Helaas kon ik niet minder sterren geven. Ik kon door omstandigheden mijn boeken niet downloaden. Contact met de Klantenservice opgenomen maar die weigerde mee te werken. Totaal geen empathie. Ik bevee... Näytä lisää
Contact gehad met de klantenservice omdat ik graag gebruik wilde maken van de tevredenheidsgarantie. De luisterboeken zijn toch niet zo’n mijn ding, ik had maar 1 boek even geprobeerd en het proefabon... Näytä lisää
Goede website om een aantal geselecteerde boeken te lezen. Je kan simpelweg downloaden, nog nooit een probleem ondervonden. Top!
Ik ben nu 3 maanden geabonneerd op Bookchoice, heb af en toe problemen met pagina’s omslaan (laatste bladzijde van een hoofdstuk -vaak een cliffhanger bovendien-) maar kan nu al twee dagen helemaal n... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bij Bookchoice selecteren wij elke maand speciaal voor jou de beste e-books & luisterboeken. Luister en lees overal, waar en wanneer je wilt, vanaf €3,99 per maand.
Willemsparkweg 96HS, 1071 HM, Amsterdam, Hollanti
- support@bookchoice.com
- www.bookchoice.com
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Waardeloos op Ipad
Waardeloos op Ipad, in elk boek loop je meerdere keren vast, kunt pagina’s niet bereiken zonder de app het boek in een andere lettergrootte te laten herberekenen. Heel frustrerend en onbruikbaar als je bij nacht in je bed moet beginnen typen op je scherm. Nochtans een leuke boekekeuze maar helaas onbruikbaar voor Apple.

Aanrader!
Zeer fijne selectie voor een goede prijs. Erg fijn dat er luisterboeken beschikbaar zijn!
Ongevraagd kosten van een jaar abonnement in rekening gebracht.
Begin maart een proef abonnement afgesloten. automatisch word er zoals vermeld een bedrag van 0,02 euro afgeschreven van mijn opgegeven creditcard.
1 april is er via paypal automatisch een bedrag van 43,89 euro afgeschreven, ik neem aan dat dit de kosten voor een jaar abonnement zijn. Ik heb hier geen akkoord voor geven en ook hieronder lees ik dat het abonnement per maand opzegbaar is.
vandaag ook via FB messenger een bericht gestuurd.
Ik ga er vanuit dat ik het bedrag zo snel mogelijk krijg terug gestort.
Pieter Jan
Natuurlijk zijn er ook weleens boeken…
Natuurlijk zijn er ook weleens boeken bij die ik niet lees (niet mijn smaak), maar ik ben best tevreden.
Heb nog voor jaren leesvoer
2de review
2de review
Nog altijd geen refund gekregen na opzegging van abonnement. Heb automatische betaling via Paypal (creditcard) geannuleerd. Ga klacht neerleggen bij ombudsdienst voor consumenten van e-verkoop.
HEERLIJK LEZEN
Na meerdere malen 3 maanden lidmaatschap gewonnen te hebben, lid geworden. Ik ben een tevreden lezer. Het aanbod is gevarieerd. Er zitten altijd meerdere boeken in de selectie die mijn interesse hebben. Nog nooit problemen gehad met downloaden. Sla ze meteen op in Calibri en hang er een zelf gekozen verzamelnaam aan om ze gemakkelijk retour te vinden. Heerlijk: LEZEN!
Ik ben tot nu toe heel tevreden
Ik ben tot nu toe heel tevreden, elke maand 8 boeken van verschillende genres en ook nieuwere boeken voor een kleine prijs. Tot nu toe geen problemen met het gebruik gehad
Pareltjes!
Veel verschillende titels met iedere maand wel wat pareltjes. Super goedkoop en top om zo nieuwe boeken te ontdekken!
Hallo
Hallo. Ik Ben mantelzorger en zeer ontevreden. De service is abominabel. Ik Ben Al anderhalve maand bezig gratis boeken te downloaden, geschenk bij ACSI kampeergids voor mijn client. Zijn nog niet (terug) te vinden. Diverse mails gestuurd met vraag om even te bellen oid, niks werkt. ACSI ingeschakeld, werkt ook niet. Ze sturen mails, die blijven n week liggen, enz, HELP, HOE KRIJG IK ZE WEER BINNEN EN HOE KAN HIJ ZE BELUISTEREN! GREETZ, names Ton, Dank.
Geld overgemaakt maar geen toegang
Ik heb in December mijn abonnements geld betaald maar krijg geen toegang tot boeken. Bookchoice kan mijn betaling niet vinden. Zelfs niet na sturen van foto van mijn afschrift via creditcard. Ik blijf mails krijgen dat ze mij niet kunnen vinden.
Ik heb het aantal sterren aangepast van 1 naar 4. Het probleem is opgelost maar het heeft lang geduurd.
Aankoop niet helemaal vlekkeloos | Wel goed opgelost
Aanbiedingen ontvangen, gekocht maar aankoop wordt niet beschikbaar gesteld in mijn account. Tot 2x toe een e-mail gestuurd met de vraag hoe het zit, inclusief betaalbewijs. Geen reactie van Bookchoice tot op heden. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Wat valt me dit tegen. Heb dit niet eerder meegemaakt bij Bookchoice.
Bijna 2 weken na mijn aankoop: Update en beoordeling aangepast van 1 naar 4 sterren.
Via Facebook Messenger is het me toch gelukt om met jullie in contact te komen. Er waren wel redelijk wat contactmomenten voor nodig, maar Bookchoice heeft alles keurig opgelost. Via e-mail heb ik het gekochte e-book toegestuurd gekregen. Ik ben weer blij. Dank je wel team Bookchoice.

Bookchoice is Top
Prima site, leuke en interessante boeken, lage prijs, veel leespezier
Ik ben nu lid vanaf 2017
Ik ben nu lid vanaf 2017, elke maand 8 boeken voor nog geen 50 cent per stuk, als veel lezer geniet ik elke keer weer.
Er zitten boeken tussen die ikzelf nooit gekocht zou hebben maar na lezen zoek ik de auteur en lees er meer boeken van.
Andere boeken vindt ik echt niets maar van de 8 zijn er zeker 6 altijd goed, en vaak toch ook alle 8 wel.
kortom ik blijf nog lang lid.
Iedere keer weer spannend welke…
Iedere keer weer spannend welke gestuurd zullen worden.
Meestal een goede selectie.
Ik ben heel blij met BookChoice
Ik ben heel blij met BookChoice. Maak er nu al een paar jaar gebruik van. Bekende maar ook onbekende boeken komen voorbij voor een hele leuke prijs. Onbekende boeken die dan weer heel verrassend kunnen zijn en waar ik anders geen weet van zou hebben gehad. Bovendien heel makkelijk te downloaden.
Zo leuk om iedere maand een aantal…
Zo leuk om iedere maand een aantal nieuwe boeken te krijgen. In de shop zijn vaak ook nog leuke aanbiedingen. Daarnaast ook superservice. Ik had een keer een verkeerd boek (bleek ik al te hebben) gekocht en mocht gelijk een ander boek uitkiezen. Heel lief.
Ik beveel Bookchoice van harte aan.
Elke maand weer een verrassende…
Elke maand weer een verrassende selectie van 8 boeken!
Ik heb geen flauw idee hoe het werkt en…
Ik heb geen flauw idee hoe het werkt en er is wel geld afgeschreven. Ik durf niets meer te doen.
Ö

Genoeg keus
Genoeg keus, altijd wel paar boeken die ik leuk vind. Makkelijk vanuit app te lezen, boeken die ik wil houden download ik.
Goede boeken
Goede boeken, lees nu boeken die ik normaal niet zou kiezen, maar verbreed je horizon .
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.