FILIBABBA Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Köpt en ”pram pillow” till vagnen. Mycket rolig idé och uppskattad design. Dock luktar kudden väldigt illa. När jag först öppnade plastfodralet den levererades i reagerade alla i rummet - det luktar v... Näytä lisää

LAD VÆR MED AT HANDLE HOS FILIBABBA!! Jeg havde lavet en ordre d. 19 juni. Fik en ordre bekræftelse samme dag og om mandagen d. 22 juni får jeg en mail at min ordre er afsluttet og jeg kan glæde... Näytä lisää

Vi har købt flere af Filibabas produkter, alt fra pusle-tilbehør og sengetøj til babynest og dyner. Yderst god kvalitet og behagelige produkter hvor man kan fornemme at det er tænkt og arbejdet... Näytä lisää

Købte Juno Multipude fra dem til min kæreste i fødselsdagsgave. Puden var gået op i syningerne, så jeg skrev tilbage til dem. Filibabba håndterede det mega smertefrit og på en virkelig dejlig måde -... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa

We are a Danish GOTS-certified design brand located in Tilst near Aarhus, and from here we branch out throughout Scandinavia and the rest of the world. We design and develop baby and children's interior products in a timeless design with a strong focus on sustainability, quality and multifunctionality. We develop our products based on our own experiences from everyday life with children. All our products are made with love and utmost respect for the environment and the people we work with. Because we care - for the product, for the people, for the planet.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

5/5 stjerner!

Jeg bestilte en uro inden jeg skulle føde min dreng, og han er nu så stor, at han er kommet på eget værelse.
Desværre spillede uroen helt forkert.
Det var længe siden, at jeg havde bestilt den og modtaget den, men prøvede alligevel at sende kundeservice en besked.
De kunne ikke finde mig i systemet, men de sender mig alligevel en ny uro.
Det er en service der vil noget!
5/5 stjerner herfra! 🙌🏼🙌🏼🙌🏼

21. kesäkuuta 2022

Kære Camilla
Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi er selvfølgelig kede af at produktet ikke levede op til hverken dine eller vores egne forventninger og krav. Derfor er vi meget glade for at du henvendte dig, så vi kunne rette op på fejlen.

Vi håber I har fået indrettet et skønt værelse til jeres søn.

Henny / FILIBABBA

Ærgerlig oplevelse

Har købt andre ting fra Filibaba og jeg kan ikke huske, der har været noget at antaste.
Men senest har vi købt en badering - gik efter er mærke hvor der ikke var hormonforstyrrende stoffer i, hvilket er vigtigt for mig, og jeg fandt frem til en lilla badering med sådan en babyindsats inden i selve ringen. Vi havde den med i svømmehallen én gang og har brugt den efter anvisning og i meget begrænset omfang. Næste gang vi skulle bruge den, opdagede jeg at den var gået op i samlingen mellem indsatsen og selve ringen. Og umulig at lappe.
Ærgerligt køb!

11. huhtikuuta 2022

Kære Julie,
Vi er så glade for at du har valgt FILIBABBA som en del af jeres børnemiljø - TAK! Vi gør hver dag vores ypperste for at skabe børneprodukter af høj kvalitet og med lang levetid.

Derfor kan vi på ingen måde lide at høre, at baderingen ikke lever op til hverken dine eller vores egne forventninger og produktkrav.

Vi vil meget gerne høre fra dig på hello@filibabba.com med din reklamation, så vi kan få rettet op på fejlen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

FILIBABBA

God kvalitet og flot design

Jeg har købt en babynest og sengetøj fra Fillibaba. Jeg er meget tilfreds med mit køb, og det hele fremstår i meget god kvalitet og har et flot design. Kan varmt anbefale at handle ved Filibaba!

15. maaliskuuta 2022

Kære Maria,

TAK for din varme anbefaling - og endnu mere TAK for at du vælger, at FILIBABBA må være en del af jeres familie.
Det er vi meget stolte af og glade for, her på FILIBABBA kontoret.

God dag til dig

Filibabba er flyttet ind

… er vist ingen overdrivelse. Vi har alt fra aktivitetsnest, dyner, sengetøj, stofbleer, aktivitetslegetøj og service fra Filibabba og vi er virkelig glade for kvaliteten, funktionaliteten og designet. Endvidere har vi været fuld tilfreds med service og levering, så vi har netop den næste leverance på vej. Kæmpe anbefaling herfra.

8. maaliskuuta 2022

Kære Nadia

Tak for at vi måtte flytte ind :)
Sikke en flot anmeldelse - den er vi meget stolte af på hele kontoret, TUSINDE TAK!

FILIBABBA

Hurtig levering og god kvalitet

Har købt flere produkter og er fuld tilfreds. Det er rigtig fine designs og lækker kvalitet. Det giver ekstra tryghed ved produkterne med miljø mærket til mine børn. Nem bestilling og hurtig levering.

5. helmikuuta 2022

Kære Ase

Vi er meget glade for at de FILIBABBA produkter du har købt, lever fuldt ud op til dine forventninger. Vi gør nemlig dagligt vores allerbedste for producere kvalitetsprodukter med stor omtanke for miljøet :)

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Rigtig dårlig kvalitet

Rigtig dårlig kvalitet. Fik to filibaba pusletasker i julegave, og da den ene gik i stykker i remmen, tænkte jeg det var en engangshændelse og tog den anden i brug. Efter den har været i brug i ca. en uge, går remmen på denne også i stykker. Det må I simpelthen kunne gøre bedre.

5. helmikuuta 2022

Kære Minna,

Vi er meget stolte over, at være blevet valgt som julegave til dig. Vi er på ingen måde stolte over, at det endte med at blive en dårlig oplevelse. For det har du ret i - det skal vi i den grad gøre bedre!

Derfor vil jeg meget gerne bede dig sende reklamationen til hello@filibabba.com, så vi kan få rettet op på fejlene fremadrettet i vores produktion - OG så vi kan kompensere dig for den dårlige oplevelse ;)

Hav en dejlig dag

Super flot design

Super flot design, god kvalitet og hurtig levering

28. tammikuuta 2022

Kære Nanna

Tusinde tak for den flotte anmeldelse.
Den betyder meget for os, da vi hver eneste dag gør vores ypperste for at levere kvalitetsdesign så hurtigt som muligt.

FILIBABBA

Flot design, skrald kvalitet.

Har købt to sæt Filibabba sengetøj til vores nyfødte søn gennem
Babysam. Vi ønsker som alle forældre at give ham det bedste, derfor betalte vi gerne prisen som er 4-5 gange højere end eksempelvis lignende produkter fra JYSK.

Men til vores store ærgrelse, er sengetøjet så dårlig syet indvendigt ved lynlåsen at det nærmest ikke kan lynes. Dette problem bliver være og være for hver vask og vi er kun oppe på 6 vask…

Så mit råd! GLEM FILIBABBA!
Køb sengetøj hos JYSK, kvaliteten er bedre og prisen er en fjerdedel!

27. tammikuuta 2022

Kære Sebastian

Tak for din anmeldelse.

Vi arbejder hver dag på, at vores produkter lever op til vores egen høje krav, så vi er selvsagt kede af, at det ikke lever op til jeres krav.

Jeg giver med det samme feedbacken til vores designafdeling, som tager det med i produktudviklingen.

Det vil dog være en standard reklamation og jeg synes du skal besøge den butik sengetøjet er købt i - for selvfølgelig skal sengetøjet kunne holde til langt mere end 6 vaske.

Tak for din feedback - vi tager den som sagt med videre.

Vi ønsker dig en god dag.

// Filibabba.

Flotte produkter og hurtig levering!

Super flotte produkter! Kvaliteten er god, de leverer hurtigt og så er kundeservice hjælpsomme i valg af produkter. Tak for hjælpen! Handler her helt sikkert en anden gang!

18. tammikuuta 2022

Kære Rasmus

Vi er meget glade for at du er en tilfreds kunde - vi gør vores allerbedste hver dag og vi glæder os til at byde dig velkommen i shoppen igen!

Tusinde tak for den flotte anmeldelse - den betyder meget for os.

Utrolig god service.

Jeg havde bestilt en vare som jeg var noget utilfreds med, da der var fejl på. Dette lavede jeg en reklamation på og jeg fik svar samme dag hvor de undskyldte ulejligheden og jeg ville få pengene tilbage med det samme uden at jeg behøvede besværet med at sende pakken retur, det var en utrolig god service. Hurtig tilbagemelding og høfligt personale.

17. tammikuuta 2022

Kære Julie
Tusinde tak for din anmeldelse :)

Vi er selvfølgelig kede af at produktet ikke levede op til vores egne kvalitetskrav. Men vi er superglade for at du kontakter os, så vi bliver opmærksomme på problemet og kan gøre noget ved det. Vi stræber nemlig hver dag efter at levere produkter af høj kvalitet til vores dejlige kunder :)

Så tak for at vi fik lov til at vise dig vores serviceniveau - vi håber du kigger forbi FILIBABBA igen.

Super oplevelse!

Super oplevelse! Hurtig levering og fin kvalitet af produkter. Jeg vil helt sikkert anbefale filibabba og deres produkter og jeg handler her helt sikkert igen. Der er så mange fine produkter og designs.

17. tammikuuta 2022

Kære Katrine

Vi er så galde for at du har haft en god oplevelse med FILIBABBA. Vi gør dagligt vores allerbedste for at levere kvalitetsprodukter så hurtigt som muligt :)

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Høj kvalitet

God service og hurtigt levering. Deres produkter er i høj kvalitet. Vi er meget glade for sengetøjet fra filibabba. Det bliver ved med at være blødt og lækkert, selvom det har været vasket en del gange. Deres udvalg er stort, og så laver de bare de fineste ting 👍🏻👍🏻

13. tammikuuta 2022

Kære Sofie

Tusinde tak for den fine anmeldelse.
Vi gør vort allerbedste for at skabe produkter af høj kvalitet - vores kvalitetsstempel er fuldendt når FILIBABBA-tekstiler kan vaskes mange gange OG gå i arv. DET er blandt andet bæredygtighed for os :)

Hav en skøn dag

Lækre produkter

God kvalitet og hurtig levering

Kære Jette

Tak for den fine anmeldelse - den er vi meget glade for.

God dag til dig

FILIBABBA

Flotte produkter i høj kvalitet og god service

Virkelig flotte produkter fremstillet i høj kvalitet! 🧶
Rigtig god og professionel kundeservice, samt hurtig levering. 👍🏼

Kære nfg

Tak for de dejlige ord - vi gør vort bedste hver dag :)

FILIBABBA

Høj kvalitet og hurtig levering

Altid høj kvalitet og hurtig levering! Kun positive ting at sige herfra.

Vastaus yritykseltä FILIBABBA

Tak for den fine anmeldelse - det sætter vi stor pris på.

FILIBABBA

Flot og stilrent med et kæmpe udvalg

Jeg elsker Filibabbas produkter, der har en vildt høj kvalitet og ikke mindst er super behagelige.

Produkternes design passer godt ind i hjemmet, og så er det en kæmpe bonus, at de vægter bæredygtighed og økologi højt!

Kæmpe anbefaling herfra.

Kære Anne Mette

Tusinde tak for de flotte ord.
Vi er glade for at du sætter bæredygtighed og økologi lige så højt som vi gør - sammen gør vi en forskel for kloden.

Hav en dejlig dag.

Returnering koster over 200kr

Ærgerlig overraskelse, at det koster over 200kr at sende en vare retur (den skal til Tyskland)

30. joulukuuta 2021

Kære Tine

Tak for din anmeldelse og tak for din mail :)
Vi har arbejdet hårdt på at løse vores returfragt-udfordring og er endelig i mål. Så nu er der en fast dansk adresse for danske kunders returforsendelser.

Som nævnt i vores tidligere mail til dig, er du også velkommen til at sende til vores danske kontors adresse og så videresender vi det til lageret. Vi har desværre ikke modtaget svar fra dig - men det håber vi stadig på, så vi kan rette op på din oplevelse med Filibabba :)

Vi glæder os til at høre fra dig og fortsat god dag.

// Filibabba

Skriv til hello@filibabba.com

Dårlig kvalitet og dyr retur

Jeg købte en pusletaske hos Filibabba, som er i enormt dårlig kvalitet. Tasken er slap og slasket (ligner ikke den på billedet) og Filibabba-mærket på taskens front er syet fuldstændig skævt på. Det kommer til at koste mig næsten 200 kr. at sende min vare retur, da det skal sendes helt til Tyskland. Jeg kommer til at have brugt næsten ligeså mange penge på fragt som på selve taskens værdi. En meget dårlig købsoplevelse. Vil ikke handle hos Filibabba igen.

22. joulukuuta 2021

Kære Gitte
Tak for din anmeldelse - vi er kede af din oplevelse med vores produkt. Det skal selvfølgelig ikke være sådan, for vi stræber altid efter at levere produkter af høj kvalitet.

Vi vil meget gerne i dialog med dig om det og beder dig skrive til os på hello@filibabba.com.

Med hensyn til returforsendelse er det noget vi har arbejdet benhårdt på at løse og er netop kommet i mål, så der nu for danske kunder er en returadresse i Danmark.

Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan rette op på din oplevelse med Filibabba.

Vi ønsker dig en god dag.

// Filibabba.