Flyforsinkelse.dk Arvostelua

4 985
TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Super god oplevelse. Fik flyttet vores fly med British Airways 24 timer, så vi gik glip af et døgn på ferien. Oprettede let en sag på deres hjemmeside. God kommunikation og følge information om... Näytä lisää

Att få respons från flygbolaget SAS är en omöjlighet så därför fick jag bra hjälp, av Flygförsinkelse. Visst är det en massa uppgifter att fylla i och det kan kännas hopplöst ibland men jag är så tack... Näytä lisää

Flyforsinkelse.dk har gjort det umulige for os. Vi har boet og arbejdet i Asien i nogle år nu og købte flybilletterne så kunne vi holde Jul i Danmark. Da vi senere sendte vores klage over en forsinkel... Näytä lisää

Vi fik meget hurtig hjælp af Flyforsinkelse.dk til at skaffe kompensationen for 5 timers flyforsinkelse. Det tog kun lige godt en måned før vi (to personer) modtog 780 euro på vores bankkonto. Mere en... Näytä lisää

1. Perintätoimisto
  2. Maksupalvelu

Tietoja yrityksestä Flyforsinkelse.dk

• Flyforsinkelse.dk hjælper flypassagerer med at få deres retmæssige kompensation fra flyselskabet. Hvert år hjælper vi tusindvis af passagerer, når deres fly er forsinket, aflyst eller overbooket.

• Vores virksomhed var den første af sin slags i Danmark og efter at have eksisteret i mere end 5 år, er vi stadig de største.

• Vi samarbejder med nogle af de bedste advokater på området. Det er en af grundene til, at vi vinder mere end 97% af vores sager.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

(4 985)

127 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg var meget glad for den hjælp jeg…

Jeg var meget glad for den hjælp jeg fik fra flyforsinkelse.dk
Det var let at arbejde med dem.
Det gik hurtigt.
Det som jeg bedst kunne lide var at de tog en engangstarif for sit arbejde
Som jeg synes er helt rimelig og ikke som de andre bureauer kræver et livslangt medlemskab.
De tog sig af alt med flyselskabet.
Det er samarbejde som det skal være
Tak for jeres hjælp

16. maaliskuuta 2026

Super service

Super service . Selv om det tog over et år , skulle jeg intet gøre .Flyforsinkelse tog sig af alt. Alt jeg skulle gøre var at vente. Og ja de tar et beløb for at hjælpe men er fair og bedre at få næsten alt , end intet og Flyselskab måtte betale kompensation..

16. maaliskuuta 2026

Vær forsigtig med hvad I siger ja til

Vær forsigtig med hvad I siger ja til, selv hvis I selv har skrevet til flyselskabet inden, og får pengene af dem, opkræver flyforsinkelse.dk stadig deres del, selvom de praktisk talt intet har gjort, men ja man har selv sagt ja til vilkårene hvor det står beskrevet, men trods alt ærgerligt, men de jo ikke dumme, så de skal nok sørge for man for skrevet sine penge væk igen

27. maaliskuuta 2026
Flyforsinkelse.dk-logo

Vastaus yritykseltä Flyforsinkelse.dk

Hej Peter,

i forstår godt, at det kan virke frustrerende i din situation. Når en sag oprettes hos os, påbegynder vi behandlingen og kontakter flyselskabet på dine vegne. I nogle tilfælde vælger flyselskabet herefter at udbetale kompensationen direkte til passageren.

I henhold til vores forretningsbetingelser, som accepteres ved oprettelse af sagen, er der i sådanne tilfælde stadig tale om en succesfuld behandling af kravet, og derfor opkræves vores honorar. Dette skyldes, at vores arbejde med sagen har været med til at fremme processen over for flyselskabet.

Vi bestræber os altid på at være så transparente som muligt omkring vores vilkår, så vores kunder ved, hvad de accepterer fra start.

Vi er selvfølgelig kede af, hvis oplevelsen ikke har levet op til dine forventninger, og du er altid velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har spørgsmål til din sag eller faktura.

hilsen
Flyforsinkelse.dk

Vi fik det hele retur. Tak.

Fra start til slut, perfekt kundeservice på mail, vi havde en træls oplevelse med KLM, som havde vejledt os efter en forsinkelse, men bagefter nægtede at dække omkostningerne.
Flyforsinkelser dk gjorde en forskel, vi fik det hele tilbage. Der var et slutbeløb på 300 euro de også ville prøve at få hjem, og de kom i dag.
Dem kan jeg varmt anbefale.

25. maaliskuuta 2026

Vores fly fra Gran Canaria kunne ikke flyve.

Vores fly fra Gran Canaria kunne ikke flyve, så vi måtte blive der en dag ekstra. Det var hurtigt og nemt at oprette en sag hos flyforsinkelse.dk og blev orienteret undervejs mens sagen kørte. Vi fik 1960,- pr. person ud af det, de tog ca. 1000,- pr. person for det, men vi slap for bøvlet, der foregik på engelsk. 🙂

15. helmikuuta 2026