Gaiasport.com Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Jag beställde varor till bra pris, tyvärr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade väl haft stor åtgång. Så de frågade om jag kunde ta en annan vara i stället, så det löste sig bra.... Näytä lisää

Jeg købte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel på hjemmesiden, og je... Näytä lisää

Købte GU Energy Electrolyte Tabs hos Gaiasport i april 2026. Ved modtagelsen viste det sig, at produkterne havde bedst før-dato december 2025 (ca. 4 måneder over dato). Kundeservice oplyste, at prod... Näytä lisää

Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... Näytä lisää

1. Urheiluravintokauppa
  2. Urheiluvälinekauppa

Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God kundeservice!

Har de gode mærker (energigel, waffles etc) som man ikke finder andre steder, rigtig gode priser og tilbud og så er kundeservicen helt i top!

22. joulukuuta 2020

De har åbenbart ikke forstået varen…

De har åbenbart ikke forstået varen først er leveret når kunden har modtaget den. Ikke når den er afsendt fra deres lager.

20. joulukuuta 2020

Hej Henrik
Du har en god pointe — en pakke er først rigtig leveret, når den er i dine hænder. Det er den standard vi stræber efter, og vi forstår godt frustrationen, hvis det ikke har følt sig sådan.
Hvis din ordre ikke nåede frem som den skulle, hører vi meget gerne fra dig, så vi kan hjælpe.

Cecilie fra Gaiasport

Har nyligt bestilt vare og der sker…

Har nyligt bestilt vare og der sker ingenting heller ikke ved henvendelse til firmaet. Meget mærkeligt

17. marraskuuta 2020

Hej Henrik
Det lyder ikke godt, og vi beklager at du ikke hørte fra os. Ingen ordre og ingen respons er ikke den oplevelse du skulle have haft.
Sagen er efterhånden nogle år gammel, men kontakt os endelig hvis der stadig er noget uløst — vi hjælper gerne.

Cecilie fra Gaiasport

Falsk markedsføring, dårlig support og minus penge retur

Jeg er rystet over min nethandel gennem DCS Aps / Gaia Sport. Den 14. september ringer jeg ind for at sikre at specifikationerne på Walking Pad A1, er korrekte inden køb, da specifikationerne på produktet virker forkerte på hjemmesiden. Fik bekræftigelse på, at de VAR rigtige, men jeg måtte sande ved modtagelse, at det var de altså ikke. Da varen skal retur, får jeg at vide, at de sender et pakkebud for at hente den 30 kg. tunge pakke. Hører ingenting i 3 dage. Ringer og finder ud af, de har problemer med PostNord, og jeg derfor selv er nødt til at returnere varen, som jeg fik leveret til døren. Træls, men det er, hvad det er. Men nu må jeg så også konstatere, at det heller ikke skal blive nemt at få mine 4500 kr. retur. Det er nu omtrent 8 dage siden varen blev modtaget retur, og da jeg tredje gang skriver for at rykke Mads Burkhalt, den driftansvarlige hos DCS Aps, får jeg bare at vide, at hans synes det er en god ide at jeg skriver til klagenævnet. Ok, så. Hold jer langt væk.

12. lokakuuta 2020

Hej Anders
Det her er vi kede af at læse — og vi forstår godt din frustration og vrede.
Du ringede ind for at dobbelttjekke specifikationerne inden køb, fik bekræftet de var korrekte, og måtte så konstatere at de ikke var. Det er et svigt fra vores side. Returprocessen burde aldrig have hvilet på dine skuldre, og at du oveni måtte rykke flere gange for 4.500 kr. uden at få en ordentlig håndtering er simpelthen ikke godt nok.
Sagen er fra 2020 og forhåbentlig løst siden — men hvis der stadig er noget uafklaret, vil vi meget gerne høre fra dig direkte.

Hurtigt og effektivt.

Hurtigt og effektivt.
Bestilte mit Huawei smart watch torsdag kl 1400 og fredag næste dag modtog jeg uret på min bopæl kl 1200. Det er super effektivt.
Uret var pakket forsvarligt ind og uret levede helt op til beskrivelse på hjemmesiden. Er super tilfreds 👍😊

16. syyskuuta 2020

Har ikke modtaget noget endnu

Har ikke modtaget noget endnu , elendigt

14. syyskuuta 2020

Hej Mads
Det forstår vi godt er frustrerende — ingen skulle vente på en ordre uden at høre noget.
Sagen er efterhånden nogle år gammel, men hvis der stadig er noget uløst, hører vi gerne fra dig.