Saanut 5/5 tähteä

Goede website om een aantal geselecteerde boeken te lezen. Je kan simpelweg downloaden, nog nooit een probleem ondervonden. Top!

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben nu 3 maanden geabonneerd op Bookchoice, heb af en toe problemen met pagina’s omslaan (laatste bladzijde van een hoofdstuk -vaak een cliffhanger bovendien-) maar kan nu al twee dagen helemaal n... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kirjakauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Bookchoice selecteren wij elke maand speciaal voor jou de beste e-books & luisterboeken. Luister en lees overal, waar en wanneer je wilt, vanaf €3,99 per maand.

2,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Zeer tevreden

15. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Helaas kon ik niet minder sterren…

Helaas kon ik niet minder sterren geven. Ik kon door omstandigheden mijn boeken niet downloaden. Contact met de Klantenservice opgenomen maar die weigerde mee te werken. Totaal geen empathie. Ik beveel bookchoice dan ook niet aan😡

19. maaliskuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Geen communicatie, geen boeken waar je recht op hebt

Via NS Hebben mijn echtgenoot en ik 2maanden gratis bookchoise ontvangen. Met mijn code ging het goed. De code van mijn man ging een keer, na heel lang proberen, goed en bij de 2e keer, waar we recht op hebben, kregen we de melding code reeds gebruikt.
Ik heb heb mail gestuurd maar daarop krijg ik geen antwoord.
Ook in het verleden is deze tactiek door bookchoise herhaalde malen gebruikt. Je hebt recht op meerdere maanden maar er wordt slechts een maand gegeven.
Heel slecht dat er niet gereageerd wordt. Voor mij geen abonnement op bookchoise.

1. maaliskuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad met de klantenservice…

Contact gehad met de klantenservice omdat ik graag gebruik wilde maken van de tevredenheidsgarantie. De luisterboeken zijn toch niet zo’n mijn ding, ik had maar 1 boek even geprobeerd en het proefabonnement per ongeluk te laat opgezegd. Ik had dezelfde ochtend nog reactie dat het was geregeld en ik mijn geld terugkreeg. Erg fijn dat het zo snel geregeld was!

2. maaliskuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Ze hadden app niet moeten updaten jaren geleden

Sinds de update waarbij toen ook het logo is veranderd is de app ontzettend irritant!
Ik heb regelmatig dat een ander boek opstart dan je hebt aangetikt. En dat het voorlezen stopt na een hoofdstuk, soms niet, soms wel. Dat de Play-knop niet wil werken, dat de timerknop het niet doet. Af en toe verspringen hoofdstukken van een boek.
Vandaag irriteert het me mateloos. Voor de zoveelste keer mijn telefoon helemaal uitgezet en opgestart, geen goed resultaat, en voor de zoveelste keer de app van Bookchoice eraf gehaald om deze opnieuw op mijn telefoon te zetten, maar nu krijg ik een melding dat limiet van apparaten is bereikt!

Wel 5 sterren voor het concept: 8 boeken waarbij altijd wel een pareltje zit. Goede mix van thrillers, Nederlandse schrijvers, feel-good, historische romans, enz enz enz.

11. helmikuuta 2026

Luisterervaring belemmert

Ik vind het concept achter deze app erg aantrekkelijk. Ik heb een jaar lang een abonnement gehad en ontving iedere maand acht boeken, waar ik tot nu toe erg tevreden over ben. Het aanbod is divers en nodigt uit om zowel te lezen als te luisteren.

Helaas ervaar ik al meerdere maanden structurele problemen met de luisterfunctie van de app. De app loopt regelmatig vast, springt onverwacht van bijvoorbeeld hoofdstuk 10 naar hoofdstuk 13 en dwingt mij daardoor om voortdurend te controleren of ik geen hoofdstukken heb gemist. Daarnaast komt het vaak voor dat een luisterboek plotseling niet meer afspeelt als ik het even pauzeer en daarna weer verder wil afspelen. Hierdoor moet ik het boek afsluiten en opnieuw moet openen. Kortom, de luisterervaring wordt gekenmerkt door veel haperingen, wat onnodig tijd kost en het luisterplezier aanzienlijk vermindert.

Juist omdat ik luisterboeken gebruik om te ontspannen, vind ik het teleurstellend dat deze functie zo slecht werkt. Uiteindelijk heb ik besloten de app niet langer te gebruiken voor luisteren en mij te beperken tot lezen. Dit voelt echter niet juist, aangezien het abonnement zowel een lees- als luisterervaring belooft. Ik vind daarom dat beide functies goed zouden moeten functioneren.

Om die reden ervaar ik dit als een tekortkoming in de service, wat ik oprecht jammer vind. Het concept van de app vind ik namelijk echt sterk. Mocht de luisterervaring in de toekomst worden verbeterd, dan zou ik zeker overwegen om opnieuw een abonnement bij BookChoice af te sluiten.

13. tammikuuta 2026
Saanut 2/5 tähteä

Boeken beloven, maar vooral bugs leveren

Het idee achter Bookchoice is leuk: elke maand een pakket boeken en luisterboeken voor een vaste prijs. In de praktijk is het vooral een frustrerende ervaring.

De app loopt vaak vast, stopt zomaar met afspelen en sommige hoofdstukken blijven in een eindeloze herhaling hangen. Het voelt alsof ik meer tijd kwijt ben aan opnieuw opstarten dan aan echt luisteren.

En dan de zogenaamde offline functie: je kunt boeken volledig downloaden, wat je het gevoel geeft dat je zorgeloos in het bos of onderweg kunt luisteren. Maar niets is minder waar. Zodra er geen bereik is, weigert de app verder te spelen – waarschijnlijk omdat hij per se wil synchroniseren waar je bent gebleven. Resultaat: stilte in plaats van een verhaal. Misschien leuk als je een fan bent van “stilteboeken”, maar niet echt waar ik voor betaal.

Kortom: sterk concept, maar een app die nog niet eens de basis goed doet. Zonde, want met een stabiele en écht offline bruikbare app zou Bookchoice veel waardevoller zijn.

31. elokuuta 2025
Saanut 3/5 tähteä

Best goed, maar wat minachtend naar de klant.

Het zijn over het algemeen zeer gevarieerde titels, zowel licht genre, thrillers, en (literaire)romans. Ik lees nu al drie jaar met plezier. Maar sinds medio 2025 is er ook een punt van ernstige kritiek.
Je kunt het als leverancier niet maken, om betaalde e-boeken bij download af te leveren met bestandsnamen als 9789026347603-68837a3b9dac5.epub. Bij één kun je nog wel die naam veranderen in de titel van het boek, bij acht stuks die je net hebt betaald en gedownload is dat niet simpel te doen: wie is wie.
Als daarover wordt geklaagd als antwoord krijgen "we krijgen ze zo aangeleverd", toont echt een gebrek aan kwaliteitsbewust zijn. Dat kun je als leverancier niet maken.

25. heinäkuuta 2025

wachten op terugbetaling

Ik ben langere tijd lid geweest bij Bookchoice, maar mijn abonnement begin juni stopgezet. Ik zou het resterende bedrag binnen een paar dagen op mijn rekening ontvangen. Inmiddels is het 7 juli en heb ik nog steeds mijn bedrag niet terug mogen ontvangen niet mogen ontvangen. Inmiddels al meerdere keren een mail gestuurd en telkens wordt toegezegd dat het wordt nagekeken, maar daarna hoor ik niets meer.
Ik vind dit echt heel vervelend!

7. heinäkuuta 2025

Aanbod niet al te best

Al jaren lid maar het aanbod wordt steeds minder van kwaliteit. Ook loop ik erg regelmatig tegenaan dat er meerdere boeken in een serie zijn. Dan lees je deel 1 en als je geluk hebt komt deel 2 een jaar later (terwijl die al uit was als BC deel 1 publiceerde. Of er staat een deel 4 van een serie maar de eerdere delen zijn er nooit geweest. Fijn dat je de boeken kunt downloaden zodat je ze ook offline kunt lezen maar als het aanbod zo doorgaat zeg ik over 3 maanden het abonnement op.

2. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Iedere maand weer een verrassing.

Ik was al lid toen het nog Elly's choice was en ben nog steeds super blij met bookchoice. Ik download de boeken op de laptop en zet ze daarna op mijn kobo ereader. Ik "lees" geen luisterboeken. Iedere maand een leuke selectie. Ik lees niet alles, maar 3 of 4 boeken per maand selectie zeker. Voor zo weinig geld altijd genoeg leesvoer.

4. toukokuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Goede Actie van Bookchoice...

Goede Actie Bookchoice. De Bookchoice app werkte plotseling niet meer. ik kon mijn boeken van de maand niet downloaden. Na contact met Bookchoice bleek het om een bug in de App te gaan. Een dag later was al een update op de Apple Store beschikbaar en was het probleem opgelost.

23. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Elke maand een leuke cadeautje voor mezelf

Heel fijn om iedere maand verrast te worden met boeken die ik anders nooit had gekozen maar ook boeken van schrijvers die ik al ken. Goeie mix.
Deel 4 of 5 van een boekenserie vind ik soms wel vervelend maar bookchoice luistert naar de klachten: in juni komt er 2x een deel 1.
En al lees ik maar 2 of 3 van de 8 boeken, dan nog vind ik de prijs prima.
En wie weet lees ik de andere boeken een volgend jaar.

2. huhtikuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Slecht aanbod, geen eerlijke businessmodel

Ik had een proefabonnement van een maand, maar het boekenaanbod viel direct tegen. Daarna ben ik het bestaan van mijn account vergeten, totdat er ineens geld van mijn rekening werd afgeschreven. Zonder waarschuwing is mijn proefabonnement stilzwijgend omgezet in een jaarabonnement. Dit wil ik helemaal niet. De site maakt het ook (bewust?) erg lastig om je abonnement op te zeggen. Dit voelt niet als een eerlijke manier om klanten aan je te binden. Geen aanrader!

1. huhtikuuta 2025

Jaar lang geprobeerd

Jaar lang geprobeerd
Boeken waren in het begin goede selecties
Werd minder laatste tijd.
Opgezegd
Toen kon ik ook de boeken van de betaalde maanden niet meer downloaden (laatste 2 maanden die ik nog betaald had)

Pauline

2. huhtikuuta 2025

Teleurstellende luisterervaring

De luisterfunctie van de Bookchoice-app laat zwaar te wensen over. Het lijkt erop dat de app totaal niet geoptimaliseerd is voor audioboeken. Vaak stopt de afspeelknop uit het niets, het laden duurt eeuwig en de app crasht regelmatig. Dit is frustrerend als je gewoon lekker een boek wilt luisteren. Ook ontbreekt er een goede offline-modus, wat tegenwoordig toch standaard zou moeten zijn. Hij bestaat wel, maar werkt niet.

De boeken selectie daalt inmiddels beneden peil

31. joulukuuta 2024

Fijne 1e ervaring

Een code gekregen, waarmee ik 8 boeken van de maand kon lezen en downloaden. Ik heb de boeken gedownload en op de e-reader gezet. Dit ging zonder problemen. Ik heb geen tijd om 8 boeken in de maand te lezen. Maar als ik weer e-boeken nodig heb zal ik zeker Bookchoice in overweging nemen.

25. joulukuuta 2024

Waardeloos

Waardeloos, geen enkele populaire titels. K app waarbij bestellen alleen via site gaat

18. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Tijdens het luisteren ging de app plots…

Tijdens het luisteren ging de app plots hoofdstukken van een eerder gelezen boek laten horen. Dit was de tweede keer bij mij. Via instellingen heb ik een bug gemeld en binnen 3 uur kreeg ik helpend advies. Alle luisterboeken verwijderen en opnieuw downloaden. Top

28. marraskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin