Saanut 2/5 tähteä

Står genomsnittlig leverans 4-6 dagar. Efter 3 dagar får jag en bekräftelse på att produkten är skickad med tillhörande spårningsnummer som visar att mitt paket nu befinner sig på en sorteringsstatio... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

I början av september 2024 köpte jag 2 tuber Base of Sweden för drygt 900 SEK. Eftersom jag köpte i god tid behövde jag inte börja använda dem förrän i början av december. Då visade det sig att BÅDA t... Näytä lisää

3,0

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Allt bra

Köpte en dyr nischparfym (en favorit jag köpt utomlands som nu var slut) som bara fanns på den här sidan med frakt till Sverige, men var självklart tveksam med tanke på recensionerna. Men det var inga problem alls. Parfymen är äkta och den kom fram efter 4 dagar.

26. helmikuuta 2026

Happy abd satisfied

Very amazed to see ao bad reviews . One of the best shopping experience. I ordered a perfume came exactly like it was shown in picture. 100% genuine and came so fast . Delivered to my door step with no delivery charges. Iam completely satisfied and happy will surely shop again

19. helmikuuta 2026

Köp i god tid!

Står genomsnittlig leverans 4-6 dagar. Efter 3 dagar får jag en bekräftelse på att produkten är skickad med tillhörande spårningsnummer som visar att mitt paket nu befinner sig på en sorteringsstation i Polen.
Tråkigt när företaget gör reklam för en högtid och uppmuntrar konsumenter att köpa till ett specifikt datum och senare inte kunna leverera tills dess.

13. helmikuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Order har kommit utan problem

Order har kommit utan problem. Fick parfymprov också. Läste reviews efter beställning, men allting gick bra. Leveranstiden dock kunde varit bättre.

2. tammikuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

Löste sig efter

Skickade ett shampoo som va fel packad och läkt över hela kartongen. Jag kontaktar kundservice och jag måste själv fylla i en felanmälan som de skicka till mig i polska sen ska jag översätta den. Jag skickar in allting efter jag fullt i formen som var i polska med massa bilder på produkterna att den är trasig. De erbjuder mig 70 kr av nästa produkt som jag måste beställa från deras hemsida😂😂 jag vill självklart skicka tillbaka den trasiga produkten men nu vägrar dom svara på mina email. Fick email några dagar senare att jag får alla pengar tillbaka så det löste sig men vet inte varför dom bara gjorde det lätt från början😩

10. syyskuuta 2025

Köpte massageapparat Beurer…

Jag köpte en massageapparat Beurer MG70. Tyvärr höll den inte garantitiden ut. Jag fick ett ytterst fint bemötande från kundservice och pengarna tillbaka. Känner stort förtroende för detta företag och kan varmt rekommendera dem!

31. elokuuta 2025

Besviken

Tog evigheter innan paketet kom. Hade beställt toningskit, fick bara halva så det går inte att använda. Kundservice pratar bara engelska och är inte till någon hjälp.

26. elokuuta 2025

Värdelös kundtjänst

Värdelös kundtjänst, jag bestämde hemleverans men fick aldrig något paket. Sen påstås det att jag ska ha fått flera påminnelser om att hämta ut paketet. Det har jag förstås inte fått och dessutom skulle jag få hemleverans. Så inget stämmer. De får tillbaks paketet till sig men vägrar skicka det till mig igen. De har tydligen återbetalat pengarna utan att informera och ber mig beställa på nytt. Men hälften av det jag beställde är slut i lager, resten är dyrare och gåvan som skulle ingå ingår inte. Frågar kundtjänsten som inte kan hjälpa till med något av dessa. Kommer aldrig köpa där igen. Låga priser men vad spelar det för roll när man inte får produkterna!?

11. elokuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

Jag la en beställning och fick…

Jag la en beställning och fick orderbekräftelse där det stod att de vanligtvis levererar efter 4-5 dagar. Jag fick ingen information om leverans så jag kontaktade företaget. Först och främst så var det kundtjänst på engelska och det fanns ett formulär på hemsidan för att kontakta dem, men det funkade inte. Tjejen jag pratade med sa att de försökt ringa mig flera gånger samt skicka flera mail för att meddela att de ställt in min order, vilket inte stämmer. Men jag fick faktiskt mina pengar tillbaka.

8. elokuuta 2025

Väldigt bra!

Blev väldigt orolig på grund av de dåliga recensionerna men jag tyckte allt gick bra! Väldigt god kundservice och definitivt inget skam företag😅. Jag fick inga fejkade varor och allt levererades utan några som helst skador.

17. huhtikuuta 2025

Zamawiałam kilka razy

Zamawiałam kilka razy, póki co wszystko przychodzi na czas, w dobrej dacie, produkty są oryginalne. Mimo zuch opinii moje doświadczenia były bardzo ok. Zamawiam kosmetyki, których nie ma w SE, a do których jestem przyzwyczajona w nieco wyższej cenie niz w PL, więc zważywszy na fakt, że wysyłają je do SE nawet stosunek cenowy wypada ok.

12. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Ordered Lolita Lempicka Le Parfum…

Ordered Lolita Lempicka Le Parfum 100ml. Shipped from Poland. Arrived to Postnord Service point. Authentic product. Also received a Mini Lolita Lempicka Le Parfum 5ml (limited time offer). Good experience, Will shop here again. Thanks

27. maaliskuuta 2025

Positiv!

Eftersom jag trots dåliga recensioner testade att beställa och allt fungerade perfekt förra gången vågade jag beställa igen. Blev samma resultat denna gång. Det var koreanska hudvårdsprodukter från Cosrx.
Fick varorna jag beställt, fint packade och jag dubbelkollade datum, de var absolut inte utgångna utan mycket god marginal. Beställde en söndag & de kom på fredag så nån dag extra men lätt att följa paketet i PostNord appen.

20. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Positivt överraskad

Var tveksam efter att ha läst flera recensioner men eftersom produkten inte finns i Sverige (vad jag vet) valde jag att ta risken och lägga en beställning. Beställde Kristin Ess, 2 shampoon och 2 balsam, som jag fick skickat till mig inom en vecka! Har börjat använda ett av shampoona och det var inget konstigt med innehållet heller. Det enda jag möjligen kan klaga över är att leveransen tog någon dag extra än vad som angavs vid beställning, men tyckte 3-4 dagar var väl snabbt då det skickas från annat land. Sen är domänen .se blir vilseledande och jag förstår inte varför det inte tydligare framgår på sidan att företaget inte är svenskt.

18. helmikuuta 2025

Great Find, Fast Delivery, Excellent Value

I finally found an item I had been searching for but couldn't find in other online stores of this kind. The delivery was fast and exactly as promised. The products arrived in their original packaging and were great value for money.

27. helmikuuta 2025

Fick en trasig vara

Fick en trasig vara. Först inget svar, efter påminnelse krav på orginalförpackning samt video på den trasiga varan med krav på svar inom 14 dagar. De svarade inte på första klagomålet. Köp inte från det här företaget!

15. tammikuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin