Yritys on vastannut
We zijn zeer tevreden over onze Floorify vloer in de slaapkamer. De installatie verliep verrassend vlot dankzij het handige kliksysteem. Ideaal voor een renovatie zonder veel gedoe. Het assortiment is... Näytä lisää
Yritys on vastannut
We zijn super tevreden over onze Floorify vloer! We hebben de vloer samen met vrienden geplaatst, en dat ging echt verrassend vlot, het kliksysteem is heel gebruiksvriendelijk en alles lag er heel... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Floorify floors are vinyl floors that combine the best of both worlds: the warm, natural look of wood or stone with ultimate ease of use. With a Floorify floor, you will always enjoy a quiet, warm and waterproof floor that fits perfectly in any room. Suitable for almost any surface and easy to maintain - that's Floorify, without worries.
Kwadestraat 151 C, 8800, Roeselare, Belgia
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
We hebben onze Floorify-vloer nog maar een week liggen, en nu al zitten er overal krassen van de stoelen, het salon en de salontafel. Intussen heb ik overal viltjes geplaatst, maar zelfs dat lijkt niet te helpen. Zo’n dure aankoop, en uiteindelijk een totale miskoop… Had ik dat maar geweten. ☹️

Vastaus yritykseltä Floorify
Breite Palette an verschiedenen Dekoren und Dielen und zudem super einfach zu verlegen. Toller Kundenservice, Beratung und Preis/Leistungsqualität.

Vastaus yritykseltä Floorify
Hij begon heel vriendelijk, maar schijn bedriegt!!!! Afspraken kwamen hij niet na, hield ons steeds aan het lijntje, maakte de opdracht niet af, liet het moeilijkste deel zitten. Nadat hij volledig betaald was, kwam hij niet meer opdagen, eiste hij meer geld om de opdracht af te maken (dit was niet eerder met ons gecommuniceerd!) en veranderde hij alle afspraken. We zijn niet de eerste bij wie hij dit flikte, zie de reviews op zn internationale en nederlandse website!! Kortom; laat je niet naaien en kies voor een ander!!

Vastaus yritykseltä Floorify
Ik heb mijn gehele benedenverdieping met Floorify Ridged Core XL PVC laten leggen door een erkende installateur.
Na 4 jaar komen er krassen in de vloer na dat ik een stoel heb geplaatst die haaks op het motief in de PVC planken schuift.
Aangezien de vloer 15 jaar garantie bied heb ik contact opgenomen met Floorify België aangezien het bedrijf waar ik het heb gekocht er mee gestopt is.
Ik heb foto's gestuurd, en ben telkens netjes beantwoord door eerste 2 mails naar de "Afdeling supporting heroes".
Hier in werd verwezen naar, dat oppervlakkige krassen in een 4 jarige vloer bij dagelijks gebruik kunnen voorkomen.
Het advies was om Conny Turbo, en Conny Care aan te schaffen om de krassen minder zichtbaar te maken.
Hiermee werd de zaak afgedaan.
Na dit nog eens te hebben uitgelegd dat er alleen krassen ontstonden bij het haaks op het motief van de planken de stoelen te verschuiven ontstaat, werd verder niet ingegaan.
In de lengterichting lieten de stoelen namelijk geen krassen achter.
Na 2x correspondentie te hebben gehad met deze afdeling, heb ik mijn klacht neergelegd bij een manager van "Connecting with clients".
Deze mevrouw heeft mij ook netjes 2x een mail gestuurd met hetzelfde mantra als hierboven omschreven.
Met andere woorden koop maar een Fles Conny Turbo en een fles Conny Care, en dan verdwijnen de ergste krassen.
Als dit de service van Floorify is ten opzichte van hun klanten met een klacht dan ben ik hier in hevig teleurgesteld.
De 15 jaar garantie stelt niet veel voor als men nog niet een de Flessen Cool Turbo en Conny Care naar je opsturen om dit probleem zo goed als mogelijk op te lossen.
Ik koop dus nooit meer een vloer van Floorifly van PVC omdat deze vloeren absoluut niet krasvrij zijn, en lang niet zo goed zijn als laminaatvloeren van Quick Step.
Ik ben zwaar teleurgesteld in de garantie van Floorify.

Vastaus yritykseltä Floorify
Zeer teleurstellend. Wij hebben een floorify klik pvc, die na een aantal jaar al kieren geeft en krom trekt. Met als gevolg dat er hoekjes afbreken en schade ontstaat.
Er is onderzoek gedaan en er wordt afgedaan met dat de vloer niet goed gelegd is en de ondervloer niet egaal is. We hebben een gedeelte opnieuw moeten laten leggen waar gelijk duidelijk werd dat de randen van het klinkgedeelte afbreken en de kieren daardoor ontstaan. Dit is bevestigd door onze aannemer en de nieuwe vloerlegger.
Er wordt hier geen verantwoording voor genomen. We kunnen een korting van 20% krijgen op nieuw materiaal…. We zijn al duizenden euro extra kwijt en de schade wordt alleen nog maar erger.

Vastaus yritykseltä Floorify
De staaltjes keuze was simpel en werden ook heel snel geleverd, 2 dagen later al in de brievenbus. Het lijkt me goede kwaliteit.

Vastaus yritykseltä Floorify
Aangenaam dat je gratis staaltjes kan bestellen. Erg vlot geleverd !

Vastaus yritykseltä Floorify
Ik heb de floorify vloer door het hele huis laten leggen. Keuken en woonkamer de houtlook en slaapkamers de betonlook tegels. Het ziet er prachtig uit. Maar.. na 2 jaar begonnen de vloerdelen te "wijken" en te kraken.. Dus 2 jaar plezier van gehad. Ik krijg wel een nieuwe vloer van het bedrijf waar ik het heb gekocht maar ja.. alle meubels er weer uit, vrij nemen, opnieuw alles laten leggen. Heel veel gedoe. Erg jammer dit! Dus ik zou het niet aanraden

Vastaus yritykseltä Floorify
Vloerdelen bollen op na een jaar - geen after sales zorg.
Het gaat om de zwevende PVC delen. Ook de basisvloer van Floorify gebruikt. Veel klachten van gasten die ons vakantie huis bezoeken.
Dealer Strongfloor Tuitjehorn legt de verantwoordelijkheid bij ons neer.
Floorify gemaild, geen reactie, geen oplossing.
Dealer Strongfloor komt niet kijken en schuift het af. En blijft nog dealer zien we op de website.
Dealer had legger Dennis aanbevolen. Die geeft niet thuis.
Van het kastje naar de muur… en een vloer behoorlijk duur!

Vastaus yritykseltä Floorify
Wij hebben al ruim 2 jaar Floorify op de slaapkamer liggen. Was even zoeken tijdens het leggen, maar dat lag eerder aan ons dan aan de vloer. Mooi resultaat en ziet er nog steeds uit als de eerste dag.

Vastaus yritykseltä Floorify
Het gaat mij over de Floorify vloer en honden. Ze lopen vaak weg en weer en laten pootjes achter... Zweet pootjes? Het zijn geen vuile pootjes. En dit krijg ik er niet zo snel uitgedweild. Heeft iemand een oplossing?

Vastaus yritykseltä Floorify
Envoi rapide et échantillons de belle taille.
Produits bien protégés.
Rendu intéressant

Vastaus yritykseltä Floorify
Voor de inrichting van onze rustige ruimte op school kozen we voor Floorify omdat de vloer rust uitstraalt, stevigheid en kwaliteit biedt. Het leggen van de vloer ging zeer vlot. Echt aan te raden voor elke beginnende "doe het zelver". De service die we kregen van Floorify was super.

Vastaus yritykseltä Floorify
Geweldig design vloeren, helemaal hip en precies van deze tijd of zelfs nog een stapje verder. Kwaliteit is uitstekend en makkelijk in onderhoud. Wij hebben ons hele huis floorify laten leggen. Zijn onwijs blij en zullen ook de volgende keer ooit weer voor floorify kiezen.

Vastaus yritykseltä Floorify
Ik ben al jaren plaatser van floorify en was grote fan echter het product gaat er sterk op achteruit qua kwaliteit . Intussen bij 2 klanten grote problemen gaande van naden die breken tot grote blazen tot looplijnen die je ziet . Na bezoek van expert Floorify ligt het steeds aan de plaatser of de klant die niet correct onderhoud ..... constructieve oplossingen wil men niet bieden .... jammer ......

Vastaus yritykseltä Floorify
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.