Har indgivet en sag 27 august 2023 og har kontaktet dem løbende. De informere ikke den anden vej. Mangler godt nok information om sagen, når de skriver typisk 6 - 12måneder på deres hjemmeside.... Näytä lisää
Super god oplevelse. Fik flyttet vores fly med British Airways 24 timer, så vi gik glip af et døgn på ferien. Oprettede let en sag på deres hjemmeside. God kommunikation og følge information om... Näytä lisää
Att få respons från flygbolaget SAS är en omöjlighet så därför fick jag bra hjälp, av Flygförsinkelse. Visst är det en massa uppgifter att fylla i och det kan kännas hopplöst ibland men jag är så tack... Näytä lisää
Flyforsinkelse.dk har gjort det umulige for os. Vi har boet og arbejdet i Asien i nogle år nu og købte flybilletterne så kunne vi holde Jul i Danmark. Da vi senere sendte vores klage over en forsinkel... Näytä lisää
Tietoja yrityksestä Flyforsinkelse.dk
- Flyforsinkelse.dk hjælper flypassagerer med at få deres retmæssige kompensation fra flyselskabet. Hvert år hjælper vi tusindvis af passagerer, når deres fly er forsinket, aflyst eller overbooket.
- Vores virksomhed var den første af sin slags i Danmark og efter at have eksisteret i mere end 5 år, er vi stadig de største.
- Vi samarbejder med nogle af de bedste advokater på området. Det er en af grundene til, at vi vinder mere end 97% af vores sager.
Sølvgade 15, 1307, København K, Tanska
- +45 7873 09 74
- klient@flyforsinkelse.dk
- www.flyforsinkelse.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kompensation, Ja tak!
At de sørgede for at jeg fik kompensation mod et meget lille gebyr, men også meget lidt tid fra min side.
God service
Kan anbefales
Det gik nemt og smertefrit, synes dog at 1/3 af erstatningskravet til betaling er i overkanten for deres service.
God til Uprofessionelt services
God til Uprofessionelt services
kan ikke anbefale at bruge dem.
Forsinket i Kastrup lufthavn med 4,5 time, på vej Til Kina
De blander deres sager og fakta sammen og nå man ta dem i det,
bliver ens egen sag afvist.

Forlænget flyvetur til New Zealand
Vi blev forsinket med 3,5 time i Doha og havde ingen forventninger om nogen form for refusion. Flyforsinkelse sendte en mail angående forsinkelsen og vi besluttede at det var forsøget værd, men igen - vi forventede intet.
Det har været let og ubesværet og til vores overraskelse får vi refusion på besværet fly forsinkelsen påførte os.
God behandling
Det tog næsten to år at få kompensation…
Det tog næsten to år at få kompensation for et aflyst fly

Vastaus yritykseltä Flyforsinkelse.dk
Jeg har haft en god oplevelse med…
Jeg har haft en god oplevelse med flyforsinkelse
Venlig hilsen Britta Nielsen
Fik erstatning
Vi orkede ikke at sagsøge Ryanair for over 3 timers forsinkelse så vi kontaktede flyforsinkelse.dk allerede på vej hjem i flyveren. Der gik 1,5 år før at Ryanair tabte sagen i retten og vi fik en fin erstatning. Vi blev løbende holdt orienteret om forløbet og er ovenud tilfreds med flyforsinkelse.dk
Jeg syns at vi blev hjulpet godt for at…
Jeg syns at vi blev hjulpet godt for at får kompensation for vores flyforsinkelse. Mange tak
De opgav ikke ved første afvisning
De opgav ikke ved første afvisning, blev ved med at holde fokus på sagen- og vandt
Meget hurtig og effektiv hjælp
Meget hurtig, tryg og effektiv hjælp. Kan klart anbefales.
I skal holde jer væk fra denne…
I skal holde jer væk fra denne hjemmeside, denne er bare svindel og uærlige websiden de vil kun tage fly nummer fra jer så kan de returnere pengene til dem selv og ikke til borgere, jeg har haft en forsinket fly med fly nummer WY425.
Problemet er, at jeg har fik svar med det sammen, ikke efter et sekund men bar med det samme, hvor det går mig næsten sikkert at denne bar falske hjemmesider