Saanut 1/5 tähteä

Helaas kon ik niet minder sterren geven. Ik kon door omstandigheden mijn boeken niet downloaden. Contact met de Klantenservice opgenomen maar die weigerde mee te werken. Totaal geen empathie. Ik bevee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad met de klantenservice omdat ik graag gebruik wilde maken van de tevredenheidsgarantie. De luisterboeken zijn toch niet zo’n mijn ding, ik had maar 1 boek even geprobeerd en het proefabon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede website om een aantal geselecteerde boeken te lezen. Je kan simpelweg downloaden, nog nooit een probleem ondervonden. Top!

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben nu 3 maanden geabonneerd op Bookchoice, heb af en toe problemen met pagina’s omslaan (laatste bladzijde van een hoofdstuk -vaak een cliffhanger bovendien-) maar kan nu al twee dagen helemaal n... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kirjakauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Bookchoice selecteren wij elke maand speciaal voor jou de beste e-books & luisterboeken. Luister en lees overal, waar en wanneer je wilt, vanaf €3,99 per maand.

2,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Redelijke boeken

Redelijke boeken, maar de Iphone app (van Bookchoice) voor luisterboeken werkt gewoon niet. Ook de helpdesk van Bookchoice geeft aan dat dat niet gaat met een Iphone.
Jammer, maar helaas dus geen beste review vanwege het niet ondersteunen van luisterboeken op de Iphone.

Bookchoice-logo

Vastaus yritykseltä Bookchoice

Hi Alain,

Voor de iPhone raden we aan om de Bookchoice app te gebruiken, omdat je de bestanden niet direct kan downloaden. Het is dus wel mogelijk, maar dan met onze app!

Excuses als dit na je contact met klantenservice niet duidelijk was.

Hopelijk kun je zo alsnog van de luisterboeken genieten!

Groet,
Team Bookchoice

Fijne app

Fijne app, lees nu ook ander genres.
Altijd voldoende voorraad boeken

Makkelijk ruime boekenkeuze opbouwen

Er zitten elke maand wel een paar boeken tussen die ik wil lezen. Ik gebruik de e-boeken eigenlijk alleen op vakantie en op lange treinreizen e.d., want ik vind van papier lezen nog altijd prettiger. Maar op deze manier heb ik altijd meer dan genoeg boeken van allerlei genres waar ik dan uit kan kiezen.
Ooit was aangekondigd dat er ook Engelstalige boeken zouden komen, maar daar is tot nu toe niets van gekomen. Jammer: dan zou er een vijfde ster bij komen.

Top!

Top!
Ik heb door bookchoice kennis gemaakt met boeken en genres die ik normaal nooit zelf zou kiezen!

Vakantie lees plezier

Heerlijk om iedere maand weer 8 boeken te mogen ontvangen.
Gaan op mijn e reader mee op vakantie. Wat een gemak geen ruimte innemende boeken mee in mijn koffer en toch voldoende leesvoer
Makkelijk dat je zelfs niks uit hoeft te zoeken, soms is het een verrassing, soms niet mijn smaak. Dus ik ben heel tevreden

Net lid geworden

Net lid geworden. Leuk dat er boeken tussen zitten, die ik niet zo gauw zou kopen. Maar nu zeker ga proberen! Blij met het gevarieerde aanbod.

Keuze vaak prettige verrassing

Er zijn vaak boeken bij die ik zelf nooit zou kopen, maar die me toch prettig verrassen. Af en toe stroopt het aantal te lezen boeken op, dan stop ik aan het eind van mijn abonnementsperiode een poosje en schuif ik later weer in. Een keer was het nieuwe tarief al afgeschreven en dat kreeg ik keurig terug. Vijf sterren voor jullie ;-)

Saanut 4/5 tähteä

Zo blijf ik wel aan het lezen !

Zo blijf ik wel aan het lezen. Natuurlijk is niet alles mijn eerste keus, anderzijds lees ik nu ook met plezier boeken die ik bij de boekhandel zou kopen.
Min puntje, sinds een paar maanden met een nieuwe app, kan ik soms een bladzijde niet «omslaan », jammer, iedere verandering is geen verbetering !

Saanut 5/5 tähteä

Ben heel blij met de maandelijkse…

Ben heel blij met de maandelijkse keuze. Er zitten gelukkig vaak boeken bij die op tv en in de bladen besproken worden. Voorkomt dat ik er in de bieb om moet vragen (waar ze het vaak nog niet hebben). De aanbieding voor wat betreft het lidmaatschap was ik heel blij mee en ben zo op het idee gekomen om via jullie de boeken te lezen.

veel dank

Heerlijk wegdromen in boeken

Heerlijk wegdromen in boeken
Ik heb echt geen tijd en zin om leuke boeken te zoeken. Daarom is Bookchoice zo handig. Elke maand 8 boeken en tegenwoordig ook "help yourself"-boeken dus voor ieder wat wils. En ook in luisterboek. Ik heb daar weinig geduld voor maar het is een mooie toevoeging.

Ik ben lid geworden met een actie en download alles wat ik leuk vind. Als mijn abo afgelopen is ga ik die eerst lezen voordat ik weer lid wordt. Al is €4,00 per maand natuurlijk niet veel voor 8 digitale boeken/luisterboeken. Als je lid bent kun je ook digitale boeken met flinke korting kopen.

verbeterpunt: luisterboeken kunnen niet op de ipad/iphone gedownload worden.

Verrassend

Iedere maand genoeg keuze voor een leuk prijsje. Ik ben al jaren lid en geniet nog iedere dag. Je leest boeken die je niet zo snel zal kiezen maar verrassend leuk blijken te zijn. Ik heb via bookchoice diverse schrijvers ontdekt waar ik nog nooit van gehoord had maar waar ik wel fan van ben geworden.

Tevreden lezer

Ik ben al jaren lid van Bookchoice! Waarom?? Omdat ik elke maand interessante /leuke boeken krijg voor weinig geld! Ze zijn gemakkelijk te downloaden en op mijn E-reader!!!!

Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin