Gents.se Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Vad där för ett tag sedan och bad om en frisyr och fick en helt annan frisyr, blev totalt öppnad. Grät samma dag blev sjukt ledsen och besviken. Gents är förmodligen en jätte bra hårklippning salong m... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Riktigt bra grejer till ett bra pris, nu är jag ganska ny när det kommer till gammaldags våtrakning och de produkterna, men jag tycker grejerna jag beställde var riktigt bra och inte var allt för dyra... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en shavette och säkerhetshyvel. Blev rätt så besviken när jag insåg att de inte inkluderade ens ett rakblad. Skulle framgått mycket tydligare att det inte ingick, och inte inbakat i... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Min absoluta favorit webbshop när det kommer till exklusiva nishparfymer ! Fantastiskt utbud och utmärkt service och väldigt snabba leveranser. Hos Gents blir man aldrig besviken!!

1. Kampaamotarvikemyymälä
  2. Lahjatavaraliike
  3. Hiustuotemyymälä
  4. Kemikalio
  5. Hyvinvointikeskus

Yrityksen kirjoittama

OBS! Vi är inte Gents of Sweden. Vi är Gents, Sveriges största aktör inom manlig grooming, för dig som uppskattar kvalitet, funktion och omsorg i allt från doft och rakning till hudvård och livsstil. Därför väljer kunder Gents: - Svensk e-handel med svensk kundservice - Expertis inom manlig grooming med mer än 20 års erfarenhet - Ett noggrant utvalt sortiment av exklusiva varumärken - Personlig service, snabb leverans och smidig köpupplevelse

Erinomainen

Kaikki arvostelut

40 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Grymma!

Oerhört snabba och synnerligen serviceminded. Antagligen bäst i Sverige inom sitt segment. De har även märken som är väldigt svår att hitta hos andra butiker, som Roja parfym till exempel. Rekommenderar verkligen.

10. tammikuuta 2019

Utmärkt och informativt

Utmärkt och informativ hemsida, det enda som är bättre är ett besök i någon av butikerna! Hur jag tidigare kunnat leva utan saker som talk och säkerhetsrskhyvlar är ett mysterium!

29. kesäkuuta 2018

Service i världsklass!

Hatten av för Gents, skrev ett mail till dom angående min trasiga rakhyvel och fick snabbt ett svar av Marianne från kundtjänst som hjälpte mig samma dag. Slutade med att jag fick en helt ny hyvel som också skickades till mig samma dag och kom redan fram dagen efter. Snyggt jobbat Gents!

11. lokakuuta 2017
Saanut 1/5 tähteä

I received a product that i havent …

I received a product that i havent order, and was keep receiving bill which was adding to pay extra if i dont pay. Weird situation.

9. lokakuuta 2017

Vastaus yritykseltä Gents.se

Dear Arian, this sounds very strange indeed. Please email me your order number at jenny@gents.se and I'll take care of it right away! I wish you a nice evening! //Jenny

(One day later) Dear Arian, did you see my message above? Looking forward to you email or phone call. Kind regards //Jenny at Gents. Tel. +46 8 525 08 790

Prisvärda!!!

Lätt att hitta på deras hemsida. Bra grejer som jag beställt till min mannen min som har grov skäggväxt. Både hyvlar, knivar och tvålborstar mm.
Rekommenderas verkligen!

12. huhtikuuta 2017

Bra och smidig upplevelse

Bra och smidig upplevelse. Köpte lite rakblad, en ansiktstvål och en deo. Varorna levererades snabbt och har hållit samma höga kvalitet som utlovades. Kommer definitivt handla på Gents.se igen.

12. huhtikuuta 2017
Saanut 3/5 tähteä

Krångligt - men snabb förbättring.

Jag köpte några galgar - inte så billiga men de såg snygga ut. Skjortgalgar. Två stycken gick sönder efter några dagar. Träet är torrt, doftade ingenting. Köpte också doftblock - doftade ingenting. Nu har jag skrivit till Kundservice - det går ju inte att ringa - och inte fått något svar. Man är instruerad att skicka tillbaka varorna, krångligt. Andra företag är mycket generösare.

Men. Några dagar senare ringde företaget mig och har nu krediterat mig för de varor som jag inte var nöjd med. Mycket proffsigt. Jag är helt nöjd nu och handlar gärna på Gents i fortsättningen.

3. maaliskuuta 2017

Bästa servicen

Har inte alltid handlat från Gents, men numera gör jag det. Fantastisk service i butiken, killar som kan killar. Och jättebra utbud i internetbutiken, har hittar en massa saker jag inte visste att jag alltid saknat. Rekommenderar ett besök!

19. tammikuuta 2017

Fungerade perfekt allting

Beställde två produkter igår runt 11 tiden och fick grejerna idag! Inget problem nånstans, snabb leverans, bra hemsida, bra priser!

11. marraskuuta 2016
Saanut 4/5 tähteä

Väldigt bra!

Bra sortiment och klockren kundtjänst! Brukar inte beställa så ofta på nätet men jag fick all hjälp och snabbt gick det!

8. heinäkuuta 2016
Saanut 2/5 tähteä

kursfifel

om man betalar i danska kronor, betalar man överpris, om en vara kostar eksempel 1365 sv kronor for man betale 1365 dk kronor, selvom dette ar nästan 200 dk kronor for mycket, detta ar inte reält
derfor advarsel mod dette firma, og deres kurspolitik

5. helmikuuta 2016

Hej Martin,
Tack för ditt omdöme. Priserna i olika länder sätts i förhållande till våra kostnader att sälja i dessa länder. Dessa är tyvärr inte samma i hela världen och vi ser inte heller poängen med att exempelvis en engelsk kund eller en svensk kund ska få betala högre pris för sin order för täcka kostnaderna för den danska kundens order. Därav skillnaden i pris.
Jag önskar dig en trevlig fredag!
Hälsningar //Jenny på Gents. tel +46 771 184084

Saanut 4/5 tähteä

Problem vid köp

Försökte köpa från sidan, men fel på fel uppstod vid köp. Till slut lyckades jag komma ända fram och verifiera köpet, varpå jag sedan blev dirigerad tillbaka till varukorgen/Kassan och fick meddelandet att det misslyckades. Försökte flera gånger igen och kom fram igen med samma resultat. Dock drogs pengarna från mitt konto, 2 ggr! Ingen beställning eller beställningsbekräftelse!!!
Kontaktat supporten också, som ännu inte hört av sig. (En arbetsdag, än så länge.)

Minst sagt, ytterst missnöjd än så länge!

/André

Uppdatering 11/9-15:
Kundtjänst var villiga att hjälpa till snabbt och effektivt när de tog tag i det. Jag fick produkten skickat till mig samma dag de tog tag i ärendet (2 dagen) och fick hem den den 3. Fick även produktkostnaden i kompensation för problemen!
+ Snabbt agerande
+ Snabb leverans
+ Kompensation
+- Produkten är ännu ej testad.
- Betalningsproblem

7. syyskuuta 2015

Hej André,

Tack för ditt omdöme. Ditt första köp misslyckades för att kreditgivaren inte medgav köpet. Sen kan vi se att du bytt till direktöverföring men pengarna har inte kommit in till Dibs (betalningsleverantör av direktbetalningar). Jag skulle tro att det är hos Dibs det strular eftersom situationen du beskriver har hänt förut för andra kunder. Vi håller just nu på att byta ut Dibs mot en annan betalningsleverantör som är mer pålitlig i detta avseende.

Du mailade oss i söndags kl. 14.01 och vår kundsupport svarade dig igår måndag kl 09.01. Vi behöver nämligen veta från vilken bank du gjort direktöverföringen för att kunna leta upp den manuellt, registrera betalningen och återbetala överskjutande belopp. Svara gärna på mailet från kundsupporten så löser vi saken i ett nafs.

Jag ber om ursäkt för det strul du upplevt när du handlat hos oss. Förhoppningsvis ska problemet vara löst när bytet av betalningsleverantör är klart om några dagar. Trevlig dag! //Jenny på gents, tel 0771 184 084

Saanut 3/5 tähteä

Problem vid betalning

Jag hade lite problem vid betalningen. Fick göra om kortbetalningen en andra gång innan det funkade. Känns alltid litet osäkert att göra om kortbetalningen.
Har nyligen installerat Windows 10 och det kanske finns några kompabilitetsproblem mot det. Gents - Testa gärna er betalservice mot 10an om ni inte gjort det redan.
Normalt kör jag internetbank men det gick inte att göra nu mot Nordea av nån mystisk anledning.

3. syyskuuta 2015

Vastaus yritykseltä Gents.se

Hej Daniel, tack för ditt omdöme. Jag ska genast höra med vår betalningsleverantör att allt står rätt till med Windows 10! //Jenny på Gents, tel 0771 184 084.

Super

Handlat från dem i ett år nu.
Toppen, på alla sätt, det säger bara "tjong" så är leveransen på väg.
Aldrig något strul.
Dessutom har de fantastiska produkter och en bra hemsida.
Allt funkar.

26. heinäkuuta 2015
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin