FloorHouse Arvostelua

1 328
TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Verkoper was top. Alleen als men het afval van het leggen van vinylvloer, grote hard kartonnen buizen en reepjes vinyl weg wil na het plaatsen kost je dat 70€ extra. Ja dan doe je het wel ze... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

De levering is een ramp communicatie is ook een ramp ging tussen 10 en 12 uur geleverd worden niet dus gebeld 11.00 uur ze vertrekken nu van wilrijk 12.00 uur nogmaals gebeld onderweg en zouden max no... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Duizend complimenten voor The Floorhouse Lochristi. Ik heb voor de eerste keer meegemaakt dat een project perfect is verlopen en werd uitgevoerd. Vanaf het 1e bezoek in de winkel tot details besprek... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Prima service. We hadden eerst voor parket gekozen en opmeting was gebeurd maar door onvoorziene extra kosten in onze verbouwing wilden we owv budget overschakelen naar rigid vloer en die zelf plaatse... Näytä lisää

1. Parketti- ja laminaattilattiat
  2. Lattiamateriaalit
  3. Lattiaurakoitsija
  4. Rakennuslaitteiden myyjä
  5. Remonttitarvikeliike

Yrityksen kirjoittama

FloorHouse is uw adres voor aankoop, plaatsing, onderhoud en renovatie van parket, laminaat, tegels, rigid vloeren click-kurk en click-vinyl. In onze overzichtelijke winkels in Antwerpen, Aartselaar, Wommelgem, Turnhout, Gent, Lochristi en Hasselt kunt u genieten van ons grote gamma, de laagste prijzen en de beste service. U kunt natuurlijk ook over de vloer komen bij de FloorHouse Online Shop.

Keskitasoinen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

(1 328)

3 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

De winkel was ok

De winkel was ok. De plaatser was ook ok. Maar dat ze de plinten niet mogen afspuiten vindt ik niet ok. Je laat iemand komen zodat alles goed verloopt maar de afwerking telt dan niet mee. Heb iemand anders moeten vragen wat mij dan 75 euro heeft gekost. Had opzet plinten maar de deuren werden niet afgetrokken waardoor ik nu 2 ganse plinten te veel heb waar ik niets meer kan mee doen maar toch heb moeten betalen. Had nog 2 mensen eigenlijk die bij jullie wilde komen maar heb hun aan geraden om toch eens op een andere plaats te gaan kijken waar de afwerking wel werd mee gedaan

26. maaliskuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Zeer vriendelijk onthaal en heel…

Zeer vriendelijk onthaal en heel behulpzaam, professioneel en vooral heel menselijk.
Merci Peter wij zijn erg content en zo fijn om zo goed geholpen te worden. Top. Voor ons 5 sterren.
Goede service en ook goede kwaliteit.
👍😉

23. maaliskuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu
Saanut 4/5 tähteä

Service met passie

Van het begin tot en met de levering met raad en daad bijgestaan en tot volle tevredenheid alle afspraken nagekomen. Speciaal compliment aan Maurice!!

12. helmikuuta 2023
Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht service

Zeer slecht service - serieuze fouten begaan. Absoluut geen goede ervaring mee.

19. joulukuuta 2022
FloorHouse-logo

Vastaus yritykseltä FloorHouse

Beste Philippe,

Onze excuses voor de problemen die er zijn gekomen mij het behandelen van uw parket.
Ik heb begrepen dat onze plaatser intussen dit probleem terug heeft opgelost zonder te moeten schuren, waardoor uw vloer dezelfde levenstermijn heeft behouden.
Naast dit feit, bieden wij jou graag nog een gratis onderhoud toestel aan, geschikt voor de parket die u heeft aangekocht.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

Met vriendelijke groeten,

Floorhouse,

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin