Saanut 1/5 tähteä

Helaas kon ik niet minder sterren geven. Ik kon door omstandigheden mijn boeken niet downloaden. Contact met de Klantenservice opgenomen maar die weigerde mee te werken. Totaal geen empathie. Ik bevee... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Contact gehad met de klantenservice omdat ik graag gebruik wilde maken van de tevredenheidsgarantie. De luisterboeken zijn toch niet zo’n mijn ding, ik had maar 1 boek even geprobeerd en het proefabon... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Goede website om een aantal geselecteerde boeken te lezen. Je kan simpelweg downloaden, nog nooit een probleem ondervonden. Top!

Saanut 1/5 tähteä

Ik ben nu 3 maanden geabonneerd op Bookchoice, heb af en toe problemen met pagina’s omslaan (laatste bladzijde van een hoofdstuk -vaak een cliffhanger bovendien-) maar kan nu al twee dagen helemaal n... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Kirjakauppa

Yrityksen kirjoittama

Bij Bookchoice selecteren wij elke maand speciaal voor jou de beste e-books & luisterboeken. Luister en lees overal, waar en wanneer je wilt, vanaf €3,99 per maand.

2,9

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Waardeloos!

In december twee maanden gratis lidmaatschap ‘gewonnen’. In de voorwaarden staat dat deze niet automatisch verlengd zou worden. Nu is er onrechtmatig €43,89 van mijn rekening afgeschreven en bookchoice klantenservice is op geen mogelijkheid te bereiken!

Na heel wat heen en weer gepraat via Facebook (zit steeds minstens drie werkdagen tussen elk bericht) klopt het nog steeds van geen kanten. Iedere keer reageert er denk ik een ander en moet ik het opnieuw uitleggen. Er wordt beweerd dat ik na mijn gewonnen lidmaatschap zelf actief een jaarabonnement heb afgesloten, met tijd en datum erbij. Dit klopt van geen kanten. Ik heb het afgeschreven bedrag nu laten terugstorten door mijn bank.

6. maaliskuuta 2021

Hi Remco,

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met Bookchoice. Door drukte duurt het op dit moment iets langer voordat berichten worden beantwoord. Zou je ons een bericht op Facebook kunnen sturen zodat we het probleem voor je kunnen uitzoeken?

We horen graag van je.

Saanut 5/5 tähteä

Mijn moeder van 88 kan niet meer naar…

Mijn moeder van 88 kan niet meer naar de bieb maar leest heel veel, dus haar dit abonnement cadeau gedaan. Ik download ze en zet ze op haar e reader. Dat gaat heel simpel. Begonnen met het proefabonnenement voor 1.99 per maand en daarna voor de gewone prijs van 3.99 per maand. Wordt automatisch elk kwartaal verlengd en is per maand opzegbaar. Elke maand 8 verse mooie boeken in allerlei genres. Ik vind het een uitkomst en echt niet duur!!

1. maaliskuuta 2021

Hi Alexandra,

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht na een aanmelding binnen 2…

Zeer slecht na een aanmelding binnen 2 dagen het complete jaarbedrag afgeschreven, klantenservice 2 weken lang onbereikbaar...uiteindelijk geld teruggekregen maar wat waardeloos

21. helmikuuta 2021

Hi Janny,

Wat vervelend om te horen! Door grote drukte duurt het op dit moment iets langer voordat berichten worden beantwoord. Onze excuses hiervoor en fijn om te horen dat je het bedrag hebt ontvangen!

Mijn goede voornemen voor 2021

Mijn goede voornemen voor 2021 was om elke maand minstens 1 boek te lezen. De interessante aanbieding van Bookchoice kon ik niet laten liggen. Elke maand krijg ik 8 boeken op een dienblaadje. Het downloaden gaat eenvoudig. Ondertussen ben ik al boek nummer 3.Het aanbod is elke keer gevarieerd. Ik ben een zeer tevreden lezer.

16. helmikuuta 2021

Hi Lydia,

Bingoprijs

Goedemiddag, bij bingo een prijs van bookchoice gewonnen. 2maanden in totaal 18 boeken. Nu kan ik niet meer dan 6 boeken downloaden of ik moet de 6 die ik heb weer verwijderen. Ik neem toch aan dat als men een prijs voor 18 boeken weggeeft je die dan ook moet kunnen downloaden. Vind het heel vreemd...

16. helmikuuta 2021

Hi Rob,

Wat vervelend om te horen! Heb je al contact opgenomen met support@bookchoice.com? Zo niet, dan horen we graag van je en helpen we je graag verder.

(on)bereikbaarheid.

ik probeer al ruim 2 weken contact te krijgen met bookchoice omdat ik mijn account niet meer kan openen. Tot nu toe onmogelijk gebleken

15. helmikuuta 2021

Hi Francette,

Wat vervelend om te horen! Helaas kunnen we je eerste berichtje niet terugvinden. We zullen contact met je opnemen via Facebook.

Super blij met Bookchoice

Al heel veel boeken en schrijvers ontdekt dankzij bookchoice. Ik ben geen fan van thrillers maar er zitten elke maand zeker wel 2 tot 3 boeken bij die ik wil lezen. Ik heb inmiddels ook de luisterboeken ontdekt voor tijdens het wandelen. Superfijn dat je de boeken kan downloaden. Als ik een maand geen tijd heb om te lezen dan bewaar ik ze gewoon voor een later moment.

6. helmikuuta 2021

Hi Esther,

Zeker een aanrader.

Nog maar een paar maanden een abonnement afgesloten maar wat ik tot nu toe heb mogen downloaden is echt af.
Blij met de keuzes en een manier om boeken te lezen dewelke ik anders nooit zou lezen. Geeft me een voldaan gevoel om op deze manier en goedkoop andere soorten boeken onder ogen te krijgen. Voor mij dus echt een aanrader!

31. tammikuuta 2021

Hi Geert,

Bedankt voor je positieve feedback. We wensen je veel leesplezier!

Saanut 5/5 tähteä

Kan ik mijn gewonnen bookchoice ook aan…

Kan ik mijn gewonnen bookchoice ook aan een ander geven?

23. tammikuuta 2021

Hi Sonja,

Bedankt voor je vraag. Zo je ons een e-mail met de gewonnen prijs willen sturen naar support@bookchoice.com? Dan helpen we je graag verder.

Saanut 1/5 tähteä

Prijs gewonnen bij groteclubactie kan…

Prijs gewonnen bij groteclubactie kan de prijs niet verzilveren daar hij zegt code al gebruikt.
Op deze manier lekker makkelijk om een prijs weg te geven

3. tammikuuta 2021

Hi Henny,

Bedankt voor je review en vervelend m te horen dat er iets mis is gegaan! Zou je een e-mail naar support@bookchoice.com kunnen sturen? Dan kijken we met je mee!

Saanut 5/5 tähteä

Leuke boeken, goed abonnement!

Inmiddels heb ik al meer dan een jaar een abonnement op bookchoice. Elke maand weer leuke boeken waar ik blij van word. De combinatie van romans en thrillers is ook erg goed. Vaak ook vrij recente boeken er tussen, die ik anders had gekocht. Kortom: fijn dat er een goede selectie gemaakt en voor een fijne prijs lekker lezen!

21. joulukuuta 2020

Hi,

Heel tevreden

Heel tevreden. Al eerder tevreden lid geweest en opgezegd omdat ik voldoende ongelezen boeken op voorraad had. Nu weer toe aan nieuwe boeken en een jaarabonnement genomen. Ik download op mijn laptop alle boeken (om daarna op de e-reader te zetten) maar ik gebruik ook de app op de telefoon. Daar vind ik het erg fijn om een luisterboek te downloaden om in de auto naar te luisteren.
En het kan beide, als boek én als luisterboek.
Ik vind zowel de app als downloaden via de laptop erg eenvoudig. Werkt voor mij heel prettig.

17. joulukuuta 2020

Hi,

Saanut 2/5 tähteä

Abonnement gewonnen bij grote…

Abonnement gewonnen bij grote clubactie. Weinig keuze. Downloaden van een luisterboek kan alleen via een pc erg onhandig omdat je via je telefoon wilt luisteren. Voelt niet echt als een kado maar meer als een kans om nieuwe leden te zoeken. Ik wordt er op deze manier niet enthousiast van.

16. joulukuuta 2020

Beste Ewald,

Vervelend om te lezen dat je geen goede ervaring hebt met Bookchoice. Het cadeau van de Grote Clubactie is volledig vrijblijvend. We hebben een app om eenvoudig te lezen en luisteren op telefoon en/of tablet. Je hoeft de boeken dus niet via de pc te downloaden.

We bieden acht boeken per maand, die wij voor onze leden selecteren. Daardoor lees je eens iets anders en leer je, naast de bestellers die we bieden, ook nieuwe auteurs in alle genres kennen. Daarmee kunnen we ook een scherpere prijs bieden dan andere leesabonnementen, dat is ons model.

Mocht je verder vragen hebben over ons product, dan horen wij het graag!

Kort maar krachtig

Kort maar krachtig! Ik ben een tevreden klant en lezer van bookchoice! Nooit problemen met het downloaden. Lees de boeken op mijn tablet.

14. joulukuuta 2020

Hi Ada,

Saanut 1/5 tähteä

Tijdens lidmaatschap van 1 jaar geen…

Tijdens lidmaatschap van 1 jaar geen problemen gehad met downloaden boeken etc. Nu wilden wij opzeggen omdat het lidmaatschap zonder aankondiging verlengd wordt met 1 jaar. Opeens is er een bedrag afgeschreven van je bankrekening. Opzeggen kun je per maad, dus waarom per jaar innen???? Nu opgezegd en heb nog 1 maand tegoed voor de boeken. Kan er echter niet bij om deze te downloaden, technisch probleem. Duurt nu al sinds begin oct dit probleem opgelost te krijgen. Ik ben benieuwd of mij resterend bedrag wel overgemaakt wordt. Je bent als klant op zo'n moment overgeleverd aan hun grillen. Jammer dat er zo'n wanbeleid is t.a.v klanten die willen stoppen met het abbonement.

10. joulukuuta 2020

Beste Natscha,

Vervelend dat je deze ervaring hebt met Bookchoice. Het klopt inderdaad dat we per jaar, kwartaal of maand afschrijven naar aanleiding van je keuze. Het resterende bedrag wordt netjes overgemaakt wanneer je eerder wil stoppen met het lidmaatschap.

Hopelijk is het technische probleem inmiddels verholpen, anders helpen we je graag verder.

Prima prijs-kwaliteit

Prima prijs-kwaliteit! Had een probleem met het verzilveren van mijn vouchercode, maar de klantenservice heeft het netjes opgelost.
Tevreden klant.

9. joulukuuta 2020

Hi Domi,

Contract wordt stilzwijgend verlengd

Contract wordt stilzwijgend verlengd en geld wordt zomaar afgeschreven, opzeggen lukt niet, dan krijg je een foutmelding. Als je contact zoek krijg je alleen een bevestiging waarin wordt gezegd dat je zo snel mogelijk wat van hun zult horen. Nou, daar wacht ik nog steeds op. Nooit weer.

8. joulukuuta 2020

Beste Coby,

Het klopt inderdaad dat als wij geen opzegging ontvangen, dat het contract verlengd wordt. Het lidmaatschap is dan maandelijks opzegbaar.

Vervelend om te horen dat het opzeggen via de website niet gelukt is, klantenservice helpt je graag verder als dit nog niet gebeurd is. Klopt het dat alles inmiddels is bevestigd en afgehandeld? De maand opzegtermijn geldt vanaf het moment dat je contact hebt opgenomen om je lidmaatschap te beëindigen.

Bedankt voor je geduld!

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb een code die ik wil verzilveren

Ik heb een code die ik wil verzilveren. Helaas werkt deze optie niet ivm storing. Is er enig zicht op wanneer deze storing is opgelost?
Misschien wel handig om dit op de website te vermelden.

2. joulukuuta 2020

Beste,

Bedankt voor je vraag.

Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met Bookchoice. Op dit moment zijn onze developers druk bezig met het verbeteren van onze website. Ik raad je aan om het over 1 à 2 weken nog een keer te proberen.

Saanut 3/5 tähteä

Ik heb gebruik gemaakt van een Black…

Ik heb gebruik gemaakt van een Black Friday Deal. Nu is een heel jaar boeken weg - en is mijn abonnement op einde dit jaar gezet.
Overal worden fouten gemaakt, vind ik niet erg en daar is over de praten, maar waarom wordt er op geen enkel bericht gereageerd?
Telefonisch niet bereikbaar, ik heb geen facebook, en op mijn berichten wordt niet gereageerd.
Boeken zijn fantastisch, maar het klantencontact behoeft serieuze aandacht.

Problemen zijn inmiddels opgelost, waarvoor dank. Review derhalve aangepast.

2. joulukuuta 2020

Hi Sandra

Bedankt voor je feedback.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met Bookchoice. Zijn je vragen inmiddels beantwoord? Zo niet, dan ontvangen we graag een e-mail van je op betty@bookchoice.com, zodat we je verder kunnen helpen!

Saanut 2/5 tähteä

Hoewel het aanbod voor die prijs prima…

Hoewel het aanbod voor die prijs prima is en de kwaliteit van de luisterboeken ook (de insprekers), ben ik niet tevreden.
Dat heeft alles te maken met het downloaden van de luisterboeken op mijn pc en vooral de steeds haperende app.
Hierdoor heb ik boeken niet kunnen luisteren waar ik wel voor heb betaald. De klantenservice kan me alleen ebooks sturen maar daar doe ik niet veel mee. Ik heb het abonnement uitsluitend voor de luisterboeken.
Nu kan ik ook niet meer bij boeken van eerdere maanden terwijl die voor een jaar beschikbaar zouden blijven volgens de voorwaarden. Erg jammer...

29. marraskuuta 2020

Hi Elly,

Bedankt voor je feedback.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met Bookchoice. Op dit moment zijn onze developers druk bezig met het verbeteren van onze app. We hopen dat we je in de toekomst een vijfsterren-ervaring kunnen bieden!

Team Bookchoice

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin