Saanut 1/5 tähteä

Helaas kon ik niet minder sterren geven. Ik kon door omstandigheden mijn boeken niet downloaden. Contact met de Klantenservice opgenomen maar die weigerde mee te werken. Totaal geen empathie. Ik bevee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad met de klantenservice omdat ik graag gebruik wilde maken van de tevredenheidsgarantie. De luisterboeken zijn toch niet zo’n mijn ding, ik had maar 1 boek even geprobeerd en het proefabon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede website om een aantal geselecteerde boeken te lezen. Je kan simpelweg downloaden, nog nooit een probleem ondervonden. Top!

Yritys on vastannut

1. Kirjakauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Bookchoice selecteren wij elke maand speciaal voor jou de beste e-books & luisterboeken. Luister en lees overal, waar en wanneer je wilt, vanaf €3,99 per maand.

2,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Slecht werkende app

Goedkoop, dat is dan ook het enige voordeel. App werkt heel vaak niet. Eigenlijk moet je gelijk je boeken veilig op de computer zetten, anders zijn ze verdwenen door de niet werkende app. Zooo blij dat ik opgezegd heb.
Echt nooit meer

26. marraskuuta 2020

Hi Elly,

Bedankt voor je feedback.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het concept van Bookchoice. Op dit moment zijn onze developers druk bezig met het verbeteren van onze app. We hopen dat we je in de toekomst een vijfsterren-ervaring kunnen bieden!

Opzeggen lukt niet

Probeer al maanden van mijn lidmaatschap af te komen, er zijn te veel boeken, waar ik niets aan vind! Maar dit lukt niet, rare manier van werken, niet klantvriendelijk!

18. marraskuuta 2020

Hi Marjon,

Wat vervelen dat je niet helemaal tevreden bent met Bookchoice! Heb je al contact gehad met onze klantenservice?

We horen graag van je!

Erg tevreden met bookchoice

Erg tevreden met bookchoice, zeker nu. Goede kwaliteitsboeken en een uitstekende service.

1. marraskuuta 2020

Hi Isabelle,

Bedankt voor je positieve feedback! We wensen je veel leesplezier!

Heerlijke boeken!

Ik kreeg twee maanden gratis Bookchoice bij mijn telefoonabonnement en sindsdien ben ik verkocht! Ik vind het heerlijk dat ik niet zelf een boek hoef te kiezen en dat er voor ieder wat wils in de selectie zit. Zelf lees ik het liefst thrillers en er zitten erg goede schrijvers bij. Ook heel fijn dat het recente boeken zijn van bekende schrijvers. Echt top!

22. lokakuuta 2020

Hi Isabelle,

Wat een fijne beoordeling, dankjewel! We wensen je veel leesplezier!

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben nu 3 maanden geabonneerd op…

Ik ben nu 3 maanden geabonneerd op Bookchoice, heb af en toe problemen met pagina’s omslaan (laatste bladzijde van een hoofdstuk -vaak een cliffhanger bovendien-) maar kan nu al twee dagen helemaal niets downloaden terwijl er nog genoeg boeken "open staan". Baal als een stekker!!
Heb een mail gestuurd om dit probleem te melden en wacht op antwoord maar heb ondertussen niks te lezen 😥

18. lokakuuta 2020

Hi,

Bedankt voor je review. Zou je ons je e-mailadres kunnen sturen? Dan kunnen we uitzoeken wat er precies mis is gegaan.

Iedere maand een verrassing

Iedere maand is het weer een verrassing welke boeken ik krijg en ik ben nog nooit teleurgesteld. Er zitten altijd wel drie tot vijf boeken bij die me aanspreken. Steeds ontdek ik weer nieuwe schrijvers. Inmiddels ben ik al jaren lid en dit zal ik nog heel lang blijven.

27. syyskuuta 2020

Puur genieten

Ik heb een abonnement het is puur genieten, heerlijk om ze ook te kunnen luisteren.
Mooie collectie iedere maand en ook een mooie kans om kennis te maken met voor mij nieuwe schrijvers.
Super tevreden.

19. syyskuuta 2020

Hi Monique,

Lastig voor de tablet

Op zich aardige boeken maar een beetje weinig keus. Wat echt lastig is is dat de app meer ontwikkeld is voor de smartphone dan voor de tablet. Kan nu alleen verticaal lezen en niet zoals bij i-books horizontaal met 2 pagina’s zichtbaar net als bij een fysiek boek.

17. syyskuuta 2020

Hi Marion,

Bedankt voor je review! We zijn druk bezig met het verbeteren van de app en hopen dat we je daarmee in de toekomst een vijfsterren-ervaring kunnen bieden!

Saanut 5/5 tähteä

Boek betaald en nooit ontvangen…

Enige tijd geleden heb ik een e- boek gekocht via bookchoice. Het stond niet bij mijn downloads. Het boek, overigens niet heel duur, is dus nooit geleverd. Ik heb er een paar keer over geklaagd- minimaal vier keer- en zelfs geen antwoord gekregen. Ondertussen stuurt bookchoice wel nieuwe aanbiedingen. Ik heb nu gevraagd om mij uit het klantenbestand te verwijderen.

10. syyskuuta 2020

Afrader

4 euro is een allezins redelijke prijs maar 8 boeken is wel heel erg magertjes.
Stel dat er een maand of 3 niks van je gading tussen zit dan ben je wel 12 euro kwijt.
Geen catalogus en geen zoekfunctie dus je moet het doen met wat je krijgt.
Ik heb nu een site waar ik kan kiezen uit echt een paar 1000 boeken, ik kan hierbij selecteren op schrijver, titel of onderwerp en last but not least GRATIS!

18. elokuuta 2020

Beste,

Bedankt voor je feedback. Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met het concept van Bookchoice. Op dit moment zijn onze developers druk bezig met het verbeteren van onze website. We hopen dat we je in de toekomst een vijfsterren-ervaring kunnen bieden!

Blij met bookchoice

Ik ben erg tevreden met Bookchoice. Niet alle boeken spreken me aan, maar omdat het er 8 zijn zitten er altijd minstens 3 boeken per maand bij die ik leuk vind. Elke maand is het ook weer een verrassing welke boeken ertussen zitten.
Ik wissel luisteren en lezen op mijn telefoon af. Het zou makkelijk zijn als het luisteren bijv verder gaat waar ik ben gebleven met het lezen. Nu moet ik dit handmatig doen.

29. heinäkuuta 2020

Hi Shanna,

Bedankt voor je positieve review! We zijn druk bezig met het verbeteren van de app en hopen dat we je daarmee in de toekomst een vijfsterren-ervaring kunnen bieden!

Erg tevreden over Bookchoice

Erg tevreden over Bookchoice. Altijd leuke diversiteit aan boeken. Ook titels die net uit zijn. En niet duur. Ook mogelijkheid om luisterboeken te downloaden vind ik fijn. Kortom een aanrader voor iedereen met een e-reader!

25. heinäkuuta 2020

Hi Diana,

Saanut 5/5 tähteä

Heel erg tevreden over abonnement

Erg tevreden over abonnement! Bijna altijd leuke boeken met afwisseling tussen genres. Ik lees alles via mijn iPhone. Gaat prima. Wissel luisteren en lezen van een boek af afhankelijk wat mijn neven bezigheden of situatie is. Luisteren bv op strand. Wel moet je handmatig schakelen waar je bent gebleven.

23. heinäkuuta 2020

Hi Ellen,

Goed en gevarieerd aanbod

Via mijn werk kan ik punten sparen waar ik dan weer BookChoice voor kan aanschaffen. Ik ben nu al een klein jaar lid en ik ben ontzettend tevreden.

Ik download de boeken en de luisterboeken gelijk naar mijn pc en lees ze dan via mijn ereader of luister de boeken via mijn podcast-app zodat ik ze iets sneller kan afspelen.

Het aanbod is gevarieerd en er zitten elke maand wel een paar boeken tussen die interessant zijn. Geen DRM op de boeken is ook een genot omdat ze zo gemakkelijk op de ereader zijn te zetten.

Het enige jammere is dat je er wel zelf aan moet denken om alles te downloaden want na 2 maanden kan dat niet meer.

22. heinäkuuta 2020

Hi Patrick,

Saanut 1/5 tähteä

Na een jaar lang lid te zijn geweest…

Na een jaar lang lid te zijn geweest wordt gewoon automatisch verlengd. Iets wat per maand opgezegd kan worden, moet je ook per maand kunnen betalen.
Verder kan ik helemaal geen telefonisch contact opnemen.
Heel storend

8. heinäkuuta 2020

Beste Ina,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met Bookchoice. Helaas zijn we op dit moment niet telefonisch bereikbaar, onze excuses hiervoor. Zou je een berichtje naar support@bookchoice.com kunnen sturen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken?

Saanut 5/5 tähteä

Mooie collectie vaak recente boeken…

Mooie collectie vaak recente boeken voor vrijwel ieders smaak wel iets... Ik download ze altijd vanaf het web, dan kan ik ze opslaan in iBooks. Dat deed ik eerst in de app maar daarin zijn de boeken vooral 's nachts niet prettig te lezen in de nachtstand, want er blijven dan verlichte balkjes en af en toe een witte pagina in zicht...
De (actieprijs) is een abonnement zeker waard!

1. heinäkuuta 2020

Hi,

Bedankt voor je feedback! We zijn druk bezig met het verbeteren van de app en hopen dat we je daarmee in de toekomst een vijfsterren-ervaring kunnen bieden. We wensen je alsnog veel leesplezier!

Saanut 4/5 tähteä

luisterboek downloaden duurt lang en lukt soms helemaal niet.

Wat ik heel vervelend vind dat ik iedere keer opnieuw een luisterboek moet downloaden wat heel lang kan duren en soms ook niet lukt. je de moed ontneemt om een luisterboek te luisteren echt een groot min punt

26. kesäkuuta 2020

Beste Gabriella,

Bedankt voor je feedback! We zijn druk bezig met het verbeteren van de app en hopen dat we je daarmee in de toekomst een vijfsterren-ervaring kunnen bieden!

Goede boeken

Goede boeken, maar de letters aan de rechter kant van de bladzijde worden afgesneden, wat het lezen lastig maakt. Lettergrootte is niet aan te passen en het boek kan niet in de breedte gelezen worden.
Wat echt jammer is.

12. kesäkuuta 2020

Tekst niet te kantelen

Op iPad scherm niet horizontaal te kantelen wat ik erg onhandig vind. Ik vind het met een verticaal scherm niet prettig lezen.
Ook de lettergrootte is niet aan te passen.
Om deze twee redenen kies ik voor een ander app en niet meer voor bookchoice

2. kesäkuuta 2020

Beste Ingrid,

Team Bookchoice

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin