FILIBABBA Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

3,6

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 1/5 tähteä

LAD VÆR MED AT HANDLE HOS FILIBABBA!! Jeg havde lavet en ordre d. 19 juni. Fik en ordre bekræftelse samme dag og om mandagen d. 22 juni får jeg en mail at min ordre er afsluttet og jeg kan glæde... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi har købt flere af Filibabas produkter, alt fra pusle-tilbehør og sengetøj til babynest og dyner. Yderst god kvalitet og behagelige produkter hvor man kan fornemme at det er tænkt og arbejdet... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

We are a Danish GOTS-certified design brand located in Tilst near Aarhus, and from here we branch out throughout Scandinavia and the rest of the world. We design and develop baby and children's interior products in a timeless design with a strong focus on sustainability, quality and multifunctionality. We develop our products based on our own experiences from everyday life with children. All our products are made with love and utmost respect for the environment and the people we work with. Because we care - for the product, for the people, for the planet.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 55 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

23 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kan desværre ikke anbefales

Lagde en ordre 4. december i den tro, at varen ville være mig i hænde til jul. Den 16. december kontakter jeg kundeservice grundet manglende information om min pakke og får at vide at der er travlt grundet Black Friday og et sale, fair nok.
Pakken når frem 18. december, men de har sendt mig en forkert model/farve. Jeg skriver til kundeservice, men her 22. december har jeg intet hørt, og kan vist skyde en hvid pil efter pakken som en julegave :-(

4. joulukuuta 2024

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse og for din forståelse i denne svære situation. Jeg vil gerne personligt undskylde for, at vi ikke har kunnet levere din ordre indenfor den forventede leveringstid, og for den frustration, det har medført.

Du må meget gerne sende din mail igen til hello@filibabba.com sammen med dit ordrenummer, så gør vi hvad vi kan for at finde en løsning til dig.

Din feedback er meget værdifuld for os, og vi arbejder allerede på at forbedre vores processer, så vi fremover kan leve op til dine og andres forventninger – også når presset er størst.

Jeg håber oprigtigt, at vi får mulighed for at give dig en langt bedre oplevelse en anden gang.

Meget skuffende oplevelse

Meget skuffende oplevelse
Jeg bestilte en ordre den 10. december, hvor der stod, at leveringstiden var 2-3 dage. Efter flere dages stilhed hørte jeg intet om min ordre, så jeg kontaktede. De beklagede forsinkelsen og lovede at sende mine varer hurtigt. Jeg gjorde det tydeligt, at jeg havde brug for ordren inden jul, og de bekræftede, at den ville nå frem i tide.

Jeg stolede på deres ord og kiggede derfor ikke efter alternativer andre steder. Men i dag, den 20. december, modtog jeg en mail, hvor de meddelte, at ordren alligevel ikke kan nå frem før efter nytår. Dette er simpelthen uacceptabelt.

Nu står jeg uden min pakke og har heller ikke tid til at bestille andre steder. Dette bliver sidste gang, jeg handler her, og jeg kan desværre ikke anbefale dem til andre. De holder ikke, hvad de lover, og det skaber en rigtig dårlig oplevelse som kunde.

20. joulukuuta 2024

Hej Raziye,

Tak for din anmeldelse og for din forståelse i denne svære situation. Jeg vil gerne personligt undskylde for, at vi ikke har kunnet levere din ordre til tiden, og for den frustration, det har medført. Vores udgangspunkt og forventning var at kunne levere ordren op til jul, men dette lykkedes desværre ikke.

Vi har desværre været udfordret af en ekstraordinært stor mængde ordrer op til jul, som vi ikke har formået at håndtere tilfredsstillende – selv med ekstra ressourcer. Det er vores ansvar, og jeg beklager dybt, at du er blevet ramt af dette!

Saanut 1/5 tähteä

Lavede en ordre den 10 dec - stadig intet den 20.

Lavede en ordre den 10. December - med tanke om at skulle give det som gave til jul.

Lige efter ordren spotter jeg en fejl, får også svar hurtigt at de retter ordren. Derefter er der så blot stilhed, var nødt til selv at skrive den 18 - igen skal de have, at de svarer relativt hurtigt, specielt i en travl periode. Meddelsen er, at de arbejder for at få sendt ordre ud - her snakker vi jo så 8 dage siden min.

Den 20 kan jeg så konstatere at den stadig ikke er afsendt - og derved ikke når at blive leveret før jul. Meget muligt virksomheden er fin i regulære perioder, men find en anden i travle - de har øjensynligt ikke kapacitet i de perioder.

20. joulukuuta 2024

Hej Troels,

Saanut 5/5 tähteä

Har købt noget som jeg skal bruge til…

Har købt noget som jeg skal bruge til gave men desværre var emballagen i stykker da jeg modtog den. Derfor skrev jeg ind til kundeservice for at høre om det var muligt at de ville sende en ny så den ikke er i stykker når jeg skal give den væk. Den meget søde medarbejder skrev at de naturligvis vil sende en ny og at den som er i stykker behøver jeg ikke sende retur, men give væk til et nyt hjem som har brug for den... Det gør mig så glad, både at problemet med gaven jeg selv skal give væk er løst, men også at de "giver" det andet væk til velgørenhed. Tak! Menneskelig godhed findes altså endnu...

25. marraskuuta 2024

Hej Karin,

Mange tak for din anmeldelse og de meget fine ord - det sætter vi stor pris på. Vi vægter god kundeservice rigtig højt og vi er glade for du har haft en god oplevelser.

Vi håber du kigger forbi FILIBABBA igen og ønsker dig en skøn dag.

Rigtig god service

Rigtig god service. Havde købt et sæt junior sengetøj, der desværre var fejl op og hurtigt gik op i syningerne - fik dog tilbudt et nyt med det samme jeg kontaktede deres kundeservice. Jeg glæder mig til at modtage det. Tak for det
Stine Cunliffe

14. marraskuuta 2024

Hej Stine

Mange tak for de 5-stjerner og de fine ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os til trods for dit junior sengetøj var gået op i syningerne. God kundeservice er noget vi vægter uroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette.

Jättebra och snabb service

Fick jättebra och snabb service vid reklamationsärende! Ny produkt skickades direkt utan krångel, med hänsyn till köparens upplevelse. Mycket tacksam!

15. marraskuuta 2024

Hej Elina,

Mange tak for din anmeldelse og de 5-stjerner! God kundeservice er rigtig vigtigt for os, så vi er glade for at høre, at vi levede op til dette.

Vi håber du bliver glad for det nye produkt

Hav en god dag.

Saanut 5/5 tähteä

God service samt leverance.

God service samt leverance

26. lokakuuta 2024

Hej Nirmali

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os. God service er noget vi vægter utroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette.

Hav en god dag.

”pram pillow” luktar illa

Köpt en ”pram pillow” till vagnen. Mycket rolig idé och uppskattad design. Dock luktar kudden väldigt illa. När jag först öppnade plastfodralet den levererades i reagerade alla i rummet - det luktar verkligen avföring! Nu efter ett par veckor är lukten mindre, men väldigt tydligt där. Dock tillräckligt nöjd att jag kommer att fortsätta använda den och orkar heller inte returnera..

24. lokakuuta 2024

Hej Nora,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at barnevognspuden lugtede da du modtog den. Du må rigtig gerne sende os en mail på hello@filibabba.com så vi kan finde en løsning til dig.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, så vi håber vi sammen kan en løsning, du er tilfreds med.

Med venlig hilsen,

Saanut 3/5 tähteä

i have yet to receive my parcel despite…

i have yet to receive my parcel despite being shipped 18 days ago..What is worse is that i have no update on the parcel tracking...it is somewhere in Germany since then. I am quite disappointed as i have been very pleased with their products.

25. syyskuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Stram lynlås på babydyne

Købte 3 sæt babydyne sengetøj fra Filibaba til et lagersalg i Højbjerg og lynlåsen er med det samme gået i stykker.
Jeg har siden været i kontakt med kundeservice og de ombyttede sengetøjet. Rigtig god service! Endnu bedre er, at de nye dynebetræk er uden lynlås :-)

4. lokakuuta 2024

Kære Nikoline
Tak for din feedback. Vi er kede af at høre om din oplevelse med lynlåsene på vores dynebetræk. Det er selvfølgelig ikke den standard, vi ønsker for vores produkter.

Vi vil meget gerne kigge nærmere på problemet og finde en løsning for dig. Hvis du kontakter vores kundeservice på hello@filibabba.com med lidt flere detaljer og billeder om dit køb og de berørte produkter, vil vi sørge for at hjælpe dig hurtigst muligt.

Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi håber, at vi kan rette op på situationen.

Med venlig hilsen,

God kundeservice

Havde fundet en kampagnepris på en amme/graviditetspude de kørte via. instagram. Dog passede prisen ikke, når man gik ind på deres hjemmeside. Valgte at skrive til dem, og de ordnede det med det samme. Fik i samme omgang købt en stofble, men da jeg modtog ordren, opdagede jeg, at det var en forkert stofble der var sendt. I stedet for at bede mig om at sende den "forkerte" stofble tilbage, sendte de en ny til mig uden beregning.

Så alt i alt rigtig god og nem kundeservice ⭐⭐⭐

8. elokuuta 2024

Hej CA

Mange tak for de 5-stjerner og de fine ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os trods du først havde modtaget den forkerte farve stofble. God kundeservice er noget vi vægter uroligt højt, så vi er glade for at have levet op til dette.

Er tilfreds med købet

Er tilfreds med købet, men 2 dage efter var hvalen Chr til 40% i BabySam og det er træls!

27. elokuuta 2024

Hej Margit,

Tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb. Vi forstår dog din frustration over, at Hvalen Christian kom på tilbud hos en af vores forhandlere kort efter dit køb.

Desværre har vi ikke indflydelse på, hvornår vores forhandlere vælger at sætte vores produkter på tilbud, men vi håber, at du fortsat er glad for dit produkt.

Du ønskes en rigtig god dag!

Stor ros til Filibabba 🤩👏🏼

Stor ros til Filibabba 🤩👏🏼

For en helt igennem fantastisk service! Jeg henvendte mig for at høre, om det var muligt at købe en ny læderrem til min babynest, da min hund desværre havde været i den. Uden tøven sendte de et par nye, helt kvit og frit. Det er virkelig er god stil, og jeg er meget taknemmelig.

19. elokuuta 2024

Hej Melanie,

Mange tak for din anmeldelse og de 5-stjerner. Det sætter vi stor pris på. Vi er glade for at høre, at du har har haft en god oplevelse og er taknemmelig for de nye læderremme.

Fantastisk ordrehåndtering

Fantastisk ordrehåndtering! 🙌 Super go’ oplevelse at handle med jer!

16. heinäkuuta 2024

Hej Elias,

Mange tak for, at du tog dig tid til at anmelde os.

Vi sætter stor pris på de 5 stjerner og er glade for, at du havde en god oplevelse hos, da god kundeservice er meget vigtigt for os.

Rigtig god dag til dig.

//Filibabba teamet

Saanut 1/5 tähteä

Køb ikke sengetøj herfra!

Jeg kender ikke deres andre produkter men deres sengetøj til børn er helt horribelt. Designet er lækkert og kvaliteten ligeså - men deres lynlåsdesign er noget af det værste jeg nogensinde har oplevet. Vi har 3 sæt babysengetøj hvoraf de 2 er i stykker i lynlåsen.
Én fordi sengetøjet er vasket på vrangen og på en eller anden måde har lukket sig selv i vaskemaskinen - og grundet det mærkværdige lynlåsdesign kan vi nu ikke få lynet det op. Vi har prøvet alt.
Det andet sæt, ja der er lynlåsen bare godt gammeldags i stykker. Begge sæt gik i stykker få uger efter køb. Simpelthen for dårligt, for det er ikke billigt sengetøj. Jeg skal, som sagt, ikke kunne sige om Filibabas andre varer er gode (eller jo, vi har da en sengerand som jo er glade for) men jeg skal i hvert fald aldrig handle sengetøj her igen.

6. heinäkuuta 2024

Hej Louise,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi er selvfølgelig glade for at høre, at I har været tilfredse med jeres sengerand! Samtidig er vi dog kede af at høre, at du har haft problemer med lynlåsene i vores sengetøj. Vi vil selvfølgelig meget gerne hjælpe dig med at finde en tilfredsstillende løsning.

Vi har desværre ikke hørt fra dig tidligere. Hvis du vil sende os en mail på hello@filibabba.com, meget gerne med billeder af de beskadigede lynlåse, så vil vi gerne undersøge sagen nærmere. For at vi kan assistere dig bedst muligt, vil vi også gerne have information om købssituationen - var det online eller i en fysisk butik, og har du stadig kvitteringen for købet?

Vi håber, at vi kan finde en tilfredsstillende løsning sammen og ser frem til at høre fra dig!

Kærlig hilsen,
Team-FILIBABBA

Super Kundenservice

Super Produkte (wir haben das Babynest bestellt) und super Kundenservice! Es gab ein kleines Problem bei unserer Bestellung, auf das sehr schnell, kulant und freundlich reagiert wurde. Sehr zu empfehlen :)

2. heinäkuuta 2024

Liebe Janni,

vielen herzlichen Dank für die tolle Bewertung! Es freut uns sehr zu hören, dass du trotz eines kleineren Problems mit der Bestellung mit unserem Kundenservice zufrieden bist. Wir legen großen Wert darauf, unseren Kunden den bestmöglichen Service zu bieten, und es ist schön zu hören, dass wir dir bei deinem Problem schnell und freundlich weiterhelfen konnten.

Deine Empfehlung bedeutet uns sehr viel, und wir freuen uns, dich auch in Zukunft als zufriedene Kundin wieder begrüßen zu dürfen.

Wir wünschen dir einen wunderschönen Tag.

// FILIBABBA

Suttesnor fra Kina og aktivitetsnest fra Indien

Vi har købt en meget dyr hæklet suttesnor fra Babysam af mærket Filibabba, ud fra antagelsen at det måtte være god og sikker kvalitet.
Nu læser vi så på suttesnoren at den er produceret i Kina.
Efter et have studeret vores aktivitetsnest (som også var dyr!) af samme mærke kan jeg konstatere, at den er produceret i Indien.
Det klinger hult, når selvsamme firma bryster sig af "dansk design", "dansk brand" og dydssignaler såsom "bæredygtige materialer", "GOTS-certificerede tekstiler", osv.
Miljøet og klimaet har åbenbart ikke større betydning end at man er villige til at importere fra Kina og Indien, vel vidende at der er tæt på nul kontrol med tekstilindustrien i disse lande.
Ærgerligt, for det er ellers lækre produkter.

9. toukokuuta 2024

Kære Thomas,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine bekymringer med os. Vi sætter stor pris på din feedback, da den er afgørende for, at vi kan forbedre vores produkter og kommunikation. Vi vil gerne påpege, at FILIBABBA ikke har en hæklet suttesnor i vores sortiment. Det lyder, som om der kan være sket en forveksling?

Hos FILIBABBA er vi dedikerede til at skabe produkter, der ikke kun er æstetisk tiltalende, men også produceret med størst muligt hensyn til miljø og etik. Derfor er vi stolte af at være et af de få GOTS-certificerede danske brands. Selvom vores produkter er produceret i udlandet, som i Kina og Indien, er det vigtigt at understrege, at vi nøje udvælger vores produktionspartnere. Bl.a. er alle vores tekstil-producenter GOTS-certificerede, hvilket sikrer, at de opfylder internationale standarder for økologisk produktion og social ansvarlighed. Du kan finde mere information om vores GOTS-certificering på vores hjemmeside.

Vi forstår vigtigheden af gennemsigtighed og stræber efter at sikre, at alle vores kunder modtager korrekt information om oprindelsen og fremstillingsprocesserne af vores produkter. Vi beklager, hvis de oplysninger, du har modtaget, ikke har været tilstrækkeligt klare.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os. Hvis du har yderligere spørgsmål eller bekymringer, tøv ikke med at kontakte os direkte på hello@filibabba.com

Filibabba

Ros til filibabba

Købte Juno Multipude fra dem til min kæreste i fødselsdagsgave. Puden var gået op i syningerne, så jeg skrev tilbage til dem. Filibabba håndterede det mega smertefrit og på en virkelig dejlig måde - kan give min allerstørste anbefaling, til hvem end der checker dem ud herinde lige nu.

PS. Hun er glad for puden! Mange tak :).

30. huhtikuuta 2024

Hej Mads,
Mange tak for din feedback og de fine ord.

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os trods puden var gået op i syningen.

Filibabba

RIGTIG god kundeservice

RIGTIG god kundeservice, hurtig svar på mail og meget imødekommende.

25. tammikuuta 2024

Kære Louise,

Tusind tak for din anmeldelse, den er vi virkelig glade for! Din ros går straks videre til vores søde kundeservice.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.

Pernille // FILIBABBA

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin