musik eller keramik… I hvert fald er der mange super dejlige undervisere, som står klar til at hjælpe dig med alt dette! Men vigtigst af alt, bør du overveje et semester på Brandbjerg Højskole, hvis du gerne vil møde nye venner for livet og blive accepteret for at være lige præcis den, som du er!

Brandbjerg skal opleves!
Brandbjerg Højskole er et fantastisk sted at opleve fællesskab og højt til loftet. Køkkenet er fantastisk både personalet og maden! Jeg havde nogle af de bedste måneder på højskolen.

Har været utrolig glad for Brandbjerg 🙌
Har været utrolig glad for Brandbjerg 🙌
Valgte at forlænge mit ophold med et semester, efter at være startet på det sene optag i efteråret 2022. Blev tager utrolig godt imod, og har virkelig fået venskaber og oplevelser for livet ❤️🔥 ville ikke undvære det 🙌
Var virkelig glad for den store blanding af fag man kunne tage, og hvor forskellige vi elever var på grund af det! Mødte så mange mennesker og typer, jeg ellers ikke ville havet snakket med. Virkelig fedt! Og virkelig også fedt med internationale elever på skolen, det gav virkelig meget til oplevelsen 🙌

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.