FILIBABBA Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Köpt en ”pram pillow” till vagnen. Mycket rolig idé och uppskattad design. Dock luktar kudden väldigt illa. När jag först öppnade plastfodralet den levererades i reagerade alla i rummet - det luktar v... Näytä lisää

LAD VÆR MED AT HANDLE HOS FILIBABBA!! Jeg havde lavet en ordre d. 19 juni. Fik en ordre bekræftelse samme dag og om mandagen d. 22 juni får jeg en mail at min ordre er afsluttet og jeg kan glæde... Näytä lisää

Vi har købt flere af Filibabas produkter, alt fra pusle-tilbehør og sengetøj til babynest og dyner. Yderst god kvalitet og behagelige produkter hvor man kan fornemme at det er tænkt og arbejdet... Näytä lisää

Købte Juno Multipude fra dem til min kæreste i fødselsdagsgave. Puden var gået op i syningerne, så jeg skrev tilbage til dem. Filibabba håndterede det mega smertefrit og på en virkelig dejlig måde -... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa

We are a Danish GOTS-certified design brand located in Tilst near Aarhus, and from here we branch out throughout Scandinavia and the rest of the world. We design and develop baby and children's interior products in a timeless design with a strong focus on sustainability, quality and multifunctionality. We develop our products based on our own experiences from everyday life with children. All our products are made with love and utmost respect for the environment and the people we work with. Because we care - for the product, for the people, for the planet.

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Vår Christian the whale gick inte…

Vår Christian the whale gick inte längre att ladda så jag skrev till Fillibabba och frågade om de kunde skicka mig en ny laddkabel. De skickade en från Danmark till mig i Sverige och nu fungerar valen igen! 😊

22. tammikuuta 2024

Kære Susanne,
Tusind tak for din fine anmeldelse. Hvor er vi glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe og at din Christian hval virker igen.
Ønsker dig en skøn dag 😊
De bedste hilsner,
Pernille // FILIBABBA

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg købte en super fin Puslebude fra Filibabba.
Der var en fejl i syningen og de sendte straks en helt ny pude samme dag jeg skrev.

Meget tilfreds og rigtig god service

22. tammikuuta 2024

Kære Laura,
Tusind tak for dit feedback! Din ros går straks videre til vores søde kundeservice.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Pernille // FILIBABBA

der var en fejl på den første jeg…

der var en fejl på den første jeg modtog men skrev en anmeldelse på trustpilot og blev kontaktet hurtigt hvor efter de sendte mig en ny som jeg modtog 2-3 dage efter. Det virkelig god service! Kan klart anbefale og handle hos filibabba

9. joulukuuta 2023

Hej Amanda,
Tusind tak for din feedback!
Vores kundeservice står altid klar til at hjælpe dig via telefon (25 94 07 51) eller e-mail (hello@filibabba.com).

Jeg ønsker dig den dejligste dag!

Fantastisk service

Vores dreng formåede at ødelægge favoritranglen fra aktivitetskufferten. Efter en forespørgsel om, om vi kunne købe den enkelte rangle, ville "Filibabba" sende en helt ny kuffert uden beregning.

En flot og hurtig service. I øvrigt en meget behagelig mailkorrespondance med Christian.

8. joulukuuta 2023

Kære Louise,
Tusind tak for din feedback! Det betyder rigtig meget for os og jeg vil mere end gerne give den videre til Christian.

Vi er rigtig glæde for at kunne hjælpe din dreng med at få favoritranglen tilbage og ønsker jer god fornøjelse med jeres nye FILIBABBA-legekuffert!

Kh. Anna // FILIBABBA

Meget flot legetøj

Meget flot legetøj, som min datter blev meget glad for

7. marraskuuta 2023

Kære Alina,
Mange tak for dit feedback! Vores designer kan slet ikke få armene ned!

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

The baby nest is cute

The baby nest is cute, but not practical. You almost have to destroy the cover of the mattress while removing it for washing and the cover of the „snake“ cannot be removed. The little things that hold the leather band are under too much tension and look as if they will soon tear apart.

10. lokakuuta 2023

Dear Louisa,

Thank you for your honest feedback. This means a lot to us.

Like with any other baby nest on the market, it can be a bit of a struggle to wash it. Therefore, we recommend that you wipe off stains with a damp cloth and only wash the nest if needed. When designing the nest, we decided that it should not be possible to remove the cover of the "snake", as it might be challenging to put it back in place after washing.

Please don't hesitate to contact our customer service if you experience any challenges with our products in the future.

Kind regards

Anna // FILIBABBA

Nemt at finde rundt på hjemmesiden

Nemt at finde rundt på hjemmesiden, godt udvalg, gode priser god kvalitet samt hurtigt levering.

28. syyskuuta 2023

Kære Lone,
Mange tak for din feedback! Det glæder os, at du har haft en god oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Lang ekspeditionstid

Langsom ekspeditionstid og dårlig kundeservice

30. elokuuta 2023

Kære Line,

Mange tak for din feedback.
Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice samt ekspeditionstid.
Vi arbejder på at besvare alle henvendelser inden for 36 timer, men hvis du oplever, at det ikke sker, er du mere end velkommen til at ringe til os på 25 94 07 51.

Vi håber, at vi kan få lov til at hjælpe dig en anden gang 🤍

// Team FILIBABBA

Fast order processing/ shipping

Fast order processing/ shipping. Quality products.

29. elokuuta 2023

Dear Mr. Oudot,
Thank you for your kind feedback.
We wish you a pleasant day and lots of memorable moments with your new FILIBABBA products.

Kind regards

Team FILIBABBA

Hurtig levering

Hurtig levering, sødt SOME personale og gode produkter!

Specielt deres service som bestik er helt genialt men også badeveste, legetøj, minde kasse, og VERDENS bedste morgenkåber til små mennesker. Man går aldrig helt forkert med filibabba ❤️❤️❤️

1. kesäkuuta 2023

Kære Sif,

Mange tusind tak for din fine anmeldelse!
Dit feedback betyder alverden for os!

Vi ønsker dig en fantastisk dag.

// Team FILIBABBA

Tolle Produkte

Ich bin mit meiner Bestellung komplett zufrieden.

25. heinäkuuta 2023

Liebe Nadine,
Vielen Dank für Dein Feedback! Das freut uns sehr.
Wir wünschen Dir viel Freude mit Deinen neuen FILIBABBA-Produkten.

Liebe Grüße

Team FILIBABBA

Nachhaltig schön: Filibabba bietet wunderschöne Designs in warmen, angenehmen Farben und vor allem in umweltschonenden Materialien. Versand funktioniert problemlos. Sehr zu empfehlen!

Nachhaltig schön: Filibabba bietet wunderschöne Designs in warmen, angenehmen Farben und vor allem in umweltschonenden Materialien. Versand funktioniert problemlos, alle Beschenkten waren überaus zufrieden. Sehr zu empfehlen!

27. kesäkuuta 2023

Hallo lieber Richard,
vielen Dank für Dein positives Feedback! Dies bedeutet uns sehr viel.

Wir wünschen Dir einen wunderschönen Tag.

Lækker kvalitet

Vi fik det, vi havde bestilt. Varen var ligesom forventet, og den er vi meget glad for. Vi købte en babynest med lynlås til kanten i lækker kvalitet.

27. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä FILIBABBA

Tusind tak for din fine feedback! Det betyder rigtig meget for os.

Jeg ønsker dig den dejligste dag!

// FILIBABBA

Produkter deres stimulerer barnets udvikling

Det er en stor fornøjelse at handle hos Filibabba fordi deres produkter en i god kvalitet, flot design, stimulerer barnets udvikling, og ikke mindst meget fair priser.

8. kesäkuuta 2023

Kære Anna,

Mange tak for din anmeldelse! Din gode feedback betyder rigtig meget for os.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Ærgelig og dårlig oplevelse

Vi købte hos Filibabba babynest på tilbud.

Det viser sig at det gode tilbud afspejlede sig i produktet - det var mildest talt ret skuffende.
Stoffet var strukket meget tæt på en syning og hvor en læderrem sidder fast.

Vi skriver (for man kan åbenbart ikke ringe..) til kundeservice, sender billeder og beskriver mv. Her får vi egentlig god hjælp. Vi aftaler at få tilsendt en ny babynest, og krydser derefter fingre for at den nye er bedre.

Desværre - tværtimod - har den nye babynest ikke blot samme problem, denne gang er en af knapperne også totalt misfarvet og der er kuglepensstreg på stoffet.

Man begynder jo helt at blive i tvivl om Filibabba sælger 2.sorteringsvare eller returneringsvare på almindelig tilbud uden at angive det…

Vi bliver enige med kundeservice om, at sende begge babynest retur og aftaler at få pengene tilbage.
Babynesten er leveret retur - det er pengene bare ikke. Nu 20 dage efter og et par e-mails senere om hvorvidt der er noget nyt i sagen, har vi stadig ikke hørt fra Filibabba.

Vi kan desværre ikke anbefale hverken produkterne eller Filibabba baseret på vores oplevelse.

Øv bøv

29. maaliskuuta 2023

Hej Victor,
Mange tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vores produkter.
Det er bestemt ikke 2. sorteringsvare, du finder i vores tilbudskategori, men som med alle produkter, der færdiggøres i hånden, kan der opstår variationer i produktets udseende.
Du er meget velkommen til at ringe til vores kundeservice (25 94 07 51) i hverdagene mellem kl. 09 og 16. Mine kolleger står klar til at hjælpe dig!
Jeg ønsker dig en god dag.

Mvh. Anna 🌿 FILIBABBA

Vanvittig god og hurtig service

Vanvittig god og hurtig service.

Jeg havde en reklamation af et produkt, som jeg skrev med jeres medarbejder Lene om, og hun var meget imødekommende, og løste straks mit problem.

Dejlig kvalitet af både produkt og service.
Tak for det.

14. syyskuuta 2022

Kære Anna,
Mange tusind tak for dine fine ord! Vi er meget glad for at høre, at du har haft en god oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag!

Mvh. Anna 🌿 FILIBABBA