Gaiasport.com Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Jag beställde varor till bra pris, tyvärr visade det sig att en av dem inte fanns i lager, den hade väl haft stor åtgång. Så de frågade om jag kunde ta en annan vara i stället, så det löste sig bra.... Näytä lisää

Jeg købte en Megamo Pulse 04 Alpha Navy Medium Racercykel 2026 hos Gaiasport, og hele oplevelsen har været virkelig god fra start til slut. Det var nemt at finde den rette cykel på hjemmesiden, og je... Näytä lisää

Købte GU Energy Electrolyte Tabs hos Gaiasport i april 2026. Ved modtagelsen viste det sig, at produkterne havde bedst før-dato december 2025 (ca. 4 måneder over dato). Kundeservice oplyste, at prod... Näytä lisää

Da jeg skulle prøve et par forskellige gels til løb, faldt jeg over Gaiasport som jeg var blevet anbefalet af en bekendt. Jeg bestilte sent om eftermiddagen onsdag og pakken ankom om formiddage... Näytä lisää

1. Urheiluravintokauppa
  2. Urheiluvälinekauppa

Hos Gaiasport finder du de bedste brands inden for sportsernæring, sportsudstyr og kosttilskud til aktive mennesker. Vores brands adskiller sig altid positivt fra mængden – de har et twist af noget særligt og kan bare mere end gennemsnittet. Derfor vil de produkter vi tilbyder ofte være meget innovative og – så vidt muligt – naturlige og økologiske.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

On vastannut 66 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

29 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Købte GU Chews Strawberry

Købte GU Chews Strawberry, og modtog varen forholdsvis hurtigt, men da jeg så på hvornår varen kunne holde til, havde jeg kun 14 dage til at spise dem. Havde dog håbet på lidt længere holdbarhed. Ringede til firmaet og fik en forklaring at da der var meget sukker i, så kunne de sagtens holde sig længere. Men var alligevel lidt skuffet over holdbarhed

19. elokuuta 2020

Hej Michael
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.14 dage holdbarhed er for kort, og forklaringen om sukkerindhold ændrer ikke på, at du som kunde har ret til at forvente mere. Det tager vi med os.Vi er glade for at leveringen gik hurtigt — men holdbarhedsdelen skulle have været bedre.De bedste hilsner,

Cecilie fra Gaiasport

Deres respons er meget svingende

Deres respons er meget svingende - nogle gange får man hurtigt svar, men andre gange får man enten intet svar, eller der går meget lang tid.
Det produkt jeg havde bestilt var i restordre og der stod derfor at de regnede med levering i start juni.
Da jeg holdt mig opdateret på hjemmesiden så jeg en dag at den var ændret til start juli. Der ville det have været rart som kunde, at blive informeret om at det var udsat en hel måned.

13. heinäkuuta 2020

Hej Line
Du har helt ret — når en leveringsdato ændrer sig med en hel måned, skal du have besked direkte, ikke opdage det selv på hjemmesiden. Det er god service, og det leverede vi ikke her.
Tak fordi du tog dig tid til at fortælle os det. Det er præcis den slags feedback der gør os bedre.

Lang leveringstid

13. heinäkuuta 2020

Hej Mia
Det beklager vi — lang leveringstid er ikke den oplevelse vi ønsker at give. Tak fordi du tog dig tid til at fortælle os det.

Elendig leveringstid.

På sitet stod levering 2-3 hverdage. Fik mit produkt efter 14 dage. Efter jeg havde spurgt efter min vare, blev der sjovt nok ændret leveringstid.
Iøvrigt en piv hamrende sur mand man fik i tlf. Tænker bare man skulle lade være med at være i et servicejob.

24. kesäkuuta 2020

Hej Kenneth
14 dage mod de lovede 2-3 hverdage er ikke godt nok, og det beklager vi. Du skulle have haft klar besked om forsinkelsen fra os — ikke opdage det selv.
Vi beklager også hvis oplevelsen i telefonen ikke var, som den skulle være. Det er ikke den tone vi ønsker at møde vores kunder med.