Saanut 1/5 tähteä

Vi köpte en våningssäng på Byggmax för en tid sen för att senare få ett Mail om att sängen inte längre är säker och att finns risk för övre delen av sängen inte håller och faller ihop. Det rekommender... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Lastade bilen som vanligt går in i butiken som företag ingen kassa ingen personal väntar till sist kom. Personal går inte att fakturera i nya systemet företag Ingen vill eller kan hjälpa till... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Strul och lång leveranstid. Beställde två likadana produkter, efter två och en halv vecka där vi flera gånger efterlyst paketnummer så kom ett med en defekt (det går att använda men defekten kan påve... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Beställde och har fått underlagspapp. Denna papp finns på Byggmax hemsida, när man beställer en vara och den ska till hemadress tillkommer frakten, kan jag köpa, men när varan hämtas på närmaste By... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Byggmax skicka mig fel dörr

Byggmax skicka mig fel dörr. Jag blev ombedd att göra ett reklamationsärende för att byta till rätt dörr. Nu har det gått 4 månader och jag har fortfarande ej fått svar. Jag har vart i kontakt med kundtjänst ett flertal gånger där dem ger tomma löften om svar från reklationsavdelningen.
Urusel kundtjänst.

27. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Idag var jag på byggmax trollhättan o…

Idag var jag på byggmax trollhättan o skulle köpa 2 m inpregnerat virke. Fanns bara i längd ca 4,50 m. Ja det får man väl ta men när jag bad ngn hjälpa till vid virket fick jag till svar i kassan att "jag har ingen där ute" ingen kunde hjälpa till ta ner den långa tunga brädan.
Inte jag är ledsen o tyvärr har vi ingen personal utan mer arrogant att det finns ingen. Jag får åka till Beijers då sa jag. "Ja det får du göra"! Kl var strax före 14.00
Har även tidigare upplevt att de inte har kunskaperna som krävs vid frågor.
Enda positiva är öppettiderna!!

27. heinäkuuta 2024

Skrämmande dåligt

Skrämmande dåligt: fått varor som matchar inte alls min beställning! Synlig skada på kranen och fel färg på bottenventil. Gick inte att få svar på reklamation, omöjligt leverans och till och med jättedåligt kommunikation per telefonen. Kontaktpersonen kunde knappas prata svenska.
Valde fakturabetalning och utan önskade kontakt med Byggmax dröjde det på tiden
så fått man betala påminnelseavgifter också.

14. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Jag vill ge Byggmax minus minus minus…

Jag vill ge Byggmax minus minus minus betyg. Ännu ett företag som inte tar kontanter oerhört beklämmande och tragiskt. Och ett riktigt dåligt företag att handla på. Kontanter är fortfarande ett betalmedel i Sverige det är bedrövligt att inte företagen tar emot pengar. Så länge ni alla bara handla mera kort kommer det aldrig bli någon förändring. Fram för kontanternas återinträde i handeln. Vad gör ni alka om kriget kommer och slår ut el och internet. Då kan ni inget längre köpa om det inte går att belala med kontanter. Då kommer ni att skrika högt och då är det för sent.

12. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Köpte trägolv 1/3 del söndrigt.

Kontaktat kundtjänst 24 april ang trägolv som var undermåligt och svårt att lägga. Fick hyra 2 personer till läggning. Har lämnat tillbaka alla söndriga planker. Var tvungen att köpa ytterligare pkt för att få golvet färdigt. Det blev ett dyrt golv! Det värsta är att trots upprepade kontakter så är jag fullständigt ignorerad av Byggmax. Totalt ointresserade av att svara!

24. huhtikuuta 2024

Håller med alla uttalande

Håller med alla uttalande
Uruselt företag ( byggmax)
När man påtalar ett fel
Slutar dom svara.
Kör med uttröttningsmetoden.
Är tydligen inte intresserad av att ha nöjda kunder.😡

4. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Dåligt sortiment o dåligt bemötande …

Endast 3:e sortering av trätrall o ovillig personal att kolla o ta fram ny stapel. Kan dessutom inte räkna till sju utan tog betalt för 8 vilket vi upptäckte när vi kom ut o hann påpeka. Uselt bemötande idag tyvärr. Tidigare påpekat att de tog betalt för ett paket golv o vi såg det när vi kom ut oxå och då gick vi tillbaka o betalade för rätt antal. Ärlig kund för sista gången hos Byggmax

7. heinäkuuta 2024

Absolut sämsta onlinehandeln i Sverige

Absolut sämsta företaget jag har haft och göra med någonsin, jag beställde en badkarsblandare som var trasig och repig vid leverans. Jag hörde av mig till Byggmax kundtjänst samma dag, jag fick inte åka och lämna den i butik utan de tvinga mig att skapa en reklamation. Jag förklarade att det var en DOA (dead on arrival) och att jag dessutom har 2 veckors ångerätt enligt distansköpslagen. Enligt Byggmax gäller inte detta om produkten är trasig vid leverans vilket jag har svårt att tro.

Nu till det värsta, det har nu gått 7 veckor!! Sedan jag skapade denna reklamation och ingenting har hänt, jag har ringt till deras kundtjänst vid 3 tillfällen och får alltid samma svar, att de ber om ursäkt och att de har mycket att göra. Jag har bett de koppla mig till deras reklamationsavdelning för att fråga varför det tar sån tid men nej, det kan de inte göra.

Summa summarum, undvik att handla från Byggmax online, sämre onlinehandel är svår att hitta. Definitivt sämsta köpupplevelsen jag har upplevt. Då har jag handlat frekvent online över 20 år.

24. huhtikuuta 2024

Usel kundservice

Usel kundservice.
Varan jag beställde fick jag inte, utan en annan - felplockad. Reklamerade, men hörde inget på drygt fem veckor. Hittade ett telefonnummer till kundtjänst och satt i kö i 45 minuter för att prata med någon som inte kunde ge några besked om när fraktsedel skulle komma.

6. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Köp aldrig något från byggmax!

Köp aldrig något från byggmax!

Jag vet att priserna ibland kan vara lockande och att en del kunder ibland fått sina produkter i tid.

Vid minsta lilla problem gör byggmax allt för att undvika ansvar. Själv låg jag ute med nära 23 000kr i nästan två månader nu. Man har misslyckats att leverera vid tre utlovade leveransdatum och kundtjänst kan inte göra något eller koppla dig till den som faktiskt kan ta beslut.

Jag har nu väntat i över två veckor på att min makulering ska gå igenom, men man vill fortfarande inte betala tillbaka mina pengar.

Slutsata: Inga varor, inga pengar tillbaka. Undvik som pesten!

7. kesäkuuta 2024

Dålig kundtjänst online

Ångrar att vi inte läste omdömena här först innan vi beställde men tänkte att byggmax är en stor kedja.

Började med att jag ville returnera en del av varan då det inte behövdes. Mailade och var tvungen vänta på returfraktsedel. Sen höll jag inte på att få tillbaka mina pengar utan var tvungen fortsätta maila med dom och finansföretaget som skulle föra över pengar för enligt dom hade ingen retur registreras.

Sen så fortsätter historien.
Vi har väntat på att få reklamera en robotgräsklippare i över ett halvår nu då den är trasig. Tar evigheter(månader) med svaren på mail och inget telefonnummer finns att få tag i.

Kommer aldrig beställa från byggmax.se igen då det inte är alltför kul att ligga ute med 20000+ som föräldraledig och utan gräsklippare fast vi påbörjade ärendet låååångt innan sommaren..

//besviken kund

6. kesäkuuta 2024

Skrämmande dåligt!

Byggmax levererade fel varor som jag reklamerade. På 1,5månader har jag trots otaliga påminnelser inte fått någon återkoppling.
Oseriösa, en aktör som jag vill varna andra från att handla hos.

18. huhtikuuta 2024

Katastrof!!!

Katastrof! Byggmax skickar en faktura 1år efter, på varor som aldrig kommit, och ingen svarar på kundtjänst när man mailar dem. Varor som skulle hämtas i butik. Så dåligt!!!!

4. kesäkuuta 2024

Fick fel vara levererad

Fick fel vara levererad. Byggmax tog betalt för en dyrare vara och levererade en billigare. Efter fyra veckor fortfarande inget svar på reklamationen. Byggmax borde sluta med ehandel eller bemanna kundtjänsten. Nu fungerade det inte.

25. huhtikuuta 2024

Otroligt missnöjd

- Order lades online den 14 april
- Leveranstid enligt sidan: 5-10 dagar
- Efter detta har vi själva behövt kontakta Byggmax för att få upp uppdateringar gällande vår lagda order. Konstant framflyttat leveransdatum. Vi har mötts av olika bortförklaringar - till exempel att Byggmax inte ansvarar för leverantörernas leveransmöjlighet - eller tystnad.
- Ny leveransdatum (erhölls den 28 maj efter att vi åter igen kontaktat Byggmax): 14 juni dvs 2 månader efter lagd order
- Makulering av order: 28 maj
- Försök till leverans av Byggmax hem till oss: 29 maj
- Vi har varit i kontakt med leverantören och enligt dem levererade de vår order till Byggmax Lysekil den 16 april. Problemet med att kunna leverera i tid ligger således inte hos ”leverantören” utan hos Byggmax internt.
- Ny order lagd hos ett annat företag efter tips från leverantören (dessutom till ett lägre pris): 29 maj

28. toukokuuta 2024

VARNING

VARNING ! Betala aldrig på förskott till detta företag om du handlar på deras web shop. Jag hittade ett minikök vid namn ALMA på deras hemsida och det står "komplett kök" Jag ringde deras kundtjänst förr att försäkra att bankskiva och diskho ingick och fick bekräftat ja, av personen som svarade, och som även dubbeltkollade med sin kollega att det stämde. Betalde Kr. 5,299.- på förskott, men såg direct när varorarna kom till butiken för hämtning att det inte stämde och lämnade pallen där. Fick besked av personalen att reklarmera på deras hemsida. Det blev gjord den 14 April- 24 men tro inte att detta skitbolaget har någon brådska med att betala tillbaka. Jag har nu ringd dom 3 gånger och frågat efter mina pengar, men får bara besked att dom ska "meddela reklamationsavdelingen" Det är som att prata med en vägg. Så nu är jag förbannad och skriver denna varning så kan dom suga på den iställe. Deras kvalitè på virke kan även ifrågesättas, nästan omöjligt att hitta en rak bräda, -troligen mycket 3 /B sortering som dom får köpt in billigt, men säljer dyrt. Härefter handlar jag på andra ställen, aldrig mer Byggmax för min del, tänk om Ni också.

14. huhtikuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin