Gaiasport.com Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Jag beställde varor till bra pris, tyvärr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade väl haft stor åtgång. Så de frågade om jag kunde ta en annan vara i stället, så det löste sig bra.... Näytä lisää

Jeg købte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel på hjemmesiden, og je... Näytä lisää

Købte GU Energy Electrolyte Tabs hos Gaiasport i april 2026. Ved modtagelsen viste det sig, at produkterne havde bedst før-dato december 2025 (ca. 4 måneder over dato). Kundeservice oplyste, at prod... Näytä lisää

Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... Näytä lisää

1. Urheiluravintokauppa
  2. Urheiluvälinekauppa

Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fup og fidus kombineret med virkelig…

Fup og fidus kombineret med virkelig dårlig kommunikation og service. Bestilte hos dem men fik fejl i betalingen. Da jeg ikke modtog en ordrebekræftelse bestilte jeg igen. Derefter fik jeg en ordrebekræftelse. Bliver så trukket for to ordre og får dermed leveret dobbelt.

Jeg kontakter firmaet med henblik på at gå rettet missæren men her hår det HELT galt!

Alle kan begå fejl og i stedet for en undskyldning modtager jeg den ene flabede besked efter den anden. Virkelig useriøst! Så hold jer langt væk fra dette fup firma.

30. syyskuuta 2022

Hej Søren.
Først og fremmest tak, fordi du valgte at handle på Gaiasport.dk.
Jeg er ked af at du føler dig fuppet. For lige at ridse det op, så har du lagt to separate ordrer indenfor 2 dage på vores webshop. De er lagt ind på to forskellige navne (en med dit efternavn og en med dit mellem- og efternavn). Da du opdager at du har fået trukket to beløb på din konto, kontakter du os, for at høre hvad der er sket, og vi vender hurtigt tilbage (indenfor 1 1/2 time) for at hjælpe dig.

Det viser sig at du har godkendt to ordrer på shoppen, og de begge selvfølgelig er ekspederet hurtigst muligt af vores lager. Den ene er leveret til pakkeshop den følgende hverdag, og den anden med hjemmelevering som bestilt.
Vi har skrevet sammen flere gange, og jeg har fremsendt dokumentation og fragtbreve og alt muligt + tilbudt dig at returnere de varer du ikke ønsker at beholde. At du ikke har modtaget en ordrebekræftelse på den første ordre, skyldes med stor sandsynlighed en kortvarigt dårlig internet forbindelse. Ordrebekræftelser udsendes automatisk af vores system, så der er ikke nogen her, der har forsøgt at skjule noget for dig.

Jeg skal blankt erkende at det selvfølgelig er en virkelig irriterende situation, men at give os 1 stjerne og kalde det fup og fidus synes jeg ikke er rimeligt. Du har lagt to ordrer, som begge er leveret indenfor 1 hverdag!
Vi har forsøgt at løse og forklare situationen, og står stadig klar til at hjælpe dig. Afventer faktisk blot et svar fra dig, om hvad du ønsker herfra. Så jeg håber du vil gen-overveje den ene stjerne? Den rammer virkelig hårdt både personligt og professionelt, og der er ikke nogen hos Gaiasport, der har forsøgt hverken at fuppe dig eller gøre livet surt.

Du er meget velkommen til at vende tilbage til os igen. Jeg sidder klar på support-mailen til at hjælpe med returfragt eller hvad der er brug for.

Desuden synes jeg ikke at mine svar på mailen har været flabede. Jeg har blot forsøgt at forklare hvordan det hænger sammen rent teknisk. Fremsendt dokumentation på ALT og været særdeles hurtig og hjælpsom. Beklageligt hvis du har opfattet det på dén måde. Det er ikke min tilgang til at hjælpe kunderne.

Håber at du vil vende retur, så vi kan få løst det her på fornuftig vis.

Med venlig hilsen

Ulrich - Gaiasport Support

Fin service ved returnering

De svarede på min mail ret hurtigt, og sendte et nyt produkt da det jeg havde købt gik i stykker indenfor reklamationsretten.

25. marraskuuta 2021

Hej Mads.
Tak for din gode anmeldelse trods defekt produkt. Håber du har været glad for det siden købet.
Mvh. Ulrich - Gaiasport

Gode priser og levering

Super fin købsoplevelse.

Købte MTB lys til nightrides og fandt præcis den lygte jeg søgte til super god pris.

Blev hurtig kontaktet personligt pga forlænget leveringstid (1 ekstra dag) og blev løbende opdateret.

Kan klart anbefale denne webshop

30. lokakuuta 2021

Hej LNC.
Tusind tak for din flotte anmeldelse! :-)
Mvh. Gaiasport

Hurigt leverning.

Hurigt leverning.
Ikke nogle der mangler

13. syyskuuta 2021

Hej Louise.
Tak for fin anmeldelse. Håber du har været glad for produkterne!
Mvh. Ulrich - Gaiasport

Bonusprodukter i forsendelsen

Dag til dag levering
Købte diverse energiprodukter og i pakken lå det lige lidt ekstra produkter. Meget postivt og ikke sidste gang jeg handler hos Gaia👍👍

6. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Gaiasport.com

Tak for de fine ord og stjerner! :-D

Happy to have chosen Gaia!

At first I was a bit hesitant whether to buy it or not because of the bad reviews but I made the right choice and did it and man I'm very happy I did. The shipping was really fast and I got what ordered. On top of that I bought it on sale at a whooping 60% discount and didn't realize it, I wish I have bought more than one. First thing I did once I receive it was to check the expiration date (what people are saying) Really happy and definitely will buy again I hope I get lucky again once I run out.

15. kesäkuuta 2021

Very upset to have ordered some GU…

Very upset to have ordered some GU packets and when they arrived, only half were given to me. It simply said "sold out" of half of my order. If there wasn't any available, it should not have been available on the website. I don't even know if I got any money back/discount or if I will be sent the packets later. I have received no emails or messages explaining the situation. Had I known they were out of stock, I would not have ordered in the first place/wasted money on shipping.

28. huhtikuuta 2021

Hi Victoria
You're absolutely right, and we're sorry. Receiving only half your order without any explanation is not acceptable — you should have been contacted immediately with clear information about what happened, whether a refund was issued, and what your options were. That didn't happen, and we understand your frustration.
If this hasn't been resolved to your satisfaction, please reach out to us and we'll make sure it's sorted properly.
Best regards,

Cecilie from Gaiasport

Dårlig respons

Sjældent har jeg handlet med et firma med så dårlig respons på mine spørgsmål på helt simple ting
Mvh Niels Bendt Nielsen

22. huhtikuuta 2021

Hej Niels Bendt
Det er vi kede af at høre, og det beklager vi. Du skal aldrig opleve at stå uden svar på simple spørgsmål — det er ikke den oplevelse vi ønsker at give.
Kontakt os endelig, så tager vi en snak og finder ud af hvad vi kan gøre for dig.
De bedste hilsner,

Cecilie fra Gaiasport

Da jeg skulle prøve et par forskellige…

Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddagen fredag, super leveringstid.

Der var efterfølgende 2 gel der skulle ombyttes, men her viste Gaiasport kæmpe stor kundeservice.

I har lige fået en fast kunde, tak

Daniel Semelin

23. maaliskuuta 2021

Bestiller 14 gels

Bestiller 14 gels. 10 af dem er for gamle. Får ingen tilbagemeldinger fra firmaet på mine henvendelser om produkterne der er for gamle.

7. maaliskuuta 2021

Hej Thomas
Det er ikke i orden — hverken at 10 ud af 14 gels var for gamle, eller at du ikke fik svar på dine henvendelser. Begge dele beklager vi oprigtigt.
Kontakt os, så sørger vi for at du bliver kompenseret ordentligt.
De bedste hilsner,

Cecilie fra Gaiasport