Banner for BloomPost

BloomPost Arvostelua 34 220

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Saanut 5/5 tähteä

Mijn pakket was zoek geraakt bij PostNL, ook geen enkele reactie van gehad, ronduit slecht. Bloompost heeft dit direct opgepakt en fantastisch opgelost, wat een goede service! Nogmaals dank 🙏

Saanut 5/5 tähteä

Na mijn eigen fout doordat ik zelf het verkeerde huisnummer had ingevuld, toch een meer dan schappelijk meedenken door de eigenaren van dit bedrijf. Ik stuur vast vaker een presentje over de post en z... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb het plantje met daaronder usb verlichting besteld voor een vriendin die last heeft van de terugkerende jaarlijkse scheidingsdatum. Zij vond het cadeau super. Ik vond het handig bestellen ook he... Näytä lisää

1. Lahjatavaraliike
  2. Kuivakukat
  3. Kukkalähetys

Tietoja yrityksestä BloomPost

Yrityksen kirjoittama

Originele brievenbuscadeaus versturen

BloomPost jouw favoriete webshop voor originele brievenbuscadeaus en brievenbusbloemen. Bezorgd door de brievenbus.

Het is écht waar: onze geschenken passen door de brievenbus, van verse bloemen, Droogbloemen en Zijden bloemen tot Puzzels, Luchtplantjes, Bomen en Zaden en diverse andere cadeaus, allemaal door de brievenbus. Verrassend om te krijgen én leuk om als cadeautje te sturen. Wil jij bloemen bestellen en iemand een onvergetelijk moment bezorgen? Dan zijn de unieke cadeaus van BloomPost echt iets voor jou. Bij wie laat jij binnenkort een bos bloemen bezorgen? Gewoon door de brievenbus!

De voordelen van een brievenbus cadeau bestellen bij BloomPost:

• ✅ Originele brievenbuscadeaus en bloemen bezorgen
  • ✅ 100% versgarantie en 9 dagen vaasgarantie
  • ✅ Stevig en stijlvol verpakt
  • ✅ Duurzame cadeau opties
  • ✅ Keuze uit veel leuke wenskaarten
  • ✅ De ontvanger hoeft niet thuis te zijn
  • ✅ Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)
  • ✅ Cadeautje versturen naar het buitenland? Geen probleem!

BLOEMEN BEZORGEN MET VAASGARANTIE

Niets ergers dan bloemen versturen die na enkele dagen al gaan verwelken. Daarom geven wij jou maar liefst 9 dagen vaasgarantie! Laat jij ergens bloemen bezorgen? Dan worden ze rechtstreeks van de kweker naar de ontvanger gestuurd. Een cadeau versturen met verse bloemen is dus niet alleen gemakkelijk en snel, maar je bent ook nog eens zeker van goede kwaliteit.

De belofte van BloomPost

Makkelijk en snel bij de ontvanger thuisbezorgd

Originele brievenbus cadeaus versturen

Met unieke geschenken helpen wij iedere dag weer om mensen te verrassen en te verbinden. Onze missie? Een lach op het gezicht bezorgen. En dat lukt! Met onze brievenbuscadeaus en brievenbusbloemen wordt het makkelijker om een cadeau te geven. Geen torenhoge verzendkosten en de ontvanger hoeft niet thuis te zijn. Daarnaast kies je met onze eco-friendly geschenken voor een groenere wereld. Last-minute of in de toekomst bezorgen? Anoniem of met een persoonlijke boodschap? Antwerpen of Madrid? Jij mag het zeggen en wij regelen het. Een cadeau versturen was nog nooit zo gemakkelijk en leuk!

De voordelen van een brievenbus cadeau bestellen bij BloomPost:

• Originele brievenbuscadeaus en bloemen bezorgen
  • Stevig en stijlvol verpakt
  • Duurzame opties
  • Keuze uit veel leuke wenskaarten
  • V.a. € 3,99 verzendkosten
  • Ontvanger hoeft niet thuis te zijn
  • Voor 22.00 uur besteld, morgen bezorgd (ma-za)
  • 9 Dagen Vers Garantie Gegarandeerd!
  • Cadeautje sturen naar het buitenland mogelijk

BLOEMEN BEZORGEN MET VAASGARANTIE

Promotion box for BloomPost

Verras met een cadeau van BloomPost!

Bezorg een onvergetelijk moment met een origineel brievenbus cadeau.

4,3

2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling is niet aangekomen

Bestelling is niet aangekomen. Zou op dinsdag geleverd worden (maandagochtend besteld), dit werd uiteindelijk woensdag, dat kan gebeuren. Op woensdag kreeg ik de mail dat het geleverd was, maar dat was niet zo. Op donderdag gebeld om navraag te doen, er werd aangeboden om de levering kosteloos opnieuw te verzenden. Op zich lief, maar dat zou in mijn geval net zijn doel missen, dus ik zou een voucher per mail krijgen van het aankoopbedrag. Op vrijdag had ik de voucher nog steeds niet dus opnieuw gebeld. Voucher zou direct aangemaakt worden. In eerste een voucher gekregen van 8 euro te weinig, dus teruggemaild, bleek een typefout te zijn. Kan wederom gebeuren, maar al met al wel slordig

16. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ik had een ander present besteld dan…

Ik had een ander present besteld dan was bijgesloten. Ik had express geen chocola besteld omdat de persoon waar de bestelling voor bedoeld was, allergisch is voor cacao. Ik had een wax hanger besteld. En uitgerekend bij deze bestelling werd een chocolade reep verstuurd. Dat was wel een misser welke ik moest uitleggen.

20. maaliskuuta 2026

Super

De bestelling was snel en eenvoudig te realiseren. En het product is prachtig en over de levering geen klachten

20. maaliskuuta 2026

Ben erg tevreden

Jullie houden mij op de hoogte dat het is bezorgd
Ik ben na een paar dagen bij de betreffende persoon op visite geweest, wat een mooie verse bloemen en wat staan ze lang
Top!!!!!

19. maaliskuuta 2026

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin