Minrejsekompensation Arvostelua

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Kaikki arvostelut

2 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Saanut 1/5 tähteä

Bondefanget

Kort og godt…. ingen kommunikation. Indsendte samtlige dukomenter i dec md. for aflyst flyrejse tilbage i sep.
De var urolig hurtige til at tage opgaven og svarede prompte men derfra absolut tavshed.
Sidste mail jeg fik fra dem var 4 februar og har prøvet siden at, få kontakt men uden held.
Jeg ønsker et andet firma kan tage sagen men det kan ikke lade sig gøre før jeg har dokumentation på at vores samarbejde er ophørt 🤗
Meget meget svært at få den dokumentation når ingen svarer. Bondefanget 😞

15. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 1/5 tähteä

Absolut ingen anbefaling

Jeg kan på ingen måde anbefale Min Rejsekompensation.
Jeg kontaktede virksomheden vedrørende en flyforsinkelse med Pegasus i januar, hvor flyet var mere end tre timer forsinket. Jeg indsendte alle de oplysninger og dokumenter, virksomheden bad om, og fik besked om, at min sag ville blive behandlet, og at det kunne tage op til to måneder.
Siden da har jeg skrevet flere gange for at få en status på min sag, bla. 6.maj flere gange efterfølgende. Ingen af mine henvendelser er blevet besvaret. Jeg har derfor ingen idé om, hvor min sag står, eller om der overhovedet bliver arbejdet på den.
Det er efter min mening helt uacceptabel kundeservice at modtage alle kundens personlige oplysninger og dokumentation og derefter undlade at svare på gentagne henvendelser. Min oplevelse er, at virksomheden var hurtig til at indsamle oplysninger, men derefter er kommunikationen fuldstændig ophørt.
Jeg undrer mig desuden over, at virksomheden på sin hjemmeside oplyser en kundescore på 4,6, mens jeg ikke har kunnet finde anmeldelser på Trustpilot, der understøtter dette.
På baggrund af min oplevelse har jeg mistet tilliden til virksomheden. Jeg har svært ved at tro, at jeg er den eneste kunde, der har oplevet manglende svar og manglende opfølgning. Derfor mener jeg, at denne virksomhed og dens forretningsmetoder fortjener et nærmere eftersyn, og at et forbrugerprogram som Kontant burde undersøge sagen nærmere.

10. helmikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin