Yrityksen kirjoittama
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Belgia
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 93 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Correcte levering en zeer mooie kwaliteit en kleur van onze poef.
Heel tevreden van service en heel fijn geholpen in de winkel.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Alles ok. Product voldoet. Verpakking ok.
Enkel lange levertermijn... 14 weken!

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
levering 3 maanden later 3 tal mails gestuurd nooit een antwoord op gekregen.
Advies gevraagd en gekregen toen ik een bestelling wou plaatsen. Je krijgt echte mensen aan de lijn, zonder poespas. De levering werd volledig gepersonaliseerd per mijn voorkeuren. Ik heb een sofa gekocht in een bestaande kleur en op een paar dagen werd die geleverd. Uitstekende partner hebben ze voor logistiek. Product ziet er kwalitatief uit en met instructies voor het onderhoud zal het ongetwijfeld zo blijven. Communicatie was helder over het hele proces. Uiterst professioneel in elk aspect.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Heel goede service en begeleiding in de winkel in Gent. Super duidelijke communicatie en perfecte levering. Zetel is ook van prima kwaliteit!

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
We zijn heel tevreden van de kwaliteit, de uitstraling en het comfort van de driezit en hocker van het type ‘Douglas’ die we bij Sofacompany hebben gekocht. Iris was heel behulpzaam en gaf ons deskundig advies in de toonzaal van Gent. De levering liep ook heel vlot.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Zeer tevreden met mijn aankoop bij Sofa Company Schoten, Karima was zeer vriendelijk, geduldig en behulpzaam. De zetel voelt degelijk en van goede kwaliteit, was ook zeer goed verpakt. Over het algemeen was het een heel aangename ervaring.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Goede ervaring in de showroom. Goede communicatie en levering net op beloofde tijd zonder schade. Goed product tegen de logisch prijs.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Vriendelijk personeel die tijd voor je maakt. Mooi assortiment. Zeer vlotte levering op afgesproken dag en uur door zeer vriendelijke mensen.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Super goed onthaal, vriendelijke mevrouw ,staat open voor vragen en geeft oplossingen.
Top service

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Heel behulpzaam en vriendelijk personeel. Correcte levering. Degelijk en zeer mooie zetels van goede kwaliteit. Een aanrader.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Levering was ok en sneller dan verwacht. Enige minpuntje is dat de communicatie rond plaatsing en wat door de leveringsfirma gebeurd niet heel duidelijk gecommuniceerd wordt bij de bestelling. Deze communicatie zou al bij de bestelling in de winkel moeten gebeuren. Voor de rest alles dik ok.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Sofie uit de winkel te Gent is een topverkoopster, die proactief contact opneemt met haar (potentiële) klanten.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
I visited the showroom, everyone was kind and helpful. My online purchase was straight forward. Delivery was done on time. The furniture is okay, average.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Zeer aangename verkoper in de winkel te Schoten. De afhandeling en levering verliepen vlot. Heel tevreden over de mooie en kwaliteitsvolle zetel.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Très beau canapé, semble bien solide. Assemblage facile, livraison soignée.

Vastaus yritykseltä SOFACOMPANY België
Eenvoudig te bestellen, goed afgeleverd. Eenvoudige montage. Poef is zoals verwacht alleen jammer dat de zelfklevende viltjes onder de poten al na een paar uur losten. Dat zou niet mogen in deze prijsklasse.