Daar de winkel niet al te veel moeite deed om mij te helpen, heb ik rechtstreeks mail gestuurd naar Heytens. Daar werd ik onmiddellijk geholpen door Youssef van de klantendienst. Youssef volgde van... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Un grand merci à l’équipe du service clients pour son professionnalisme et son écoute. Malgré le fait que notre demande concernait un produit hors garantie, notre dossier a été pris en charge avec be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gordijnen met een naad, omdat dit op rollen zit van 140 CM. Wij hebben bij iemand anders gordijnen laten zetten en dit was niet zo en wij hebben dit zelf als voorbeeld getoond. Lelijk afgewerkt,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uitgevoerde werken Heytens Wemmel waren OK. De afspraak dat wij onze gordijnen gingen krijgen voor de zomer werd niet nagekomen desondanks wij onze keuze reeds hadden gemaakt in mei. Vervolgens annu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Expert du store et du rideau sur-mesure. Heytens vous accompagne tout au long de votre projet.
Ranska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Bedankt Heytens, heel tevreden over alles. De gordijnen heel mooi en een heel goede plaatsing ervan. Topwerk geleverd !!
Directeur de vente très peu présent . Il faut attendre des heures et des jours pour avoir un technicien qui vienne vous installer vos stores ou vos voiles . Bref : à ne pas y mettre les pieds .
We werden alweer super goed ontvangen door Rob in de Heytens winkel in Wemmel. Rob is vriendelijk, sympathiek en geeft vooral heel goede raad en advies. Hij kent zijn vak. Een echte aanrader. Als wij naar Heytens Wemmel gaan, kijken we zeker dat hij aanwezig is omdat we dan weten dat het in orde komt.
Beste
Ik heb gordijnen nodig doch als ik hier alle reacties lees ...vergaat mijn zin om bij jullie te bestellen .
Mijn ervaring met Heytens Oostende was helaas zeer teleurstellend, zeker in vergelijking met mijn positieve ervaringen met Heytens in Antwerpen. Op 3 juni maakte ik online een afspraak voor thuisadvies en opmeting voor mijn nieuwe appartement in Koksijde. Ik werd snel gebeld voor meer informatie, en stuurde hen vervolgens veel foto's en ideeën per e-mail.
Op de dag van de afspraak, die per e-mail was bevestigd, kwam er echter niemand opdagen. Toen ik belde, bleek dat niemand tijd had en ze waren mijn afspraak vergeten. Zelfs een verontschuldiging kon er niet af. Het was druk en het was vakantie, werd me verteld.
Al met al een erg slechte ervaring. Ik ga nu op zoek naar een bedrijf dat wel waarde hecht aan service en klantgerichtheid.
Ik heb overgordijnen gekocht bij hytens on knoke de eene die ik hed was het juiste model ze maken een tweede deel maar is veel te lang de eene is 205 en de andere is 250 dus ik ben er niet mee gediend ik betaalde bijna 300 euro voor en ook ze is kleurverschil
Ontvangst winkel 10/10 goede uitleg van Katrien
Opmetingen 10/10
Kwaliteit 10/10
Plaatsing 10/10 goed werk van Kenny
Le magasin de Bierges Wavre lamentable, pas un sourire pas de devis écrit nous avons juste donné les mesures pour des tentures double plis la vendeuse nous dit qu’elle ne fait les devis (si on peu appeler cela un devis ) que pour les simples plis ….. pas d’explications pour les rails etc…..ne bouge pas de sa chaise et nous donne quand même oralement un prix plus ou moins estimatif toujours sans sourire ..inutile de dire que nous n’y sommes plus retournée.
Par contre à Waterloo tout le contraire, accueil sur rendez-vous certes mais autrement professionnel, choix explications et conseils au top et placement nickel je ne peux que conseiller ce magasin même si vous habitez wavre….
Gordijn besteld bij Heytens Korbeek-Lo - betaald om te komen opmeten - moest met 81 haakjes zijn (elektrische gordijn) - gordijn klaar, ik ga ophalen, blijkt met 94 haakjes te zijn - na contact gordijn terug - ik zeg 81 haakjes a.u.b. - gordijn klaar, ik ga ophalen, blijkt 67 haakjes te zijn 🤬 - nu willen ze hun fout niet herkennen - ze hebben aan hun naaister gezegd 13 haakjes minder???? Voor hun is het afgerond? Ik heb een fout gordijn… naaister of wie dan ook niet goed geteld! Schandalig is het! Veel geld betaald voor opmeting en
gordijn en helemaal niet tevreden #heytens
Ik heb de vouwgordijnen voor op mijn ramen laten vernieuwen in de winkel in heist op den berg.
Één doek was achter .
Ik kreeg telefoon van een medewerker dat ik door dit ongemak 100 euro korting kreeg en pas alles moest betalen bij de 2 de plaatsing.
Bij de 2 de plaatsing vandaag is echter de korting van 100 euro gewoon geschrapt. Het 3 de vouwgordijn is trouwens een stukje korter dan de andere .
Na contact met hun te hebben krijg je natuurlijk het verhaal dat dit nooit gecommuniceerd is via mail.
Het is echter wel zeer zeker telefonisch besproken!
De korting op de bon hebben ze nu netjes doorstreept.
En het volledige saldo aangerekend.
Ik heb inmiddels mijn rekening betaald om nog niet meer problemen te hebben.
Niet tevreden!!!
Mij zien ze er nooit meer terug !!!
> Traduction française ci-dessous.
In December 2023, I ordered a hemmed curtain as a divider between two rooms at my local Heytens branch in Strassen. I went to the store with pictures of the exact location where the curtain would be installed. So, it was also obvious right from the start that, even through a seam was going to remain visible on one side, I needed a clean, finished look on both sides.
Unfortunately, on delivery, it turned out that the finishings on the rear side of the curtain were totally incomplete, with a lack of any stitching at the top (fabric cut clearly visible) and an extremely shoddy seam at the bottom, lacking a neat fabric return (see pictures). In short, the curtain cannot be used for its intended purpose.
Following a series of complaints and gentle reminders, Heytens finally aceppted to replace the curtain. So a few weeks later, I received a new curtain with … exactly the same shortcomings!
To my great disappointment, however, the “district manager” named Laurence (and whose full name was never disclosed to me) finally claimed that the curtain “was overall neatly crafted” and that in any case “they (Heytens) could not guarantee precise seams for the hems and joints” (No comment!). So, despite their good will, the staff at the Strassen branch could do nothing more for me, nor were they allowed to take back the curtain for a refund.
Since the Strassen store could no longer help me, I sent a letter of complaint to Heytens’ headquarters based in Wavre (Belgium). Unfortunately, however, my letter remains unanswered to this day.
In conclusion, I always found Heytens to be an extremely serious and reliable brand, and was very satisfied with my orders in the past. Recently, however, it seems that some stores have been franchised, and as a result there has been a real decline in the quality of finish and after-sales service. Unfortunately, all responsibility for dealing with complaints now seems to rest with staff at local stores, while centralized garment workshops save on finishing while practising a no-response policy in the face of complaints. What a pity, because the staff at the Strassen branch deserve better!
> FRANçAIS
Personnel du magasin de Strassen très gentil et compétent – mais confection en atelier inadmissible et absence totale d’un service après vente au niveau de la marque. En bref: A fuir!
En décembre 2023, j’ai commandé un rideau à ourlets comme séparation entre deux pièces chez Heytens Strassen. Je me suis rendu au magasin avec des photos de l’endroit précis où je voulais installer le rideau, et il était donc clair dès le début que, même si des coutures resteraient visibles d’un côté, il fallait une finition propre et aboutie des deux côtés.
Malheureusement, à la livraison, il s’est avéré que les finitions côté arrière du rideau étaient totalement inachevées, avec l’absence totale d’une finition en haut du rideau (coupure tissu clairement visible) et une couture extrêmement approximative en bas, sans retour propre (voir photos). En bref, le rideau était inutilisable à l’endroit pour lequel il avait été commandé.
Après de nombreuses réclamations et rappels, Heytens a finalement accepté d’échanger le rideau pour me livrer, quelques semaines plus tard, un nouveau rideau avec… exactement les mêmes défauts!
A ma grande consternation, pourtant, la “district manager” dénommée Laurence (et dont le nom complet ne m’a jamais été divulgé) a finalement jugé que le rideau “est quand-même fait proprement” et que de toute façon “nous (Heytens) ne garantissons pas une couture précise pour les ourlets et les assemblages” (Sans commentaire!). Ainsi, malgré leur bonne volonté, les responsables du magasin de Strassen ne pouvaient plus rien faire pour moi et n’avaient pas non plus le droit de reprendre le rideau pour me rembourser.
Etant donné que le magasin de Strassen ne pouvait plus m’aider, j’ai adressé une lettre de réclamation à la marque Heytens basée à Wavre (Belgique). Malheureusement, à ce jour, ma lettre reste sans réponse.
En conclusion, je voyais toujours Heytens comme une marque extrêmenent sérieuse et fiable, et j’étais très satisfait de mes commandes dans le passé. Pourtant, récemment, il paraît que certains magasins ont été franchisés, et que par conséquent il y a eu un vrai déclin au niveau des finitions et de la qualité du service après-vente. Malheureusement, toute la responsabilité pour gérer les réclamations semble maitenant reposer sur le personnel des magasins, alors que les ateliers de confection centralisés économisent sur les finitions tout en pratiquant la politique du silence face à des réclamations. Quel dommage, car le personnel du magasin de Strassen mérite mieux que ça!
na 2 jaar en 5 maanden gebruik van de aluminium horizontale lamellen is het noodzakelijke optrekkoord al niet meer betrouwbaar. Antwoord na telefonisch contact met de winkel te Brugge : onmogelijk te vervangen. Bijkomende uitleg na telefonisch contact met klantendienst Brussel : dergelijke lamellen zijn niet geschikt om dagelijks op te trekken, wat niet werd vermeld tijdens het verkoopsgesprek. Deze klantendienst zou contact opnemen met de winkel voor een mogelijke oplossing, maar nog geen verdere reactie gekregen.
Ik ben zeer tevreden over service van Heytens te Aalst. Goede begeleiding bij de keuze van de gordijnen, correcte service, goede plaatsing door de sympatieke Pascal Dupont.
Heb een glasgordijn laten
maken waarvan ik 100 % zeker weet dat ik de juiste maten heb doorgegeven .toen ik ze ophing bleek ze 4.5 cm te kort ,dan kontakt opgenomen met Toya zei had get briefje niet meer waar de maten opstonden dus weg gordijn weg geld
Zeer slechte service
Rarement vu des vendeuses aussi antipathiques et condescendantes (voire insolentes).
Un devis bâclé, des réponses à mes questions par monosyllabes, quand elles ne sont pas carrément interrompues avant la fin.
La boutique était pourtant vide (je comprends pourquoi maintenant), et nous étions loin de l’heure de fermeture.
J’ai vraiment eu l’impression de ne pas être la bienvenue.
Ah si, j’ai eu droit à un sourire : lorsque je suis sortie !
Het kunststof verbindingsstukje van het krakensnoer van onze jaloezie is stuk gesprongen na 1,5 jaar.
Tot mijn verbazing bij mijn bezoek aan het filiaal te Turnhout zijn deze niet voorradig en moeten deze besteld worden in het magazijn. Dus tweemaal een verplaatsing naar Turnhout waar absoluut geen parking mogelijkheid is. Vind ik toch wel een rare ervaring. Kan toch niet moeilijk zijn om dit in voorraad te hebben vermits dit toch een onderdeel is dat snel stuk gaat. Is dit trouwens geen garantie firma Heytens ? Stores zijn maar 1,5 jaar geleden door jullie geplaatst !!
Zeer tevreden van DOUGLAS die onze drapperien heeft komen ophangen
Ik had in de winkel in Merksem al heel goede uitleg gehad en toen kwam er iemand aan huis om de maten op te nemen en de prijs met plaatsing werd overeengekomen.
6 weken later is Elien ze komen plaatsen. Zo precies en netjes dat Elien werkte. Echt knap. Ik ben een zeer tevreden klant. Ik maak reclame hoor.👍
Defecte elektrische rolgordijn gemeld; Kurt kwam zeer snel kijken en heeft, door zijn professionele ingesteldheid, het probleem ter plaatse kunnen oplossen. Hij houdt de klant ook telefonisch op de hoogte van het probleem of oplossing en is altijd zeer stipt qua afspraken. Een werknemer die een pluim/bonus verdient!