Daar de winkel niet al te veel moeite deed om mij te helpen, heb ik rechtstreeks mail gestuurd naar Heytens. Daar werd ik onmiddellijk geholpen door Youssef van de klantendienst. Youssef volgde van... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gordijnen met een naad, omdat dit op rollen zit van 140 CM. Wij hebben bij iemand anders gordijnen laten zetten en dit was niet zo en wij hebben dit zelf als voorbeeld getoond. Lelijk afgewerkt,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uitgevoerde werken Heytens Wemmel waren OK. De afspraak dat wij onze gordijnen gingen krijgen voor de zomer werd niet nagekomen desondanks wij onze keuze reeds hadden gemaakt in mei. Vervolgens annu... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Expert du store et du rideau sur-mesure. Heytens vous accompagne tout au long de votre projet.
Ranska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Chère Samia,
Chère équipe,
Je tiens à vous adresser ces quelques lignes afin de saluer la remarquable rigueur ainsi que la parfaite exécution de votre récente intervention.
Après la complexité et les manquements techniques rencontrés initialement auprès de l’établissement d’Ixelles, vous avez repris la direction de mon dossier avec une maîtrise et une réactivité exemplaires. Votre sens de l’écoute et votre diligence ont su dissiper les difficultés initiales pour laisser place à une collaboration des plus harmonieuses.
Le résultat s’accorde en tout point à mes exigences de précision. L’alignement de ces trois stores sur mesure Smart Screen Tonga 3%, porteurs d’une découpe laser d’une netteté absolue, témoigne d’un savoir-faire de premier ordre. La justesse millimétrée de la pose ainsi que la clarté du rendu — qui souligne l’espace du jacuzzi tout en filtrant la lumière avec une infinie délicatesse — reflètent une exécution d’une propreté irréprochable. C'est le travail propre et net que l'on est en droit d'attendre des plus belles prestations.
Cet équilibre esthétique suscite d'ailleurs une admiration immédiate. Mes invités ainsi que les personnes qui me rendent visite remarquent d'emblée la qualité de cette installation. Séduits par la superbe tenue de la maille Tonga et l'exactitude des finitions, plusieurs de mes proches ont d’ores et déjà manifesté l'intention de solliciter vos services pour leurs propres projets. C’est avec un plaisir certain que je me fais l’écho de votre savoir-faire et que je recommande chaleureusement votre enseigne autour de moi.
Au-delà de cette parfaite maîtrise technique, votre démarche commerciale consistant à prendre en charge ces pièces afin de pallier les erreurs précédentes honore profondément votre vision de la relation client. C’est la signature des professionnels qui placent l’engagement et le respect de leur parole au centre de leur démarche.
Je suis aujourd’hui pleinement comblée et satisfaite du résultat. Un grand merci à vous, Samia, ainsi qu’à l’ensemble de votre équipe, pour votre bienveillance et pour la superbe qualité de cet ouvrage.
Je vous prie d'agréer, Chère Samia, Chère équipe, l'expression de mes salutations les plus cordiales.
Lucie dos Anjos

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Daar werd ik onmiddellijk geholpen door Youssef van de klantendienst. Youssef volgde van in het begin de bestelling en levering van de onderdelen op. Moest iedereen zijn werk ter harte nemen zoals Youssef, het zou alles al heel wat aangenamer maken.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Un grand merci à l’équipe du service clients pour son professionnalisme et son écoute. Malgré le fait que notre demande concernait un produit hors garantie, notre dossier a été pris en charge avec beaucoup d’attention et une solution a été trouvée rapidement et efficacement.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Gordijnen met een naad, omdat dit op rollen zit van 140 CM.
Lelijk afgewerkt, niet gestoomd waardoor kreuken in de gordijnen.
De rails op het plafond lelijk gedaan met overal een tussenstop, niet minimalistisch zoals we getoond hebben.
Verduisterende gordijnen, terwijl we een kleine bureau hebben en dit zeker niet hoefde.
Kortom amateuristisch werk voor veel geld!

