Banner for  Miss Jules

Miss Jules Arvostelua

1 022
TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heel fijne BIAB materialen die bij mij wel 17 dagen mooie nagels geven zonder afbreken ondanks dat ik op school werk en in de tuin bezig ben en kampeer. Goede glans met de diamond topcoat! Vlotte ver... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Primer, base coat en diamond top coat aangekocht samen met een driedelig biab-setje. Wegens heel erge allergische reactie na bijna 2 jaar gebruik op een andere set (voor 1 keer gecombineerd met ee... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering, ook fijn dat je losse producten makkelijk kunt aanschaffen in plaats van alleen maar startersets. De polygel is wel even wennen om mee te werken maar ik gebruik het niet voor verl... Näytä lisää

1. Kosmetiikkaliike
  2. Kosmetiikkatuotteiden toimittaja
  3. Kosmetiikkamyymälä

Tietoja yrityksestä Miss Jules

Yrityksen kirjoittama

Ik ben Samantha, oprichter van Miss Jules. Met Miss Jules maak ik professionele nagelverzorging bereikbaar voor thuis. In de webshop vind je alles voor gelnagels die je zelf zet: BIAB (Builder in a Bottle), gellak, polygel, gel nagelstickers en complete starterspakketten.

Alle producten van Miss Jules zijn HEMA-vrij, TPO-vrij en vegan. Elke formule is ontwikkeld voor thuisgebruik: makkelijk aan te brengen, ook als je nog nooit met gel hebt gewerkt.

Ik help je graag op weg met duidelijke uitleg, stap-voor-stap video's en eerlijk advies. Twijfel je welk product bij je past? Stuur me een berichtje, ik denk met je mee.

Liever eerst in de winkel kijken? Miss Jules is ook verkrijgbaar bij een groeiend aantal DA drogisterijen en MOOI parfumeriezaken in Nederland, inmiddels op meer dan 50 verkooppunten.

Miss Jules is meer dan een nagelmerk. Het merk is vernoemd naar mijn zoon Julian, die een zeldzame genetische afwijking heeft (KCNB1). De opbrengst helpt om hem de zorg en therapie te geven die hij nodig heeft. Met elke bestelling draag je daar een beetje aan bij.

Van een compleet starterspakket gelnagels tot losse gellakkleuren: je bestelt alles eenvoudig op missjules.com. Zo doe je thuis je eigen manicure, wanneer het jou uitkomt.

Waar Miss Jules voor staat

Yrityksen kirjoittama

Veilig voor je nagels en je huid
Alle producten zijn HEMA-vrij, TPO-vrij en vegan. Zo geniet je zorgeloos van gelnagels, ook met een gevoelige huid.
Eerlijk advies, geen verkooppraatjes
Twijfel je over een kleur of product? Stuur me een berichtje. Ik denk met je mee en adviseer alleen wat echt bij je past.
Met elke bestelling steun je Julian
Miss Jules is vernoemd naar mijn zoon Julian, die een zeldzame genetische afwijking heeft (KCNB1). De opbrengst helpt hem aan de zorg en therapie die hij nodig heeft.

Onze verzendbelofte

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden

Bestel je op een werkdag vóór 16.00 uur, dan verzend ik je pakketje dezelfde dag nog met PostNL. Vanaf €50 is verzending in Nederland gratis, in België vanaf €65. Liever ophalen? Dat kan gratis in Almere.

Zelf thuis salonwaardige nagels?

Gebruik code TRUSTPILOT en ontvang 10% korting op jouw aankoop.

Erinomainen

(1 022)

246 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Netjes geleverd en goed opgelost

Netjes geleverd en goed opgelost. En duidelijke uitleg.

11. heinäkuuta 2026

Hi Sonja,

Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de levering en de uitleg. We stellen het erg op prijs dat je onze service en communicatie waardeert!

Super goed verpakt

Super goed verpakt. Snelle levering. En het ziet er super leuk uit allemaal. Heel blij met mijn bestelling

11. heinäkuuta 2026

Hi Amanda,

Dank je wel voor je mooie review! Fijn dat je zo enthousiast bent over de verzending en het product. Dat soort feedback maakt ons echt blij!

snelle levering

snelle levering. Hopelijk in de toekomst nog meer keuze. kwaliteit/prijsverhouding meer dan ok.

9. heinäkuuta 2026

Hi Anuscka,

Dank je wel voor je review! Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en de kwaliteit. We stellen je suggestie voor meer keuze zeker op prijs - dat helpt ons om beter te worden!

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een probleem met de lamp super…

Ik had een probleem met de lamp super opgelost en ook nog is heel snel echt goede service blijf hier zeker bestellen

27. kesäkuuta 2026

Hi Melanie,

Wat fijn om te lezen! Blij dat het lampprobleem snel opgelost is. Dat soort service vind ik echt belangrijk.

Saanut 5/5 tähteä

Super snel geleverd en erg fijne…

Super snel geleverd en erg fijne producten, ik gebruik de biab..:-)

29. kesäkuuta 2026

Hi Nancy,

Wat leuk om te horen! Fijn dat de levering snel was en de producten goed bevallen. En de BIAB — wat een fijn product toch hé!

Vriendelijke en snelle levering

Vriendelijke en snelle levering van goede producten

23. kesäkuuta 2026

Hi Rian,

Dank je wel voor je fijne review! Blij om te horen dat de levering vlot ging en de producten goed zijn.

Goed product

Alles ok. Snelle levering

24. kesäkuuta 2026

Hi Ellen,

Dank je wel voor je review! Fijn dat alles goed is aangekomen en de levering snel was.

Top producten

Top producten! En heel snel geleverd altijd. Super fijn :)

23. kesäkuuta 2026

Hi Sjarina,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je zo blij bent met de producten en dat de levering altijd snel is!

Fantastische producten

Alle producten zijn heel goed. Snel bezorgd.

22. kesäkuuta 2026

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat alle producten goed bevallen en de bezorging snel was!

Bestelling

Bestelling, aflevering, instructies allemaal prima

22. kesäkuuta 2026

Hi J,

Dank je wel voor je fijne review! Blij te horen dat de bestelling, aflevering én de instructies allemaal goed waren.

Saanut 5/5 tähteä

De klantenservice reageert altijd snel…

De klantenservice reageert altijd snel en de producten zijn super fijn en goed.

17. kesäkuuta 2026

Hi Jade,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn om te horen dat de klantenservice snel reageert en dat je zo blij bent met de producten!

Super service

De zending was niet compleet maar onmiddellijk reactie na de melding en na 2 dagen het ontbrekende deel ontvangen

16. kesäkuuta 2026

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Vervelend dat de zending niet compleet was, maar fijn dat het zo snel opgelost is!

Goed

Werkt goed.

2. kesäkuuta 2026

Hi Abe,

Ontzettend bedankt voor jouw review. Fijn dat het goed werkt!

Super goed spul!

Ik heb nu al meer dan een jaar een aantal producten van Miss Jules. Na enorm veel gedoe met Pink Gellac-producten, besloot ik naar een Miss Jules lamp en lakjes over te stappen. Ik bestel nu om de zoveel maanden wat producten en ben de afgelopen keer zo ontzettend enthousiast geworden over de BIAB. Twinkeling Ballerina is echt een geweldige kleur en het product werkt ontzettend fijn. Ik heb nog een aantal BIAB-kleuren van Miss Jules, maar die substantie is wat minder fijn als deze.
De Polygel is echt het enige spul dat op mijn horeca-handen blijft zitten voor minimaal twee weken. Echt onwijs fijn! Daarbij is Samantha goed te bereiken via Whatsapp en heeft ze mij al een aantal keer goed geholpen.
Ik ben onwijs blij te zijn overstapt naar deze mooie lakjes.

17. kesäkuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi Anna,

Ontzettend bedankt voor jouw uitgebreide en mooie review. Wat fijn dat je de overstap hebt gemaakt en zo blij bent! Twinkeling Ballerina is inderdaad een prachtige kleur, blij dat die zo goed bevalt. En dat de Polygel ook op jouw horeca-handen minstens twee weken blijft — dat is precies wat we willen!

Leuk dat we regelmatig contact hebben via WhatsApp.

Fijne producten

Fijne producten, snelle levering

18. kesäkuuta 2026

Hi Judith,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat de producten bevallen en de levering snel was!

Super goed product

Super goed product. Heel makkelijk in gebruik. Het zit er nu 2 weken op en het blijft nog heel goed zitten.

10. kesäkuuta 2026

Hi Heidi,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat het product zo makkelijk in gebruik is en dat het na twee weken nog steeds goed zit!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering en producten voldoen…

Snelle levering en producten voldoen helemaal aan mijn verwachting.

9. kesäkuuta 2026

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat de levering snel was en dat de producten helemaal aan je verwachting voldoen!

Saanut 5/5 tähteä

goede service en goede producten

ik heb alle producten correct en mooi geleverd gekregen. ook bij eerdere betstellingen als er iets ontbrak. is dit altijd snel en goed opgelost.
super vriendelijke en goede klantenservice.

12. kesäkuuta 2026

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Fijn dat je de producten altijd correct en goed geleverd krijgt, en dat het bij eerdere bestellingen ook snel opgelost werd als er iets ontbrak. Dat is precies hoe we het willen doen!

Saanut 4/5 tähteä

Mijn nagels waren gescheurd en met biab…

Mijn nagels waren gescheurd en met biab heb ik ze hersteld, top!

6. kesäkuuta 2026

Hi,

Ontzettend bedankt voor jouw mooie review. Wat fijn dat je met de Biab je gescheurde nagels hebt kunnen herstellen!

Lieve groeten, Samantha (Miss Jules)

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin