Alt spiller bare 100% De har alt, hvad man har brug for af energi til din træning. Virkelig nem og hurtig webshop, har bestilt der fra flere gange og alt har levet op til forventningerne. Ikke sid... Näytä lisää

Har købt et større antal elektrolyt-tabletter (ordre 148048), men opdager så ved modtagelse, at de udløber 10. maj 2025, altså om ca. 3 mdr. Er efterflg. blevet kontaktet af forhandleren, som påpeger,... Näytä lisää

4,6

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

1 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Alt spiller bare 100%

Alt spiller bare 100%
Ikke sidste gang jeg har handlet der, kan kun anbefale alle, at handle deres energi og div ting her. Top karakter til Energidepotet

21. helmikuuta 2026

Hos energidepotet.dk går du ikke forkert

Hos Energidepotet.dk får man lige det man mangler til inden for sport og ernæring! De har lige det man skal bruge både før, under og efter træning! Og endda til de beste priser, og så er levering lige i skabet! Med dag til dag levering! Klart 5 stjerne herfra!

18. helmikuuta 2026

Bonus site.?

Hvis du tror, at “bedst før” faktisk betyder noget, og hvis du ikke tænder på spændingen ved at indtage potentielt fordærvede fødevarer, så bør du styre udenom dette sted. Her er hver indkøbstur et eventyr – med maveonde som mulig Bonus.

Svar på Energidepots besvarelse d. 19/02/2026

Tak for dit svar, Sone. Og ja – du har helt ret: Jeg har igen skrevet en meget ironisk anmeldelse. Det sker, når man gentagne gange støder på varer, der tilsyneladende deltager i deres helt egen historiske genopførelse.

Som du selv nævner, gjorde jeg for tre måneder siden opmærksom på, at du solgte varer med overskredet dato og produkter, der mere hører hjemme i et biologilokale end i en webshop. Man kunne jo håbe, at det var en engangsforestilling. En slags limited edition. Men nej – forestillingen spiller stadig.

Når man efter tre måneder fortsat kan finde varer, hvor “bedst før” åbenbart betyder “bedst i 2024”, så føler man sig næsten som statist i et eksperiment:
“Hvor langt kan vi strække forbrugerens mave før den giver op?”

Det er jo ikke sådan, at datoer på fødevarer er trykt på for pyntens skyld. De er ikke dekorative elementer – de er der faktisk for at beskytte forbrugerne mod at få en ufrivillig detox-kur med 48 timers varighed.

At jeg anmeldte dig for tre måneder siden betyder naturligvis ikke, at jeg har brugt min “eneste anmeldelse i 2026”-kupon. Det svarer lidt til at sige, at når man én gang har fået en fartbøde, så har man derefter frit lejde på motorvejen. Desværre fungerer verden ikke helt sådan – heller ikke i detailbranchen.

Måske kunne løsningen være så enkel som at ændre praksis? Jeg ved godt, det lyder radikalt. Men det kunne være et spændende koncept at sælge varer, der… ja… ikke er gået på pension.

Indtil da føler jeg mig nærmest forpligtet til at gøre potentielle kunder opmærksomme på, at et køb hos jer kan inkludere et gratis element af spænding. Ikke alle elsker overraskelser – især ikke dem, der starter i maven.

Venlig hilsen
En kunde, der foretrækker at hans proteinpulver ikke har levet et helt liv før åbning.

9. marraskuuta 2025

Hej Ronni
Tak, godt at høre fra dig igen, der har været så stille.
Til nye læsere, så tjek sidste 1-stjernede anmeldelse - som tilfældigvis er fra samme Ronni.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. Jeg handler gerne hos Energidepotet igen

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Energidepotet

Det er jeg glad for at høre, tusind tak !

Topklasse forhandler *****

Jeg har handlet her et utal af gange og forskellige varer. Alt er altid til perfektion. Jeg er en enkelt gang støt ind i en udsolgt varer, men det er hvad der kan ske. Jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger.

***** : Vare sortiment
***** : Priser
***** : Leveringstid
***** : Kundeservice

16. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Energidepotet

Og tak for den vedvarende støtte ! Den sætter jeg pris på

Hvad kan man forvente?

Jeg købte - i min optik - en del produkter. Alle produkter uden undtagelse kan holde sig + 1 år nogle også op imod 18 måneder. Dette må da siges at være mere en godkendt. Ydermere har de nogle fine og konkurrencedygtige priser på de fleste af deres produkter. Leveringstiden var godkend, men ikke prangende. Mener jeg læste at de ville sende samme dag og levere dagen efter. Dette skete ikke. Men altså, det var også mellem jul/nytår. Kan man forvente det anderledes??
Jeg er meget tilfreds med hele handlen/forløbet. Og næste gang jeg skal købe energi/elektrolytter, så vil jeg helt klart gøre det herfra igen.
Max stjerner herfra.
*og nej, har ikke aktier eller noget i butikken, jeg er førstegangskunde som modtog fine produkter til en skarp pris.

28. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä Energidepotet

Tak Flemming ! Ja det gik lidt sløvere der - så tak for forståelsen!

Fantastisk sted

Fantastisk sted, massere af gode produkter, skabe priser og altid hurtig levering! 😀 klar anbefaling herfra!

9. joulukuuta 2025

Tak for det Mie 🙌

Endnu en hurtig levering

Endnu en hurtig levering. Under 24 timer, korrekt levering og vildt billige priser. Bestilte en masse energiprodukter og deres nye aerosokker. Klart det foretrukne sted at handle min energi.

4. joulukuuta 2025

Tak Aske! 🫶
/Sonne

Jeg er kæmpe fan af hvor let…

Jeg er kæmpe fan af hvor let bestillingsprocessen er og hvor hurtigt produkterne kommer frem. Jeg er glad for at støtte Energidepotet.dk når de støtter dansk ecykling!

3. joulukuuta 2025

Tak Rune !
Mindre fart næste etape, tak.

Fantastisk kundeservice

Bestilte en ledlampe fredag fik levert mandag den var defekt, skrev på mail om problemet og fik den byttet med det samme uden problemer DET ER SERVICE tusind tak

24. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Energidepotet

Det var godt Ole, beklager fejlen

Go service

Det bestilte lå foran døren da jeg stod op, var bestilt om eftermiddagen.
Har i det hele taget en super service.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Energidepotet

Tak for anmeldelsen Morten, det sætter vi pris på !
/Sonne

Har været virkelig glad for at handle…

Har været virkelig glad for at handle ved EDDK. Altid super gode priser og produkter. Er virkelig glad for specielt mærket Pevelo, som kombinere uovertruffen komfort, men rigtig god ydeevne, uden det skal koste en formue.

5 stjerner herfra, og en kæmpe anbefaling.

24. lokakuuta 2025

Jeg er mega tilfreds med produktet og…

Jeg er mega tilfreds med produktet og handler altid hos Energidepotet, fordi man virkelig får den bedste service! Produkterne lever altid op til forventningerne, levering er hurtig, og kundeservicen er både hjælpsom og imødekommende.
Kan varmt anbefale Energidepotet til alle, der vil have kvalitet og god service hver gang!

31. lokakuuta 2025

Fantastisk oplevelse hos EnergiDepotet

Priserne er skarpe, leveringen er lynhurtig, og kundeservicen er altid super hjælpsom. Særligt Pevelo-sokker er et topprodukt – mega komfortable og holder fødderne perfekte på alle ture. Kan varmt anbefales, og jeg kommer helt sikkert til at handle her igen! 🚴‍♀️

21. lokakuuta 2025

Altid 100% top service 👍

Jeg har handlet en del hos energidrengene igennem årene, 1 gang har jeg jeg oplevet fejl og med det samme kom der en returlabel. Kan kun anbefale dem til andre og så har de de skarpeste priser på energiproduktet.

30. lokakuuta 2025