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Uitgevoerde werken Heytens Wemmel waren OK.
De afspraak dat wij onze gordijnen gingen krijgen voor de zomer werd niet nagekomen desondanks wij onze keuze reeds hadden gemaakt in mei. Vervolgens annuleren zij één uur op voorhand de afspraak voor plaatsing. Wij hebben dus 2 × verlof moeten nemen en onze inboedel verhuizen tijdens de hittegolf. Ook vergissen zij zich bij opmaak offerte van stof en prijs waardoor alles een stuk duurder werd. Geen echte excuses of commerciële geste vanwege Heytens hetgeen wij betreuren.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Vendeuse pas très sympa (Drogenbos) par contre les vendeurs très agréables. Ma commande est arrivée une semaine plus tard que prévu et lorsque j’ai téléphoné, la vendeuse n’avait visiblement pas envie de me renseigner … gros soupirs … à la limite de la politesse …
Le magasin ressemble à un bureau, dommage car plus rien n’est exposé … je n’irai donc hélas plus chez Heytens dans le futur …

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Vorig jaar hebben wij verticale lamellen besteld bij Heytens (geel). Omdat het om maatwerk gaat en gezien de prijs, hadden we een strak en hoogwaardig resultaat verwacht. De afwerking valt helaas enorm tegen. De lamellen zelf zijn niet recht afgesneden, waardoor het geheel er slordig bij hangt. Daarnaast overlappen sommige lamellen elkaar veel meer dan andere, wat zorgt voor een rommelig aanzicht en een storende, ongelijkmatige lichtinval. Voor het bedrag dat we voor dit product hebben betaald, mag je echt een veel betere kwaliteitscontrole en afwerking verwachten. Wat ons betreft zijn ze hun geld momenteel absoluut niet waard."

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Heytens Hasselt: Stukken aan onze Japanse panelen, zeer vlot, vriendelijk en correct geholpen. Stukjes besteld en opgehaald. Hoewel al lang uit het gamma toch vlot verkregen. Zeer aangename transactie.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Compleet genegeerd in hun winkel in Maldegem

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Je suis entièrement satisfait du service accompli par Heytens Waterloo. Excellente prise en charge de la clientèle du début jusqu'à la fin.
Une mention spéciale à Aurélien qui s'est occupé du placement du rideau et qui a été d'une gentillesse et d'une serviabilité exemplaire.
Merci beaucoup. Je ne manquerai pas de faire à nouveau appel à Heytens Waterloo la prochaine fois.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Slechte service en onvriendelijk personeel wanneer er problemen zijn.
Wij zijn niet tevreden met een deel van de geplaatste gordijnen.
Beneden is alles top in orde. De plaatser zelf was zeer vriendelijk en heb ik niks op aan te merken,
Maar na een telefoon met de winkel om te spreken over ons probleem werd ik afgesnauwd en alles werd op mij geschoven.
De enige oplossing die ze te bieden hadden was om nog extra materiaal bij te kopen..
Onze gordijnen boven zijn niet bruikbaar waarvoor we ze nodig hebben, ze nemen niks terug, wat ik begrijp. Maar om dit op te lossen gaan we extra kosten moeten maken.. wanneer we vragen voor een financiële compensatie willen ze ons na onderhandeling niet meer geven dan 10%. Dit compenseert totaal niet in de extra kosten die we nog gaan moeten maken.
Laatste keer dat ik daar bestel..
Zeer teleurgesteld in de service

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Zeer goede begeleiding bij de keuze van onze gordijnen door vriendelijke dame (Patricia), hoewel we zonder afspraak de winkel in Aalst bezochten.
Bij het nemen van de afmetingen ter plaatse hielp Patricia ons ook bij de definitieve keuze van kleuren en stoffen.
De plaatsing zelf gebeurde op de afgesproken datum, snel en vakkundig door Pascal en een jongere collega. In drie uur tijd plaatsten ze de rails (12 in totaal!) en de gordijnen.
Iedereen weet dat gordijnen een dure investering zijn en dat was ook bij ons het geval. Maar de perfecte begeleiding, timing en plaatsing zijn niet in euro's uit te drukken.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Heytens ixelles vraiment excellent service , je suis satisfait de mon achat , Madame Dudu souriante trés sympatique fais son travail parfaitement bien. Merci beaucoup...

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Nous avons commandé un store californien électrique chez Heytens Wavre. Le temps d'installation, 1 semaine :-( L'ouvrier avait oublié 1 paquet qui devait contenir les bandes et la télécommande. Il retourne le chercher et revient. Il découvre à ce moment là que le paquet ne contient pas la télécommande. Il ne reviendra qu'une semaine plus tard appairer la télécommande.
À ce jour, 3 semaines plus tard, le store ne fonctionne toujours pas. Quand on le ferme, il montre l'envers de ses bandes. Le problème est, soit disant, remonté au service client depuis 3 semaines. Même le store dans leur showroom ne fonctionne pas correctement.
Allez plutôt à Erpent. Là, ils sont compétents !!! De plus, à Wavre, le vendeur vous prend de haut.
Heytens Wetteren gaf ons, zonder dat we klant zijn, een spanbeugeltje mee, geheel gratis en voor niets. Dat noem ik nu eens service ! Hartelijk dank daarvoor.
Tine en Koen

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Super travail précis, propre et bien fait. Merci à Bryan pour le placement

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Heytens Merksem : goed advies van Daisy in de showroom, opmeting ter plaatse correct verlopen, en plaatsing door Douglas perfect, zorgvuldig en vriendelijk. Zeer tevreden klanten.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
Het begon al bij de opmeting van de ramen. De adviseur verscheen 1 uur te laat op de afspraak. We zouden tegen het eind van de week een offerte ontvangen. Ondertussen zijn we woensdag van de volgende week en niets meer gehoord van Heytens. Qua servive kan dit allemaal wel tellen. Van een bedrijf waar stevige prijzen worden gehanteerd zou men toch wat meer klantvriendelijkheid mogen verwachten.

Vastaus yritykseltä Heytens Belgium
2 optrekgordijnen gekocht van elk 2 meter breed voor ons schuifraam van 4 meter breed in de eetplaats.Volgens Heytens was dat geen enkel probleem.Ook de plaatsing, die vooraf door hun plaatsingsdienst werd bekeken, zou geen enkel probleem opleveren inzake werking van het optreksysteem.
Vaststelling: mijn beide optrekgordijnen zijn al langer ter herstelling gegeven dan dat ze in mijn huis hingen.Om de haverklap breken er her en der bevestigingsogen van het optreksysteem aan elk der optrekgordijnen af waardoor de koord telkens blokkeert.Elke gordijn heeft 5 optrekkoorden.Om de haverklap is er wel 1 bevestigingsoog die afbreekt en dus 1 optrekkoord die blokkeert: een nachtmerrie.Wanneer ik het gordijn binnenbreng in de Heytenszaak te Oostende beloven ze het te herstellen en mij te verwittigen wanneer ik het kan ophalen.In realiteit gooien ze het aan de kant en doen er niks aan.Als ik na 2 maanden de winkel binnenstap blijkt dat het gordijn nog moet hersteld worden.Ze beginnen eraan terwijl ik wacht maar krijgen het niet in orde.Ze gaan mij verwittigen zodra het in orde en sturen mij weg.Opnieuw hoor ik niets meer van de vordering i v.m. de herstelling.Mijn gordijn blijkt weer aan de kant gegooid te zijn.
Besluit: de winkel oogt mooi maar hun optreksysteem voor gordijnen deugt niet alsook hun service naverkoop.Ze trekken het zich niet aan en laten jou aan jouw lot over, ondanks de dure aankoop die je deed in zogezegd degelijke gordijnen.Ik ben echt teleurgesteld in Heytens.

Ça 🔽 méchamment…
Triste , j’étais tellement contente 😢